82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#11238 Decsak ha előbb lereggeled a nevet, mint én
Nah jó, nem izgat a neved, továbbra is maradok a megszokottnál. Semmi HUN név, csak elegáns, jól hangzó nevem lesz, délután felé bekapcsolódok a játékba, és éjszaka már trédelgetek nagyban :P -
#11237 FaszFejHuN lesz a nevem... bow+light+armor ... full int -
#11236 nahbazdmeg:D
laggozni fog a server .. lehet a köv server neve az lessz hogy "Hungary" ?:D
egyébként már naon várom silkmegvonási tünteim vannak a bladesel sem játszok ifiif hogy legyen elég kedvem játszani vele pénteken.. :) -
Cat 02 #11235 Hun_deino, Greede és a fél Endless klán Aegeről :D -
#11234 cat,gameplus,shaime ennyi emberől tudok :) -
#11233 kijön grece szerverre?:):):):):) -
#11232 picsába még mindig nem tudom milyen skint és nevet válasszak :( -
#11231 öszintén szolva én leszarom az uniq szörnyeket :)
péntekem az ugy fog kinézni hogy
reggel 7kore felkellek reggel 8kor nyilik a server legalábbis a multkori akkor nyilt , utána kari kreálás 15percen át skin és név választás :D , aztán este 21:00-kor rejtélyek városa aztán go vissza :) -
#11230 nem jöttök Greece-re partizni egyet Tiger Girl-el? nyomjuk amíg megjelenik, aztán Search&Destroy vagy csak megkeressük, és Janganhoz csalogatjuk... :) sztem rohadt jó móka... legalábbis a Venice-st élveztem. -
#11229 ja mindenkinek segiteni fogok aztán hirtelen fel a thief ruhát.. és HAHA :D -
#11228 dejódejó még két nap új szerverig dejódejó!!!! Jupíííí
:P
majd jöhesz hunterkedni a 13*-os karavánomhoz, miután egy hét alatt elértem a 20-at :D -
#11227 lemented ! :D
egyébként bigyobogyo még 2 nap és uj szerveer! :P -
#11226 VV királyak ezek a felkiáltó jelek a nevednél! Hol lehet szerezni?? :D -
Cat 02 #11225 majd péntekenk mek olyan este az új szerverre :D addig is kell a lvl 21 GunZ ban :P -
Cat 02 #11224 http://maiet.nefficient.com/maiet/GunzInternational_20051219.exe -
Cat 02 #11223 vazzz nem jó ? :D -
schlosszer #11222 A kódot,amit kér (last four digit) keresd ott,ahol írtam...hidd el,ott van az,és vissza is kapod az 1.5 euro-t.Ha nekem visszaadták,akkor más is megkapja,csak nemjó helyen keresitek... -
skillless #11221 "ja és, egy valami még.. ma jutott eszembe utána ki is próbáltuk, ha veszek mall-ba valami cuccot, és beteszem guild store-ba, akkor egy csapattársam kiveheti magához.. teháááát kurvajó. :) csak ne jöjjenek rá hamar a bugra, már ha bug ez a dolog.." --- nem tudom te mit néztél, de Mall-os cuccot a guild store-ba be se lehet rakni!!! -
#11220 VV már napközben is botol, és most épp AFK :D majd este megjön, és addigra SRO-bottal 48as lesz, WoW bottal f*szomtudjahányas, és CS bottal meg 112-3as fraget zár :D -
#11219 Kösz VV, nagyon sokat segíettél ^^ -
#11218 na, olvasgatom UNIÓ-chatet, irja vki h itt van ISy... na, 8as partyt hirdettek, beléptünk először 3man, 67, 57 és én... utána gyűltek még emberek, ők már ketten javában irtották Isyt... odamegyek , kényelmesen lovon, és elkezdődött a FUN :D yetik spiderek minden ami jó, repkedtek hozzám az xp gömböcskék, mint atom 8as partyban 1 giant spiderért 9k xp :P 1 óra kergetőzés, gyilkolás után a 67es tag meg ölte, végül CSAK Isyért kaptam majd 300k xp-t és 90-92k sp-xpt :D igy kell fejlődni :D ja, és kb 20 lótápom bánta csak, nomeg a teleport hotanig :) ezzel + a kis questeléssel annyit fejlődtem, mint tegnap és tnapelőtt :D -
#11217 VV adhatnál valami linket, ahonnan leszedhetem azt a Gunz-ot....
Sehol nincs fent, ahol fent lenne, az vagy fizetős, vagy nem megy, és a faszom se szórakozik a kliensen belüli letöltéssel ^^ -
Cat 02 #11216 /death :D -
#11215 Erről van szó...azért írtam hogy magasabb szinten -
#11214 de.. te figyelj . 8-an ölnek 8 szörnyet mindegiyk különbözöt akkor pont annyit exp-t kapsz mire megölsz 1 szörnyet minthogyha 3-t öltél volna.. hidd el tapasztalt.. leggyorsabb fejlödés csak mindekinek hardcore kell ölnie -
#11213 Lehet hentelni !!!!!!!!!! -
#11212 jól jönne egy kis +exp :| -
#11211 megint engesztelőevent :)
tetszene vazze :) -
Cat 02 #11210 de viszont új szeveren 1ből +30 % lesz :D:D:D -
#11209 ma nem lesz játék, srácok... :( -
skillless #11208 "We will try to return this server to normal operation as soon as possible." ezt írták már fél 12 körül is :/ Ráadásul ha figyelembe vesszük, hogy náluk már este fél 10 :((( -
#11207 amég be nem fejezik -
Cat 02 #11206 1 tigris 1 szint ? :D:D:D -
Madmano #11205 Szasztok.Meddig check-elik a szervereket még? -
#11204 eh, tényleg... -
#11203 Jaaaa!
a tegnapi...
újjabban nem tradelek, hanem néha hunterkedem :) (tegnap második alkalom :))
Megvolt az első PC tíf-killem :) asszem lvl 30 körüli volt... (2 ütés :))
fagyizott meg csápolt, de nem nagyon hatott meg (talán azért mert kb egy lvl46-os garmentben heszelek? :) )
aztán, mondom megütöm már :) és meghalt :)
utána az 52+-os haverja felszedte a traderünk 5 csillagjából a 4-et a maradék egy bekerült a "kis" tíf tevéjébe amt a 42-es hunti társam nyakon csípett :)
Harcoltunk érte, berserk be nyomom le a bivalyát, mint az őrült... sztem megilyedt :), mert leugrott és kicsinált :)
De jó is volt XDDD -
#11202 ja csak magas szinten kicsit sokba kerül bontani skillt, ráadásul ott csak 80% ot ad vissza.. míg ezzel a bigyóval 100at... ott már nem mind1 :D -
#11201 Azt trade közben kiütöd a tífekből (Crust Heart) :D -
#11200 Azta, gratula az exploit megtaláláshoz ...kár hogy nekünk még nincs guild storage :( (lvl 2-es guild)
A havijegy sokkal jobban megéri, csak sajnos kötöttséggel jár (mindennap 3.5 sro, akkor is amikor nincs hozzá kedved)...
Skill visszarendező cuccot is vehetsz az is nagyon megéri, de csak magasabb szinten. -
#11199 Semmilyen mert 1más elől halásszák el a prédát, ha meg eltávolodnak akkor meg nem is megy. 4 exp distribution only...