1043
Az ICO készítőinek új játéka
-
#158 Pedig szvsz itt kevesebb a 'harc', es 'maszni' ugyanannyit kell :)
Mert ugye a kolosszusokon vegulis maszol, 1Vs1 fight nincs is benne :) -
#157 Talán. Nekem ez már túl akciós az ICO-hoz képest... -
#156 tehat akkor bena :DD -
#155 azokat a targyakat a Time attack modban lehet megkapni, ami azutan nyillik meg, hogy vegigvitted 1x a jatekot. Kulon van Normal es Hard time attack, amihez 1x normal es 1x hard fokozaton is vegig kell vinni. -
Ronin1350 #154 Ha esetleg valaki tlálna rejtett tárgyat a játékban, (#57) írjátok le légyszi hol taliztátok és mit. -
#153 Nem vok hülyeeee... :DDD -
#152 persze ehhez nyomva kell tartani folyamatosan az R1-et :) -
#151 Na, nekem minden módon le tud zakózni a kis kecsege, akkor is, ha nem is rázkódik, amin csüng. De majd jobban megvizsgálom a dolgot, ha lesz időm. -
#150 Kapaszkodas kozben?! Csak ha elfogyott az erod, akkor esel le. Amig a korben van piros, addig nem engedi el. -
#149 Jó gamma, csak idegesítő, hogy függeszkedés közben is baromira le lehet zakózni (soxor). -
#148 Nem emlékszem pontosan. Miután végigvittem kutatgattam azután, milyen extrak vannak a játékban. Talán a GameFaqs-on. -
Ronin1350 #147 " Amúgy olvastam vhol" Hol olvastad pontosan ? Egyébként lehet hogy igazad van. -
#146 SPOILER
Nem hinném hogy több befejezése van, mivel az endvideó adja magát (és az ICO előzményét :)
Amúgy olvastam vhol, hogy a végjátékban, ahol megkapod még az irányitást, nincs lehetőséged valtoztatni a történéseken. -
Ronin1350 #145 Végigvittem a játékot, kicsit szomorú lett a vége. Szerintem több befejezés is van... -
NormalisEmber #144 Szerencsére most egy kicsit több időt is rá tudtam szánni, ezért sikerül elvinnem egészen a 7.-ikig.
A múltkori recés/nem recés dolog miatt csináltam egy képet, progresszív scan bekapcsolva,16/9ben , a lehető legsötetebb körülmények között amit elő tudtam állítani, lehúzott redőnnyel.(a kép nagyjából 2,5m átmérőjű)
szerintem nem olyan vészes , mozgásban ugye sokkal impozánsabb. A madaras rész viszont kegyetlenül jó volt.(idáig azt élveztem a legjobban) -
beigliboy #143 már megvan -
beigliboy #142 a sivatagos, amelyik a föld alá megy, mi az ellenszere? nem birok rájönni és nem is segít -
#141 persze simán levágod v lenyilazod, nem olyan erős ellenfél. -
beigliboy #140 én nem próbáltam, csak tippelek, talán a nyíllal -
#139 Marmint mivel olom le? :D
Mert en luttem is meg hasitottam de nem talaltam el :P -
#138 először leölöd a kisaranyost, majd nyomsz a teteme felett egy R1-et.
csak a fehér farku gyík a jó, de abból van a legkevesebb. én úgy vettem észre, hogy nem(csak) az életerőm növeli, hanem a kördologra van valamilyen hatással. elképzelhető, hogy minnél több fehért felszed annál kitartóbban tud majd kapaszkodni..de ez csak spekula :) -
Jissi #137 Csak nyelvészkedés, de hátha érdekel valakit: a colossi a colossus szónak a többes száma, sokan rosszul használjátok. -
#136 Szvsz max hard fokozaton lehet ilyesmire szukseg. Normalon a legnagyobbat a fo colossi sebezte, de ha legugolsz (R1) akkor pikk-pakk visszatoltodik magatol a HP-d. -
#135 Azt sosem neztem mit csinal szembol, csak hatulrol tamadtam :) -
#134 Na azt kerdeztem en is mire jok a gyikok. De hogy lehet kerem felvenni oket? -
#133 vannak bizonyos fakon gyumolcsok is:)
-
#132 nem leul az, hanem a lyuknal ahol bementel var rad hatha kijossz ott:)azt sasolja keményen. -
#131 feltolti az életerodet. -
#130 féltem, hogy rövid lesz, de már megnyugodtam, mert látom 7óra játékidő után még mindig sok van hátra.
a fehér bigyó a gyík farkából az mire jó? -
fanatifo #129 sztem istencsászár game semmi sem hiányzik belőle!!!Ugy ahogy van bitangjó!!!!!!! -
#128 kb 10 ora jatekido, es a tobbszori ujrajatszas lehetosege is adott (hard mod, Time attack, megszerezheto 16db targy).
Egyebkent sztem igy jo ahogy van, a hangulathoz es a sztorihoz hozzatartozik hogy ures, mivel ez egy kulon 'vilag' (vilagvege). -
#127 "elovilag, hogy ne legyen ures a videk"
elején még hangulatos a lovaglás a semmi közepén, de 1-2 óra után cseppet uncsi.
azt hittem lesznek benne olyan ico féle füstös lények elszórva a területen, és a koloszusok csak jósokára főellenfélként tünnek fel, de nem :(
na mind1, a hangulat azért nagyon ott van, csak a szavatosság karcsu. -
BigLuke #126 Én tök máshogy csináltam.
Lementem a katakombába, és feljöttem vhol máshol.
Míg ő ott toporzékolt ahol lemntem, én felfutottam a dombon ami alatta volt, és a befont sörényére emlékeztető vmilyére (ami fülbevalószerűen lóg két oldalt nekije)ugrottam rá nekifutásból.
Aztán jól megöltem.
-
#125 Hogy-hogy mire? Gondolom amire a madarak az egen :) elovilag, hogy ne legyen ures a videk :) -
#124 Azok a gyikok a foldon mire jok? -
#123 puff én meg ott rahangáltam le fel de erre nem gondóltam, hogy várni kell amíg lecsücsül.. thx -
#122 Adja a tippet, hogy menj le a foldala. Le kell menj a katakombakba, es varni amig megunja a csapkodast, es leull egy dombocsakanal ugy, hogy hatulrol ra tudsz maszni. -
#121 "a negy labon jaro kukucskalos"
azt hogy a bánatba kell legyőzni egyszerűen nem jövök rá nem tudok feljutni a hátára arra gondoltom, hogy esetleg a lórol kéne ráugrani a hátára ott a négy kis dombocskánál de nem akar összejönni... -
#120 Time Attack is szep kihivas.
Az elsot sikerult leolnom 2p alatt :) -
#119 A hard modban mas helyeken vannak a gyenge pontok, es tobb az eletereje is.
Viszont gondolom az alapdolgok, hogy pl hogy juss fel ra az ugyanaz.