1043
Az ICO készítőinek új játéka
-
#441 TV-tuner-re van rákötve, de ha nem fog ezzel összejönni, akkor még mindig ott van a házimozink, az 100%, hogy kezelni tudja. Legalább a képminőség jobb lesz... :-) -
#440 Mármint PC-s viedókarira akarod rákötni, vagy valami TV tunerre?! Mert akkor annak is kell legyen komponent bemenete és tudnia is kell a progressive scan-t is. Én ilyennel nem találkoztam. -
#439 Kösz srácok, már ezért érdemes volt felkelni. :-)
Már csak egy olyan kábel kell, amivel a gépre ráköthetem (elméletileg most egy S-video kábellel van, csak az egyik dugót nem használom) és teljes a boldogság. :-) -
#438 Jó az olcsóbb is. Amúgy meg jónéhány gamma tudja már a progressive scan-t... -
#437 Köszi. Szétnézek, hogy egyáltalán érdemes-e beruházni. :-)
#436: akkor már minimum két játék van ami miatt érdemes lenne megvenni. :-)
Amúgy látom van egy "Twins" tipusú változata is a kábelnek. Ez kizárólag azért jó, mert mindkét géphet használható, vagy van más is? Mert ha csak az az előnye, hogy mindkettő használhatja akkor az olcsóbbat veszem. -
KaTy #436 a felbontás marad,de a pixeleket duplán rakja ki.
határozottan éles és szintelített lesz a kép.
A God of War egyszerűen lemászik a képről. -
KaTy #435 komponent kábel kell hozzá.
itt -
#434 Egy apróság...Nagyobb felbontás? Én eddig úgy tudtam, hogy a PS2 csak 640x480-at tud. -
#433 Azt már sikerült elérnem, hogy WinFast-ban ha NTSC-re állítom a képet akkor hajlandó elviselni a 60Hz-et, de ennél többet nem tudtam kihozni egyelőre. :-( -
#432 Ha jól sejtem akkor a síma "sárga/fehér/piros" kábel ehez kevés (nem vagyok egy kimondott elektrozseni, szóval nem tudom a pontos megnevezését a kábelfajtáknak ). -
#431 No homály, marad a pixellabirintus. Ugyanis nem kell deinterlace-elni a cuccnak amin nézed és ez igen sokat javíthat a képen, a használható nagyobb felbontásokról már nem is beszévbe. -
#430 Akkor tömören összefoglalva: nem lesz olyan homályos a kép? Mert nekem még monitoron keresztül is el van mosva egy csöppet. -
KaTy #429 pscan -
#428 Akkor nem interlace a video, hanem sorfolytonos. Kell hozzá egy komponens kábel PS2-höz, meg egy komponens bemenetű TV (általában HD-s), ami tudja a p.scan-t. -
#427 Ja bocs, én asszittem az ICO-ra gondolsz, mint "első". SRy! -
#426 Kösz! :) -
fanatifo #425 ha a köre üt rá a colossi leesnek róla kődarabok ennyi!!!! -
#424 A 3. colossi -nál mit kell azzal a nagy szikla körrel csinálni a földön? Valami haszna van??
ÖÖ...egyébként, mi az a Progressive Scan? -
KaTy #423 király! akkor megyek és megveszem...mert nekem az Usa verzió van meg. -
#422 Nekem elméletben PAL-os és van rá lehetőség az options-ben, csak a monitorom nem bírja.
Mellesleg most nyomtam le a vizi-kolosszust. Majd az igazi durva móka a Hard timed lesz ha minden igaz. :-) -
KaTy #421 tényleg... a pal verzióban van progressive scan? -
KaTy #420 sajna igen , de ne keseredj! jön a Hard mód! az az igazi móka! Több ponton kell megszúrni a kolosszikat,ráadásúl az életerejük is nagyobb!
Nagyon fasza! -
#419 Mindegy, majd a következő végigjátszásnál megejtem. Most hullott el a hatodik, nagyon gyorsan fogynak. :-( -
KaTy #418 remek cikk!
erre a játékra más pontszámot nem is lehet adni! -
KaTy #417 fákja->tereld szélre->leesik,páncél leugrik->ráugrás->halálra döfés:)
A másodikat: oszlopok döntése soxor->vissza a kezdőhejre,ahonnan megérkezel a pályára->kő rátol,páncél leesik,halálba döfés.
remélem jól emlékszem... -
KaTy #416 ha felállsz a lovadra akkor át tudsz ugrani a lábára, és akkor nem kell a föld alá bújni . -
#415 Csak zavaró, hogy ha véletlenül belenyúl a kolosszus a kamera elé, akkor össze-vissza kezdi rángatni és nehezen dönti el, hogy most merre is kellene néznie. Most nyomtam le a negyediket, bevallom jóideig elbénáztam volna vele, ha a hang nem szól, hogy ugyan menjek már le a föld alá, hogy kapirgáljon egy kicsit a bejáratnál és felugorhassak a farkára... :D -
#414 Nem tom miről beszélsz, lehet megártott a sok PC-zés?! :D -
#413 Na végre ezt is beszereztem. Az elsővel nagyon megszenvedtem mert még szokatlan ez a kicsit idiótán megoldott kamerakezelés (ide kellene egértámogatás :P), de ellenpontozásként a második már elsőre beadta a kulcsot. :-) -
vg #412 A 14-es kicsi lószerű gonoszkát hogyan kell kinyirni????????????????? -
SlickAdam #411 Nem rossz a cikk. Csak szerintem már mindenki tisztában van a leírtakkal. Akik játszottak vele, azok azért, akik meg nem, ... azoknak már órákat regéltek róla barátaik. -
#410 Szevasztok!
ITT találtok egy SOTC cikket, , én követtem el. Lehet anyázni! -
#409 Hát, nem lettem pókember alázó, mer' a demo-ban csak egy gyíkot találtam. :) -
#408 Minden szornyike utan no a HP es ST, a vegere mar eleg tetemes lesz.
Ha a vegen kapott mentesen kezded ujra a jatekot (normal), akkor alapbol a mar full HP es ST mennyiseggel indulsz, de ha new gamingnel hard modban indulsz, az alap cuccokkal mehetsz.
Egyebkent ha az ujrakezdett normal uzemmodban a full cuccokkal mesz, ha Time Attack modot valasztasz azt a normal HP/ST mennyisegekkel adja be. -
Ronin1350 #407 Van egy párkány, ha azt eléred pihenned, kell, amíg teljesen fel nem töltödik. Az út a tetőre pontosan két full erőkör . -
Ronin1350 #406 Nem ettem gyíkot. ( komolyan ) -
#405 Gondolom a gyíkok az elérhetőn túl is növelhetik a kört.Mondjuk az eljén vagyok ,nem tudom mekkora lesz a végső gombóc,de videón láttam már akkorát,hogy na!:)
(Gombócra gondoltam) -
#404 Talán a gyíkokkal még nagyobbra tudod növelni a kört. -
#403 Okés! Keresek gyíkot - mer' a demo-ban csak egy kolosszus van -, és csakazértis megmászom azt a templomot! :DDD
Ha csak meg nem jön ma végre a full játék, és nem lopta el a gyűjtő postás. -
#402 De, akkor mire jó a gyík? Ha nem erre.