1043
Az ICO készítőinek új játéka
-
#361 havernal jatszottam az ICO-t, nicns ps2-esem... :-D Sajna nem tudok vele gémezni... :-/ -
#360 próbáld ki, megéri. -
#359 azért jo lehet a gém; nekem ICO is nagyon tetszett.. :-) Bár S of the C-t még nem lattam...csak screenshotokat; de a latvanyvilag nagyon tetszik, ico-ban is az tetszett... -
#358 Én most a 3. rosszcsontnál időzök. Nem szeretem ezt az ugri-bugri kapaszkodós okosságot a magasban, nem vagyok én Lara Croft. Utána meg úszhat az ember egy fél órát... -
Sliderx #357 Na most akkor létezik ez a Secret Garden vagy nem? -
#356 A sivatagos léggömbös madár után a következő Góliát videóját nem tölti be nálam, hanem kidob a menüre :((( pedig már csak 3 van hátra. Úgy belejöttem :((((
-
#355 Alternate ending sequence
Platform: Playstation 2
Eat fruit from the Secret Garden to reduce your HP as much as possible. Dormin will now be killed when shot by the crossbow, and will alter the following sequences. -
#354 Hát ha nem érzed át azt a fájdalmat ami a játék elejétől a végéig kísér,akkor ne is játsz vele.Ez egy nagyon-nagyon jó kis játék.Vagy kezdd el az ICO-t és utánna játszd ezt a gamét.Hihetetlen ahogy a colossusokat megcsinálták.A táj és minden egyes részlet annyira egybeolvad hogy én csak simán járom a tájat és csak ámulok-bámulok...Igen NEKEM egy ilyen játék tetszik.Van értelme,van benne érzelem,és gondolkodni is kell.Ezt tartsd szem elött amikor leülsz a gép elé és játszol.Hidd el neked is tetszeni fog,csak szánj rá egy kis időt!Megfogod szeretni!:) -
KaTy #350 nem az , hidd el rá fogsz kapni az ízére!
Csak lovagolgass! már az is egy nagy élmény. -
#349 Jah, minden jatekban csak azt kell csinlani, mint amirol a jatek szol... pl az FPS-ben loni az ellenfeleket. Tehat akkor minden jatek hulyeseg. -
vg #348 Én nem vagyok elit semmibense, csak egy kis apró játékos... -
Tagor #347 Az elit játékkészítő szakma szerint mindenidők egyik legjobbja. De ha szerinted hülyeség akkor biztos úgy van. -
vg #346 Szép ez a játék, de így, hogy csak ezt kell csinálni, hülyeség... -
KaTy #345 a kezén is fel lehet mászni. -
KaTy #344 ? -
vg #343 Tegnap este kiprobáltam a játékot, és már csak egy kérdésem van; MIT KELL CSINÁLNI AZZAL A NAGY BIGYÓVAL? -
én buta meg a szőrös kezén próbálkoztam :) -
#341 be a fedett részbe, majd mikor lehajol szakálán felmászni. -
#340 szasztok! a hatodik (asszem hatodik, amelyik egy templomban van a sivatagban) colossust hogyan kell megölni?
kösz mindenkinek, nagyon zsír a gém!!! -
Tagor #339 Mármint itt. -
Tagor #338 Újabb videok. Ultra durvák. -
#337 Cadillac's istenseg volt, millioszor kinyomtam, igaz PC-n emu alatt, anno jatekteremben csak lattam... :-D
Baggins; FFVII(most tolom! istenkiralysag!!!); ICO naonteccett anno; bár csak felig jatszottam ki, uyganis kölcsönbe volt ps2 nalam kis idöre; Shill1+tenchu is kiralysag...
nem hiaba voltak ezek anno GREAT gémek... -
#336 A Cadillacet a mai napig kincsként őrzöm NEO emun. Az érzés pedig ismerős. SZámomra a mai napig a FF7 jelenti a Mindenséget játék téren. De pl. ahogy az ICO egy hatalmas élmény volt, úgy várom a SOTC-t is. -
#335 Valahogy én is így vagyok ezzel.Mai napig nem felejtem el,hogy kisebb koromban a Cadillac's and Dinosaurral játszottam a játékteremben,nameg az Indiana Jones flipperes változatával,amin volt egy kisebbfajta kijelző(aki még emlékszik rá tudja miről beszélek).Nekem ott kezdődött.Aztán viszaadta az érzést a Silent Hill első része,sosem felejtem el azokat az átjátszott éjszakákat és azt az érzést amikor végre végigvittem,a Metal Gear Solid "első" része szintén PS1-en,az volt az a játék amit sosem untam meg(Sniper Wolf halálakor még sírtam is)...Aztán jött a PS2 és eleinte nem fogott meg egy játék sem annyira.Majd jött a Shadow of the Colossus,a Metal Gear Solid 3,a Silent Hill 4,a Resident Evil 4 én pedig visszakaptam egy picit abból amit gyerekkoromban éreztem.Azt a megfoghatatlan de látható világot amiben egy kicsit én is újra éltem.Teljesen magam alatt voltam a Sotc végén,a Metal Gearben a Boss fightnál a mezőn amikor elmeséli a történetét teljesen lehangolódtam és valahányszor háborús képeket láttam akárhol,ez eszembe jutott,vagy a Silent Hill 2-ben hősünk fájdalmát látni az elhunyt szerelme iránt.Vagy említhetném még akár a Tenchut is.Vannak nagyon jó játékok amik megfogják az embert pont azért mert annyira jól meg van formálva az érzelmi háttér hogy teljesen áttudod élni Te is. -
#334 Mit csinaltal 48 oran keresztul?! :))
En is akkoriban kezdhettem, szinten jatekterni masinak voltak teriteken (+ konzolok).
Viszont En azert tobbszor ateltem mar ezt az 'elmulas' erzest, viszont nem annyiszor, mint amennyiszer kellett volna ennyi ido alatt.
Talan ezen kivul meg 2-3 jatekot tudnek felsorolni, de a kedvenceim mindenkeppen ezen kivul a Shenmue 1-2 (DC), es az ICO (SotC 'elso' resze, PS2), Zelda Ocarina of Time (N64)... ezeknel az erzes ami hatalmaba keritett mindenkeppen a jatekos eletem csucsait kepezik. -
Tagor #333 Én ezt a játékot 48 óra alatt nyomtam végig. 86-ban kezdtem a vidámpark játéktermében. Beléptem oda először és a mai napig végig fut a hátamon az érzés amit akkor éreztem. Az a csilingelés,kattogás a zaj.Mai napig megszállott vagyok.Nálam az a mérvadó ha egy játékot nem tudok abbahagyni. 21 év játszás után jött el az a pillanat,hogy egy játék teljsen kiüssön mind fizikailag, lelkileg, érzelmileg. Befejeztem és néhány napig megtört ember voltam. Kikészültem. -
#332 sotcss.blogspot.com
brutal dolgok vannak itt, olyan helyek es lehetosegek, hogy bekaki :) -
#331 végigvittem....emelem kalapom a játékkészítők elött
ui.: ez az A JÁTÉK amit megéri megvenni, és nem azért, hogy ott díszelegjen a polcon(ezért is), hanem elismerni evvel azok munkáját akik dolgoztak ezen a projecten... -
DarkMaster #330 kösz szépen,megmentetted az életem:) -
#329 good news a Toxic OS(DMS 4 chipesek) juzereknek... hogy a legujabb verzioval mar mukodik nekik az NTSC valtozat HDDrol is!!!! -
#328 El kell menni arra, ahol a bika szeru leny volt, csak ott fordulj el jobbra, ott lesz hatul a hegyek mogott (tehat a vizeseses hegyseg mogott).
egyebkent ha a terkepre ranezel nagyjabol ki lehet talalni melyk merre lehet a felhokkel takart teruletbol. -
DarkMaster #327 Hali nagyon zsír a gém,csak nagyon megakadtam a 15. kolosszus környéken mivel nem tudom merre keressem.A kardom a vízesés felé mutat de ott nem lehet semerre menni, mert víz van és egyébként is ott már kinyírtam azt a vízi teknőst.Na légyszi írja le valaki hol van a 15. dög!thx -
#326 köszike -
#325 nagy kár, hogy nem lehet online játszani vele
pl: többen ölnénk meg egy nagyobb és erősebb kolosszust :) -
Hamster #324 Egy másik videóban folytatják a vetítést.
<- Hamster -> -
Hamster #323 Tagor!
Köszönöm a segítségedet. Ott rontottam el, h a peremnél fent lehet erőt gyűjteni...
Más is feljutott oda? :-)
<- Hamster -> -
#322 AAA, vazzeg, a Templomba maszos video nagyon durva, nem beszelve arrol, hogy a genyak a legerdekesebb resznel hagyjak abba a vetitest :P -
#321 Köszi!Ez sokat segített! -
Tagor #320 A kertbe jutásról video: sotcss.blogspot.com -
Hamster #319 Elfelejtettem, h Time Attack módról van szó a hatodik kolosszusnál...
<- Hamster ->