5974
-
#239 nekem is az egyik kedvencem, nem véletlen Emmy díjas, szvsz csak a 2x17 szárnyalja túl -
LegoTGR #238 Az eheti rész az 1ik legjobb, ha nem a legjobb rész. Aki eddig még nem kattant rá, annak mindenféleképpen érdemes megnézni, mert ettől ráfog, aki már most is fan, annak pedig nemkell ecsetelni :) -
Nuki #237 öö akkor úgy értem hogy eseményileg :)
merthogy megnéztem tegnap mert felvették videóra az utolsó két részt, és már kezdenek bonyolódni a szálak :) -
winnie #236 1x21 lesz jövő héten.- -
Nuki #235 valaki nézi is tévében, szóval tudja hol tartunk mi TV-sek? :) -
LegoTGR #234 Hát megnéztem az utlosó részt, nekem nem kimondottan tetszett; de mindenki döntse el saját maga. -
Garfield #233 Olvasnivaló -
LegoTGR #232 köszi mindenkinek, aki küldött -
LegoTGR #231 Ha valaki tud olyan torrentet, ftp-t ahol fentvan, az privizzen pls. -
#230 s02e16 -
#229 hali!láttam lentebb egy .gif-et, amin House elvágódik. ez valódi epizód?és melyik?nagyon lassan jön azureuson és mazsolázgatok a legjobbakból... köszike -
Brutus13 #228 Hú az királyság!!!! -
#227 leadja -
Brutus13 #226 Hali!
Azt nem tudjátok, hogy a TV2 leadja közvetlenül az első évad után a másodikat is? -
tttt8 #225 Thx :) -
#224 A logóhoz Tw Cen MT betűtípust használnak. -
winnie #223 miért? ki más megbízásából?:) -
#222 mehetne felülre banneralá...nemakarsz magadnak házigizda jogot kérni? :) -
shiftáj #221 a szinkront a tv2 megbízásából csinálják mi? :/ -
shiftáj #220 ha te mondod :) -
#219 azért itt tokre nem a kimondhatatlan betegségeken meg kezeléseken van a hangsúly főleg a masodik evadban, de te tudod -
shiftáj #218 angolul orovosos sorozatot utállok nézni felirattal :/ -
#217 1x18 volt szerdán asszem
gondolom az angol dvdripre felhúzták a magyar szinkront...
angolul már cirka ket honapja vege a masodiknak, es szept 5. a harmadik evad premier -
shiftáj #216 aha látom már, akkor csak 17 rész van magyarul, de akkor miért DVDrip? :/ -
shiftáj #215 de feliratosak?
azt nem értem h endlessen 17 rész van fenn első évadból 'DVDrip' felirattal ami azt jelenti h dvdnek is kell lennije -
#214 második szezon 24. részénél jár most a sorozat. -
Garfield #213 Most néztem a tv.com-on, hogy szeptember 5-én lesz a harmadik évad bemutatója. -
shiftáj #212 most melyikre válaszoltál? :P -
#211 s02e24 -
shiftáj #210 hi all! valaki megtudná mondani h hol tart a sorozat? magyarul hanyadik részig elérhető, és hány rész-évad van eddig. előre is köszi
csak azért kérdezem mert a torrentek elég gagyik előre is thx -
#209 #200, de thx -
tttt8 #208 A főcimdal a Massive attack - Teadrop átirt változata :) Innen letöltheted :)
Télleg, valaki nem tudja milyen betűtipussal van irva a House logó? -
#207 azé tékeltem is oo) -
Kanál #206 tokjo :D -
Nuki #205 ez az =) -
Nuki #204 áhááá :) -
#203 Na jó. Hogy egész pontosak legyünk Amerikában az.
De néhány másik országban(Anglia,Németország,Spanyolország,Portugália,Ausztrália,stb...) jogi akadályba ütköztek, és ezért kellett még egy szám. -
Kanál #202 mert az :D -
#201 Az itthoni verziónak House a címe, és külön a sorozathoz komponálta
Scott Donaldson és Richard Nolan.
Én is hallgattam a Teardrop számot, vagy 1000szer de soha nem hasonlított,
pedig mindenki azt mondta, hogy az a főcímzene. -
#200 na miafaszé igylinkeltem azt ensemtudom :ð
így jo remelem