1043
Az ICO készítőinek új játéka
-
Jinchuu #38 SPOILER
Huhh, hát ez az utolsó colossi, nem gyengén néz ki és iszonyat kemény is. :) Na és az a zene, hihetetlen ez a game, NO.1!!! :) -
#37 az elobb emlitett kardfelemelessel tudod megnezni a szornyeken, hogy hol vannak a gyenge pontjai. -
#36 A körrel emelt fel a kardod olyan helyen, ahol sok fény van, amerre a fénysugár mutat arrafelé lesz a Colossus! -
tukko #35 Hali!
Valaki meg tudná mondani, hogy hogy kell megtalálni a kolosszusokat? Az elsőt is tök véletlenül találtam meg. A többire is tök véletlenül kell rájönni, hogy hol van? Vagy van valami kis turpisság, amit nem vettem észre?
Valaki légyszi segítsen!!!
THX! -
Jinchuu #34 SPOILER
Egy viszont biztos, a csata helyszínei egyszerűen tökéletesek, mesébe illően szépek!!
Ha most tartasz a 10.-nél ami ha jól emlékszem egy barlangban van és a homokban van a szörnyike, na az is a fenntről, a beomlott részen beszűrödő fényével, valami hihetetlen hangulatos helyszín! -
Jinchuu #33 SPOILER
Ja, nem mindegyiknél kell gondolkodni, de még ha tudod is néha nehézséget okoz a feljutás! :) Még 3 colossi van hátra ha jól számoltam, és közben egy kis csavar is történt a sztoriban, majd a 12. után meglátod, kíváncsi vagyok már a végére is. Lesz majd még 1 tavas szörnyike, na az az érdekesebbek közé tartozik szvsz, tartott egy ideig míg lesett a dolog. :) -
#32 SPOILER
A madar tenyleg nagyon allat volt :)
De sztem eddig a legparasabb a vizikigyo volt, amugy sem szeretem a vegtelen mely tavakat, de ennek a sotet alja, es hogy ott megy lent vmi eleg para hangulatot adott :)
Szvsz a tobbseg nem nagy szam, max az adhat fejtoresre okot, hogy hogyan juss fel. Nalam a 3.-al volt kis szenvedes, nem volt mindig egyszeru ravenni, hogy usson a botjaval. A masik meg a 4. volt, az is kicsit szenvedos feljutas ugyileg.
Most vertem a le a 9.-et. Mit mondjak, par perc volt. Az egyik legegyszerubb. A hely adja a megoldast. -
Jinchuu #31 Tényleg nagyon ott van a game, a hangulat, zene, grafika mind a helyén van, na és a fizika...hát az isteni, szegény hős akkorákat tud esni, de még néha egy nagyobb emelkedőbe is belebukik. :))
Most tartok a 9. colossinál, eddig nagyon bejön a game. Tényleg kinek eddig melyik colossi jött be a leginkább?
SPOILER
Nekem a madár és a gyík jött be eddig a legjobban, de főleg a madár, amikor a hátán vagy és repültök hát az valami iszonyatosan durva!! A legtöbb fejtörést eddig a 2. adta. :)) Nagy nehezen jöttem csak rá, hogy a talpát kell nyilvesszővel meglőni. :) -
#30 nah, csinaltam egy home videot, minosege nem nagy szam, fenykepezogeppel csinlatam es tomoritettem DiVXre :)
de akit erdekel csekkolja:
Shadow of the Colossus home videjo -
#29 Aki nem bírta kivárni a PAL eredetit, csippelt gépe van, megkaphatja az NTSC verziót barátinak mondható 42USD-s áron ITT. -
#28 akkor asszem várok még inkább a lemez kidobással amíg vissza nem jeleznek mikorra hozzák nekem a origit mert ha télleg február akkor vissza mondom azmár késő -
#27 vhol ugy hallottam, hogy febr, de lehet hogy nem :) -
#26 ööö milyen februar pal oct 27 -
fanatifo #25 Hogykell az első colossust legyőzni? -
BigLuke #24 Köszi az infót! -
#23 Irtam masik topicban, de beirom ide is, hogy KonzolStudiban 3000Ft a kabel progressiv scan tamogatashoz -
#22 Jah, csak az a februar kib messze van :) -
#21 én meg asszem nem is játszok tovább vele ezt a gémet megszabad venni eredetibe szal ki is dobom a 100 pénzes dvd lemezt nem koszítom tovább a játékot holmi rityek lemezen:DD
[megrendelte origit] mert megérdemli -
BigLuke #20 Én most terítettem le a 6.-at. Az a sivatag vazzeg, amin át kellett kelni, hogy odajussak hozzá...húúú...még mindig keresem az állam:)
(Én a solops2-ről szereztem be) -
fanatifo #19 Laza honnan szerezted be? -
#18 A 4. colossinal tartok, ez mar taktikasabbnak tunik mint az elozoek :) -
#17 Egyebkent bar aztmondjak paran, hogy a story eleg egyszeru, azert kivancsi leszek, mert tuti lesz benne vmilyen csavar.
Ugyebar az mar az introbol is kiderul, hogy a 'vilag vegen' vagyunk, egy olyan videken, ami el van zarva a kulvilag elol. Ide jottunk, mert itt van az az 'Istenseg' aki a talan vissza tudja adni halott kedvesunk lelket, hogy ujra az elok soraba lehessen. Elso korben elutasitanak minket, de mint kiderul, nalunk van az osi 'feny kardja', ami adhat egy eselyt a celunknak. Ehhez nincs mas teendonk, mint elpusztitani a 16 colossit, akik ebben az eldugott vilagban elnek. Termeszetesen rank van bizva a dontes, hogy belevagunk e ebbe a kalandba, mivel lehet hogy kedvesunk eletet visszahozhatjuk, de ezzel magunkra szabaditunk egy osi atkot.
Kivancsi leszek mi lesz ez az atok, es hogy milyen csavart tartogat meg a jatek :) -
fanatifo #16 Hölgyeim és úraim bemutajuk az év játékát azthittem a God of War lesz az év játék de ez vmi beszarás grafika zene hangulat minden....... kötelezőőőőőőőő -
#15 áhhhhhhhhhhhh besz@rás eza játék bazik ujjjujjjúúúúj áhhhh nem hiszek a szememnek áhhhhh ezmár next-gen a javábóóól -
#14 KURVA ELET EZT NEM BIROM KI!!!!111egz -
#13 Meg csak az elso szorny labat szurkalom, de most kijelenhetem, szvsz a Shadow of Colossus az ev jateka!! :)
Azt kell mondanom, nem letezik keszuloben olyan nextgen jatek, ami ezt az atmoszferikus hatast visszaadna, beszaras milyen a videk, a mozgasok, a szorny, ahogy lassan megfordul, es ramnez, majd megloditja a tavolbol lassunak tuno mozgasaval buzoganyat, es hiaba futok, mire odaer, egy orisi sziklanak latszo targy csapodik meletted a foldbe :)
Ilyen lovat sem lattam meg jatekban, ahogy mozog, razza a fejet, ha racelzok az ijammal, felkapja a labait, es menekul :)
stb, stb, csopoghetnek meg egy darabig, de inkabb megyek jatszani :) -
#12 most lol?:D -
#11 a hülyék... -
#10 AAA ALIG VAROM MA! -
thebluesnote #9 -
BigLuke #8 May 2, 2005 - It isn't the sequel to ICO that everybody hoped it was, but that doesn't mean that Sony's next big adventure doesn't have the same potential. Confirmed for a U.S. release sometime in the third or fourth quarter of 2005, Shadow of the Colossus (also known as Wanda to Kyozou in Japan) is already one of IGN's most anticipated PlayStation 2 games of the year.
Vagyis ez nem az ICO 2
Idáig a 3. szörny viszi a prímet. Bírtam, ahogy hadonászik a "kardjával", és a feljutás is cseles.
Az teccik a játékban a legjobban, mikor raohangálsz fel- és alá a kolsszus körül, próbálód elkerülni a lábát/csapásait, és közben azt nézed, hogy hogy a fenébe is lehet felmászni rá...miközben tátva van a szád a látványtól (nagyon jó az a kameraállás, amelyik a kolosszusra fókuszál). Egy élmény a játék, na.
-
#7 akkor most mivan ez az ico2 vagy sem???? senkise tudja??? -
#6 Mesejje!! Nekem csak jovo heten erkezik meg :( -
BigLuke #5 Hi!
Ha van már topicja, akkor bocsi, én a mostani nevére kerestem rá..
Nem tudom, hogy az ICO folytatása-e, mert nem volt az ICO-hoz szerencsém...mindenesetre ugyanazok a srácok követték el.
Ennyit tudok.
Kéremkapcsojjaki. -
#4 tulajdon képp van neki topicja csak az ico2 nico néven, szal nem is értem ez most az ico2? mert ha rákeresek gugliba ico2-re akkor erre ad találatot -
Vers #3 roxxx
irjatok sokat rola mig megnem tudom venni eredetiben -
#2 Egy ujabb uniqum a mai lagymatag jatekvilagban :P -
BigLuke #1 Üdv!
A minap szereztem be eme remekművet, ajánlom figyelmetekbe;)
A lényeg röviden: adott egy hatalmas, gyönyörű környezet, ahol arra mész amerre akarsz (akár lóháton), a főcél 16 kolusszus (amik tényleg hatalmasak) megölése, mivel csak így tudod visszahozni az élők sorába kedvesed...
Jó sztori, misztikus hangulat, gyönyörű grafika, lenyűgöző óriások jellemzik a játékot.
Csodálkoztam is, hogy még nincs topicja, holott szerintem lazán pályázhat az év játéka címre is.