1043
Az ICO készítőinek új játéka
-
#78 Wallpaper egy ujsagbol :)
Meg meg par nagyobb felbontasu kep
http://www.neowin.net/forum/lofiversion/index.php/t382489.html -
#77 Az RGB kabellel jobb is lesz a kepminoseg, de a ProgScanhez, ami megjobb minoseget eredmenyez egy masik kabel kell. -
Jissi #76 Hm, már megérte felkelnem, ma is tanultam valami újat...:) Nagyon szépen köszönöm a segítséget, nekiugrok és kipróbálom. -
NormalisEmber #75 képminőség ugye : (rosszabb =) jobb irányba )
kompozit(1 rca) =) s-video =) rgb scart =) komponens =) dvi/hdmi (ps3-ban csak) -
Jissi #74 Ó. Láma vagyok ehhez, direkt azért vettem scartos kábelt, mert valahol azt olvastam, hogy azzal jobb lesz a képminőség. -
NormalisEmber #73 az nem jó, progressive scan-hez komponens kábel kell (aminek a vége 3 színes rca csatlakozó, piros, kék,zöld) -
Jissi #72 RGB Scart kábellel van összekötve, ugyanolyannal mint amit a konzolstúdió oldalán is láttam. -
#71 Venni kabel. Pl KonzolStudio 3000Ft -
NormalisEmber #70 komponens kábellel van összekötve? -
Jissi #69 Fura, a tévém a leírása szerint tudja a progressiv scan üzemmódot, de amikor le akarom tesztelni a játék beállításainál, akkor elmegy a kép és nem állítja át magát. -
#68 A templomnal ugye eszreveheto, hogy az oltar elotti nyillasokon csak ugy omlik be az eros napfeny.
Szvsz igy sokkal termeszetesebb es nem muvies az egesz.
De ajanlom nezzetek meg progressiv scannal, elajultok :P -
#67 SPOILER
Belolem ugyanazt hozta ki, mint az ICO. Szomoru es remenyteljes is egyben.
Olyan jo az egesz, hogy nem tart semmedig, hogy ateld az egeszet. Pl en ereztem azt a terhet, ami a gyerek lelket nyomja minden egyes colossi leolese utan, es a kovetkezohoz indulas elott :) -
Jissi #66 Én is inkább a NormálisEmber által írtakra gyanakszom, mert ez a homályosság megvolt az elején a templomban is, tehát nemcsak a nyitott részeken.
-
NormalisEmber #65 szomorú -
NormalisEmber #64 Ugye nem szomoró a vége? -
#63 SPOILER
Szvsz nem lehet. Egyebkent azt olvastam utana vhol, hogy bar atveheted a vegen meg parszor az iranyitast, az nincs hatassal a vegkifejletre. Szerintem meg jobban fokozni akarjak a kuzdelmedet azzal, hogy a kezedbe adjak az iranyitast, es hogy kuzdesz a lehetetlen ellen (pl az orveny). -
#62 A jatekban van egy utanozhatatlan atmoszfera, amit a tuzo nap, es a por egyvelege alkot. Szandekosan vannak elhomalyositva bizonyos helyszinek, elek, hegyek, videkek, stb.
Szvsz ebben es az ICOban lattam eddig a legjobb kornyezetabrazolast, a tavolsagok, es azok lathatosaganak megjeleniteset. Ellatsz ameddig szem ellat, de a tuzo nap es egyeb termeszeti jelensegek adta effekteken belul. -
NormalisEmber #61 ez nálam is elő szokott fordulni, de én ezt néha annak tulajdonítom, hogy egy 2.5méteres vetített képet nézek projival, és ugye a minnél nagyobb méret a minőség rovására szokott menni általában. -
Jissi #60 Hali,
az ICO-val is az volt a problémám mint ezzel a játékkal: a grafikája borzasztóan ködösnek látszik a tévémen, nem tudom hogy ez vajon az engine sajátossága, vagy csak a PS2-vel/tévével nem stimmel valami. A legtöbb játéknak jó a képe, de pl. ez a kettő vagy a Red Dead Revolver élvezhetetlenül elmosódott. Nem tudjátok mi lehet ennek az oka?
-
Jinchuu #59 SPOILER
Te a végén, amikor átalakulsz, meg tudtad ölni a menekülő embereket? Gondolod meg lehet akadályozni, hogy elmeneküljenek?? -
#58 En ize ide be sem nezek amig nincs meg mert sirva fakadok. -
#57 megszerezheto targyak a jatekban:
items.txt -
#56 Vegigvittem. Gyerekek, csak csopogni tudok. Az ev jateka.
Na es a vege, es igy egyben a sztori... szomoru vagyok, megyek is aludni :( -
#55 SPOILER
Az utolso dog kvara felbassza az agyam. Egyszeruen az van egy ugras, amit nem tudok megcsinalni. A kocsog kamera forog ossze-vissza, nem latom hova kell, de meg ha latnam, akkor is rangat az a szar. Grrr. -
NormalisEmber #54 Kösz.Kiváncsi leszek majd milyen lesz a második óriás.Sajnos csak holnap tudom folytatni. -
#53 Jah, mindegyiknek tobb gyenge pontja lesz. 1 pontot addig tudsz utni, amig el nem tunik a vilagito jel. Egyebkent ha a kardodat felemeled a colossi fele, a fenycsova mindig a gyenge pontoknal fog fokuszalni.
Na mgyek, probalkozom tovabb az utolsoval, genya :))) -
#52 Kösz.Akkor megéri megszerezni. -
NormalisEmber #51 Teljesen más a kettő. A GOW a szinte folyamatos mészárlásról szól, némi logikai feladványokkal fűszerezve, míg a SOTC-ben az idő nagy részét az fogja kitenni hogy megpróbálsz rájönni minden egyes óriás gyenge pontjára, annélkül hogy folyamatosan kéne kaszabolni az ellenfeleket. Persze mindkét játék etalon a maga kategóriájában. -
#50 Van ez olyan jó mint a God Of War???Nemsokára meglesz és érdekel a véleményetek...A képek alapján lesz olyan jó.Elég betegnek tűnik. -
NormalisEmber #49 lenne egy gyors kérdésem: az első óriáshoz hasonlóan a többinek is csak egy gyenge pontja van? Csak azért kérdem, mert már a legelsőnél is félórát szenvedtem mire rájöttem hogy a fején lévő világító alakzatba többször kell szúrni. -
#48 Na elmentek ti a bus banatba.
[meg ket nap amig megerkezik neki es ideges]
NEM BIROM MAN KIII!!!!!1111
[nem tolt warez nem tolt warez nem tolt warez] -
#47 SPOILER !!!
2 videot csinlatam megint
5p tomor gyonyor akcio
Az oroszlan monsta bemutatasa, cuki :) -
#46 micsodaa játék,uuramatyáám!! -
Dajin #45 egész jonak tünik acucc láttam rola vdeokat , de bbe csak colossukat kell öllni? mást nem is kell harcolni? -
BigLuke #44 SPOILER
Úszkálsz a vízben, míg neked nem jön, hogy jól megrázzon.
Nade te rém ügyesen kikerülöd a csápjait, ellenben megkapaszkodsz a farka végin, mikor lemerül (ekkor ugyanis kidugja a vízből). -
tukko #43 Valaki mondja meg lécci ,hogy mit kell csinálni a vizikigyoval(6)? -
BigLuke #42 Állítólag ha úgy kezdesz neki a játéknak, hogy van egy ICO mentésed a memóriakártyán, akkor Agro fején egy "I" fog díszelegni az alap fehér folt helyett.
(neten olvastam vhol) -
Jinchuu #41 Várjál még az ICO-val, majd ha végignyomtad, tuti kedved támad majd végigvinni. :) Van egy kis meglepi a game végén, nagyon ott van! :) -
#40 Este beteszem ICO-t, mert kivancsi vagyok hogy nem e az a kard van a gyereknel amivel az ICO-ban nyitogattak az ajtokat. -
#39 ide is :P
Egyik haverom tegnap kezdte el a Shadow of the Colossust, vmi faja plazman progressiv scan tamogatassal. Aztmondja a felbontas, a texturak, es ugy minden nagyon durvan nez ki.
Valoszinuleg atmegyek, es meglesem (csinalok rola home videot, marmint a jatekrol, nem a frendrol :)