82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #10918
    Ilyenkor mindig az van...ez idő alatt teszik bele a bugokat, hoy majd utána egy hétig legyen mit javítani
  • Kavácska
    [nagy]....CHECKING SERVER....
  • Atisz #10916
    Csak garment, nagyon jól teszed hogy abban vagy. Egyes helyeken ajánlott a prot (pl. muyigi, penon, yeti). A white spiderek ellen pont a garment a jó, mert mérgezéses magic dmg-ük van.
  • Atisz #10915
    Köszi shaime, jelenleg 40-en van a spear-em így kapok 500 hp-t. Viszont ahogy pakoltam a pontokat, a kiírt magic damage folyamatosan nőtt és ez sztem befolyásolja a blast/nuke erejét. Ha nem nagy gond arra lennék kíváncsi (és mivel te is szoktál külföldi fórumokat olvasni, esetleg elbeszélgetsz egy lvl 70-essel talán meg tudod fejteni), hogy a magas szintű karik kimaxolták-e az általuk használt fegyver mastery-jét emiatt.
  • Jagi
    Dilemma...
    Srt a karim... garmentme mászkál... váltsak armorra, vagy protra, vagy inkább ne? a ehitespiderek majd megszopatnak, ha garmentben maradok?
  • Kavácska
    jól megmondtad :D szerintem elég 52ig is :P
  • shaime01
    azért 53-mig mert nemtom.. :D
  • shaime01
    a fegyver mastery csak +phy dmg-t add én ugy tudom , mondjuk ha spears vagy én olyan 40-ig biztos felnyomnám a heuskalomat mert az +300hp. ami intesnek nem jön rosszul de lehet 53-ig ahol ha jól tudom 500 körüli hp-t kap , de ez csak rajtad mulik szerintem egy nuker ne használjon fegyot csak legyen nála hogy erősebbet sebezen onnantol meg nuke után nuke
  • shaime01
    nah ez nem irta ki teljesen...

ha szerzel egy lv 5-s fegyvert server kezdésnél és farmolni akarsz akkor water ghostoknál nagyon szépen tudsz 9-s szintig el kell jutnod addig semmire nem tenni után ( lehetőleg str-es legyél ) lv8-s fegyoval (legjobb ha esik egy sos :) ) odamész a ghostokhoz és ütöd öket nagyon szépen és gyrosan lehet farmolni
  • shaime01
    230sp nem olyan sok.. áltában lv9re elérem a 900-at water ghost 4 ever :)
  • Lord Nomak
    szívem szerint én is átmennék új szerverre, athensal semmi bajom nincs, csak az a rossz, hogy most én lvl 11 vagyok ezzel az sp farmolos karival ( 230sp-m van már semmire sem adtam még ) igaz lassan lépek vele szintet etc.. de az bosszant, hogy amíg én eljutok 52re minimum, addigra mindenki 60-70+ lesz a szerveren, legalábbis a 80% legalább.. az új szerverrel meg nem merek kockáztatni, mert ha átmegyek oda, bevásárolok silkből stb.. és 1-2 nap után laggos szar lesz akkor pénzkidobás volt az egész.. venice is megnyilt, és szar laggos.. athens az egyetlen szerver ami alig enged be, de ha bent vagy nincs lagg.. szóval nem tudom :(

mennék mert van esély arra, hogy nem ezer szintel vannak felettem azonnal, viszont rizikos a túlterhelés miatt..
  • Atisz #10907
    Azért kérdezem ez ekkora vehemenciával mert ez minden int-est érint, hiszen így nem lehet maxolgatni az elemeket, mert sajna a használt fegyver mastery-jét is ki kell maja maxolni
    Az ugyanis 70-es mastery-nél 70% sebzés többletet ad a fegyó alap magic sebzéséhez, amihez jön a sok módosító. Ez a probléma...
  • Atisz #10906
    Ha full int mágus vagyok, és csak azért van a kezemben fegyó hogy a blast-jaimat erősítse, akkor az adott fegyver mastery-jének a felnyomása javasolt? Tehát nem használom ütésekre, csak spell-ek kilövésére, és a fegyver mastery-je meghatározza-e ad-e bónuszt a spell damage-hez?
  • shaime01
    1 kérdés ami ma felvettödöt bennem.

koreai oldalon mért nincs olyan hogy bot user list? el kéne gondolkodni..
  • shaime01
    cat mi lesz a neved?
    én még mindig nem döntötem...majd tradelhetnénk együtt segitek neked ha összjeön a 32 vasárnap estére akkor egy max csillagosat segitek neked bevinni
  • Cat 02 #10903
    www.silkroad.extra.hu -t berakni linkbe ???
    vagy az sro.mmo.com ?
  • Cat 02 #10902
    Killer_Cat `;..;´

a vége SRO ban jól néz ki :P
  • shaime01
    tényleg mondtam már hogy elkészült az uj lv 75-s karim? sosun+9-es minden cuca !
  • shaime01
    lebuktatál ! :(
  • Kavácska
    egyébként szokták mondani amelik kutya ugat... na mind1 :D
  • shaime01
    még nevet is kell kitalálnom... de a lvl 7xes blade krva jól néz ki... meg krva jól sebez meg mindne vagynemtom.. WÁJÁÁÁÁÁÁHÁHÁ KRVÉLET :D

most néven gondolkozok elöször aztán kiderül... ^^
  • Kavácska
    szerintem olyan mindegy, én bladere esküszöm, de Galvie is jóóó,s zsóval.. hmmm amelik jobban teccik, vagy dobj fel érmét.
  • Cat 02 #10896
    faxa hogy csináltam logot x]

shamine blédes NE LEGYÉL !!! (az én leszek :P)
  • shaime01
    az a baj hogy volt már
    36s glaviesom -tetszet-
    49s ( még most is van.. :D ) blade-s karim -tetszet-
    37s int nukerem -hát izé.. annyira azért nem tetszet-
    lv 9-es bow-som -hadjuk inkább :):)-

most innentől jön a kérdés hogy megint egy atombrutál pvp-s bladest
    vagy egy atombrutál pvp-s glaviest?:)
  • WuFraZselic
    ha 1 tanker állat rombóló akarsz lenni, akkor egyértelműen glavie! és hogy fokozd a hatást, ráadásul full armorba :D :P ha meg nem az akarsz lenni, akkor meg blade D:
  • shaime01
    blade vs glavie

somebody help me
    plz
    .
    :(
  • Demila
    rohadt egy játék ez :( tele parasztokkal , megöl egy giant a lag miatt , erre kidroppolom a kurvajó koronámat :( (kb 600k) , kiáltozok ,h res me pls ,meg hogy az az én cornet-em ,erre jön egy fasz fölkapja , és szevassz , najó , visszafutott és fölreselt ,de aztán sehall selát lelépett a koronámmal :( fasza

kezdem azthinni ,h diszkriminálják a nem fizetős játékosokat o-O :( még soha nem esett sos , se som , se semmi ami jobb lett volna mint +3 :( faszomkivan , ja és persze a laggggg óóó igen :D:D:D:D imááádom XD kurva játék szuper :(
  • shaime01
    egyébként a való életben is jól megvagyok szóval ne mcsak itt királykodok :)
  • shaime01
    én azért megyek át mert elegem van abból hogy kiteszem a lábam hotanbol egy indian camelel és fél mp-en belül kapom a 64++ npc thiefeket... bárhova megyek bármit csinálok .. most ha jön az uj server a glavies vagy blades- MÉG MINDIG NEM TUDOM xD karimal ott leszek az élvonalban sztem lv32 meglesz 3 nap alatt szvsz aztán a többi már jön magától 32-36 is gyorsan megvan a Questek miatt , mondjuk szerintem lehet maradok a bladesnél.. vagynemtudom van még rá 4 napom hogy eldöntsem.

egyébként csak ezért megyek át de ha itt sikerül az első héten 40 felé menni akkor 1000% hogy maradok meg anélkül is tuti hogy maradok :)
  • Kavácska
    én nem tom hogy a geccbe mentek fel 32 ig 3 nap alatt, de nem is bánom.. ez talán elmond vmit mi köztünk a különbség... :P nem akarok én bántani senkit, de azért ez mégis durva, és csak azért h egy "hülye" játékban királykodjatok???

én is lehet átmek másik karit építeni, de azért mert unom már Aegn, h normál kari már az akinek sos fegyója van, és minden cucca +3 minimum vagy sos... nem is beszélve a " rengeteg " Som Glavi-ről amit napi 3szor látok min... Szóval azért ez még midnig csak egy játék marad...

---------------------------------------------------
    Kava véleménye, nem kell vekle egyetérteni, csak görcsöl az ujam és írnom kellett vmit
  • WuFraZselic
    már csak 88% az új fegyóig
  • Cat 02 #10887
    [Kockák]lesz a best klán ? :D:D:D
  • Carmang
    Csak az a poén, hogy a hivatalos Q/A-ban a SoS-ra +7-et írtak, a SoSun-ra +15-öt, SoM-ra meg hogy "a kettő között"...
  • WuFraZselic
    "...We hope our users show great interest and affection in our new server, Greece..."

remélem is bazmeg, minél többen tűnjenek oda, lehetőleg athensról :D és a vietnámi ip ban télleg jóljönne már, bár akkor üres lenne hotan szinte, és az egész szerver is :) :P de egyefene, elviselném vhogy :D
  • Carmang
    Elmész a "Guide index"-be, ott legalul az "Others" témakör, azon belül "The way items work". Nem egy nagy valami bebarangolni a szájtot, elég áttekinthetően van elrendezve, beszédesek a nevek.
  • gameplusz
    Egyébként lvl 32 simán megvan 3 nap alatt, főleg, hogy mostmár volltam high level, így már vágom :)
  • gameplusz
    Webódal, nem dísznek van ^^
  • shaime01
    MWAHAHAHA
    nekem
    szept 1-ig
    0-24 időm vna
    mwhahaha

THE EMPIRE , DREAMZ , BROTHERBvalami.. , DA_TANG MOST MEGHALTOK MWHAHAHA ! :D
  • gameplusz
    Én úgy tervezem meg, mint eddig, csak bazz nem érek rá, nyithatták volna kicsit később, mondjuk 1 héttel, és máris ok :) Szal lehet nem megyek, mert nem lesz időm 0-24-re... ^^
  • FaszFejHuN
    hallom van vmi uj server:D ez igaz? (greece??)