1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • Sliderx
    Hétvégén másodszor is végigtoltam a játékot. Normál szinten 5 és fél óra volt úgy hogy közben írtam hozzá a végigjátszást.
  • SlickAdam
    Jójó, modorálom magam, bocsesz.
  • Martin576
    SLICKADAM KICSIT KEVESEBB TRÁGÁRKODÁST, HA MEGKÉRHETLEK. KÖSZÖNTEM.
  • Sliderx
    Az sem olyan nehéz csak jó íven kell odaszaladni.
  • SlickAdam
    Na basszátok meg gyerekek! 15. is megvan (egyszer lefagyott közben, de újrakezdtem ), most pedig az utolsónál dekkolok! Na ezzel fogok szopni az biztos. 2 alagúton végigszaladok, onnan átmászok egy félkörív alakú falon, ahonnan előbukkanva mindíg lelő az a mocsok. De nem próbálom többször, mert idegesít! Na meg mert 0:45 van .
  • NormalisEmber
    nekem idáig az volt a legnehezebb. Ő volt az első aki ilyen szarokat lövöldözött és legalább 3x haltam meg emiatt.
  • SlickAdam
    Igen, már rájöttem magamtól is! Azóta a 9. Colossus-nál vagyok. Igen durva ez a játék, főleg az a nagy madár. Na az a vizuális hatás "földhözvágott", eszméletlenül szép volt. Viszont az a vizikígyó annyira nem tetszett.
  • Laza
    "hogy a hülye balfasz mindíg leesik a Colossus-ról"

Amig van ereje a sracnak (piros kor), addig a vilag minden kincseert nem engedi el amit fog. Viszont ha fogyoban van az ero (hangjelzes is van), akkor bizony el kell engedni a dolgokat, es varni kell mig feltoltodik. Emiatt sokx lesz, hogy nem tudsz elso nekifutasbol kinyirni egy szornyet, es vissza kell szaladj a valara, hatara pihenni.
  • NormalisEmber
    Sajnos az áltatad írt megoldás nem működik, a dvd-n keresztül nem tudod összekötni a tv-t a ps2-vel. Viszont a sotc csak 480p-t tud, ami azt jelenti, hogy nem fut nagyobb felbontásban(amire te gondolsz az a 720p(1280*720) és az 1080p(1920*1040)).
  • SlickAdam
    Hát majd megpróbálok ügyesebb lenni, mert érdekel a játék további része is.
    Lenne egy kérdésem azokhoz akik értenek hozzá. Szóval olvastam, hogy progressive scan-ben nagyobb a felbontás vagy valami ilyesmi. A tv-m nem támogatja a progressive scan-t, viszont a DVD lejátszómnak van ilyen menüpontja. Tehát ha rádugnám a Pléj-t a DVD-re, bekapcsolnám a Scan-t, és tovább kötném a képet a TV-re, akkor jobb vizuális hatást érek el ezzel???
  • fanatifo
    Sztem nem nehéz irányítani vagy is nekem nemvolt az!!És ha már a 2ik colossusnál a hajadat téped milesz kéőbb:))))ugyesnek kell lenni és nem esik le:))

Nálam ez az év játéka és a Gow a második
  • SlickAdam
    Fasza ez a játék, csak 2 dolog idegesít benne. Az a rohadt gebe, sztem nehéz irányítani (a Gun-hoz hasonló lóirányítás jobb lett volna), a másik pedig a főszereplő. Elég nevetséges az ahogy szalad, de a nagyobbik gond, hogy a hülye balfasz mindíg leesik a Colossus-ról, akárhogy kapaszkodok. A 2. Colossus-nál vagyok, de kezdek bekattanni. Úgy veszem észre nagy szerepe van a játékban a türelemnek.
  • Afe
    itt van egypár: http://www.shadowofthecolossus.com/
    nagyon hangulatos az oldal, érdemes mindenkinek megnézni.
  • egypszichonauta
    kösz,nem tud vki 1024*768as felbontású dögös háttérkép(ek)et belinkelni?
  • NormalisEmber
    Remélem jót mondok. Szóval ha jól értelmeztem az általad leírtakat, akkor a platformon állva el kell találnod az íjjal a madarat, amire az feléd repül. Ekkor elkezded várni és mikor már elég közel van, felugrasz és megkapaszkodsz rajta. A gyenge pontja ha jól emlékszem a fején és a szárnyán van.
  • egypszichonauta
    vki plíz mondja el hogy kell legyőzni a vizes résznél a repülő szörnyet,mikor csak az a 3 platform van)asszem az 5. kolosszus),qrva jó a game ezért nem szeretném ha itt leragadnék,amúgy legutoljára zelda játékoknál érteztem ilyen nem is tom mit
  • Afe
    köszi!
  • Laza
    A colossus szobrai elott imadkozni kell (kor).
  • Afe
    a timeattack-ot hogy tom előhozni, mert mikor végig vittem kiírt vmit a körrel kapcsolatban, csak elnyomtam, és a főmenüben nem találom?
  • Laza
    Ez igy van, de a normal mod egyebkent nem kihivas. A Hard mod mar sokkal izgalmasabb, az elso colossusnak is mar tobb pontja van, es nagyobb eletereje. Ez a mod hasznalja ki igazan a szornyek teljes feluletet, bejarhatosagat.
  • Ronin1350
    Most lehet, hogy nagyon nagyképű leszek. Egyik szörny legyőzése sem okozott különösebb gondot , szerintem tök egyszerű legyőzni őket . Pár nap alatt végigtoltam az egészet .
  • Sliderx
    Na akkor az nekem pont fasza. Holnap kapom meg az ICO cd-s változatát.

Kellene írni a hivatalos fórumba. Meg lehetne kérdezni,hogy lesz-e folytatás.
  • Sliderx
    Vazzeg! Direkt odaírtam,hogy easy-n.
  • Laza
    MEGA SPOILER

A vegen nem hiaba adjak at az iranyitast meg parszor, az mar csak a hangulatfokozas miatt van, cselekdni nem tudsz.

Egyebkent pedig ez mindenkeppen az ICO elozmenye, ezzel utalast kapunk arra, hogy mitol is volt ICO-nak szarva, es hogy miert zartak be a varba aldozat gzanant (mert ugye elatkozott volt, a gonosz jelevel a homlokan).
    Az a csaj biztos hogy nem Yorda az ICO-bol, ugyanis o a kiralyno lanya (marmint Yorda). Tehat a ICO sztorijaban o nem szerepel.
  • Afe
    SPOILER

"Egyébként azt nem értem, hogy miért van két szarv a kiskölök fején. Ezzel az ICO-ra akarnak utalni a fejlesztők?"

igen erre én is gondoltam, sőt odáig merészkedtem, hogy talán Ő maga az ICo-s gyerek (esetleg a csajszi is uaz) és az egész az ICO előzménye. a végén mikor felszáll a madár és eltávolodik a kamera, akkor látszik a vár, ami talán az ICO jétéktere volt. na persze ez színtiszta spekuláció:))
  • beigliboy
    azért hard-on biztos nehezebb és tovább tart. nekem a sok lovaglás a semmiben nem tetszett annyira, bár ott fel lehetett készülni a nagy izgalmakra.
  • Sliderx

• Sliderx
    Ehhez aztán tényleg nem kell türelem. 10-11 óra alatt első végigjátszásra végig lehet vinni. Gondolhatod mennyire rövidül le másodszorra easy-n. Ha reggel elkezded estére ki is játszod. Ez az egy ami negatívum számomra.
  • beigliboy
    kevés játék van, amit van türelmem végigjátszani, de ez pont olyan
  • beigliboy
    remélem is
  • Sliderx
    SPOILER

Egyébként azt nem értem, hogy miért van két szarv a kiskölök fején. Ezzel az ICO-ra akarnak utalni a fejlesztők?
    Kell, hogy legyen folytatása, mert így nincs lezárva a történet!
  • Sliderx
    Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem nagyon az volt az érzésem a végén, hogy lehet, hogy lesz folytatása a játéknak.

SPOILER

Ottmarad egyedül a csaj és vele Agro, nomeg ugye a visszafejlődött hősünk két kis szarvacskával a fején. Nagyon to be continue... gyanús.
  • beigliboy
    jah tényleg, csak sántít majd egy kicsit. rég volt már, amikor végigvittem...
  • Sliderx
    Én alapból, ahová lehetett Agro-val együtt mentem. Ezért nem is próbáltam meg gyalog átkelni a hídon.

SPOILER

Egyébként meg a ló nem veszik oda.
  • beigliboy
    a hídnál nem tudsz ló nélkül átmenni, én eleve úgy próbáltam, de mindig lezúgtam. csak ötödszörre gondoltam arra, hogy lóval kéne, de nem hittem volna hogy odaveszik
  • Sliderx
    Spoiler

Volt pár dolog aminél úgy gondoltam, hogy lehet, hogy máshogy is történhetne. PL: mikor Agro lezuhan a hídnál. Gondoltam arra, hogy átszaladok a hídon Agro nélkül, akkor lehet, hogy nem esne le, de nem tudtam már kipróbálni. Vagy mikor menekülnek az emberek, nem lehetne-e megölni őket. Vagy mikor be akar szippantani a kút, nem lehetne-e elugrálni a csajig. Ezeket nem tudtam már kipróbálni, mert véletlen rámentettem a mentésemre.
    Majd a következő végigjátszásnál megnézem.
  • beigliboy
    állítólag nem, bármit csinálhatsz, ugyanaz a vége
  • Sliderx
    SPOILER

Hali!

beigliboy megoldása sokkal egyszerűbb és működött is tegnap sikerült befejeznem a játékot. A vége elég érdekesre alakult. Nem lehet, hogy több féle végkimenetele is lehet a történetnek?
  • Laza
    SPOILER

A 16. megoldasa elmeletben egyszeru, gyakorlatban egy szivatos dog :)
    Tehat, a hataig eljutni nem kihivas. Itt megszurod a hatat, majd mikor a kezevel odakap, hatraugrassal raugrasz a kezfejere. Mikozben emeli vissza a magasba, felmaszol a csuklojahoz, es elengedve siman fel tudsz futni a valahoz (ez a bal keze). Nah, innen tovabb mindenkeppen full erovel kell menni.
    Itt megszurod a valat, majd mikor a jobb kezevel a valahoz kap, at kell ugrani hatraugrassal a jobb kezfejere.
    Es itt jon a legszivatosabb resze, ami miatt 1,5-2 ora ez a szorny, ugyanis a kezet fel-le razogatja ugy, hogy kozben forgatja a csuklojat. Ha megfigyeled, fent a valanal (jobb kez felett) van egy kiallo platform. Oda kell atugrani a csuklojarol ugy, hogy mikor elindul a kezevel lentrol felfele (es forgatja), el kell engedned a kapaszkodast, a forgatassal ellentetes iranyba kell mozognod ugy, hogy ebbol a mozgasbol szerezz akkora lenduletet, hogy mire feler a keze, pont at tudj ugrani a valanal levo platformra. Ha leesel, mindenkeppen nyomd a kapaszkodast, hogty utkozben megakadj vhol. Ha sikerul atugrani, onnantol gyerekjatek leverni, mert csak a feje es a vala kozott kell ingaznod erogyujteshez.
    Good luck :)
  • Afe
    heh ezt a szégyent. én még meg is világitottam a vállán a sebzési pontot, de annyi eszem nem volt, hogy oda nyilazzak. mindenáron oda akartam ugrani..na megyek elbujdosok