5850
Dragon Ball Z - Budokai játékok
-
#125 bocsánat miszter,hogy próbáltam segíteni vkinek,ja azt akartam kérdezni,hogy a tenkaichiban ha össze szedtem a kristálygömböket,lehet olyat kivánni ,hogy true wold tournament,az mi?(mert én zseniális teknőst választottam,nagyon lol a csávó). -
#124 ha használná a válasz gombot nem kerülne ilyen helyzetbe :) -
#123 olvass vissza és felvilágosulsz -
#122 tök jó és ez hogy jön ide? -
#121 a majmot szerintem így a legkönyebb lenyomni:egyből egy kameháméval kezdesz,amikor fekszik akkor töltesz és ha felkel egyből nyomsz még egyet ha szerencséd van és nem védi ki akkor a végéig így lehet nyomni,a másik hogy nyomod az L2öt és fel-le repkedsz. -
#120 Csakhogy ez a DBZ topik, DBZ játékokról van szó, Narutimett Hero már csak azért sem veri kenterbe mert az Naruto és nem DBZ, vagyis kicsit más a téma.
Ja és, kijaszart érdekel hogy kenterbe veri-e vagy sem egy olyan játék ami japánon kívűl meg sem jelent máshol!?? -
#119 Nézed meg a naruto narutimeto hero 3-at.. kenterbe verei pdig nálam nagyobb DB fan nem kell. -
#118 Na a lényeg lemaradt, szal azért nem illik a szokásos Budokai-khoz mert eleve más az irányítás és a kameranézet is a karakterek háta mögött van, és a mozgás is szabadabb.
Az eredeti Budokaik közül pedig még mindig a Budokai 3 a legújabb és a legjobb is, sokkal nagyobb a szavatossága mint a Tenkaichinek és a harcrendszer is sokkal tökéletesebb.
-
#117 Sosam trudom megérteni minek az e-mailezés ha egyszer pont erre van a fórum(többek között) hogy a kérdésekre válaszoljunk. Szóval:
A Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi a legújabb:
Mondjuk ez nem a szokásos Budokai sorozatba illik, mert eleve nem budokai az eredeti címe hanem Sparking(persze csak japánban, igaz ott a sima Budokai név sincs, csak simán DBZ 1,2,3-nak hívták az eddigi részeket...).
-
#116 Melyik a legújabb budokai?
Aki tudja pls küldje el az e-mail címemre:[email protected] -
#115 Keresd Dragon Ball Z-Sparking néven,vagy mindenképpen az Európai verzió kell? -
#114 #112 -
Kindgrind #113 A Budokai Tenkaichi-ban az elsö epizodba amikor már át alakul majomá Vegita és ott annál hogy lehet kibirni h ne öljön meg? valaki tudna valamilyen tippet adni? Elöre is köszi -
#112 gamefaqs.com -
#111 Hy
Most kezdtem el nem régen játszani a budokai 4-el, és az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok valami jó net címet, ahonnan jó infókat tok leszedni a játékról(tippek,trükkök)?
Előre is kösz
csá -
#110 Köszí : ) -
otottadam #109 Sziasztok!
Nagyon kéne a Dragon Ball Z Budokai: Tenkaichi, ha vki tudja hol tudnám beszerezni légyszi irjon ide, vagy ide: [email protected]
köszi -
#108 császtok nem tudjátok hogy kell kiírni ps2-re a játékt? -
#107 jó!!!vki nem tudja hogy történhet olyan hogy a memcardon a mentés egyszerűen csak hibás lesz?már elég sok karakter be volt hozva,egyszer meg kiírja hogy data corrupt és hogy nem lehet betölteni,érti ezt vki? -
#106 Budokai 3 Intro zene -
#105 of korsz :) -
#104 Sikerült leszedni? -
#103 te bajod -
#102 Nem tudom, mi a jó benne. -
#101 no megcsináktam a nagy majmot(elsőre sikerült utána),az mekkora már mikor én vagyok oozorau és vegitát kell lenyomni! -
Dajin #100 olyan van amivel ellehet inditani, de élvezni nemfogod mer olyan ronda lesz vagy lassu, vagy esetleg ecceere mindkettö -
Kako13 #99 Nincs még működő ps2 emu amivel el lehetne indítani a Budokait? :)
-
cocobanana #98 DE. Menekülj elöle,bújj a sziklák mögé és esetleg löhetsz idöközönkétn kamehamet hogy a földre kerüljön.Kristálygömböket pedig késöbb a Buu sagaban érdemes amikor SSJ3 Gotenkszel harcolsz Super Buu ellen.Csak lödd széjjel Kami házát és menj a gömb elé és automatikusan felveszi. 7X csináld végig -
#97 húú emberek qrva jó ez db játék,szerintem jobb mint a budokai 3(végignyomtam),még csak két saga van kész,amikor vegita oozorau(nagy majom) az kegyetlen,nincs vmi tipp rá?és a kristálygömböket hogy kell felszedni?harc közben lehet megtalálni? -
#96 letöltést megoldom :P
köszi!!!! -
#95 Kenji Yamamoto - The Ultimate Energy a címe, letöltést nem tudok, próbáld a google-t! -
Szuperkaraj #94 én nátom :O -
#93 #88-ra vki? -
Szuperkaraj #92 sry a dupla postért -
Szuperkaraj #91 sztem is :) -
Szuperkaraj #90 sztem is :) -
#89 Akkor marad a Kaioken meg a többiek : ) -
#88 A Budokai 3 introja alatt szóló számnak mi a címe? Le lehet tölteni vhonnan? -
#87 köszi
-
#86 mindeggyik ugyanazon a pályn van