82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#11198 Csak 1 tipp:
A buffokat alacsony szinten ne tedd fel mert csak mana poti pazarlás. Az a +1-2 pont illetve % nem oszt, nem szoroz. -
#11197 botolást nem kell tudnod sztem, bann jár érte...
a farmolás sp győjtés szajátszint/mastery szint külömbséggel... -
Fairy Elf #11196 hali:)
valaki leírná nekem, hogy mi az a botolás és farmozás???
nem rég játszok és még buta vagyok -
#11195 Az a sok qrva DC... remálem azt javítják, mert ha nem picsánrúgás lesz a vége :) -
#11194 OFF: Arnold Rave Dance, Glowstick Rulllzzz
=DDDDD -
#11193 lassan hazaér a sok orosz hülyegyerek suliból, aztán kezdik tolni... mire jó lesz már lag lesz, kiroá ! DE örülök... -
izem #11192 sziasztok,üzenet a Babel,,,,HUN_TERS klánnak:hiányoztok,de még mindig nincs otthoni netem -
#11191 kira megin elbasztak vmit.... még mindig check... -
#11190 tudja v.ki, hogy mennyi ideig tart a leállás??
gondoltam belépek erre mindig szerver süket!
így elég nehéz lesz fejlődni! :( -
#11189 48ig ticket nélkül szint/nap. 48 felett már ticket kell a napi szintlépéshez. -
#11188 Elviselhető azért így a dolog. Vicces, hogy itt több xp-t kapok ilyen formában, mint 38-as szinten piros skorpiókra.. :D
-
#11187 Fizetésnél egy ilyen e-mailt fogunk kapni, hogy tudjuk melyik csoró cég az akinek még is fizetünk ( Az x-el megjelölt részeknék személyes adatokat kapunk meg, érthető miért nem másoltam be őke ;) ).:
Payment Details
Transaction ID: xxxxxxxxxxxxxxx
Item Price: $10.00 USD
Total: $10.00 USD
Item/Product Name: 100 Silk ($10.00 USD)
Item/Product Number: 10
Invoice ID: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
The following options were included with this payment: Silkroad Online ID: xxxxxx
xx: xxx
Buyer: Harányi Gyula
--------------------------------------------------------------------------------
Business Information
Business: Joymax Co., Ltd.
Contact E-Mail: [email protected] -
#11186 Szerintem leírom ide most, hogy hogyan is vásárolok Silket és milyen a menete, meg mi szükséges hozzá. Mivel privátban elég sok ember keres meg engem ezért.
Tehát.
Szerény személyem: 2006. Május 15-én bementem OTP-hez, megkértem, hogy egy Elektronikus Számlacsomagot csináljanak nekem. Ez a csomag 3 darab számlaszámból áll.
- Elektronikus számla: Sima OTP kártya, ATM-hez stb..
- Megtakarítási számla: Ezen a számlán lehet elhelyezni pént megtakarításra, nem sok kamatot számolnak fel rá ( 2,4% ) ha jól tudom. De ez is valami.
- WebKÁRTYA: Ez a kártya minden vásárlásra feljogosít interneten. Hiába van kiírva valahol, hogy csak VISA kártyával lehet fizetni. Ezzel akkor is lehetséges a dolog, mivel ez " kombós " kártya. Minden elfogadóhelyen köteles működnie interneten keresztül.
Tehát megkaptam a kártyákat ( OTP kemény kártya, WebKÁRTYA sima papírlap de nem szabad kidobni mert lemondásnál a hiánya 5000Ft befizetést igényel az OTP felé. )
( Nem szabad elfelejteni, ha az ember új szerződést köttet OTP-nél akkor a Házi Azonosító számot, és egy 7 jegyű kódot ne felejtsen el megadni. Mivel az lesz szükséges interneten az OTP honlapján a belépéshez. )
Szóval, fellépek OTP-nek a honlapjára, megadom az azonosítómat, jelszavamat, és a sima OTP kártyámhoz tartozó számlaszámot. Beléptet egy kombinált felhasználói részre, ahol a három számlaszám között lehet a pénzt ide-oda pakolgatni. Kiválasztom melyik számlaszámról küldeném a pénzt, és melyikre. Miután ez megtörtént kiírja mekkora összeget. Beírom, hogy pl.: 6500Ft ( Kb. ennyi kell 300 silkhez. ). Akkor átrakja azt a pénzt a WebKÁRTYA számlaszámára, és máris biztosítva van a fedezetünk internetes vásárláshoz. ( Tanács: Ha esetleg maradna pénz vásárlás után azon a számlán, akkor tegyük vissza az eredeti OTP számlára, nehogy meghackelje valaki és leszedjék azt a kis nehezen megkeresett pénzünket is róla. ). Miután megvan minden. http://www.paypal.comoldalra fellépünk. És megkezdjük a beregisztrációt. Kérni fog mindenféle adatot amit nem árt helyesen megadni, ha esetleg a későbbiekben problémánk adódna bármivel kapcsolatban is.. Miután az általános adatokat megadtuk, kérni fogja azt a bankkártya számot amit használni fogunk fizetéshez. Ezt a számot e mellé az Elektronikus Számlacsomag mellé egy kis lapn kapjuk majd meg, és azon van rajta a Bankkártyaszám, a CV2 szám, és a lejárati dátum. Ezeket megadjuk, után kattintás a továbbra és elküld egy aktiválási e-mailt a rendszer. Ott írja, hogy van egy négy jegyű kód amit kapnunk kellett, és ha beírjuk vissza az ellenörző konzolra akkor visszadja azt az 1.5 Eurot amit levont tőlünk a regisztráció folyamán. ( Tapasztalat: Nem kaptam ilyen kódot, kétszer újra igényeltem akkor még kétszer levonta a pénzt nálam.. ) Ha kész a PayPall regisztráció akkor felmehetünk SilkRoad honlapra. Ott belépünk saját regisztrációs nevünkel és kódunkal. Utána kattintás az Item Mall Silk Charge részre. Ott kiválasztjuk a PayPall részt, kattintás a továbbra, kérni fogja mennyi Silket szeretnénk vásárolni, utána kattintás ismét a továbbra, és utána bejön a PayPall honlapja. Ott ki lesz írva felül, hogy mit szeretnénk venni, mennyibe kerül, és kinek a részére történik majd a fizetés. Kb a felénél lesz majd az email címünk amivel PayPall-ra kell bejelentkezni. Alá beírjuk a PayPall regisztációnál megadott kódunkat, rákattintuk a tovább gombra. Akkor kiírja, hogy fizetés bla.. bla.. bla.. És megint kérni fogja, hogy kattintsunk a tovább gombra. Kielégítjük a PayPall rendszert és kattintunk. Ha elegendő pénz van a számlán, amiből letudják vonni azt az összeget amiért mi vásárolni szeretnénk, akkor bejön a SilkRoad honlapja, és kiírja nekünk szépen színezve, hogy " 300 Silk Upload Finished " és még mellé berak nekünk egy szép virágcsokrot is.
Ha nagyon szükséges, és nem szeretné valaki megcsinálni magának ezt a folyamatot, és nem akar önnálósodni. Akkor megoldható még valami. De ez már csak bizalmi szinten alapul innentől.
Megadom számlaszámomat annak, aki szeretne valamit venni. Átutalja a részemre a pénzt, feltöltöm neki Silkel a Login nevét stb.. Utána azt vásárol vele amit szeretne. De ezt nem úgy, hogy.: " Jaj most csak 200-ra van pénzem, de 300 kellene mert nem lesz Gold Ticketem, tudnál kölcsön adni addig ? " Ilyen nincs, akkor nem lesz neki addig Gold Ticket amíg nincs elegendő pénze rá.
Remélem érthetően fogalmaztam és vázoltam fel a dolgokat.
Jó szórakozást mindenkinek. Bármiféle kérdése lenne bárkinek, megtalál itt vagy privátban üzen nekem.
Üdv. -
#11185 ezt én is meg tudom erősíeni CSipesz! -
spring #11184 :) -az biztos hogy a HUN_Empire a legjobb guild .......... forever LOL:) -
#11183 Lord Nokmak, miért mennyivel húz le paypall, meg OTP? -
#11182 na faxa, végre van egy félórám felmenni SR-re.. erre még egy giantot is ali tok megölni, írja , h 5 perc múlva Shut Down.... kira -
#11181 Tegnap megint megszivattam magam a változatosság kedvéért...
Elég, ha annyit mondok, hogy csináltam egy +2-es fegyót egy +3-ból 1,2M-ért? -
#11180 Nomak, én inkább fizetek neked érte cashben :D annyi gold nincs a játékban, amennyit én elakarok költeni silkben :D:D -
#11179 Ez volt a nap tippje!!! -
#11178 LOL Bizniszmen :) Viszont kurvajó ez a silk vásárlás :) így,ha egy ember tud venni a klánból akkor mindenkinek lehet :D Bár eddig is megoldották... Beléptek egymás karijával.. -
#11177 az viszont kész tény, hogy ha igényt tartanak rá Harcosok guildban, már hogy én vegyem a cuccokat és fizetnek nekem értük arannyal, akkor életben lehet megcsappan kicsit a költségem, bár nem sok ez a pár száz forint.. viszont játékban meg súlyos milliókat keresek majd havonta :D
de szerintem egyébként ez akkor is mókás.. egy valaki vásárol, annak utalják a pénzt, aztán meg kiveszi azt amit kért, kb csomagküldő szolgálat leszek :|
lehet valami üzleti taktikát kellene kitalálnom, mivel tranzakciók után pénzt von le tőlem otp is meg paypall is kiveszi a maga részét..
mondjuk minden 200ik silk felett +50-et magamnak írok jóvá, vagy ha 300 silket vesz valaki nem 6ezret utal át nekem, hanem 6500-at :D
muhahahahah
jó éjt :) holnap re valamiko' -
#11176 Ez a gold ticker korrekt, elég nekem néha 1 naposat venni.. 3 órán keresztül tart, de kb 4 órát játszottam eddig vele, és még mindig van nekem 85 perc.. 15ös szinten fehér tigrisre kapok 1197 xp-t, és 398sp-t, így mókás eléggé.. Igaz, szar, hogy a szintet gyorsan lépem de a questek sebessége megmarad.. Tehát, kb fehér tigrises questeket befejezem már 23-24 leszek.. Az meg nem jó, viszont sp farmolásnak atom, 5ös szint óta nem adtam sp masteryre semmit, és hát 1k felett van már ( TUDOM SHAIME NEKED MÁR 10K LENNE MINIMUM - f*ckin [] ) szóval hát jó móka, maki gyüjti a szemetet, 300k pluszban vagyok már, igaz potira nem költök.. meg vettem sok okosságot 20% scrollokat kipróbáltam, global chatet is vettem, igaz ezekből 1-1 használtam el, a többit meg elraktam arra az időre ha tényleg kelleni fog, egyedül amit mindig venni fogok az a 10k csomagos nyílvesszőpakk, meg a maki plusszoló óra.. a többi pénzkidobás ( kivévve gold ticket )
mindent egybevetve hasznos az item mall tényleg
ja és, egy valami még.. ma jutott eszembe utána ki is próbáltuk, ha veszek mall-ba valami cuccot, és beteszem guild store-ba, akkor egy csapattársam kiveheti magához.. teháááát kurvajó. :) csak ne jöjjenek rá hamar a bugra, már ha bug ez a dolog.. -
#11175 Alig várom,h reggel elkezdjem a karimat :) Viszont attól,h speares akarok lenni Bowal kell farmolni? Azt irták mmositeon,hogy lvl7 bow és cold fire és mindegyikből az elsőt kell lvl 1 re csak.. -
#11174 Elhalt a fórum? -
#11173 az a poén hogy a DreamZ venice-s alapitoját a venice nyitsáa után 1 hétel bannolták .. :D most minden DreamZ-s szinte a DA_TANG és a TheEmpire-ben van
egyébként az milyen nice lehet már hogy bent a dungeonban egy 8exp share-s partyban (leggyorsab fejlödés) botoznak? :o -
#11172 jaja asszem pénteken fel sem kell csak bemegyek az uj servere beállitom a karimat és elkezdek botozni ! mire felkellek már hotanban fogok stallozni :D -
#11171 Nem, amiről én beszélek az a Xian legnagyobb guildje... -
#11170 ennél már a csak a bövitett freemailem a jobb.. :D
valami
1753(3456) -
#11169 Mindig erősebb szörnyet ölj egy jó farmhelyen...ja és ne felejtsed el bekapcsolni a botot :D -
Cat 02 #11168 shamine üzen hogy elindítja a CS botot ne zavarjátok :D
ATISZ az nem TheEmpire hanem HUN_Empire nem ? :D:D::D
Sigfried tudod a bot ... ¢¢
Tárgy Dátum
re: Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:22 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 21:58 X
2006. 05. 23. 21:53 X
re: re: re: re: re: Nincs tárgy 2006. 05. 22. 21:14 X
re: re: re: Nincs tárgy 2006. 05. 22. 20:28 X
re: Nincs tárgy 2006. 05. 22. 20:20 X
hi 2006. 05. 22. 19:22 X
Rendszerüzenet: büntetőpontot kaptál 2006. 05. 22. 19:14 X -
#11167 egyszerü
0/24 órában nyomtam 45 után :_) -
#11166 Dátum
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:22 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:21 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:21 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:19 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:18 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:16 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:10 X
Nincs tárgy 2006. 05. 23. 22:09 X -
#11165 Hogy büdös kurva éléetbe tudsz shaime nap/szinttel lépni? Én level 37-ről 38 3 hét aslatt letttem (igaz, 7es farmmal :-))). De hogy? ÁÉruldd el a titkod :-) Most 40 vok, de.... Mindegy, nem fejlődök olyan hű de kurva jól, ez a lényeg (decemberben kezdtem :-)) -
#11164 A gép forog az alkotó pihen... :D -
Cat 02 #11163 és ezt az egészet egy BOT irányítja ? :O -
#11162 pedig bezon.. ez a mai fiatalság szóval CAT ne irogass privibe.. :D
most éppen nálam megy a
wow bot
sg bot
gunz bot
silkroad bot
muonline bot
hátvakaró bot
!:D -
#11161 SG intelli-bot... -
#11160 Lol, ki írt? Írd le priviben... -
Cat 02 #11159 de most nem is alszol :P
(hupszasza SG bot :D ebből ban lesz x] )