5975
-
Nuki #320 áá kezdünk fogyni tévés-verzióra várók....:| :D -
#319 ma este megnéztem az első két részt angolul, a 201-et, és a 202-őt. Elsőre nagyon furának tűnt a hangja angolul, már kerestem is a magyar verziót, de mivel azt még nem adják, meg kellett vele békülnöm... és kurvajó :D Amikor a 202-ben felpattant a motorra... loál -
Wynonna #318 Helló!NEm tudom láttátok-e már, House 3. évad előzetes:)/spolier!/
http://www.youtube.com/watch?v=_yGuqfJGG_M -
Garfield #317 Klikk -
tttt8 #316 Találtam egy honlapot, ahol az új évad részei vannak kiirva, de még nem teljesen, de azért amik vannak bemásolom:
3.1 Meaning - Air date 09/05/2006
3.2 Cane and Able - Air date 09/12/2006
3.3 Informed Consent - Air date 09/19/2006
3.4 Lines in the Sand - Air date 09/26/2006
3.5 Fools For Love - Air date most likely after the month long MLB break
3.6 Que Sera Sera
KÉPEK IS VANNAK!!! -
#315 esetleg tudna valaki nekem küldeni meghívót a [email protected] -ra a http://bitgate.org/ oldalra? előre is köszönöm -
#314 Amikor megnéztem e txt-et nem hittem a szememnek
Azt hittem ott helyben meghalok!!!
-
#313 tudom, az sg nagyon keményen fellép ezek ellen, amúgy igaza van
de privátba se tudnátok esetlegesen segíteni? ha igen, előre is kösz, ha nem...nos...akkor azt kívánom, beszélgessetek dr house-al, jó partner lenne -
#312 Itt nem illik warezolni. :C -
#311 helló!
vki tudna nekem segíteni?
szeretném letöltelni valahonnan a house-részeket, mindegyik már elkészült évad érdekelne, és ha lehet, feliratosan de magyarul is jó lenne (egész jó a szinkron) bocs, gondolom ezt már vagy százezren kérdezték, de segítsetek kérlek, velem is csak bővülni fog a magyar house-rajongó tábora :D :D :D
előre is kösz -
#310 Elvileg tavasszal igen. ...elvileg. -
#309 Lesz még House a TV2őn? -
Nuki #308 loál :D
akkor már inkább HOUSE MD. ACTION FIGURE-al virítanék XD -
#307 jó próbálkozás, de engem nagyon zavar, hogy ilxen kövér a feje ( és nem borostás)
:(( -
#306 ahah D: -
Kanál #305 nem, jobb a magyar szinkron mint a tobbi, de eredetihez kepest gyenge -
Nuki #304 inkább szokatlan? -
#303 ennyivel jobb? :|| -
#302 nekem az első évad majdnem végig szinkronnal van, a második persze feliratosan,
így mikor elkezdtem újranézni az egészet, szörnyű volt a szinkron.. -
#301 tééééék :L -
#300 te is aszontad hogy jo a magyar hang :CCC és télleg nemrossz, mostmár így nézem végig ha leszenvedtem 8 gigát. 2dikra kivi leszek -
Kanál #299 mit tettel csirek fiam :( -
#298 én magyar hanggal kezdtem el nézni, most járok az elso évad felénél, de nem fogom kivárni magyarul a másodikat... -
Kanál #297 jobb lett mint a tobbi.. inkabb igy -
#296 összeszerkesztettem egy fasza hauzos csengőhangot mp3ban, kinek kell? :Ddd -
Nuki #295 én se :D bár én a letöltéslimitem miatt amúgy sem tehetném meg XD -
#294 Szerintem a magyar szinkron is nagyon jó lett!!!Kivételesen megvárom hogy leadják a 2. évadot és nem töltöm le feliratosan!!! -
#293 #280 -
#292 Ajánlom nekik. :D
Amúgy eredeti hanggal sokkal jobb. -
Vortodox #291 Sziasztok!
Én az eddigi összes magyarul megjelent részt láttam a bitgate.org című torrent lapon jó minőségben.
Egyébként folytatni fogják a sorozatot Magyarországon a közeljövőben?
Üdv -
Nuki #290 :D -
#289 Cameron egy idióta.. a legidegesítőbb, és a legjobb puni a sorozatban, remélem drogos lesz, mert így hánynék tőle. :C -
#288 Most nézem a második évadot é kiemelnék egy részt House és Cuddy veszekedéséből, mikor House irónikusan annyit mond:
"Oooh...Level 3! So call Jack Bauer!" :D -
#287 Most esett le, hogy honnan volt annyira ismerős ez a pasi ... :D -
#286 Tán mert még nem láttad a médiumot. Szánalmasnak azért semmiképpen sem nevezném.
A szül. feleségekkel kapcsolatban viszont egyet kell hogy értsek ;) -
#285 jöhet közösbe:)
de folytathatnák született feleség médium...pff. szánalmas -
shariff #284 Sziasztok!
Én is nagy House fun vagyok.
A 2.széria most csordogál le, viszont 1.évadra ha vki ajánlana egy jó torrentet, megköszönném. Privibe is jó.
-
Nuki #283 értem, köszi :) -
#282 annyit hogy amcsiban 5 rész után cancel volt,átrakták kisebb csatornára ott még lement 3,de gondolom rtl lenyomja mind a 10-t,és szerintem egy közepes sorozat,a fő gond az vele hogy a készítők nagyon erőlködtek hogy összehozzanak valami normális fílinget,de hiába,Househoz képest meg persze egy nulla -
Nuki #281 dejó nekünk :\ erről a vegas-dokiról tudtok valamit?