1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • NormalisEmber
    nehezebb??
    Én alapvetően szeretem a kihívásokat, de a sotc már kezd teljesen kikészíteni. És még hátravan a fele. Mindenesetre kiváncsi leszek hogy vajon sikerül e legyőznöm azt az átkozott 9est.
  • Sliderx
    Szívesen.
    Nem vagy béna, van hogy egyszerűen nem jön rá az ember a dolgokra. Lesz ettől még nehezebb is, sokkal nehezebb.
  • NormalisEmber
    köszi, megpróbálom még1x. Igazság szerint az első 8-at nem egyedül győztem le, hanem ketten próbálgattuk, lehet hogy csak én vagyok a béna.
  • Sliderx
    SPOILER

Beszarás! Pedig próbáltam a karddal vílágítani, de oda pont nem próbáltam. A fejáre rávilágítottam és ott mutatta a szimbólumot. Kössz! Délután megpróbálom!
  • beigliboy
    SPOILER
    hali. az utólsónál majdnem az a megoldás. amikor néz és fogja a kezét, a karddal világítsd meg a bal (ha jól emlékszem) vállát és ott lesz egy gyenge pont, amit lenyilazol.
  • Sliderx
    SPOILER

Mikor a hasára fordul kezdj el felfelé mászni a hátára és kapaszkodj meg a páncélja szélében. Ha visszafordul húzd fel magad és manj végig a hátán a fejéig.
  • NormalisEmber
    De, csak azt elfelejtettem leírni. A lényeg hogy nagyon kevés az idő arra hogy miután kilövöm a lábait, megkerülöm és még arra is jusson idő hogy egy biztos pontot keressek rajta. A leírás szerint valahogy a hátára kéne kerülni, hogy mikor felkel, akkor ne essek le. Na, ez az ami nekem nem megy.
  • Sliderx
    SPOILER

Én is ott vagyok most elakadva ahol Afe. Egy szerűen nem tudom mit kell csinálni a 16-iknál. Illetve gondolok valamire de nem tudom megvalósítani. Addig oké, hogy a kastélyszerű testén felmászok és a hátát megsebzem, majd onnan át a kezére. Innen felmászok a bal bicepszére, ahol ismét megsebzem és átugrok a jobb tenyerébe. Na innen jönnek a gondjaim nekem is. Ha megszúrom a kezét akkor engem néz és a jobb kezével fogja a balt. Ha nem szúrom akkor elkezdi a kezét le-fel mezgatni. Arra gondoltam, hogy lehet hogy át kellene ugrani a mellkasán lévő peremre, de egyszerűen nem tudtam megcsinálni. Ez lenne a megoldás? Ha nem akkor is segítsetek!
    Kössz!
  • Sliderx
    SPOILER

A gejzíresnél van gyenge pont mind a négy talpán, de nekem magában a gejzír is átfordította. Én egyszerűen odaszaladtam és felugrottam a hasára. Semmi gond nem volt nekem a rajtamaradással. Persze egy idő után lábraáll, ekkor megint a gejzír fölé kell csalogatni.
  • Afe
    lehet hogy most hülyeséget kérdezek, de ennek a gejzíres colossus-nak nincs a talpán sebezhető pont?
  • Afe
    SOILER
    még a közelébe kerülni se kis móka, de mikor a kezén kell mászni-ugrálni és a csávó olyan béna (nem, nem én vok béna), hogy folyon leesik pedig kapaszkodok ááh.
    most a jobb kézfején állok amit a ballal átfog annál a fényes karkötőnél. gondolom átkellene tudnom jutni ezen a vackon, de sehogy sem sikerül.
  • NormalisEmber
    Konkrétan van rajta olyan pont ahova ha eljutnék, akkor stabilan ott is maradhatok annélkül hogy leesnék?
  • NormalisEmber
    heeeeelppp!

9-edik : addig eljutok hogy odacsalogatom a gejzír fölé, az felemeli az óriást, odafutok a hasára, de hogy a francba lehet rajtamaradni? Egyszerüen nincs időm, amire sikerül felmásznom rá, máris felkel és nem tudok tovább mászni rajta, mert a hasán lógva egyszerüen leesem.
  • Afe
    na jo eddig birtam cérnával.. írja le vki hogy a gecibe kell átugrálni a kezekről a főf@sznál? nem tom mért kellett ilyen köcsög nehézre b@szni a végét...úúútálom
  • Laza
    A masodiknal?! :)

SPOILER
    Hasznald a kardod, hogy megtudd hol vannak a gyenge pontjai. Ha ezt teszed eszreveszed majd, hogy a talpan is vannak. Tehat a dolgod egyszeru, meg kell loni ijjal a szornyike talpat, amitol o osszecsuklik, mint a csuklosbusz. Ezutan mar csak meg kell maszni.
  • napoleon67
    Sziasztok!Segitene valaki,elakadtam a második colossus-nál.Talán a loról kéne ráugrani?Elöre is köszi
  • Sliderx
    Ok, használom a Spoilerezést csak elkapott a fantáziám és le kellett írnom.
    Alig várom, hogy folytathassam!
  • Laza
    Az ICO-nak EZ a masodik resze :) De nem konkretan a folytatasa, inkabb ua a vilagban jatszodik... de...... nem mondok semmit...
  • Laza
    Ha konkret jeleneteket meselsz a jatekbol hasznald plz a SPOILER elotagot, megkimelve masokat a meglepetes elmenyenek elvesztesetol :)

Egyebkent erdemes figyelni azt, ahogy a fohos egyre nehezebben kell fel a padlorol, egyre megviseltebb az arca, koszos, es 'sotetedik'. Es mindez annyira jol van megoldva, hogy hihetetlen modon egyutt tudtam erezni a sraccal, erezni lehet a gondterhet, es az ahogy tapaszkodaskor rogton elindul felfele a kamera hogy a kovetkezorol adjon infot, es a zene ahogy szetrobban a szobor.... frenetikus... ez az igazi jatekelmeny es hangulat...
    Nah, most az ICO-ban mindezzel szinten talalkozol, de persze egy egeszen mas keretek kozott.
  • Sliderx
    **** SPOILER ****

Kíváncsi vagyok mi lesz a 4-ik colossus. Ez a harmadik nagyon tetszett! Még nagyobb volt mint az előző kettő. Tiszta trotil volt mikor felmásztam a kardjára és felemelt vele együtt,majd a karján kellett felmászni. Persze miután letört a szikladarab a karjáról. Lerendeztem a fején a szimbólumot aztán nem találtam a következőt, de nem sokat kellett keresgélni, mivel ott volt a hasán.
    Állat ez a játék nagyon!
  • Sliderx
    Nem sértődöm meg, amúgy meg az első mondat után lehagytam a smileit úgyhogy képzeld oda. :)
  • REAL_CIÁN
    Jól van, nehogy megsértődj már. :DD
  • Sliderx
    Azért van a fórum, hogy kérdezzek!
    Egyébként meg írtam, hogy kipróbálnám, de nem tudom beszerezni...
  • REAL_CIÁN
    Ne kérdezősködj már annyit, hanem próbáld ki. :DDD
    A PS2 egyik legjobb játéka.
  • Sliderx
    Jónak tűnik, azok alapján amit leírtál. Nomeg nagyon sokan dícsérik. Csak nem értem miért nem akarsz mondani a játékról semmit, gondolom nem akarod lelőni a poént. Ezt jól teszed, mert pl akkor is mérges lennék ha valaki lenőné a SOTC végét.
    Jó lenne kiprobálni.
    És ennek az ICO-nak megjelent a 2-ik része is?
  • Laza
    Nem akarok mondani semmitsem :)
    Az biztos, egy uj jatekelmennyel fogsz gazdagodni az ICO kepeben is, ami termeszetesen mas mint a SotC, de a vilag ua.

A lenyeg, hogy bezarnak egy varba a szarvaid miatt, ahonnet meg probalsz kiszabadulni. Kozben talalkozol egy titokzatos lannyal, akit magaddal viszel, hogy egyutt szokjetek meg. A tobbi meg alakul magatol :) Best Of :))
  • Sliderx
    Kössz az információt!
    Jót akarok magamnak úgyhogy kipróbálom. :)
    Csak az a gond hogy nem tudom honnan szerezzem be. :(
    Egyébként mi az ICO története és milyen lények vannak benne?
  • Laza
    Ahhh, megneztem az elso ket videot ami egymas mellett van (kepen sarga fallal illusztralva), es megborzongtam, feltortek az emlekek. Best Of.
  • Laza
    Az ICO az 'ICO'-nak a roviditese :)
    Egyebkent ha jot akarsz magadnak, nem hagyod ki. Hogy elotte v utana tolod e, az mindegy, majd megtudod miert :P

Hivatalos site
    Trailers, videos

• Sliderx
    Értem én, de ez az ICO minek a rövidítése? És milyen játék?

Egyébként tegnap este játszottam vele és a kard segítségével eljutottam a 3-ik colossusig. Hát nem volt semmi amikor felkelt a fölről. :)
  • aabyssx
    Az ICO más, de úgyanúgy csodálatos!
  • Sliderx
    Mégvalami:

Sokan emlegettétek az ICO nevű játékot. Ez a SOTC-nak az előző része?
    Milyen játék?
  • Sliderx
    Szevasztok!

nemrég kezdtem el játszani ezzel a gammával és azt kell hogy mondjam, hogy állatira jól sikerült! Hihetetlen hangulat és grafikája van. A colossusok baromira bejönnek. Alig esett le az állam mikor megláttam az elsőt.
    Igaz csak most kezdtem el PS2-es játékokkal játszani, de ez nagyon bejön most! Eleinte nem tudtam merre menjek tovább, de most, hogy végigolvastam a topicot már értem, hogy a kardot kell segítségül hívni. Most még csak a 3-ik colossus felé tartok, szerintem a már említett vizikígyó lehet az mert eljutottam egy vízpartra, de ott abba kellett hagynom a játékot. Na majd hétvégén rágyúrok jobban a játékra.
  • FFX
    thx :)
  • Laza
    SOILER

Massz a hatara, ott fel a fejere, es a fejen levo 'fogakat' csapkodva tereld egy platformhoz, ugorj at, majd mikor feltapaszkodik a ket labaval, akkor a hasara kell ugrani, mert ott a gyenge pontja.
  • FFX
    vagy colossi-t?
  • FFX
    mármint colossust (késő van már)
  • FFX
    Hy!
    a 12.-ik szörnyet (a vízesésnél) hogyan lehet legyőzni mert én még nem jöttem rá?
  • Laza
    az elso 8 targyat a Normal vegigvitel utan mar meg tudod szerezni a Time attack modban. Csak a jatek kozben imadkozni kell a kolosszusok szobra elott.
  • Ronin1350
    Akko neki is állok a hard fokozatnak .