82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#10998 Ezt és az ehhez hasonló válaszokat sajnos nem áll módomban elfogadni...
A 8-as degrees kard egyébként marha jól néz ki. A sebzéstöbbletet meg majd meglátjuk...jelenleg én is spear-en vagyok.
Szerintetek megéri 2 imbue-t fejleszteni? Ice-fagyi, tűz-sebzés... -
#10997 ez egy szar, nem tudok még mindig fizetni.. faszkivan -
#10996 nekem a swordok is tetszenek :) egyszerűek és szépek :D -
#10995 we dont know -
#10994 swordrol beszélek..shieldben az 52-s al egszebb ez tény.. alig birom már kivárni .. hogy felvegyem... HOPPSZ BEENGEDET szóval go next lvl :)
de a sword egyszerüen
RONDA
.
.
.
.
.
egyébként elnéztem a koreaiakat nálunk ha van 1-2 blades kari szerintem.. nemtom.. lehet mert a combok már nem sebeznek akkorát mivel uj skill sincs? hmhmm -
#10993 Amúgy nem tudom kérdeztem-e már, hogy az 500-ra emelt total mastery lvl-nél mekkora lesz a max lvl? -
#10992 csúnyán néz ki? nemá...nézdd már meg az 52es shieldet megy fegyókat milyen faszák ^^ -
#10991 sweech egyébként megmondta a frankot.. én SOHA nem váltenék.. mondjuk azért kiprobálnék egy olyan karit ha nem lenne mastery limit hogy
glavie + blade + shield + ice + fire hmm :D -
#10990 inkább a block miatt.. hidd el felölem legyen rajtam 6 mellény akkor is sebzödök.. ha meg blockolok nem sebzödök.. kb shield erre jó :)
sword+shield-s kari meg krva drága.. ^^ + csunyán néz ki :D -
#10989 szerintem hülyeség ez a fegyver váltogatás...minden fegyver ugyanolyan jó, mindnek van előnye és hátránya is...ha nagyobb szinten váltani akarok spearről swordra, akkor fejleszteni kell a speares és a swordos cuccokat egyszerre és elmegy rá egy rakás sp -
#10988 Shaime, elfelejted hogy magasabb szinten az emberek nem a block miatt használnak pajzsot, hanem a defense miatt...a pajzs gyakorlatilag olyan mintha 2 mellvért lenne rajtad. -
#10987 haha.. most még 1 serveren érjem be a karidat?:D
ne men gyere! ha meglépem vasárnapig a 32-t segitek neked jó pár max csillagos trade-t ugy sem fognak belém kötni.. -
#10986 A block miatt érdemes váltani. mert full intesnek kevés az élete.. És addigra meg úgyis fosásig vagy pénzzel.. A spear elvileg meg azért jó az elején,mert töb szörnyet tudsz gyakni egyszerre vele és gyorsabban is fejlődsz. meg erős is.. Állítólag.. :) -
Cat 02 #10985 :P 1ébkéént asszem maradok Aegen :D
-
#10984 de te alapbol béna vagy -
#10983 ha akarsz váltani akkor ahoz is farmolni kell én azt ajánlom neked hogy maradj a spearel.. mert most nézd mit kapsz swordal?
blockot, ami nem bizots hogy blockolni fog mindent ha nincs 17br felet, kevesebb sebzést
mit kapsz spearel? bazi nagy sebzést nagyobbat mint a swordal joval, sok hp-t ( passive lvl 70-en +1200hp-t add ) ez az én véleményem -
#10982 Akkor így tenném fel a kérdést: amikor majd megemelik a total mastery lvl-t 500-ra, akkor ez mekkora max szintnöveléssel fog járni? -
#10981 fingom sincs a szerverekről. melyik az új? nekem Babelt ajánlották... -
#10980 minek váltani? akkor egyszerűbb sworddal vagy bléddel kezdeni -
Cat 02 #10979 sztem nem fog menni :D (új szerverre jösz ? :D)
mármint én lvl 5 ön próbáltam írtani a népet de skill nélkükl geci nehéz volt :D -
#10978 Megpróbálom,hogy megy 9es farmmal aztán max lemegyek 5-6 ra.. spearral érdemes akkor? állítólag az a legjobb. aztán lvl 50-60 fölött meg váltani sword pajzs ra -
#10977 3-s masteryvel is lehet meni nem muszály 9-esel csak akkor 1 szörny 1 spoint , ha annyira nem akarsz 16son szenvedni akkor tarsd 5-6al alatta igy csak kevés exp-t vesztesz de viszont több sp-t kapsz és simán ki tudsz maxolni 2 nuke-t -
#10976 Áhá.. Okés. köszi :) Így már nem aktuális az előző kérdésem :) nagyon nehéz banditot nyirni 9 es farmal? :) -
#10975 Ja. :) HAvernak írtam,h lvl 26 on elfogyott az sp-je.. most 3as farmja van. ő ,hogy tudja visszahozni? full int asszem ő is.. sword fire-light -
#10974 farmolni bárhol bármikor lehet :)
mert lvl 20-n van egy olyan Quest amit ha felveszel esnek ugynevezet "Crust Heart"-ek amikből ha összegyüjtesz 10-et és visszavisszed annak az árusnak akitől felvetted a Questet ő csinál belöle Skill Recorvery potion-okat amikből pénz ellenében vissza tudsz venni 1-1 skill-t vagy mastery-t
pl. van lv 65-s mastery-d elhasználsz egy ilyen potit kb 60 felett olyan 100k gold lehet 1 skill visszavevés és utána lv 64-s lesz a mastery-d és az elhasznált mármint a skillre elhasznált sp mennyiség 80%-t is visszakapod, egyébként nyugodtan kérdez én most ugy is 0-24ben vagyok szóval segitek :) -
#10973 Tényleg szivatósan hangzik,de biztos megéri. Havernak van egy lvl 26 os karija 50sp vel :) És ráadásul a skilljei lvl 23 asok.. sztem neki nincs sok esélye a sok SP re már.. A játékot vágom már nagyjából.. meg a sp Xp pontokat is.. csak azt nem tudtam,hogy érdemes farmolni.. NAgyon köszi a nagyon sok segítséget.. remélem nem lesznek ilyen láma kérdéseim már :) thx még1x -
#10972 az 500 mastery-hez mekkora szint fog járni? -
#10971 dosold nem tudom mennyi esélyed van rá.. ha még pingelni is 50% esélyel tudsz ^^
megnézném.. elkezded dosolni majd kidobná a fekete képrenyön azt hogy
"cannot connect due to server" :D -
#10970 a farmolni csak akkor farmolj HA biztos vagy benne
ne számits arra hogy FARMAL megmented a világot mert ugy fogod érezni a karidat mintha a saját szintjénél minimum 5-6 szintel alacosnyabb lennél.
lvl 7-ig nyomasd a mastery-t aztán többet ne tegyél rá lvl 16ig ha megvan menj be a strongholdba és bandit archereket kezdj el ölni olyan 1 hét alatt 32-40k-t össze lehet farmolni ami 5x-ig simán elég lesz
még1xer mondom csak akkor farmolj ha biztos vagy benne hogy végig tudod csinálni mert szánalmasan kevés exp-t fogsz kapni és szánalmasan lassan fogsz fejlödni lvl 16-ig de viszont az eredmény kárpotol
egyébként farm = a saját szintednél egy bizonyos szintel lejjebb tartod a mastery-t ezért több sp-t kapsz de viszont kevesebb exp-t
sp: skill point
exp: tapasztalti pont -
#10969 belépek játékba, aztán onnan nyomok feltöltést, és meglátom mi lesz.. ha úgy sem megy ddosolom silk szervereket :D :| -
Cat 02 #10968 mert max nem ? :D -
#10967 De bazz, vágod, otp-t felhívom, mondom webkártya nem csinál semmit, erre mondja a nő, hogy még csak tranzakció sem történt a kártyán.. Van rajta 70ezer és nem képes levonni 30 dollárt róla.. meg hiba meg faszom.. :(( -
#10966 Biztos így van...azt tudom hogy nálam most a lightning max sebzése nagyobb mint az azonos szintű tűzé... -
#10965 vágom így már.. Még a farm nem tiszta kicsit :) shaime: szóval lvl 16 ig semmit ne töltsek full int karival aztán hányas farmom legyen? -
#10964 addig irja amig ellengedo pénzt le nem huznak töled aztán menni fog :) -
#10963 Valaki magyarázza már el nekem, hogy ha fizetni akarok silkroad honlapon, beírom kártyaszámom stb.. Rányomok a tranzakcióra, mi a faszért írja ezt ki és egyáltalán ez mit akar jelenteni.. E miatt nem tudok silket venni..
-
#10962 Ezek többnyire nem aktív spellek (kivéve az imbue-t amit folyamatosan nyomogatnod kell), hanem enchantmentek (amiket csata előtt kell magadra tenni és magasabb szinten már 10 percig is rajtad vannak) illetve passzív skillek amikkel nem is kell foglalkoznod csak rátenni a pontokat :) -
#10961 lesz mannád
lvl 90-re
25k hp 8k manna ha STR-s vagy
ha intes akkor 8k hp és 25k MANNA
egyébként szerintem ez igy van kitalálva hogy
intes kari NAGYON nehéz megtanulni vele NORMÁLISAN játszani de ha sikerül és jól vagy farmolva - legbrutálabb kari-
str-es NAGYON könnyü játszani mivel csak ütni kell.. :) -
Cat 02 #10960 1ébként már nekünk is vanna olyan sárkány micsodág a nevünk melleT :P -
#10959 lol?
Flame wave-Burning
548~913 (300%) 3/-35%
Tiger's thunderbolt
483~859 (300%) 10m/3
^^ és ehez még jön a LVL 70-s fire nuke.. vagyis nuker legerősebbje a fire nuker.. ^^
mondjuk szerintem a legerősebb az egy snow rain + meteor combo.. ^^
mert én már láttam azt hogy thief ruhában dzsalt egy 56-s kari spears lightal arra jött egy 56-s hunter legalábbis a ruhája alapján.. aztán lehet sos etc.. :)
belenyomot 1- lightot a thief erre a hunter pont ugy állt hogy még 1 giantot magával vitt.. hát igen.. erről ennyit :)