5850
Dragon Ball Z - Budokai játékok
-
#205 A story előrehaladtával kapod őket -
#204 A SSJ szinteket is meg kell szerezni? -
#203 Nagyon helyes! Jó gamet kívánok :)
(Gotent ajánlom figyelmegbe, mókás figura! :)) -
#202 Hát köszönöm a választ.Előbb voltam épp beszéltem azzal aki majd hozza a PS2-őt és már egyúttal megvettem a Budokai 3-at! -
#201 Hozzátenném:
-Budokai 3 hetekre leköt annyi minden van benne.
-Multiplayer isteni benne.
Tenkaichi:
-rohadt rövivid, míg az alap 3 saga elég hosszú addig a többiben van kb 2-3 harc.
-a super finishing move-ok között és a sima spec-ek között a legtöbb karakternél semmi külömbség, ismétlődnek, pl. majdnem minden karakter ugyanolyan kamehamehat nyom el.
-harcrendszer nem rosz de még van mit fejleszteni rajta.
-Multiplayer itt sme rossz.
Szal, B3 egyenlőre tartalmasabb, változatosabb.
Tenkaichi még fejlödőben van, talán a második rész már jobb lezs mint a B3. -
cocobanana #200 Budokai 3t csak azért mondják hogy jobb mert:
1.Át lehet alakulni harcközben.
2.Látványosabb technikák a karaktereknél.
3.Kidolgozotabb Story Mód
4.Látványos fúzió.
Mig a Teinkaichi:
1.Nem lehet átalakulni harcközben,elején kell választani hogy super xyz vel leszel. Negativum. Föleg ezért nem szeretik mert kivették belöle.
2.3D-s az egész harc és szebb a grafika(Cell pixeles vagyis teljesen a rajzfilmet leutánozták),jobban kidolgozták a bolgyókat. Ez pozitivum.
3.Szakadnak a ruhák és sebesülnek a karakterek. Pozitivum
4.Több a Story lásd végig lehet vinni a GT és a Moviekat.
5.Osztott képernyö
Összefoglalva nekem mindkettö játék tetszik szal akármelyikkel is játszol mindkettö élvezet fog adni. -
#199 Sokan aztmondják hogy a 3 jobb mint a Tenkaichi.Azt csak én láttam úgy a videókba hogy a Tenkaichi-be nem ugyanolyan a Multiplayer mint a 3-ban?Mert én úgy láttam mintha a Tenkaichi-ben elválasztaná középen a képet a 3-nál meg nem. -
#198 húú ebben van valami :D -
cocobanana #197 PS3t ne várd meg mert csak húzzák vele az idöt mikor jelenik meg és baromi drága lesz+még a chip is drága lesz és na meg beszrezni a ps3 játékokat az már megint más tészta.... -
#196 Ha minden jól megy akkor pénteken meglesz a PS2-őm és egyúttal remélem a Budokai 3 is. -
#195 oks akkor lehet hogy megvárom a ps3-t. mert minek vagyek arra a fél évre egy ps2-t mert utána már jön az ujabb az királyabb meg minden azt megint az lesz hogy a ps2 már elavúlt lesz mint most a ps1. há majd részletre 1 ps3 azt királyság lesz :D -
#194 elindulnak , sőt még a ps1-es játékok is -
#193 hello. valaki nem tudja esetleg ha kijön a ps3 akkor azon el fognak indúlni a ps2-s gémek is ? -
#192 sziasztok nincs valakinek eladó DBZ budokai tenkaichi használtan eredetibe?
Bár ha új és olcsóbban adja az se baj!:) -
#191 :D Jó ok...:DHa meglesz egyáltalán:D -
moralosan #190 igen
De minek kérdezel ennyit? Majd ha meglesz, akkor kitapasztalod. :P -
#189 Áááá..Tehát egyszercsak ott lesz és kész?:D -
#188 Egyszerűen mikor fusionálsz odarepül gokuhoz vegita, és megtörténik az aktus :) -
#187 :D Bocsi de télleg kiváncsi vok!:D -
#186 ez mondjuk szőrszálhasogatás :)
lehet és kész :) -
#185 Csak azt nem értem hogyha ugye pl:Goku és Dermesztő harcol például akkor hogy lehet fúzionálni pl Vegitával?Mert Vegita nincs ott 1-1 lleni harcnál!:D -
#184 1; inkább 8-10 szvsz
2;3; leht
4; Tenkaichi -
#183 lehet -
#182 Óóó...köszi!:D Egy tényleg utolsó kérdés:
Hogy lehet Fúzionálni?Vagy lehet-e egyáltalán?Köszönöm mindenkinek az eddigieket is:D -
#181 1. 6000-8000 Ft
2. lehet ssj4 goku, ssj4 vegeta, ssj4 gogeta
3.lehet
4.Budokai 3 -
#180 Akkor egy utolsó pár kérdés!:D
1.-Egy Joystick mennyibe kerül?:D
2.-A Budokai 3-ban lehet SSJ 4-gyé változni?
3.-Lehet egyáltalán átváltozni?:D
4.-Szerintetek a Budokai 3 vagy a Tenkaichi a jobb?:D
Ennyi lenne!:D -
#179 10-20 ezer között mozog
jah és kérdezz nyugodtan :) -
#178 Megint én vok...bocs hogy megint kérdezek..gondolom már falramásztok tőlem.De azt szeretném tudni hogy egy chip mennyibe kerül?:D -
#177 Köszi! A PS2-re gondoltam.Még átgondolom!Jóéjszakát és mégegyszer THX! -
#176 Hogyha PS2-re gondolsz akkor nézz fel a www.gamestore.hu-ra,ha a Budokai 3-ra akkor a www.576.hu-ra!
PS2 35e körül az oldalon Budokai 3 pedig 8e.
Remélem tudtam segiteni. -
#175 Nem tudjátok honnan lehetne venni vagy valami?Nem használt kéne!Köszi! -
#174 ha csippelsz meg minden akkor azér inkább egy 50-60as -
#173 30-40e köröl mozog.
A Budokai ténleg jó. -
#172 Mennnyibe kerül egy PS2? -
cocobanana #171 Hello!Ha megengedheted magadnak hogy ps2t vegyél akkor vedd meg. Nem csak a Budokai miatt hanem maga amiatt is hogy jobban jársz 1 ps2vel minthogy minden félévben újítanád a gépet.Amúgy jó játék és sok jó játék van még ps2re amiért érdemes megvenni:P -
#170 Császtok!Az lenne a kérdésem hogy mennyire jó a Budokai 3?Mert nincs PS2-őm és a bemutatók alapján tetszett.Ezért nemtom hogy vegyek-e PS2-őt azért hogy ezen a játékon játszhassak? -
#169 az szép erre elpazarolni 4 hszt :DDDDDDDDDDDDDD -
moralosan #168 fórumot tessék használni! -
Norsz #167 @freemail.hu
-
Norsz #166 bocs ez a cím atitech