1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • Laza
    Ha vkit erdekel, feltettem par mp3-at OST-bol :)

Idol Collapse
    The Opened Way
    Revived Power
  • Lynx_TWL
    na majd ha kijátszottam normal+hard time trialon is megmondom:D
  • BigLuke
    Én úgy tudom, hogy a 17. colossuss kamu...
  • Laza
    Nem tudom hogy fel lehet e maszni oda. Allitolag a Demoban fel lehetett.
  • Lynx_TWL
    jaaa, hogy a gém bejfezése után amikor felajánlja, hogy akarok e menteni, és azt a mentett állást folytatom amikoris újból indul a gém csak megmarad a sok staminám... szóval ott tudok time trialozni:)

próbáltam hardban, meg sima new gamel de nem akart menni:) na majd megpróbálom, csak nem enyém ps2 havernál toltam.

hardon már 8as vagy hányas colossusnál tartok, és kurvajó még mindig:) OST-t is beszereztem.

valakinek sikerült felmászni a secret gardenbe? fönt van egy 17. colossus, meg vmi extra móka.
  • Lynx_TWL
    már megrendeltem:)
  • Laza
    "A végén miután a kút kiszívja belőlem a gonoszt, annyira, hogy csecsemő leszek akkor miért marad meg a szarv?:)"

SPOILER
    Azert, mert attol meg elatkozott maradsz, a gonosz jelevel. Sztem kezd el az ICO-t, vegulis a ketto egyutt egy kerek tortenet :)
  • Laza
    Normal gameben lehet csak TimeTrialozni, ha abban vitted vegig. Odamesz a szobor ele, majd megnyomod a kort.
  • Lynx_TWL
    eh franc, nem vmi aktív a topic:(

time trialt, hogy kéne nyomni?
    kijátszottam, már hard felénél vagyok, de hiába megyek new gamenél a szobrok elé Shrine of worshipben, nem akar imdákozni.
  • Solidus
    Nah,sikerült megszereznem az ICO-t!!!!!!!
  • Neme.
    Nemrég volt a tévében a Végtelen történet c. film (ismét). Titeket nem emlékeztetett a SotC-ra? :)
  • Lynx_TWL
    Na végigvittem, geci jó volt:)

De valaki árulja már el, hogy:

SPOLIER:
    A végén miután a kút kiszívja belőlem a gonoszt, annyira, hogy csecsemő leszek akkor miért marad meg a szarv?:)
  • Ronin1350
    Lesz folytatása. Az új konzolon.
  • Sliderx
    Elég sikeres a játék. Kíváncsi vagyok hogy csinálnak e majd folytatást.
  • Solidus
    Ok.Már végigvittem.Csak láttam ezt a képet és állítólag csépelhetsz mint egy
    Colossus.Azért köszi a segítséget.
  • BigLuke
    Csak játszd végig...a végkifejletnél lesz. (Már ha erre az átváltozásra gondolsz...mert a hagyomás értelemben vett colossussá tudomásom szerint nem változhatsz.)
  • Solidus
    Ehhez többször végig kell vinnem a játékot?Ha igen,hányszor,milyen fokozaton?
  • BigLuke
    SPOILER

Hát a végén elég nagy leszel...de lovak nincsenek sehol:)
    Csapkodni viszont lehet!:)
  • Solidus
    Télnyleg van olyan is a játékban,hogy te mint colossus csapsz szét az emberek között?Láttam egy képet ahol egy colossus csapkod 3(!!!!!) lovas felé...
  • NormalisEmber
    felpattansz a lóra, hagyod hogy elkezdjen üldözni majd átváltasz nyílra, hátrafordulsz rálősz a szemére, erre a falnak ütközik ekkor rámászol és megkeresed a gyenge pontját
  • fanatifo
    csáó azt a szemét homokféreg colosssut hogykell elgyőzni?
  • Sliderx
    Hát mit ne mondjak a régi oldal az tényleg egy kalap szar, mivel az csak egy fórum és halott is az egész. De talán az új jobb lesz. Én is mikor először megnéztem az oldalt másra számítottam.
  • Solidus
    Remélem az új jobb lesz mert a régin csak egymásnak lehetett segíteni.Igazából akkor arr számítottam ami az új oldalon lesz.
  • Solidus
    Jah,mármint a régin.
  • Solidus
    Az oldalukon jártam de nagy csalódás volt.
  • Sliderx
    Ja még létezik, de kb kéthavonta jelenik csak meg. Nagyon nehéz is beszerezni,mert kevés példányszámmal jelenik meg. Most készül az új weboldal, ahol lesznek cheatek, végigjátszások persze ha regisztrálsz csak akkor. De ez még a jövő zenéje.
  • Solidus
    Van még kódmester?Valahányszor kérdezem az újságárus nénit csak a fejét csóválja...Nem,a Shadow of the colossushoz nem szabad leírást alkalmazni!Akkor elveszik a játék lényege.Nekem csak egy kis segítség kellett volna.De már nem kell köszi.Sikerült.
  • Gábor
    Még létezik?!
  • Sliderx
    A végigjátszást, majd a Kódmester magazinban olvashatjátok. Szerzői jogok miatt nem adhatom ki. Valószínűleg a következő számban fog megjelenni.
  • Solidus
    Jól van még rászánom magam,megpróbálom újra.Azért köszi!
  • Gábor
    Pedig, ha leesett, akkor gyakorlatilag győztél is...Csak a hátára kell ugrani, és döfködni a rohadtat! :D
  • Solidus
    Visszaolvastam,rákerestem,de nem találtam semmit a topikban,ezért sgítsetek!10-edik colossus,bikaszerü.Arra már rájöttem hogy a fáklyával letudom üldözni a barlang pereméről és akkor letörik a hátáról a páncél,de utána mit kell tennem?Próbáltam ráugrani a hátára,de ez a tervem látszólag lehetetlen...Előre is köszi!!!
  • Gábor

Szívesen!
  • Harpoon
    És ha jol sejtem akkor a szem a gyengéje?Köszönöm a válaszod 1000hála :)
  • Harpoon
    Az szép baleset lesz :)
  • Harpoon
    Hmmm lovon hátrafele???

• Gábor
    Ha jól értelmezem az elakadásod helyét, akkor ajánlom tégy úgy, mint a hunok anno!
  • Harpoon
    Slidrex ha szpen megkérlek érdekelne a leirás elérhetösége ha van elöre is köszönöm .....
  • Harpoon
    Eddig mind szépen ment de ez a sirba visz nem tudom mit kell csinálni:((
  • Harpoon
    Sziasztok :))

Elakadtam a barlangba a homoki szörnynél plz segitsetek .....