10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Mondok jobbat...
www.game.co.uk - én innen rendeltem meg, Magyarországra is szállítanak (éjjen az EU :), és egész olcsó, mivel most jó erős a forint!
Ráadásul ha előrendeled, akkor 10 nappal előbb kezdheted, mint a hivatalos megnyitás, open beta címszó alatt, de ami a lényeg: megtarthatod az abban a 10 napban indított (béta!) karaktereidet.
Ja és nem mellékesen: aki preorderben rendel, az válaszhat 9,99 USD-s (1900 Ft) havídíjat, korlátlan időre, a hivatalos 14,99 helyett.. a másik opció a 199 dolláros "életre szóló" előfizetés, szintén csak preordereseknek!
DB -
FLeK0 #72 A codemasters oldalán már most is megveheted. -
Marcus_ #71 Nekem most jön lefelé ,kíváncsi vagyok rá,remélem nem csalódom...Melyik szerveren vagytok ill. valaki tud a hazai forgalmazásról,vagy európai terjesztésről ill. digital downloadsról? -
Így van, folyamatosan nézegetni kell. Azt is írtam, hogy nekem is csak 3-4 héttel a regisztráció után lett meg.
Múlt Szombaton sikerült keyt kapnom :)
DB -
gta04 #69 azon a linken ezt írja ki amikor kulcsot igényelek: Sorry, all keys have now been allocated. Please check back for
more BETA key allocations next week. -
Addig jó míg nem rakod fel, addig se vagy függő :))
Az elején kicsit lassú, de a prológus után kezd érdekes lenni. Alig jutottam el Bree-be, annyi questem van hogy betelik a 40 slot, és már 11. szintű vagyok úgy, hogy alig harcoltam... nekem ez tetszik, gyűlölöm a grindot !
DB -
megvan a key, megvan a kliens, de nem érdekel annyira hogy felrakjam :D:D lustaság rulz :D na majd ha nagyon unom a fejem, amugy is rühellem a lotr-t -
Pontosan 6 posttal lejjebb adtam meg a linket.
Ha ennyire figyelsz, nem csoda hogy nem találsz sehol beta kulcsot :))
Amúgy nem értem ezt a csendet... a játék zseniális, senki más nem nyomja? Már elő is rendeltem... 9,99 USD's havi díj és 10 nappal a hivatalos release előtt tolhatom az open betát, amiből átvihetem majd a karikat a fullba... nem is rossz, mindez 0 extra pénzért :)
DB -
gta04 #65 Nem tudok sehonnan sem béta kulcsot szerezni, valaki tudna adni egy jó linket vagy valamit. -
tegyetek be screen shot-kat. -
-
davec007 #62 Sziasztok!
Hogy tudnék játszani a Game-el? Mert nagyon szeretnék! Meg kell vennem? Vagy lelehet tölteni és tört szervren nyomni? PLS HELP! -
Nemtom mi a neve a szervernek amin vagyok, de a rövidebb nevű a kettőből :))
DB -
Jó, hogy nem találja meg senki a "játék topicját", amikor köszönőviszonyban sincs a topic neve a játék nevével :) ilyen alapon lehetne Hobbit Online is a topic címe - LOL.
DB -
Itt igényeltem béta kulcsot, még Február elején, és most szombaton jött meg.
A játék istenkirály, ami a legelképesztőbb benne elsőre, hogy gyönyörű grafikával atomgyors! Már teljesen megszoktam, hogy a gagyi A64 3000+ procimon és a jó, de régi X850XT kártyámon az elmúlt 1 év legtöbb játékát jól le kell butítanom, addig ez majd mindent maxra húzva, Aniso+6xAA+1280x1024-ben folyamatosan 30-45 FPS között megy... és csak 1 GB RAMom van, de még a swappelés is alig lassít! Szóval az engine zseniálisan van megírva...
Maga a játék is jónak néz ki, épp most kezdtem bele a craftingba, és nagyon bíztató! Egyelőre csak 7-es szintű vagyok, majd még írok ha van több tapasztalat.
DB -
gta04 #58 talán elfogyott az összes kulcs és nekem nem maradt, ha ez lenne akkor az lenne a kérdésem, hogy mikor lesznek megint új kulcsok? -
gta04 #57 Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan tudnák kulcsot igényelni a bétához?(a honlapon kell regisztrálni, de hogyan tovább mindenre kattintottam már)
Egyébként a clientből ugye nincs többféle változat, szóval ha letöltöm valahonnan a client-et akkor ahhoz bármelyik kulcs jó? -
na megvan a kulcsom most töltöm a klienst, gondoltam megnézem ha már nincs más :)
valami tipp hogy milyen szerverre menjek majd esetleg? -
Hat ez kozel nem 6
Egy csomot meg nem is latsz a karimnal, mert a masik slotokban vannak,
Amugy nem ez a jatek topicja, van egy masik topic oda kene atfaradni..
-
FLeK0 #54 3 darab hozzászólást kéne csak visszaolvasni -
Amugy valahonnan le lehet már tölteni a játékot?
-
eddig minegyik screenshoton max annyit láttam, lehet az összes még csak kis szintü kari volt -
6 ?
Hat te ezt honnan vetted ?
-
Pitya #50 Beta kulcsok igényelhetőek regisztráció után -
amugy én már 2 éve wow-ozom, és abba eléggé sok skill van, de ahogy elnézem a hivatalos oldalt meg a screenshotokat itt mintha ugy kb 6 varázslata lenne egy kasztnak.. ez azért elég kevés és megunható hamar -
ha esetleg van vki aki megunta a béta tesztelést az megírhatná nekem a béta kulcsot / felhasználónevet privát üzenetben :P -
Nos... ez elég nagy problémákat fog még okozni hogyha nem zárod le a winyó hibás területét, az újra telepítés nem segít. A helyedben én a hardware fórumban kérnék tanácsot, ott vannak nálam hozzáértőbb emberek :) És ez már amúgyis kezd offba menni :P -
IceTom #46 Hát igen és mi a tehendö ilyenkor ujra telepítsem a gépet? -
Ismerős :( Ez bizony winyó hiba, a játék pont egy badsectoron terpeszkedik -
IceTom #44 Nem.csak ennél megyek megyek egyszer kattog egyet és ujraindul a gép -
Próbálj meg minden funkciót kikapcsolni benne, frissíteni a driverjeidet. Más játéknál nem fordult még elő? -
IceTom #42 NA én már párnapja leszedtem de 10-15 percnél tovább nemtok játszani mert ujraindul a gépem:S mindig ...ma ujra raktam és most félorán át játszotam azthittem jó lesz erre kilép.másoknak pedig tökéletesen müködik..mi lehet agond? vki esetleg tudna segíteni? -
én nem, pedig szívesen kipróbálnám :/ -
Nos... fél nap játék után, azt kell mondjam egész élvezhető még WoW után is (ami nálam elég magasra emelte a mércét). Magával tud ragadni a világa és minél többet játszik az ember annál nehezebb abbahagyni, ráadásul nem agyatlan farmolás az egész játék (a craftrendszert leszámítva). -
Került még be valaki Bétába? Melyik szerveren vagytok? -
JIN777 #38 honnan lehet letölteni?? -
:D alakul
Pre-order Packs
Pre-order packs will begin to appear in retail stores as the game nears release, these packs will contain:
Ten days Early access into the game before its commercial launch on April 24th
An in-game item
Six Lord of the Rings Online stickers
A Window sticker
The option to become a Founder Member of The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (see more details below)
A DVD containing the Pre-order game client
-
Ide probaljatok irni.
Middle Earth Online -
Monoton #35 énis regeltem de játszani hogy kell majd :O
vagyis letölteni vagy valami? -
flipi #34 de nem mukodik... :)