5975
  • Pepee999
    Nem, majd csak jövőre. Helyette lesz a médium és a Culumbo helyett pedig Született feleségek.
  • grizzly21
    most nem lesz több dr house?:O
  • LegoTGR
    sztem várd meg a hétvégét. Addigra rálesz rakva az uccsó részre is a szinkron és olyankor ált. egybeszokták fűzni a sorozatokat, ha teljesek. Xal nemkell pöcsölni a részek külön-külön töltésével
  • Nitric
    Hello! Gondolom már uncsi a kérés, de kaphatok valami torrentot, ftp-t, linket vagy akármit azokhoz a részekhez amelyek eddig le lettek szinkronizálva (magyarra):). Please help! köszi!
  • Kanál
    msn kep :P
  • Kanál
    aki nem latta 2. seasont szpojler 3. evadbol par kep
    http://community.livejournal.com/house_daily/123390.html#cutid1

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    haznak nincs botja + a gordeszka :O
  • Nuki
    terrence hillnek szebb kék szemei vannak :D
  • Nuki
    lánynak be akartam ajánlani, hogy nézze már meg jó kis sorozat:D
    erre pont az a rész volt amikor behalucinált a beteg magának mindenfélét, úgy nyitott a rész, hogy pókok rohangásztak majd' az egész képen.... na kellett is magyarázkodnom :Ð
  • tnm #272
    még mindig csak kettő:D
  • Count Adyn
    Engem barátnőm szoktatott rá:D
  • tnm #270
    hát igen kicsit ráhozta az emberre a frászt...
    meg nem is gyakori, hogy lányokat érdkelne (legalábbis nem az én köreimben)
  • REALista
    Nekem is az volt az első!!!
  • Láma!
    énis egyböl megnéztem:DDDD
  • tnm #267
    uhh, de reméletm, hogy lány vagy:D:D:D
  • Pingu
    Imádom ezt a sorozatot.
    És Dr.Hausenak vanak a legszeb kék szemei:)
  • Kanál
    pont tegnap volt :D nalam elso evadnal a 3 stories es az evadzaro utotte a legnagyobbat, masodik meg vegig jo volt :P
  • LegoTGR
    az egész részt belehetne linkelni :)
  • tnm #263

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Nem gondolod, hogy Istentől le kellene vonni egy pontot?"

"Igen, Isten keze elért a srác gatyájáig, rávette, hogy szexeljen, így lett sebe, amit elkaparhatott, maj d az ujjaival megérintette a nő arcát, amivel pár hónappal meghosszabbította az életét"
  • LegoTGR
    Tényleg jó az utolsó előtti rész(az utolsónál simán jobb szvsz), de nekem a kedvencem a House kontra Isten.
  • Magoo
    Sejtettem hogy gebasz volt :)
  • tnm #260
    amcsiban a főcim a Massive Attack-tól a Teardrop című számocska. Ott az a fajta főcím, ami nálunk, van nincs a végén se, mivel azt a "számot" maguk a sorozat készítői csinálták, mivel vmi gubanc volt a szerzői joggal, és amerikán kívül nem lehetett az eredeti Teardrop a főcímzene. Egész európában az a főcímzene- neve nincs, mert nem egy önálló szám-, ami nálunk van, sőt ausztráliában és dél-amerikában is az megy.
  • Magoo
    Miért van az hogy a magyaroknak a főcím zene helyett az outro zenéjét teszik be főcímnek???? figyeljétek meg minden rész elején ez nem a főcím zene mint amcsiban, hanem a vége főcím.
  • mrzed001
    masodik az elkerul a szerda 10 oras slotbol mar szinte biztos, drukkoljunk hogy valami 9 orasat kapjon :]
    Én nem bánnám. Csütörtökönként mindig totál fáradtan baktatok be a melóba, persze tudják hogy miért :))
  • Count Adyn
    Minnél több részt nézek annál jobban tetszik eza doki:))
  • REALista
    Na még csak az kéne!!!Akkor inkább maradjon az időpont!
  • drobee
    Hát nem tudom milyen besorolást kapott, de nem hiszem előrébb tehetik. Vagy ha igen akkor nyissz.
  • REALista
    Kösz az infót!Úgy lgyen!!!
  • quack
    elso evadzaro elotti
    masodik az elkerul a szerda 10 oras slotbol mar szinte biztos, drukkoljunk hogy valami 9 orasat kapjon :]
  • Amse
    Ez direkt volt ilyen kusza, hogy ne lehessen tudni egy darabig, hogy House az egyik eset a 3-ból. Az eddigiek nem voltak ilyenek.
  • Harly18
    Minden rész ennyire kusza? Mindig is nézni akartam a sorozatot, de eddig kb 2 részt sikerült megnéznem.....Különben nem volt rossz :)
  • seriesfanatic
    Ez de JÓ rész volt!!!!
  • Amse
    jó volt ez a flashback
  • REALista
    Ez a mai rész nagyon jó volt!Ez valami idényzáró rész volt???
  • drobee
    Na ma jön "Az epizód" :)
  • seriesfanatic
    Gondolom a Friends mai részébe...
  • REALista
    Az aznapi Jóbarátokból van az a kép!!!
  • LegoTGR
    miféle mai rész?
  • Nuki
    Photoshop phéntek témába valaki csinált egy képet, ott is felfedezni véltem valakit =)
  • REALista
    Jah!Ez a mai részben volt!
  • joebacsi
    jéé :)