82377
Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    megnéztem hány sp kell a én kiválaszot glavies után történő intes karimnak
    hát
    179k sp csak lv 70-ig.. ^^
  • WuFraZselic
    na, 36.001k sp kéne egy full int lvl 45 spear+int+fire+kis cold + force passzivokkal ellátott karihoz :D hát, majd ha nagyon időmilliomos leszek, elkezdem :D
  • shaime01
    ki tudod vele számolni hogy xx lvl-ig hány sp kell a karidhoz nekem most 32-ig glaviesal kell majd kerek 7k szóval még farmolnom se kell elég lesz a 2-s farm szóval wewee :D
  • Blinkye
    Ezt érti valaki? HA igen magyarázza el please :) http://sro.mmosite.com/x/
  • gameplusz
    Mivel itt nem tudtam normálisan játszani, eredetileg is ez lett volna a végső szerverem, így viszont tovább kell álnom, mert ha visszamennék is Velencére, akkor szopinger lenne, mert ami egy hónap kimaradt játékban, annyi idő alatt már rég 70-es lennék, így viszont szívom a fogam és kezdem újra.
  • gertrud
    Nomak: te dombornyomott mastercard nélkül is tudsz paypalozni? Mert azt olvastam otp webkártya nem jó, de érdekelne, hogy te mit rendeltél (meik kártyát) és onnan mit csináltátl? Köszi előre is! AMugy mindegy ki meik szerveren vagy, ha azzal az ac..al jelentkezel be, akkor az kapja a silket, ergho nem csak athensosoknak tudsz silket venni :-)
  • Cicamica2
    Sziasztok!
    Itt szúrom be schlosszer hsz-át a paypalhoz:
    2006.05.13. 21:55 - schlosszer (#10156)
    SILK VÁSÁRLÁS... Nos,akinek még nincs tapasztalata,annak elmondanám.Először is kell egy VISA vagy MasterCard-os bankkártya (NEM hitelkártya!!!) Aki már vásárolt PayPal-on keresztül,az kihagyhatja ezt a részt.. Lépj fel a www.paypal.com -ra Válaszd a Sign up -menüt. (jobb fenn) A pötty marad a Personal Account mellett,lent válaszd ki Hungary-t,majd Continue. A regisztrációs oldal első részét töltsd ki értelemszerűen (név,cím stb...) Az itt megadott email cím és az alatta beírt jelszó lesz a belépési azonosítónk a PayPal-ra. Ha kész az első oldal,akkor jobb lenn Sign up A következő oldal egyrészt ellenőrző adatok,másrészt kéri a kártyánk adatait. Meg kell adnunk a kártyaszámot,a lejárat dátumát,és a hátsó oldalon lévő biztonsági azonosító számot. Ha kész akkor jobb lenn Add Card. (a további már csak emlékezetből...) Elvileg regisztráltad a kártyád a PayPal-on,DE HASZNÁLNI még nem tudod!!! Két ellenőrzésen kell még túlesni.Az első az email ellenőrzés. Az általad megadott email címre érkezett egy levél a PayPal-tól,ott kövesd a leírtakat... (katt erre a linkre stb...) A második kicsit bonyolultabb... A kártyádról máris levont a PayPal 1.5 Euro-t.Nem kell megijedni,ezt VISSZAKAPOD!!!Lépj kapcsolatba a számlavezető bankoddal,és kérdezz rá erre a levonásos tranzakcióra (vagy NetBank esetén nézd meg ott).Ha megvan a tranzakció,akkor a következőt kell megjegyezned : a PAYPAL írás ELŐTTI 4 SZÁM. Lépj fel a PayPal oldalára,jelentkezz be,és a bal menüsor tetején van egy link,ahol a kártyaellenőrzést kell végrehajtani.Kattints rá,majd írd be az előbb megjegyzett 4 számot...aztán tovább... :-))) Ha mindent jól csináltál,akkor a következőt fogod látni : Name : (amit beírtál nevet) Email : (amit megadtál emailcímet) Status : Non U.S. - Verified vagy Hungarian - Verified OKKÉ...KÁRTYA CSŐRE TÖLTVE...JÖHET A SILK... Lépj fel a Silkroad honlapjára... Válaszd a menüsor jobb szélén lévő ItemMall-t. A következő oldalon válaszd a PayPal fület,majd lenn a Charge Using PayPal -t. A következő oldalon be kell jelentkeznünk azzal az accountal,AMELYIKRE AKARJUK venni a Silket. A következő oldalon válasszuk ki,mennyi Silket akarunk venni (50,100,300,500,700,1000,1500,2000) FONTOS !!! Egy nap egy accounthoz maximum KÉTSZER vásárolhatunk Silket (2 tranzakció),illetve MAXIMUM 2000 Silk lehet összesen egy accountnál !!! Szóval,válasszuk ki mennyi Silk,bal alul pipáljuk ki a négyzetet,majd katt a Make Payment-ra. Egy összesítőt látunk a vásárolt silk mennyiségérő,az email címünkről és a fizetendő összegről (dollárban).Ha stimmel minden,akkor ismét katt a Make Payment-ra. Az oldal átvált PayPal-ra.Írjuk be a regisztrált és ellenőrzött PayPal azonosítónkat és jelszavunkat,majd Continue. Az utolsó összesítő ablak,kinek fizetünk (Joymax Co Ltd) illetve mennyit... Katt jobb lenn a Pay-ra... Következő oldalon is hasonlót találunk...mehetünk tovább... ÉÉÉÉS...sikeresen megvettük a silket. Megjegyzés:nekem MasterCard-os kártyám van,a VISA-sat nem próbáltam.A fizetés tökéletesen működik a nem deviza alpú nem dombornyomásos kártyával is.Biztonságosnak tartom,ajánlom mindenkinek... Sok sikert
  • shaime01
    nekem igen szóval itt maradsz és kész.. :D
  • Cat 02 #11070
    de ez lesz a végső szervered ? :D
  • gameplusz
    Ha nem lámáskodsz, akkor leszek :) De előre szólok, hogy nem lesz sok időm, csak a nyári szünetben, akkor viszont szerintem június végére megvan a lvl 70 :P

Egyenlőre a gépem még mindíg szar, de szerintem megoldom, valahogy ^^ Legrosszabb esetben bekötöm a másik gépem játékra, csak menne már ez a szar.
  • Carmang
    Lord_Nomak a hsz-ek közt keress olyanra, hogy "paypal". Még kb két hete kérdeztem ennek utána és valaki korrektül leírta, lépésről lépésre hogyan kell paypalon regisztrálni. Valami ilyesmi volt, hogy regisztrációkor levon 4 eurót, de ekkor MÉG NEM TUDOD HASZNÁLNI. Utána emailban kapsz 4 jegyű kódot, azt be kell írnod a regisztráción és visszakapod a 4 eurót. És csak ezután tudsz vele fizetni. De mondom keress rá a hsz-ek közt!
  • Blinkye
    szerintetek P3 800Mhz-n érdemes lenne kipróbálni a Silket? Megy? Mert akkor a melóhelyemen is tudnék játszani :)
  • Blinkye
  • Cat 02 #11065
    5 perc alatt lvl 3 :D
  • Atisz #11064
    Persze hogy él mind a 2...a passzívot én a sebzésre értettem.
  • Cat 02 #11063
    leszel 1 klánbna velünk vagy megint mész külföldiekhez ?
  • diksike
    Halika! +oldódott a probléma! :D
  • diksike
    Halika mindenkinek!

Nem akar elindulni a sil, ezt írja ki: "Unidentfield Clint! Close"! Mi lehet a baj ? please segítsetek..... előre is köszike!!
  • Blinkye
    Jó az 1280*1024 be nem látszik távoli nézetből :)
  • Blinkye
    HA pl a bow meg a spear is ki va maxolva akkor mindkét passive él? attak rating meg a +hp. vagy csak az amelyik a kezedben van?
  • Cat 02 #11058
    és alig lóg aát a ruhája meg egyéb cucccai 1máson :D
  • Blinkye
    Szép neve van a csajnak :)
  • shaime01
    THE BIG BLADE :)
  • Cat 02 #11055
    GunZ vki plz !!!!
    csak 75 % kell a lvl uphoz :D és akkor márcsak 3 az új fegyóhoz :D
    ami kb ilyesmi lesz :D ilyesmi
    ehhez meg még kell 20 szint :D
    ehhez
  • Lord Nomak
    potit csak most vettem elöszőr és utoljára, hogy alacsonyabb szinten legyen pénzem azé ^^ maki nem pénzkidobás szerintem, gold ticketet meg csak 1 naposakat veszek majd, azt is heti egyszer :P
    de erről paypallról kellene nekem valami infó.. majd utánanézek jobban, mert nem tudom hogy kezelési költség stb.. ezekkel mi a helyzet
  • shaime01
    ugy hogy áttolod a seggeda görög servere :D
  • Cat 02 #11052
    ték :D na szal (3 percenként 1 üzi :( )

shamine: a 42 es tífeimet 32 -n hogy ölöd meg ? :P
    Lord_Nomak: vazz egy oriási :D:D:D: (mármint a majom nagyságra :D)
  • Atisz #11051
    Neeeeeeeee...miért vettél potis tasit? A legnagyobb pénzkidobás. Csak ticket és (magasabb szinten) maki.
  • shaime01
    NE NÉZD MEG
  • shaime01
    én :)
  • Atisz #11048
    Hát ja remélem én is...mert akkor lehetne 3 maxolt nuki + 1 fegyó és akkor ultimate dmg 4tw...
  • Atisz #11047
    Az is koreai gyík-screenshot volt...
  • Atisz #11046
    A 22% az akkor is az "elmészap*csába" kategória
  • Blinkye
    Ha feltolják a masteryt 500 ra akkor 5 öt lehet kimaxolni nem? az tök zsír.
  • Kavácska
    rakott vki be képet 20 BR-sről is vmelik nap úgy emléxem...
  • Atisz #11043
    Helyes, ha már ingyenes a játék akkor nehogy ilyen hülyeségekre szórd el a pénzt...persze lehet hogy majd én is másképp fogok beszélni ha elfogy a havi jegyem amit még anno 1.5 mill in-game aranyért vettem
  • gameplusz
    Náluk van ALKÍMIA, így nem olyan nehéz náluk ilyenre gyúrni ^^
  • Atisz #11041
    Ja, kis rohadékok széthack-elt item-ekkel...
    Az eddigi legjobb pajzs 19-es block-os volt a szerveren (de ahogy elnéztem az egész silkroad-ban)...
  • Atisz #11040
    Nekem mióta feltoltam a fegyó mastery-t ugyanazzal a fegyverrel, ugyanazokkal a skillekkel érezhetően nőtt a dmg...
  • shaime01
    holnap jönnek hogy 24 órád van arra hogy kiköltöz a házadból mert lefoglalták :)