5975
-
#280 Nem, majd csak jövőre. Helyette lesz a médium és a Culumbo helyett pedig Született feleségek. -
#279 most nem lesz több dr house?:O -
LegoTGR #278 sztem várd meg a hétvégét. Addigra rálesz rakva az uccsó részre is a szinkron és olyankor ált. egybeszokták fűzni a sorozatokat, ha teljesek. Xal nemkell pöcsölni a részek külön-külön töltésével -
Nitric #277 Hello! Gondolom már uncsi a kérés, de kaphatok valami torrentot, ftp-t, linket vagy akármit azokhoz a részekhez amelyek eddig le lettek szinkronizálva (magyarra):). Please help! köszi! -
Kanál #276 msn kep :P
-
Kanál #275 aki nem latta 2. seasont szpojler 3. evadbol par kep
http://community.livejournal.com/house_daily/123390.html#cutid1
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!haznak nincs botja + a gordeszka :O -
Nuki #274 terrence hillnek szebb kék szemei vannak :D -
Nuki #273 lánynak be akartam ajánlani, hogy nézze már meg jó kis sorozat:D
erre pont az a rész volt amikor behalucinált a beteg magának mindenfélét, úgy nyitott a rész, hogy pókok rohangásztak majd' az egész képen.... na kellett is magyarázkodnom :Ð -
#272 még mindig csak kettő:D
-
#271 Engem barátnőm szoktatott rá:D -
#270 hát igen kicsit ráhozta az emberre a frászt...
meg nem is gyakori, hogy lányokat érdkelne (legalábbis nem az én köreimben) -
#269 Nekem is az volt az első!!! -
#268 énis egyböl megnéztem:DDDD -
#267 uhh, de reméletm, hogy lány vagy:D:D:D -
Pingu #266 Imádom ezt a sorozatot.
És Dr.Hausenak vanak a legszeb kék szemei:) -
Kanál #265 pont tegnap volt :D nalam elso evadnal a 3 stories es az evadzaro utotte a legnagyobbat, masodik meg vegig jo volt :P -
LegoTGR #264 az egész részt belehetne linkelni :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Nem gondolod, hogy Istentől le kellene vonni egy pontot?"
"Igen, Isten keze elért a srác gatyájáig, rávette, hogy szexeljen, így lett sebe, amit elkaparhatott, maj d az ujjaival megérintette a nő arcát, amivel pár hónappal meghosszabbította az életét"
-
LegoTGR #262 Tényleg jó az utolsó előtti rész(az utolsónál simán jobb szvsz), de nekem a kedvencem a House kontra Isten. -
#261 Sejtettem hogy gebasz volt :) -
#260 amcsiban a főcim a Massive Attack-tól a Teardrop című számocska. Ott az a fajta főcím, ami nálunk, van nincs a végén se, mivel azt a "számot" maguk a sorozat készítői csinálták, mivel vmi gubanc volt a szerzői joggal, és amerikán kívül nem lehetett az eredeti Teardrop a főcímzene. Egész európában az a főcímzene- neve nincs, mert nem egy önálló szám-, ami nálunk van, sőt ausztráliában és dél-amerikában is az megy. -
#259 Miért van az hogy a magyaroknak a főcím zene helyett az outro zenéjét teszik be főcímnek???? figyeljétek meg minden rész elején ez nem a főcím zene mint amcsiban, hanem a vége főcím. -
#258 masodik az elkerul a szerda 10 oras slotbol mar szinte biztos, drukkoljunk hogy valami 9 orasat kapjon :]
Én nem bánnám. Csütörtökönként mindig totál fáradtan baktatok be a melóba, persze tudják hogy miért :)) -
#257 Minnél több részt nézek annál jobban tetszik eza doki:)) -
#256 Na még csak az kéne!!!Akkor inkább maradjon az időpont! -
#255 Hát nem tudom milyen besorolást kapott, de nem hiszem előrébb tehetik. Vagy ha igen akkor nyissz. -
#254 Kösz az infót!Úgy lgyen!!! -
#253 elso evadzaro elotti
masodik az elkerul a szerda 10 oras slotbol mar szinte biztos, drukkoljunk hogy valami 9 orasat kapjon :] -
#252 Ez direkt volt ilyen kusza, hogy ne lehessen tudni egy darabig, hogy House az egyik eset a 3-ból. Az eddigiek nem voltak ilyenek. -
#251 Minden rész ennyire kusza? Mindig is nézni akartam a sorozatot, de eddig kb 2 részt sikerült megnéznem.....Különben nem volt rossz :) -
#250 Ez de JÓ rész volt!!!! -
#249 jó volt ez a flashback -
#248 Ez a mai rész nagyon jó volt!Ez valami idényzáró rész volt??? -
#247 Na ma jön "Az epizód" :) -
#246 Gondolom a Friends mai részébe... -
#245 Az aznapi Jóbarátokból van az a kép!!! -
LegoTGR #244 miféle mai rész? -
Nuki #243 Photoshop phéntek témába valaki csinált egy képet, ott is felfedezni véltem valakit =)
-
#242 Jah!Ez a mai részben volt! -
#241 jéé :)