82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #10958
    9-es különbség, SOS bow, bandita erőd... :D
  • Blinkye
    Azt értem,de ha nem lesz manám akkor miből használom? Vagy annyi azért lesz?
  • Atisz #10956
    Teljes mértékben egyetértek...
    Annyiban nem, hogy ha végigolvassátok a skilleket akkor szembetűnő hogy magasabb szinten a lightning bolt a legerősebb (azonos szinten a fire megfelelő blast-jával)...
  • Atisz #10955
    Fire-re azért gyúrj mert ha megnézegeted, akkor ott van a legtöbb fizikai sebzést növelő skill+ennek a legnagyobb az imbue dmg-e...
  • Atisz #10954
    A szenvedést a játék elejére, a kétes kimenetelű 1vs1-ekre, illetve a lag-ek alatti halálmaratonokra értettem :)
  • Blinkye
    A farmolást azt,hogy csináljam? lvl 16 ig nem töltök skillre egyáltalán és utána? hányas farmmal toljam? Töbebt nem kérdezek :) Köszi a sok segítséget!!!!
  • shaime01
    egyébként most is gunzozok egy picit mert most ugy sem enged fel :)
  • shaime01
    vv mostmár nemsokára lv 50 még 78% :) és 52-t meg akarom lépni pénteig :P
  • shaime01
    rucit meg te döntöd el
  • shaime01
    ha intes akarsz lenni akkor

vagy spear vagy sword+shield
    ha str-es akkor
    bow vagy glavie vagy blade+shield

te döntöd el
  • Blinkye
    ÉS akkor fegyvernek Glavie? vagy Spear? vagy bow vagy sword? :)
  • Cat 02 #10947
    na jah :D álmodj csak :P
  • Maala
    hmm, guild fejlődés.. végre. :D és nem lesz több ki-be lépés sem. :D
  • Blinkye
    Hibrid semmiképp nem leszek. Int tetszik nagyon. :) Oda milyen ruci érdemes? gondolom protector,hogy legyen kis védelmem is... lvl 16 ig ne töltsek semmire? Úgy hány nap alatt lehet eljutni odáig? kb napi 3-5 óra gameval?
  • shaime01
    NE legyél hybrid (2:1 , 1:2) arányba eloszott kari csak
    pure vagy semmi ^^
    intes karinál a fire nuke a legerősebb de szerintem a legeslegjobb nuker az a

light-fire-cold nuker ha sikerül annyit farmolnod lv16-n hogy ezt ki tudjad maxoln i mind a 3-t akkor nagyon erős karid lesz. !
  • Cat 02 #10943
    majd Game+ :P
    GunZ ?
  • shaime01
    intes karival szenvedni?
    gyors fejlödés nagy sebzés... ha beletanulsz a gamebe onnantol nagyon jó.. régen én is azt hittem hogy 1k hpval flangálni szenvedés.. de miota találkoztam überbrutálon játszó intes karikal.. hát igen.. gatyám felkötötem :)
  • Atisz #10941
    Még egy kérdés: az 500 mastery-hez mekkora szint fog járni?

Ja, egyébként kösz a gyors választ :)
  • Blinkye
    azt olvastam,h 3 skillt lehet tolni.. ha csak str vagyok akkor életem lesz sok és mana nuku szinte..
  • Atisz #10939
    500 mastery????????

Ez biztos? Akkor no problem :D
  • Blinkye
    gondolom armorba. És akkor minek gyúrjak fire-re? Manám úgysem lesz sok nem? Meg mellette a healt toljam? Vagy csak a fegyverskillt?
  • Atisz #10937
    Jaja, előbb górtak ki mindenkit. Gondolom elcsesztek vmit a mai update-tel, mint mindig.
  • Atisz #10936
    Ehh, mit vársz? A pókok lvl 47-esek...
  • gertrud
    Nektek se megy most a game? Mert nekem összes server check :-(
  • Atisz #10934
    Ha szeretsz szenvedni, akkor igen. Egyébként full str glavie+fire-t ajánlanám. Azt nehéz elszabni és überel mindent...
  • Blinkye
    Sziaztok. Most kezdem a gémet. Spear full int szeretnék lenni. érdemes? Milyen ruciba dzsaljak?
  • shaime01
    de még nincs guild Quest !! :)

vv egyébként glavies karit kezdek egy guildot összehozhatnánk.. amit mondjuk te fizetsz.. ^^
  • gameplusz
    Hello. This is Silkroad Online.

We have prepared a guild promotion update to expand guild community.
    In this 1st update the patch will mainly be about the basic community matters, and in the

prepared 2nd update, there will be mercenary system and other interesting systems added.
    We give the following information about the 1st guild promotion update.

1. Increase in the number of maximum guild members

Guild level promotion grade has been added, and the maximum number of guild members have increased from 35 to 50

2. Change in alliance chatting

Previously only guild masters could alliance chat, but now all guild members that have been given the authority by the guild master can also alliance chat.

3. Addition of guild storage

Guild storage that can be used only by the guild members that have been given the authority by the guild master will be added. Can be expanded to maximum 120 slots..

4. Guild and alliance private message available

Message system that can be sent to guild members and/or alliance guild will be added. (individual and/or entire available)
    * This function is available also to ordinary users that are not guild members.

5. Guild penalty implemented

Players are limited from creating/joining guild for 3 days after leaving a guild
    * The purpose is also to prevent system abusing(leaving guild) during guild wars.

6. Guild member and friend log in announcement

A greeting message will tell you when guild member or a friend has logged on to game.

7. Guild NPC added

Guild manage NPC with storage function added will be located in every town.

===============================================================================

Végre valami értelmes dolog. Majd meglátom milyen lesz, egyszer, talán...
  • Cat 02 #10930
    FAXA A PATCH végre van faxa guild cuccccc
  • shaime01
    igen nukerek csak nagyon eldugodtan vannak és a legtöbbjük swordot visel.. ( de hogy mér.. ha nem blockol ugy is meghal ha blockol ugy is.. ha nem öli meg 2 lövésből.. ) lehet nagyon erős nuker-t csinálni csak sok sp kell hozzá ^^
  • shaime01
    azért mert a penon warriror phy alapu és a dungeonban a maskokon kivülk mindenegyik phy-t sebez
  • shaime01
    hm rákérdeztem egy magasabb szintü lv 70-s spearsre aki szerintem elég jól keni

ő azt mondta az 53-s flying dragon-fly-ig maxolta de amig nincs 500mastery limit addig ő 53-so nhagyta és azt is csak 70-s szinten tett rá a hp miatt mivel ha bejön majd az 500mastery limit akkor a intes karik kapnak még +2k hp-t de ez csak rajtad áll ha én intest csinálnék max 31-ig nyomnám fel az elején mivel ugy is csak nukeolok
  • sweech
    megoldás: ne vegyél egyből silket :P
  • Jagi
    lehet lesz egy garnitura ilyen, egy olyan :)
    mert a troyon vannak azért intesek. Bár Nukeot keveset kapok :)
    lehet armorra váltok :)
  • Cat 02 #10924
    #10902 ;)
  • Cat 02 #10923
    alig van INT es elenfél !
    nálunk az 55 ös full STR csávó armorban mszkál ^^
  • Jagi
    Most (lvl38 még mindig) egész nagyot ütnek rám (a lvl37 SOS+2 suit ellenére)...
    meglátjuk később mi lesz :)
  • Kavácska
    mert az GM-ekből áll biztos, vagy nemtom...
  • Atisz #10920
    Athens-ről kibannoltak egy Ati nevű játékost...remélem nem magyar volt.
    Tőlünk megint a szerencsétlen "1-2x botolók"-at tiltották ki, az Imperial, ahol gyakorlatilag felvételi követelmény a botolás, megint nem vesztett egy tagot sem. Gratula...
  • Atisz #10919
    Aki akar jöjjön át oasis-ra, innen valszeg sok powerplayer el fog menni és noob-ok is vannak még dögivel...