82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#11158 Na ne már... -
#11157 TEKINTETLENÜL ARRA, HOGY PRIVATE-BAN IRTA-E A SZEMÉLY VAGY SEM. NEM TUDOK NEM IS AKAROK NEM IS FOGOK BOT-OT ADNI SENKINEK SEM. JÁTSZ NORMÁLISAN SZENVEDJ TE IS ÉS JOBB LESZ -
#11156 Miért van büntetőpontod? az hogy? -
#11155 igen ez az most is lépi a karim a szinteket kell ennél több?:D -
Cat 02 #11154 shamine nem botol !
(csak amikor alszik :P)
(3 percenkénnt 1 üzi vááá) -
#11153 hát ja.. én botoztam diablo II-ben bevallom... 1 nap alatt lv 89 ^^ oh ye:D
de azóta nem botoztam sehol -
#11152 az durva. mikor kezded az új karit? -
#11151 Akkor meg pláne :D -
#11150 Köszönjük a bottal történő szintlépések leírásának lépcsőfokait shaime :P -
#11149 1nap 1-24 akart lenni :) -
#11148 blinkeye
1nap lv 21-24
2nap 24-27-28
3nap 29-32
4nap 32-34
5nap 34-36
6nap 36-38
7nap 38-40
8nap 40-41
igy tovább egészen lv 49-ig ahol már érzem hogy ebből sem lesz meg az 52.. péntekig.. :)
de persze egy HARDCORE kockulást jelent föleg az első 3 nap.. amikor az ember szinte nem is alszik :) -
#11147 Ja egyébként má' lvl 51 vagyok, csak még nem frissítettem :D -
#11146 az komoly. :) viszont a questeket akkor sem tudod hamarabb megcsinálni. olyan szarul droppoltak hacvernak is.. :( -
Cat 02 #11145 függ tapasztalattól :D
pl ViktorVector 1 hét napi 5 óra játékkal lett 18-20
_Cat_ 3 nap alatt lett 3-4 órás napi gémmel 18 :D -
#11144 Hát akkor megvagytok áldva. Ha leányzó akkor biztos lelkiismeretes. Nálunk ilyen hülye bocsánatkérő, a vezetékre székkel rátelepedő, elalvós-szívós GM-ek vannak. (Nem visszamondani, teeeeee...!) -
#11143 az nem is sok :) -
#11142 2 és fél hónap, igaz kihagyásokkal. Nomeg a lag-ek okozta számtalan halálesettel...
+1 havi jeggyel, amit sajnos nem túl jól használtam ki (ugaz akkor még noob voltam).
Az óra az elég széles skálán mozog (1-5). -
Cat 02 #11141 nálunk asszem Gargamel van :D
de ők tudnak állítolga szervert válatni :D -
#11140 Igen ezt szokták csinálni. van hogy nem írnak vissza, de van hogy akkor ugrik be babysit-ből a srác. Az mondjuk nem valszínű hogy ha már 1 órája a falnak megy, akkor a nem botolna... -
#11139 Mennyi idő volt a lvl 49? és napi hány óra? -
#11138 De lol :) Azthitték bot a meg legyakta őket :) késsz... -
#11137 Ez melyik GM?
és melyik szerveren van?
Mert nálunk vmi GM Crayon van és azt mindig elküldjük a k-anyjába
Tök jó, ez volt múltkor:
"Hi this is GM Crayon."
"We'd like to apologize for the inconvenience."
"We'll do our best to provide you smooth game experience."
"Thanx for your understanding."
"And again thanx for your patience and sorry for the inconvenience."
Erre az egyik srác global-ban:
"Yeah-yeah whatever, just shut the fuck up. Thanx"
Egyébként a lvl 32-t én is jóval 1 hónapon túl értem el -
#11136 egyébként láttam egy nagyon lolka dolog egyik nap
egy 64-s csávesz bent volt a penon warrirok között a falba ment és nyomta a gombot .. odament hozzá 1 glavies meg egy bow-s és tudjátok elkezdték szivatni.. elöször nyomták rá egy flyingot aztán egy sima arrow combot mikor mind a 2 neve lila lett a "botos" fogta megfordult és megölte mind2-t majd beirta "haha noobs" olyan jót röhögtem :) -
Cat 02 #11135 lehet ő is :D de ő asszem nem
nem tom mi a neve :( -
#11134 és darkspell messor? -
Cat 02 #11133 magyarok nem is csalnak :P csak tudják x]
Xianon volt 1 magyar botter de abbahygata és rendese jéccik (lol mi ?) -
#11132 szerver shoutdown bejelentés NÉLKÜL * -
#11131 már csak 7x% és uj fegyó :D ja, és szerver shoutdown bejelentés rulZZ :S (-2% xp, mindez 2x... :S) -
#11130 Egyébként nem vágom. rengetefet wolf ET-tem meg cs ..stb és ott is csak a külföldiek csaltak.. -
Cat 02 #11129 shamine
szóval, angolul nem tudó fórumosko kedvéért:
Hellósztok, ez GM Gargamel.
A HÓNAP "BOTTERE": VictorVektor (elnézést az előző hszben hibásan írtam)
Neki a 32. szint elérése 2 kemény hónap munkája volt, mindez BOTTAL sikerült neki.
Ennek a nem várt lassúságnak köszönhetően, nem adunk neki 1 hónap ID eltiltást, azzal a feltétellel, hogyha a 33. szintet csak 3 hónap múlva éri el, bot használatával.
Természetesen mi mindig keresseük, hogyan járhatnánk a felhasználóink kedvében.
u.i.: nem emlékeztem, hogy szoktak elköszönni a GM-ek? ti láttatok már játékban? Moon mindig lát, én meg még sosem láttam. :-(
:D:D:D
ATI : hivatalso oldalon írta :D
Egy lány vagyok, aki nagy Hupi Kék törpikék-fan. 24 éves vagyok és szeretem az Online játékokat. Szeretnék egy barátságos GM lenni és mindent megteszek azért, hogy meghalgassam a felhasználók kéréseit a játékkal kapcsolatban. Srácok remélem fogunk a játékban találkozni! -
#11128 Pff :) -
#11127 Szted nő a GM? Bárcsak az lenne...azok lelkiismeretesek. -
#11126 Amikor vki úgy botol hogy ott van a gépnél és beírogat, hogy "figyeljé' hülyegyerek én nem botolok"... -
#11125 Nem azt mondtam hogy SZAROK, hanem SZARIK a GM...amikor már 3. napja küldik neki felváltva a screenshotokat, meg videókat, akkor eszi csak oda a fene...talán -
#11124 viszont úgy már nem játék... Mi az a babysit? -
Cat 02 #11123 sztem otthon recskázik ... (igaz nő de nem baj :D) -
#11122 EZ a fuck kalkulátor még mindíg loadingol :D -
#11121 Na látod...ők is így kezdik. Aztán rájönnek hogy másképp nem fognak fejlődni egy nap alatt egy szintet magasabb szinten, ezért onnantól tovább botolnak. Utána picit leállás, esetleg "babysit", aztán megint mehet tovább... -
#11120 szerintem vigyáz kivel beszélsz... vv a legnagyobb magyar BOTOS.. -
#11119 És szerinted nem szarik rá? :P