82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#10838 vadállat =DDD -
#10837 remélem te sem gondoltad komolyan.. -
#10836 full str ! mert a critcal számit a legjobban a bow-s és mivel a critical csak a phyiscai dmg-et dupláza meg ezért egyértlemü hogy str. -
#10835 Én annyira nem :)
Tegnap előtt vettem a délelőtti tradek összegéből 100 lovat a laggban :)
csak 50 kellett volna...
Nem baj nyitok egy ranchot és bobival, meg dzsokival, az öreg dzókkal és réjjel nagyokat lovaglunk majd :) -
#10834 mive távol vagy ellenféltől, mire odaérne hozzád meghal, vagy nemsokára meghal, ezé nem kell annyi élet, viszont annál nagyobb a sebzés, jejeje :P
-
#10833 2:1 int hibrid + force -
#10832 ijjásznak mi a legjobb ? full str, full int, 2:1 int, 2:1 str, hibrid.. ? lehetőleg mindneki bökjön ide egy választ nekem, puszi =D -
#10831 VÉVÉ GYERE LÉCIIIIIIII :) -
#10830 ismerek olyat mért? -
#10829 Van itt 3 elemes intes? Már olyan aki magasabb szintű... -
Cat 02 #10828 én ezen :D
http://www.silkroadonline.net/notarget/cartoon/cartoon.asp?ctmode=5 -
Cat 02 #10827 nem tudom :D már megvan a 38 as emberem :D de ki tudja ... -
#10826 Bléd -
#10825 gondolkozék éppen.. :D
szerintetek
blade vs glavie .. ? ^^ -
#10824 lv 49,89%-s karimat hagyom ott.. addig ugy is felhuzom 52-ig szóval szvsz .. elértem amit akartam nálunk már mindenki lv 70-es traderkedni ne mlehet hunterkedni sem.. szóval.. SZVSZ... de lehet glavies karit csinálok ^^ -
#10823 Azért lenne marha szer ha így lenne (és sajna eddig úgy tűnik hogy így is van) mert akkor minden int-esnek ki kéne maxolni 1 weapon mastery-t is... -
#10822 Sok sikert mindenkinek! Tápolódjatok :)
Én nem hagyom ott a karimat... esetleg a kövi szervernél :) -
#10821 VV te jössz? :))
azt tudom hogy géjplussz jönni fog. nah szóval fasza lesz :) -
#10820 jagi .. jó m,ert a régi serverek laggmetnesek lesznek az uj meg 1 napig laggmentes !!!!
nah az én karim blade str-es lesz!!
>-< én menni fogok az 100% ugy sincs suli szóval wáháhá :D -
#10819 ezen röhögtem nagyot! :) -
#10818 Nagyon jó meg nagyon szar is, hogy lesz új szerver!
Jó, mert:
Talán kevesebb lesz a terheltsége a többinek és te lehetsz a szerverkirály
Rossz, mert: hogy nem lehet átvinni a karit és elölről kéne kezdeni (amihez nincs kedvem). Nem motivál a kiskirályi cím -
#10817 kicsit bővebben :)
-
#10816 Ezeknek vmi mediterrán mániájuk van (Athens, Venice, Greece), vagy mi? :D
Ja lenne egy kérdésem:
Ha full int mágus vagyok, és csak azért van a kezemben fegyó hogy a blast-jaimat erősítse, akkor az adott fegyver mastery-jének a felnyomása javasolt? Tehát nem használom ütésekre, csak spell-ek kilövésére, és a fegyver mastery-je meghatározza-e ad-e bónuszt a spell damage-hez? -
#10815 nekem meg ami weapont dob még ha van is rajta +1, vagy +2 naon szar a critje így még azok is npchez mennek, monjuk azért huszion akárvalahanyas fegyó nem is éer annyit, pár tízezerért meg nem fogok stallni, kiverem mobokból :P
ugyanez shieldekkel, most dobott 26ost BR 11 el, elmegy a ...ába :D de ugye ki a kcisit nem becsüli.. jó lesz majd a kovácsnak :D, azért nem panaszkodom, sok item esik és egyre több +os, de jobban örülnék stat + osnak... narancs tífből 33+2es nyaklánc viszoint kira drop :D na befejeztem :D -
#10814 egy délelőtt alatt meglépem 28ról 29 et, ha nem dobki sebaj, :D:D:D -
#10813 Hello this is silkroadonline
server will shut down in 5 minutes
please log off now
[brutálnagy] S U X -
#10812 Halihó!
Na kéremszépen :) összegeznék :)
A hétvége szar volt. Folyton kidobott. DE minden rosszban van valami jó:
Találtam végre egy lvl38-as glavie-t kb 200-250k-ért :)
A szomorú az benne hogy csak a 6-os crit-je, de egyenlőrte nem hiányzik a 10 :)
szóval vettem 3 weap elix-et (union áron) és csináltam belőle egy lvl38+3 +1str (BULE volt alapból)
ezzel kihúzom lvl42-ig :)
Kérdés: lvl35+2 (sima) glaviet mennyiért tudom eladni?
a másik: a fent említett fegyó mennyit ér?
nem negyon szoktam stallni így nemtom :) -
#10811 05.26 uj szerver idul Greece -
#10810 én ugy gondoltam, h 3 xp duplázó, 1 maki, 1 óra, 1 global chat (ami 11et takar) meg 2 csomag skill visszavonó "potion", ami 100%át visszaadja az sp-nek... remélem megkapod a kártyád ma, és általad én is hozzájutok ezen kevés kivánságoknak :D -
#10809 100% xp, maki, maki óra, 1000 hp/mp aztán szia.. :) Ha nagy tradek lesznek a későbbiekben akkor gyorsban 20% sebzés/védelem scroll és ennyi :D Legalábbis én így terveztem be a dolgokat, alapjáraton veszek 1k silket hétfőn ha lesz rá alkalmam.. :)
na jóccakát holnap re :D -
#10808 [IMG][/IMG]
köszi :D -
#10807 egyébként ha lesz valaha is uj server ki fog átjönni? -
Cat 02 #10806 nekem BF II, Postal 2 és Apokalipszis hétvége , Aeg of Emprie 3 , CS 1.5 Dobo Edition , GunZ , SRO , AA, Most Wanted , Warcragt 3 , Mozilla Firefox, Fifa 98 RTWC :D:D:D -
#10805 én kiszámoltam okosba, minden amire szükségem van ugy 2 hónapra, kijön 557 silkből... szal 500+100at, vagy 700at kell szerválnom :D -
#10804 cod2, sro, fifa wc 2006, és frissen az összes (64) dragon ball gt rész... ha unom a game-et, lesz mivel szórakoznom :D -
#10803 Remélem holnap már k*rva otp, k*rvára megkeres már a k*rva webkártyám miatt, mert k*rvára akarok makit meg k*rva sok okosságot =( -
Cat 02 #10802 ebben nem és mégis jó :P (+ nem kell jó vas hozzé D:) -
#10801 az yo...ez a 2 játék van fent gépen, silkroad és h5 ^^ -
#10800 Heroes5, és még (talán) gondolkozni is kell közbe:P -
Cat 02 #10799 aki unja a SRO-t az jáccon a GunZ
-megunhatatlan !
-lvl 1 es lazán megöl egy lvl 10 es ha a profi (msot toltam és egész szerver egy 29 est hajkurászott :D)
- csak néha laggol (nem ful szerverre kel menni)
-lehetzs közelharci vagy távolsági de csak a kettő keveréke a faxa (lásd lebénítod az ellent és lövöd :D)
www.gunzonline.com
szted próbáljátok ki :D és zóljatok ha mentek mert mek én is :D