82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Blinkye
    komoly. haverom keresett,de csak egy japán nyelvűt talált :))) És van olyan ami úgy fut,h a játékot el sem indítod?
  • Atisz #11117
    Nem, úgy általában az ilyen játék alatt futó segédprogikkal vigyázz.
  • Cat 02 #11116
    GM 70 es :P
  • Atisz #11115
    Én is láttam egy 90k sp-osat...
    No de várj...Korea az más kategória. Tudom ezt más MMORPG-kből...

De nem a koreaiak szoktak botolni.
  • Atisz #11114
    Mert kurva hamar magas szintű leszel, amikor alszol akkor is fejlődsz (villanyszámla rules). Letöltik/vásárolják (az igazi profik módosítgatják is, ilyenkor általában a benne lévő keylogger-t ki lehet iktatni). Kitiltani csak akkor tiltják ki ha a GM épp nem alszik és egyértelművé válik számára hogy az illető botolt.
    Nálunk rendre az alkalmi botozókat kapják el, mert azok noobok és lebuknak. Az igazán kemény botozók nem (logikus, mert azok érnek el a legmagasabb szintekre és ahol botolnak ott nincs is még senki, tehát fel se lehet őket jelenteni).
  • Blinkye
    MAx egyébként az uncsi küldiknél használnék botot... hogy ne keljen 1 hétig ccsinálni...
  • Blinkye
    Mit milyet használok? Botot? Nemfogok sztem. nem is vágom,hogy kell és leszedni sem tudok honnan...
  • shaime01
    első kcoka a jelenlegi karakterekd második oszlop az eltervezet karid

ati , ha valaki amig nincs a lv cap 80-n botoznak ne tud meg.. láttam olyan koreai képeket mondjuk ő nem botozott de több mint 700k sp volt nála.. most erre mit mondjak..? lv 90-s volt az articsoka.. nagyon durva ugy is mondhatnánk:)
  • Blinkye
    help :( Fél órája loadingol ez a sz*r
  • Atisz #11109
    Vigyázz milyeneket használsz, nehogy a játék alatt kelljen futtatni, mert akkor volt cucc, nincs cucc :D
  • Blinkye
    Miért jó botozni? mi benne az élvezet? Honnan szerzik? nem is lehet leszedni meg kitiltják őket.. nem vágom mire jó...
  • Atisz #11107
    A 2 legnagyobb guild a szerverünkön gyakorlatilag botokra épül. Ennyi. És most nem goldminer-ekre gondoltam...
  • Blinkye
    Honnan tudjam pl a planned caracter masteryeit?
  • Atisz #11105
    Akkor azok rohadt noobok voltak...gyere Oasis-ra és itt nézd meg őket. Annyian vannak mint a szemét. És még mindig csinálják pedig már lvl 70-esek!!!!
  • Atisz #11104
    Az mondjuk igaz, hogyha nincs suli akkor más, de akkor is...én tudom magamról hogy nem tudnám újra végigcsinálni.
  • Blinkye
    faszom akkora szar ez a calculator... baszik csinálni vmit
  • shaime01
    szerintem láttam karakom környékén elég sok bottert nem kell mondani ugy a 70%-a feküdt és azza lszorakoztunk hogy frost novát nyomtunk rá :)
  • Atisz #11101
    Lol, ne haragudj de akkor te eddig nem sok botot láttál. Az alap hogy ha egy bot meghal, akkor visszafut egy kijelölt útvonalon a farmhelyére és már nyomja is tovább. A múltkor levertünk 2-t(hullott szép nyaklánc meg fülbevaló, ma is azt hordom), de azt is csak azért mert visszaütősre állították. Ha nem agresszívra teszik, akkor max ks-elheted.
    Egyébként egy este simán meg tud lépni egy szintet. Nálunk voltak olyan helyzetek hogy a srác nappal végig a stall-ban volt és másnapra 2 szintet lépett. LOL?
  • shaime01
    lv 24-ig nehéz szerintem ha azt eléred 1 nap alatt onnantol már nagyon könnyü nagyon egyszerü .. szerintem első nap ugy hyungo homeland környékén fogom csinálni azokat a gagyikat :), egyébként remélem belebotlok a banditolás közben egy sosun+9 +3str glavieba.. és akkor én leszek a server raj.. go EARTH GHOST :D
  • Lord Nomak
    vágod, az a gáz, hogy nem láttam, találtam soha, sehol 4 jegyű kódot.. :(
  • shaime01
    segítek én mindenkinek

glavies karit csinálok fire+glavie és később maxolom a buffokat pl ice guard etc
  • Atisz #11097
    Valóban, bocs lusta voltam visszkeresni. De a kamilla név tuti nem stimmel, más volt az...
    Egyébként 20-asra bazi könnyű eljutni, nuku sp farmmal. No de onnan...jájj
  • Blinkye
    Melyikern kezdesz karit? Lehet odamegyek én is :) Segítenél nekem? Elolvastam még1x a biztonság kedvéért a farmolás sro.mmo-n :)
  • shaime01
    idézek
    én játszotam oasison SÖT még ott voltam amikor elkezted cicababa néven még mondtad is hogy te igazából fiu vagy csak lány kari jobban tetszik ezért választottál. fogalmam sincs mi volt már a nevem de én glavie-al nyomultam az elején asszem kamilla vagy ki volt az akartatok egy guildot csinálni és sok magyart keresni.
    csak aztán te 2 nap alatt 20-s lettél és kezdő voltam és a 16-s szintet se tudtam 1 hét alatt elérni igy inkább megvárta ma köv szervert:)
  • shaime01
    felölem botozhatnak.. mivel a bot nem fejlödik olyan gyorsan.. ez teljesen tévhit fejlödik 1 este ha mázlija van 20%-t MAX.. ha meghal ott van és fekszik ennyi.. én ember vagyok én nem halo ketc.. JÓ LESZ NYUGI :D
  • Atisz #11093
    Miattam? De miért? Mi volt az ingame neved?
  • Atisz #11092
    Hehe, csak hiszed. Nálunk is egy csomóan csak közepes szinttől kezdtek el botolni...
  • shaime01
    ez mindenki saját döntése én az OASIS-rol MIATTAD mentem el mint már irtam.. :D szóval egy szavad nem lehet..
    venice-ről meg azért mert..nemtudom van ott egy jó blades karim meg minden jó.. csak már nincs esélyem... most hogy tudomhogy kell lv 46 után 1 nap 1lvlupal haladni .. igy már könnyü lesz :)
  • Atisz #11090
    Persze ha az egyik update-ben implantálnak bele némi Baldur's Gate komplexitású küldiket akkor abban a pillanatban újrakezdem
  • Atisz #11089
    Egyébként én tuti hogy nem hagyom itt a karim és megyek át másik szerverre, újra végigcsinálva az egészet, lemészárolva több millió lényt. Kizárt!
    Majd ha jön az európai oldal...akkor...talán...
  • shaime01
    hehe én most csak ott akarok lenni az első 1-2 hétben a topok között utána már annyira mind1 onnantol már gyerekjáték mivel életképes a karid.. és akkor MEGDÖGLIK minden low lvl thief.. :D
  • Atisz #11087
    Hehe, nem baj én akkor sem megyek. Állítólag a TheEMPIRE az egyik legkorrektebb guild a Xianon, szóval ez annyira nem baj.
  • Atisz #11086
    Lol, ok. Nekem 3-4 óra után már "mozdulhatnékom" vagy "mástcsinálhatnékom" támad, szóval ez nekem nem sikerülne...
  • WuFraZselic
    hát,én most egy lvl 70 full str tanker glaviest minden jóval ellátva 133k sp-ből kilehet hozni
  • shaime01
    várni kell hogy bejuss
  • shaime01
    StorM , TheEMPIRE , DA_TANG , DarK jön greecre :(
  • Blinkye
    de nekem nem megy, állandóan kiir valami sárga üzit
  • shaime01
    én is arra pályázok .. :)
    nálunk angelblade 2,5 hét alatt érte el ^^
    ha meglesz a 32 - 3 nap alatt akkor sztem jövöhét már 40+
  • Atisz #11080
    1 hónap alatt lvl 70? Nemár...
  • shaime01
    de minek force? én arra csak azért fogok tenni mert a manna add +2k -t lv 50-en ^^