3656
-
hapi #817 Ez a hiba volt nekem is.Ha emlékesztek volt régen olyan törés ami csak akkor ment ha a registrybe letiltottál egy bizonyos olvasási engedélyt administatorként. Na azt kell most vissza csinálni. Nekem mákom volt mert a regedit még pont oda mutatott, (azóta nem matattam benne) csak vissza kapcsoltam és kész. -
#816 A kertek alatt menj, a házak mögött, sikátorokban, stb. Szinte mindig van egy út, ahol alig vannak. Csak figyelni kell. -
#815 LOL baz+ :DD -
#814 Ha nem VIP akkor nincs b+ :D -
#813 van edit b+ -
#812 x800gto, na (kösz sg.hu h nincs edit b+!) -
#811 x800gt, sm2 -
#810 Háát én ettöl a játéktól szó szerint hányingert kapok. Egyszerűen nem bírja a szemem követni a gamét és elkezd kavarogni a gyomrom. Kár mert nem rossz game:( -
#809 Én az első 4 faszi elől elfutottam arra amerre a kocsit szerelték ott átugrottam a ládán majd azonnal be jobbra. megvártam míg lehiggadnak a kedélyek (23 HP:D) aztán a 3 faszi között elsurrantam mikor az egyikük lefelé ment az utcán a másik 2 meg a városból kifelé nézett. -
#808 Hogy lehet ezzel a Billy nevű kölyökkel megpattanni a városból, mindig lelőnek, mert egyik helyen 3-4 csóka néz pont arra amerre szökni kéne, próbáltam ládát magam elé tartva menni, de akkor meg hátulról lőtt le vki. -
#807 Ezt szedje le akinek nem indul, és ezzel a verzióval menni fog! -
#806 Nekem elindult!!
úgy csináltam hogy a daemonba a .mds mountoltam be. CSak az RMPS emulationt kapcsoltam be. ÉS a securom-os asr.exe-t kivettem a játék könyvárából és átneveztem valami másra. Így már működik!! -
#805 configod milyen? SM 2 vagy 3? -
MagyaR #804 Ja és ezekután kezd csak el installálni!
Nah most mennem kell füvet nyírni bakcer! jó gammát -
MagyaR #803 Szal még ezt a verziót kipróbálhatjátok:
Írd ki Alcohol 120%-al rmps -el, installáld fel a Daemon Tools 4-et vdriver tiltás-al (fogalmam sincs miez), és engedélyezd az rmps emulációt a dt4-nek;
-
MagyaR #802 Esetleg clonecd bekavarhat ha fent van! Azt szedd le ha nincs!
Amúgy ezt az eredeti cd-s hibát már más fórumokban is leírták!
Amint mondtam van még 1 megoldás az elindítására, de ahhoz kikell írni elvileg dvdre!
De inkább várd meg a reloadot, de azzal meg azabaj, hogyha jönnek a patchek késöbb, akkor ahhoz is kell majd külön crack :). -
#801 látom te is ugyanúgy szívsz az el matadorral is. Nekem se megy egyik se és ugyanazok a hibák mint neked -
#800 nekem se megy! :((
"A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következő programot nem lehet végrehajtani (12004)."
dt4-el mountolva és securom loader.
-
#799 Az jó lenne -
miki90 #798 vlaszeg 4 nap mulva jön a RELOADED crack. -
#797 Nincs. -
#796 A Preynél kellett valamit átírni,de nem hiszem ,hogy annak itt jelentősége van. -
#795 Uninstaláltam a daemont,felraktam újra.Átírkálni sosem szoktam,nem vagyok nagy guru,inkább nem piszkálok bele semmibe.Más emulátor nincs fent.
Egyszerűen nem bírok rájönni mi lehet a gond.
-
#794 Átírkáltál esetleg régebben valamit a registryben kézzel, vagy fut valamilyen egyéb virtual cd emulátor...
Uninstalláld az Alcoholt és egyéb társait, Daemonban Securom ON, registryt írd vissza ha belekotortál. -
simaz #793 Billyvel végiglopóztam a táboron. Ott vagyok a hídnál, de laszakad amint át akarok menni rajta.
Hogyan tovább itt? -
#792 #789-re értettem...:) -
#791 neketm tetszik! legalábbis jobb mint a semmi:)
amúgy én nem szeretek Billy-vel menni, jobban birom Ray-t:) -
#790 Azt csinálom,és a #748 -ban szereplő hibaüzit kapom. -
#789 Látom még nincs logo! Hogyhogy?!
Mindegy, összedobtam egy kezdetlegeset ami azért jobb mint a semmi. Nah mindegy, ha tetszik a népnek akkor kéretik berakni:
-
#788 jah...én azzal szedtem le -
miki90 #787 vki tölt bitcomettel?
mer nekem nem akarja elkezdeni a tölést vele..
azurest kiprobáltam azzal meg tölt de nem rendesen szal nem tom miva... -
#786 én akkor kaptam ezt az üzenetet ha a parancssori megoldással akartam használni a securom loadert. de nem úgy kell hanem ahogy leírtam a783-ban. -
Thanatos #785 ha lövésed sincs róla minek ugatsz bele? :) -
#784 Szedd le a teljest mert sokkal kevésbé akad mint a demo. Ja és tedd fel a legújabb drivereket. -
#783 Nnem értem mit szerencsétlenkedsz. Bemountolod a deamon tools 4.0-ba vagy 4.0.3-ba a call of juarez image-t. Aztán elinditod a securom loader könyvtárában az asr.exe-t. Feldob egy ablakot ekkor fogod magad megkeresed a CoJ.exe-t (ahova telepítetted ott van) viola már indul is... -
#782 Nem akarom teleoffolni a topikot,de tudnál segíteni?
Megnéztem a futó folyamatokat is 43 fut,ami ugye kicsit sok?
Mit kell itt csinálni,mit szabad kiiktatni és ami nem szükséges ,hogyna oldható meg hogy ne fusson többet? -
#781 "gyors+szép"
jobb gépet veszel - sajnos
"fekete csik eltüntetése"
rendes 4:3/5:4 arányú felbontást állítasz be ;) -
#780 Pedig eddig minden ment rendesen,nem tudom most mi a szar baja lehet :( -
#779 Nah kicsit jáccogattam vele. Hááát...
A papos lődözős annyira nem fogott meg mert ROHADTUL szaggat az egész csak akkor nem hogyha mindent leveszek majnem lowra. És azér egy x800GTO-val és 1,5 giga rammal és 3000+os procival ez nem valami szép tőle.
Az indiános viszont nagyon jó volt. Ottvan az a rohatt nagy terep és be kell lopakodni a gazdához és ellopni a lovat :DDD Ez kész nagyon jó!
Amúgy meg lehet oldani, hogy gyors is legyen és szép is legyen + azt a rohatt fekete csíkot felülről és alulról el lehet valahogy tűntetni? :) -
csoola #778 nálad vmi nagyon nem kóser, ahogy idáig látom elég szerencsétlen vagy a többi játékkal is... van ilyen, nézd át a futó progikat (tudod ctrl+alt+del) és ami nem olyan azt iktasd ki a szarba, talán akkor menni fog, de még nagyon sok mindent kiprobálnék (kompatubilitás, stb...)