Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
ma lesz a "Volt egyszer egy vadnyugat".

gamerboy91
THX!

1. A hivatalos oldal szerint a gém szeptember 15.-én jelenik meg. Ha nem ragaszkodsz az eredetihez, akkor lehet, hogy már 1 héttel elõtte is elérhetõ lesz.
2. Másolásvédelemrõl jut eszembe: Emlékeztek azokra a 2-3 évvel ezelõtt - fõleg moziban - vetített reklámokra, ahol felvilágosítást kaptunk arról, hogy milyen ciki is a másolt cucc? (Na, az a reklám volt az igazi ciki!)
Ha a játék valóban jól sikerül, akkor szerintem nincs az a másolásvédelem, amit ne törnének fel 2 perc alatt...
3. demo méretérõl nem írnak, sztem feltételezik azt, hogy mindenkinek van autópályányi széles sávja, úgyhogy nekik tökmindegy mekkorára sikerül.

gamerboy91
Kéne egy kis felvilágsítás:
1.Mikor jelenik meg a gém? Láttam már nyár vége, szeptember meg még sokféle megjelenési dátumot.
2.Valózsínüleg milyen másolásvédelem lesz rajta?
3.Lehet tudni a demo méretérõl valamit?

A válaszokat elõre is köszi!

A Western-hez hozzátartoznak a ribik is tuti dekoltázzsal. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyesmire gondoltak-e!

miota suokás bedõlni az ocska reklámszövegeknek? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gerbill
Majd ha én rabolok bankot vagy menekülök lóháton a demoban akkor elhiszem

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Én a 25 to Life óta nemigazán hiszek az ilyenekben.

Istencsászár
"Fényes nappal vívott párbajok, bank- és vonatrablások, aranyláz, legendás mesterlövészek, profi bérgyilkosok, menekülés és tûzharc lóháton, szóval minden, ami a vadnyugathoz fûzõdik, visszaköszön a Call of Juarezben. Két hõs, akik egymás ellentettjei. Más és más stílusban harcolnak és fegyvereket használnak. Lõszer híján felkaphatjuk egy paci kantárját vagy egy szöges falécet és fegyverként használhatjuk."

ezt igérték...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gerbill
Na az orosz rulett egész jó ötlet, csak mi tartsuk a fegyvert😊

gamerboy91
Huhh de jó lenne orosz(<#eplus2><#hehe>) rulett mek snapszerozás

Gerbill
A mini játékok közt lehetne például a kocsmában pókerezni, vagy hasonló szerencsejátékokat játszani valami kaszinóban. Remélem azért lovaglás lesz benne.

Istencsászár
Nem kellenek bele nagy dolgok.

-legyen szabadság ( ez valszeg meglesz )
-legyen jó fordulatos és hosszú története
-ne legyen lineáris, és a cselekmények következménnyel járjanak ( ilyen manapság már egyik játékban sincs )
-a hentelést, minijátékokkal, estleg feladványokkal, kutatással, kereséssel, és egyéb frapáns vadnyugati mókával szakitsák meg, h ne legyen monoton
-legyen több mint max 10 óra a játékidõ.....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gerbill
Hát sajnos még mindig nagyon sokan szeretik ezt a megyek hentelek stílust. Egy másik fórumon meg mindenki agyondicséri. Na mindegy én valami egészen mást várok a játéktól.

Csanjedi
hát igen, ezért reménykedik mindenkii abban hogy a demo más részét is bemutatja majd, nemcsak az akciót. csak azért itt sokan szeretik a jó és értelmes játékokat, és sztem lassan azért kezd mindenki kicsit ráunni a quake és doom szintû játékokra, ok, megvolt a maguk ideje, de már egy kicsit több interakciót és gndolkodást, több szabadságot adó játékokra vágyik az ember, amiben kiélheti a kreativitását. elvégre az iskolában is ezt fejlesztiik a gyerekeknek, nem? nem pedig azt hogy milyen gyorsan nyomd az egeret, mert ha elég gyors vagy kettõt is lelõhetsz egyszerre, ez aztán megölné a western lényegét, ahol épen a kevésen van a hangsúly, de akkor aztán profinak kell lenni. sztem ezt jól visszaadják a sergio leone filmek. én nem szeretem a tömeggyilkolós és kapkodós dologkat.

Live long and prosper.

Gerbill
Ezért mondtam hogy remélem a demo mutat valami mást is.

Csuhai G
Jah.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Serpa
nekem nincs kivetnivalóm a vidben.
most azt mutatták be néhány jelenetben, h milyen lesz a harc.

ebbõl még nem következik, h agyatlan hent lesz.

Gerbill
Megnéztem én is a videót, ez valami szörnyû, nagyon úgy néz ki, hogy beteljesedik amitõl tartottunk, agyatlan lövöldözés. Nekem ez a videó inkább csak elvette a kedvemet a játéktól. A grafika sem olyan szép, az lehet hogy hatalmas lesz a gépigénye, meg jól fognak kinézni a tárgyak, de szerintem egyáltalán nem hangulatos az összkép, egy dögunalmas barna valami, nekem egyáltalán nem tetszik. Már csak a demoban reménykedem, hogy az mutatni fog valami mást is.

Csanjedi
hát igen, hent, én már csak a multiban reménykedek, ahol igazi elenfelekre találok. ez egy kicsit zsonglõrködõs mátrixjuarez, nem az iggazi, de talán a játék hangulata kárpótol.

Live long and prosper.

Istencsászár
Sírjak vagy nevessek?

Mósön blõr és bullett tájm minden mennyiségban, grafika is szép.

Ami viszont nagyon nem tetszik, hogy valami eszméletlen gyorsan használja a feyvereket, olyan szinten pakolja be a golyókat a puskába a pisztolyba, hogy az emberfeletti, ugy kapja fel a széket mint a villám. A mozgás sem tetszik ( miért nem lehet megcsinálni ugy mint pl a Riddickben? , miért kell ez a robotmozgás... ) , túl gyors, és sablonos... ja és csak egy fps hentnek tünik az egész...

ezek tükrében <#levele>

Gerbill
Itt egy új videó Elég nagy felbontású és méretû.

Serpa
2 hét is itt a demo, sok mindent elárul majd.

Gerbill
Remélem nem kell hozzá egy übergigabrutál gép, a PotC-t is meg tudták csinálni nagyon szépen és nappal váltással, és még a fû is mozgott, mindezt DirectX 8 alatt, nagyon kicsi gépigénnyel. Reménykedem, hogy ez is legalább olyan jól lesz optimizálva.

Istencsászár
Graikával nagy gondok nem lesznek, csak a karakterek ill. a mozgások a buktatók, de reméljük nem.

grebber
Nagyon szép!

Next PC upgrade: 2022

Serpa
atmosphere trailer

szép, változatos helyek lesznek.

lehet majd gyönyörködni a tájban a folyó parton; vagy a dombon, a kereszt mellett állva ...

...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Csanjedi
Naná, én ismerem õket, én is klubtag vagyok, van aki lovagol, van aki western lövészetre jár, és persze mindenki táncol és szeressük a countryt😊))

Live long and prosper.

kössz a reklámot, ez télleg nagyon ide vág 😛

Csanjedi
Hi mindenki,

aki szereti a western stílust, nem kell meszsire menni, van magyarországon is kis klub, érdemes megkukkantani:
www.linedance.hu

Live long and prosper.

Morphin
Hali! 😄 Imádom a western stílust, van is egy SENDRA western csizmám...
Én is várom már a játékot nagyon remélem nem lesz olyan nagy a követelménye:s hardware-ügyileg 😄
na pá

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Hát nem tudom,nekem meg pont a legelsõ kép tetszik a legjobban,és ha ilyen grafika mellé valami jó animáció is társulna,netalán valami jobbfajta fizika-rongybaba effekt a gaz ellen lelövésekor,az lenne aztán az igazni.
Persze akkor már nem tudom milyen gépen menne normálisan...<#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kandurex
Érdekes, én meg mindig felfele tekrem, persze csak single -ven, multiban hajlandó vagyok a kompromisszumokra... nincs más lehetõségem <#szomoru1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szó a képek elég meggyõzõek. Az pedig, hogy indiánok is vannak benne, egyenesen kuriózum!

Szerintem nagyon ott vannak a képek. Azt már most látom, hogy az én gépem helybõl letérdelne, ha ilyen grafikai beállításokat alkalmaznék. Egyébként nem tudom, hogy vagytok vele, de én legtöbbször akkor is leveszem a beállításokat, ha csúcsbeállításokon is vígan elmegy rajta a gém, mert rám inkább zavarólag hatnak az agyonra kidolgozott textúrák, nehezebben fedezhetõ fel az ellenfél.

ott a pont sajnos, nekem gyk 2. és 3. kép a legbejövösebb pont emiatt

Istencsászár
Vannak benne szép dolgok, amitõl olyan vadnyugatias, de jobban megnézve elég lehangoló pár megvalósítás :/ meg ezek a mû, gumi, mûanyag emberek... de lehet csak a nap miatt tükrözõdnek 😄DDDDD francnak ennyi csicsa...

Kandurex

<#idiota>

grebber
Most minden egyes képnél mondjuk el hogy szép,várjuk stb ? 😄

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Na? Senkit nem érdekel? 😞

Kandurex

Gerbill
Sajnos még nem, pedig engem is érdekelne. Na de ez is kiderül ha megjelenik a demo.

Gépigényrõl van valami hír?

Csuhai G
Jaja!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gerbill
Már nem kell olyan sokat aludni és jön a demo és majd minden kiderül.

Ezzel én is egyetértek, hogy mozi-játék-mozi nem nagy játékmenet, de én ennél többre nem nagyon számítok. Ezért írtam, hogy inkább a feeling lesz az (ha lesz egyáltalán) ami talán átlagon felülivé emelhetné. Más nem marad.

Gerbill
Szerintem abban nem sok volna az élvezet, hogy bejátszás, lemészárlunk mindenkit, újabb bejátszás, megint egy kis gyilkolás(kb ez volt a 25 to Life-ban is). Akármilyen "feelingje" is lesz, szerintem ez nem valami egetrengetõ játékmenet, amivel nagy sikereket érhetne el.

Én különösebb ötletességre nem nagyon számítok, hiszen a western mûfaját alapvetõen nem az ötletesség jellemzi, hanem a villámgyors és halálpontos lövések. Kérdezés csak utána😊))

Szerintem inkább a fííílingen fog múlni a dolog, mint 2-3 éve a Painkillernél. Egyszerû, agyatlan, viszont egyedi a hangulata! Nekem az nagyon jól bejött, pedig én sem vagyok oda az agyatlan lövöldözésért.

Gerbill
Én is remélem hogy valami normálisat hoznak ki belõle, nem csak egy tömeg FPS-t. Na de ha ez rossz lesz, még ott a Just Cause, és a Scarface(nem valami nagy a grafikája, de remélhetõleg hozza a Vice City és a film hagulatát), azok is akkortájt jelennek meg.