1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • Seth
    én még egyelőre csak messziről figyelem a játékot, de megkérdem, hogy többször is végigvihető e. Értem ezalatt, hogy ugye már 2. alkalommal tudjuk a colossiknak a legyőzési módját, így már nem jelenthet túl nagy kihívást
  • Laza
    Hat, pedig a repulo madar is konnyi volt sztem.
    Igazabol nem nehez a jatek, de lesz majd hard fokozat ha vegigvitted.

Egyebkent a vege fele lesznek majd problemasabb esetek.
  • Sephi
    En nem igazan ertem miert nem lehett azert minden colossi-nak radicalisan mas fajta megolesi taktikat alkalmazni mert pl mar aszem a 3-madikkal talakozok akit ilyen par per allat legyesem....

Eddig ami kihivas volt az a negy labon jaro kukucskalos es a repulo madar volt a viz felett... a tobbi gyerekjatek volt.
  • Laza
    Jah, a madar ugytunik full random ropkod, mas-mas fele megy bejatszasonkent.
  • Laza
    Baah, akarhanyszor vegignezem az introt, amivel indulk a jatek mikor bekapcsolom, kesz vagyok teljesen. Az a zene es hozza a kepi hatas, szinte ott erzem magam.

Hagyjatok demozni a jatekot, es le fog jatszani egy masik klippet, ahol egy madar ropkod, es alatta olyan zene ami nincs a jatekban.
  • Laza
    Nem tudom hogy jo e neki, nem igazan simogattam, max 1-2x :)
    Egyebkent nekem sok bajom nem volt a loval. Ha nyomogatod az X-et akkor vagtazik addig, amig nem mozditod meg az analog kart. Egyebkent szvsz ez az eddigi legtokeletesebb lo 'szimulator', amit eddig jatekban lattam :))
  • Sephi
    Kerdes a loval kapcsolatban.

Figyeltem hogy ha nem nyomom az X-et neha lelassul es van amikor az istennek sem akar arra menni amerre mondom neki. Viszont ha ures kezel O-t nyomok akkor lattam hogy megsimogassa az jo neki vagy csak ugy be van rakva?
  • NormalisEmber
    Köszi.Már kezdem kapisgálni a dolgot, de ezen a téren mindig hadilábon álltam.
  • Jissi
    Köszönöm szépen a kábélügyben nyújtott segítséget. Megvettem a komponenst, mintha szebb is lenne a kép, de lehet hogy csak a 2,000 Ft elköltését próbálja a szemem önigazolással rendezni...:) Valószínű hogy az igazi ludas a képernyő mérete lehet, dehát ez legyen a legnagyobb gondom...:)

Köszi mégegyszer.
  • Vers
    1 félkép 720*512-es ebben számol a gt4, de ahhoz hogy ezt tudja tartani stabil 60 fps kell

hogy jobban megértsd:
    -kiszámolja a 720*512-es képet, majd kirakja,
    - a következö framben ujra renderel csak 1 pixellel eltol mindent és ezt is kirakja
    igy rakja sorban a páros-páratlan félképeket mindig csak 512-es felbontásut, de a 2 frame együtt 1080i lesz
  • NormalisEmber
    ezt most nem értem. Ha jól tudom a gt4 nem igazi 1080i-ben fut, hanem olyat csinál mint amikor egy normál asztali dvd lejátszó hdmi-n keresztül konvertálja át 720p/1080i-be. De lehet hogy én tévedek.
  • Vers
    a gt4 nem konvertál semmit, csak AA nékkül rakja ki a képet 1080-ban, de ehhez kell a stabil 60 fps, az ico meg ezt nem tudja
  • Laza
    Ne bantsd azt a lovat, a legjobb baratod :)
    Mellesleg az osszkepbe nagyon is beletartozik, ahogy menekul a colossik elol :)
    Ot is ugyanugy tudjak bantani, szokott is neha a hatara esni.
  • Laza
    Szvsz normalban is jol nez ki :)
  • NormalisEmber
    A 480p azért csodákat nem művel. Azt azért soha ne várd hogy úgy nézzen ki mint a képeken. Viszont megcsinálhatták volna azt amit a gt4 esetében, azaz 1080i-be felkonvertálta a képet.Szerintem az drasztikusabb változást hozott volna.
  • Sephi
    Nah 3 lent van kov a negyedik. Hihetettlen a hangulata :D

Csak az a hulye lo naon idegesit.
  • Olcsi2
    Ma en is berendeltem, 11ezerbol kijott postaval. :)
  • Laza
    Es?! Nincs fejhallgatod? :)
    Azonnal ebresztot fujnek a helyedben :))
  • Sephi
    MEGJOOOTTTT!!!!! CSAK NEM TUDOM JACCANI MERT ALSZANAK ASZOBAMBA!!!!!!111

ARGH!!!

[sir]

Nem baj....mar csak keves... jaaaj :D
  • Laza
    Mindegy, anelkul is vegig lehetett vinni :P
  • Laza
    Nemtoom, haverom progressivben tolja plazman, es azt mondja hogy tokeletes a kep. Hetvegen megyek hozza meglesni.
  • BigLuke
    Vagyis nem lehet feljebb tornázni?
    Mert így sem hozza azt a minőséget, amit a képeken látni...
    (így is marha jó a grafika, de a pixeleket azért eltűntetném vhogy...)
  • CHEAPBOY
    jah, nyilazni is lehet ugy:)
  • Laza
    480p -> 854x480
    NTSC 720x480 progr. változata
  • BigLuke
    Hi!
    Létezik, hogy csak 720x480 a felbontása a játéknak progressive scan üzemmódban?( a tv tud 1360x768-at is)
  • Laza
    http://www.childofainur.com/WandaandtheColossus.mp3
  • Laza
    Minden colossi leolese utan felajanlja a mentest + a videken vannak oltarok (olyan mint pl ha kimesz a templombol, es a ket lepcso kozott), amiknel ha erakott karddal megnyomod a kort, akkor imadkozol, igy feltolti pikk-pakk a HP-d es lehet menteni. Ilyenek szanaszet vannak, alt kissebb romok kepeben lehet fellelni.
  • beigliboy
    köszi, logikus, közben rájöttem
  • NormalisEmber
    ha legyőzted, fel fogja ajánlani a progi a mentést. Értelemszerüen játék közben nem lehet menteni.
  • beigliboy
    hali, lehet hülye kérdés, de mikor lehet menteni a játékban, mert megnéztem a játékot, elkezdtem harcolni az elsővel, de odáig nem sikerült rájönni
  • Laza
    18 site pontozasa alapjan a Gamespot adta a 'legkevesebbet' :)

http://www.metacritic.com/games/platforms/ps2/wandaandthecolossus/
  • Laza
    http://hanamushi.under.jp/game/omake.htm
  • Laza
    Vagy ezek:

• Laza
    Vazz, fel lehet allni a lora :) En csak veszettul ugrottam rola, ezert nem tunt nekem celohatonak :)

• Laza
    Tess, mehet telefonra hatternek :) (en mar feltettem a jobboldalit)

Ez ket kulon kep, csak egymas mellett van.

• NormalisEmber
    amúgy én is a konzolstudioban vettem a kábelemet.(kb 1 éve, ezért már nem tudom mennyibe került)

De pl. gamecube-hou azóta se találtam komponens kábelt.
  • NormalisEmber
    Ps2-es komponens kábelt ha jól tudom vehetsz az annex-ben is(www.annex.hu). Ők forgalmaznak hivatalosan monster audio kábeleket(aki gyárt ps2-höz is kábelt). Ezek THX minősítésűek, ezzel párhuzamosan az áruk is húzós.(10-15ezer körül lehet).
  • NormalisEmber
    nem, az közönséges kompozit kábel, a másik 2 az a hang. A komponens kábelnél összesen 5 (3kép+2 hang) csatlakozó van a végén.
  • Laza
    Sztem legegyszerubb ha felhivod oket v szemelyesen megkerdezed. Mond nekik hogy komponens kabel kell progressiv scan tamogatashoz. Majd adnak vmit :)
  • Jissi
    A konzolstúdió oldalán ez a három kábel kapható:

Snap RGB Video-Cable
    S-Video kábel
    Av kábel

Az utóbbi végén van 3 RCA csatlakozó, viszont az ára nem 3 rúgó, csak fele annyi. Ez lenne a komponens kábel?