82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    vadállat =DDD
  • shaime01
    remélem te sem gondoltad komolyan..
  • shaime01
    full str ! mert a critcal számit a legjobban a bow-s és mivel a critical csak a phyiscai dmg-et dupláza meg ezért egyértlemü hogy str.
  • Jagi
    Én annyira nem :)
    Tegnap előtt vettem a délelőtti tradek összegéből 100 lovat a laggban :)
    csak 50 kellett volna...
    Nem baj nyitok egy ranchot és bobival, meg dzsokival, az öreg dzókkal és réjjel nagyokat lovaglunk majd :)
  • Gunner
    mive távol vagy ellenféltől, mire odaérne hozzád meghal, vagy nemsokára meghal, ezé nem kell annyi élet, viszont annál nagyobb a sebzés, jejeje :P
  • Gunner
    2:1 int hibrid + force
  • Lord Nomak
    ijjásznak mi a legjobb ? full str, full int, 2:1 int, 2:1 str, hibrid.. ? lehetőleg mindneki bökjön ide egy választ nekem, puszi =D
  • shaime01
    VÉVÉ GYERE LÉCIIIIIIII :)
  • shaime01
    ismerek olyat mért?
  • Atisz #10829
    Van itt 3 elemes intes? Már olyan aki magasabb szintű...
  • Cat 02 #10828
    én ezen :D
    http://www.silkroadonline.net/notarget/cartoon/cartoon.asp?ctmode=5
  • Cat 02 #10827
    nem tudom :D már megvan a 38 as emberem :D de ki tudja ...
  • Szaruman
    Bléd
  • shaime01
    gondolkozék éppen.. :D
    szerintetek

blade vs glavie .. ? ^^
  • shaime01
    lv 49,89%-s karimat hagyom ott.. addig ugy is felhuzom 52-ig szóval szvsz .. elértem amit akartam nálunk már mindenki lv 70-es traderkedni ne mlehet hunterkedni sem.. szóval.. SZVSZ... de lehet glavies karit csinálok ^^
  • Atisz #10823
    Azért lenne marha szer ha így lenne (és sajna eddig úgy tűnik hogy így is van) mert akkor minden int-esnek ki kéne maxolni 1 weapon mastery-t is...
  • Jagi
    Sok sikert mindenkinek! Tápolódjatok :)
    Én nem hagyom ott a karimat... esetleg a kövi szervernél :)
  • shaime01
    VV te jössz? :))

azt tudom hogy géjplussz jönni fog. nah szóval fasza lesz :)
  • shaime01
    jagi .. jó m,ert a régi serverek laggmetnesek lesznek az uj meg 1 napig laggmentes !!!!

nah az én karim blade str-es lesz!!

>-< én menni fogok az 100% ugy sincs suli szóval wáháhá :D
  • Jagi
    ezen röhögtem nagyot! :)
  • Jagi
    Nagyon jó meg nagyon szar is, hogy lesz új szerver!
    Jó, mert:
    Talán kevesebb lesz a terheltsége a többinek és te lehetsz a szerverkirály
    Rossz, mert: hogy nem lehet átvinni a karit és elölről kéne kezdeni (amihez nincs kedvem). Nem motivál a kiskirályi cím
  • Atisz #10817
    kicsit bővebben :)
  • Atisz #10816
    Ezeknek vmi mediterrán mániájuk van (Athens, Venice, Greece), vagy mi? :D

Ja lenne egy kérdésem:
    Ha full int mágus vagyok, és csak azért van a kezemben fegyó hogy a blast-jaimat erősítse, akkor az adott fegyver mastery-jének a felnyomása javasolt? Tehát nem használom ütésekre, csak spell-ek kilövésére, és a fegyver mastery-je meghatározza-e ad-e bónuszt a spell damage-hez?
  • Kavácska
    nekem meg ami weapont dob még ha van is rajta +1, vagy +2 naon szar a critje így még azok is npchez mennek, monjuk azért huszion akárvalahanyas fegyó nem is éer annyit, pár tízezerért meg nem fogok stallni, kiverem mobokból :P
    ugyanez shieldekkel, most dobott 26ost BR 11 el, elmegy a ...ába :D de ugye ki a kcisit nem becsüli.. jó lesz majd a kovácsnak :D, azért nem panaszkodom, sok item esik és egyre több +os, de jobban örülnék stat + osnak... narancs tífből 33+2es nyaklánc viszoint kira drop :D na befejeztem :D
  • Kavácska
    egy délelőtt alatt meglépem 28ról 29 et, ha nem dobki sebaj, :D:D:D
  • Kavácska
    Hello this is silkroadonline
    server will shut down in 5 minutes
    please log off now

[brutálnagy] S U X
  • Jagi
    Halihó!
    Na kéremszépen :) összegeznék :)

A hétvége szar volt. Folyton kidobott. DE minden rosszban van valami jó:
    Találtam végre egy lvl38-as glavie-t kb 200-250k-ért :)
    A szomorú az benne hogy csak a 6-os crit-je, de egyenlőrte nem hiányzik a 10 :)
    szóval vettem 3 weap elix-et (union áron) és csináltam belőle egy lvl38+3 +1str (BULE volt alapból)
    ezzel kihúzom lvl42-ig :)

Kérdés: lvl35+2 (sima) glaviet mennyiért tudom eladni?
    a másik: a fent említett fegyó mennyit ér?
    nem negyon szoktam stallni így nemtom :)
  • Husimoto
    05.26 uj szerver idul Greece
  • WuFraZselic
    én ugy gondoltam, h 3 xp duplázó, 1 maki, 1 óra, 1 global chat (ami 11et takar) meg 2 csomag skill visszavonó "potion", ami 100%át visszaadja az sp-nek... remélem megkapod a kártyád ma, és általad én is hozzájutok ezen kevés kivánságoknak :D
  • Lord Nomak
    100% xp, maki, maki óra, 1000 hp/mp aztán szia.. :) Ha nagy tradek lesznek a későbbiekben akkor gyorsban 20% sebzés/védelem scroll és ennyi :D Legalábbis én így terveztem be a dolgokat, alapjáraton veszek 1k silket hétfőn ha lesz rá alkalmam.. :)

na jóccakát holnap re :D
  • shaime01
    [IMG][/IMG]
    köszi :D
  • shaime01
    egyébként ha lesz valaha is uj server ki fog átjönni?
  • Cat 02 #10806
    nekem BF II, Postal 2 és Apokalipszis hétvége , Aeg of Emprie 3 , CS 1.5 Dobo Edition , GunZ , SRO , AA, Most Wanted , Warcragt 3 , Mozilla Firefox, Fifa 98 RTWC :D:D:D
  • WuFraZselic
    én kiszámoltam okosba, minden amire szükségem van ugy 2 hónapra, kijön 557 silkből... szal 500+100at, vagy 700at kell szerválnom :D
  • WuFraZselic
    cod2, sro, fifa wc 2006, és frissen az összes (64) dragon ball gt rész... ha unom a game-et, lesz mivel szórakoznom :D
  • Lord Nomak
    Remélem holnap már k*rva otp, k*rvára megkeres már a k*rva webkártyám miatt, mert k*rvára akarok makit meg k*rva sok okosságot =(
  • Cat 02 #10802
    ebben nem és mégis jó :P (+ nem kell jó vas hozzé D:)
  • sweech
    az yo...ez a 2 játék van fent gépen, silkroad és h5 ^^
  • Szaruman
    Heroes5, és még (talán) gondolkozni is kell közbe:P
  • Cat 02 #10799
    aki unja a SRO-t az jáccon a GunZ
    -megunhatatlan !
    -lvl 1 es lazán megöl egy lvl 10 es ha a profi (msot toltam és egész szerver egy 29 est hajkurászott :D)
    - csak néha laggol (nem ful szerverre kel menni)
    -lehetzs közelharci vagy távolsági de csak a kettő keveréke a faxa (lásd lebénítod az ellent és lövöd :D)

www.gunzonline.com
    szted próbáljátok ki :D és zóljatok ha mentek mert mek én is :D