1043
Az ICO készítőinek új játéka
-
Hamster #318 Srácok!
A hatodik kolosszust (Amelyik egy nagy barlangban lévő templomban van) hogyan kell normálon 3:30 alatt lenyomni? Sehogysem sikerült, pedig több módot is kipróbáltam. Felkapaszkodtam a kézfejére, hátha a nagy kézrázás közben felkerülök a testre, de nem jött be. :-(
Ötlet?
Más: A felső kertbe hogyan lehet feljutni? Arra rájöttem, h kint a falon felmászok, de mindig elfogy az erőm. :-( Van menetközben egy platform. Oda be tudok mászni (pontosan esni), de nem tudok onnan kimászni. :-(
Előre is köszönöm. A játék engem még a megjelenéskor nagyon megfogott, Kanadából meg is rendeltem az eredeti játékot. :-)
<- Hamster -> -
#317 Köszi,ezt nem tudtam én megfogalmazni! -
#316 Uj normal gamet kell inditani a mentett allasbol (a clear mentesbol), es akkor mukodik. -
#315 Hogy?Az nem létezik.Nyomj amit csak tudsz.Legugol mintha imádkozna,és már indul is a harc.Meg van adva hogy hány perc alatt kell minimum kicsinálnod a colossust. -
#314 odamentem, hosszan nyomtam a kört, de semmi változás :D -
#313 ok, köszi, kipróbálom :) -
#312 Menj az összetört szobrokhoz (ahonnan mindig indulsz,a colossusok szobrai) és nyomj egy kört...Nem vicceltem van time attack mód.A 16 plussz itemet így tudod megszerezni.Nyolc normalba 8 hardon... -
#311 hm? :D -
#310 Aztán a time attack módot se hagyd ki... -
#309 kezd el Hardban, meg jobb :)
tobb gyenge pont, es meg durvabb hatas :) -
#308 ha kell privizz, ugyanis nekem most jott le, felelmetesen hangulatos!!! :DDDD -
#307 végigvittem :)
ez a minimum, hogy megkapta az év (2005) játéka díjat :)
egyszerűen fantasztikus...
kár, hogy vége :( -
#306 hehe, köszi, sikerült :) -
#305 legyél te a fegyver helyén:)
-
#304 ismét segíségre szorulok:
a 15. kolosszusnál járok, és az istenért se találom a gyengepontját :(
a fejét sebeztem eddig, és a kezét is, hogy elejtse a fegyverét...
már csak egy hangyányi élete maradt :|
help ! -
Ronin1350 #303 Nincs értelme leírás alapján végigvinni a játékot. Nem értem miért nem lehet kicsit gondolkodni ….. -
#302 már sikerült a #297-es segítséget alapján, ezt (#300) csak utólag írtam :) -
#301 Na jó...
Lődd ki a szemét úgy, hogy elötte vágtatsz. -
#300 nem adott tippet :( -
#299 köszi szépen :) -
#298 "Aim for it's eyes" -
#297 Még ne ugorj rá, lóhátról sebezd. -
#296 szívesen megkeresném a gyengepontját, de sajna nem tudok megkapaszkodni a szörnyön :|
a sziklákkal nem megyek semmire, a lóról se tudok ráugrani... :| -
#295 -
#294 20 perc telt el az előző szörny óta, még próbálkozz a megoldással, ha nagyon nem megy akkor segítünk. Nem nehéz, hidd el sokkal nagyobb élmény, ha magad jössz rá, minthogy rögtön segítséget kérsz. Annyit mondok, keresd egy nagyon érzékeny pontját... -
#293 a következőnél is elakadtam :(
kígyóra hasonlít, és a homokban kúszik...
próbáltam nekivezetni a köveknek, de mindig lebukik és elmegy / próbáltam ráugrani a hátára, de ez sem sikerül :( -
#292 sikerült, köszike :) -
#291 Az, ahol a gejzírkitörések vannak? Csalogasd oda a kitörés fölé, erre a vízsugár elkezdi lebegtetni, mire meg tudod lőni a talpát. Összecsuklik és mászhatsz. -
#290 a 9. kolosszusnál tartok (teknősre hasonlít), de sehogyse tudok rá felmászni
a ló segítségével a szörny hasára tudok ugrani, de nem megyek vele semmire :(
help ! -
#289 Jah, varj, most nezem, hogy az enyem az nem az losslesses :( -
#288 te is losslesses fan vagy? mert akkor
(mert szar mp3at barhonnan le tudtam volna huzni :P) -
#287 Nekem is megvan mar joideje. Szted mibol tettem fel a szamokat?! :DD -
#286 heh megvan egy sracnal Losslessben a full OST edonkeyon(vegre) :) nagyon feelinges zeneje van, ez telleg must have :) -
#285 megoldottam :) -
#284 most a második kolosszusnál tartok (négy lábú)
amikor a hátsó felére mászom, ahol mutatja a gyengepontját, egyszerűen lecsúszom/leesem
hogy lehetne ezt kiküszöbölni? -
turho #283 Ez még most sem megy hdd-ről? :) -
#282 még csak most öltem meg az első kolosszust, és már szerelmes vagyok a játékba :))
a táj, a hangulat, a zene meg minden...
imádom :))))))) -
Tagor #281 sotcss.blogspot.com -
#280 nagyon jók a zenéi
legjobb amikor zene váltás van harcnál, mert feljutok olyan pontjára a kolosszusnak ahol már zsebezhető, és elindul az "A Despair-filled Farewell" pl:) -
#279 Itt vannak az unlockolható dolgok