5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • egypszichonauta
    bocsánat miszter,hogy próbáltam segíteni vkinek,ja azt akartam kérdezni,hogy a tenkaichiban ha össze szedtem a kristálygömböket,lehet olyat kivánni ,hogy true wold tournament,az mi?(mert én zseniális teknőst választottam,nagyon lol a csávó).
  • Fyrex
    ha használná a válasz gombot nem kerülne ilyen helyzetbe :)
  • sigmavirus1
    olvass vissza és felvilágosulsz
  • Fyrex
    tök jó és ez hogy jön ide?
  • egypszichonauta
    a majmot szerintem így a legkönyebb lenyomni:egyből egy kameháméval kezdesz,amikor fekszik akkor töltesz és ha felkel egyből nyomsz még egyet ha szerencséd van és nem védi ki akkor a végéig így lehet nyomni,a másik hogy nyomod az L2öt és fel-le repkedsz.
  • sigmavirus1
    Csakhogy ez a DBZ topik, DBZ játékokról van szó, Narutimett Hero már csak azért sem veri kenterbe mert az Naruto és nem DBZ, vagyis kicsit más a téma.
    Ja és, kijaszart érdekel hogy kenterbe veri-e vagy sem egy olyan játék ami japánon kívűl meg sem jelent máshol!??
  • Moyko
    Nézed meg a naruto narutimeto hero 3-at.. kenterbe verei pdig nálam nagyobb DB fan nem kell.
  • sigmavirus1
    Na a lényeg lemaradt, szal azért nem illik a szokásos Budokai-khoz mert eleve más az irányítás és a kameranézet is a karakterek háta mögött van, és a mozgás is szabadabb.

Az eredeti Budokaik közül pedig még mindig a Budokai 3 a legújabb és a legjobb is, sokkal nagyobb a szavatossága mint a Tenkaichinek és a harcrendszer is sokkal tökéletesebb.

• sigmavirus1
    Sosam trudom megérteni minek az e-mailezés ha egyszer pont erre van a fórum(többek között) hogy a kérdésekre válaszoljunk. Szóval:

A Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi a legújabb:

Mondjuk ez nem a szokásos Budokai sorozatba illik, mert eleve nem budokai az eredeti címe hanem Sparking(persze csak japánban, igaz ott a sima Budokai név sincs, csak simán DBZ 1,2,3-nak hívták az eddigi részeket...).

• brodix
    Melyik a legújabb budokai?
    Aki tudja pls küldje el az e-mail címemre:[email protected]
  • Solidus
    Keresd Dragon Ball Z-Sparking néven,vagy mindenképpen az Európai verzió kell?
  • Jagi
  • Kindgrind
    A Budokai Tenkaichi-ban az elsö epizodba amikor már át alakul majomá Vegita és ott annál hogy lehet kibirni h ne öljön meg? valaki tudna valamilyen tippet adni? Elöre is köszi
  • Jagi
    gamefaqs.com
  • Brolly
    Hy
    Most kezdtem el nem régen játszani a budokai 4-el, és az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok valami jó net címet, ahonnan jó infókat tok leszedni a játékról(tippek,trükkök)?
    Előre is kösz
    csá
  • Jagi
    Köszí : )
  • otottadam
    Sziasztok!
    Nagyon kéne a Dragon Ball Z Budokai: Tenkaichi, ha vki tudja hol tudnám beszerezni légyszi irjon ide, vagy ide: [email protected]

köszi
  • zuzu92
    császtok nem tudjátok hogy kell kiírni ps2-re a játékt?
  • egypszichonauta
    jó!!!vki nem tudja hogy történhet olyan hogy a memcardon a mentés egyszerűen csak hibás lesz?már elég sok karakter be volt hozva,egyszer meg kiírja hogy data corrupt és hogy nem lehet betölteni,érti ezt vki?
  • Fyrex
    Budokai 3 Intro zene
  • Fyrex
    of korsz :)
  • Jagi
    Sikerült leszedni?
  • Fyrex
    te bajod
  • Super Mario
    Nem tudom, mi a jó benne.
  • egypszichonauta
    no megcsináktam a nagy majmot(elsőre sikerült utána),az mekkora már mikor én vagyok oozorau és vegitát kell lenyomni!
  • Dajin
    olyan van amivel ellehet inditani, de élvezni nemfogod mer olyan ronda lesz vagy lassu, vagy esetleg ecceere mindkettö
  • Kako13
    Nincs még működő ps2 emu amivel el lehetne indítani a Budokait? :)
  • cocobanana
    DE. Menekülj elöle,bújj a sziklák mögé és esetleg löhetsz idöközönkétn kamehamet hogy a földre kerüljön.Kristálygömböket pedig késöbb a Buu sagaban érdemes amikor SSJ3 Gotenkszel harcolsz Super Buu ellen.Csak lödd széjjel Kami házát és menj a gömb elé és automatikusan felveszi. 7X csináld végig
  • egypszichonauta
    húú emberek qrva jó ez db játék,szerintem jobb mint a budokai 3(végignyomtam),még csak két saga van kész,amikor vegita oozorau(nagy majom) az kegyetlen,nincs vmi tipp rá?és a kristálygömböket hogy kell felszedni?harc közben lehet megtalálni?
  • Fyrex
    letöltést megoldom :P

köszi!!!!
  • Stairan
    Kenji Yamamoto - The Ultimate Energy a címe, letöltést nem tudok, próbáld a google-t!
  • Szuperkaraj
    én nátom :O
  • Fyrex
    #88-ra vki?
  • Szuperkaraj
    sry a dupla postért
  • Szuperkaraj
    sztem is :)
  • Szuperkaraj
    sztem is :)
  • Jagi
    Akkor marad a Kaioken meg a többiek : )
  • Fyrex
    A Budokai 3 introja alatt szóló számnak mi a címe? Le lehet tölteni vhonnan?
  • nightsucker
    köszi
  • mila69en
    mindeggyik ugyanazon a pályn van