Call of Juarez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Másolásvédelemrõl jut eszembe: Emlékeztek azokra a 2-3 évvel ezelõtt - fõleg moziban - vetített reklámokra, ahol felvilágosítást kaptunk arról, hogy milyen ciki is a másolt cucc? (Na, az a reklám volt az igazi ciki!)
Ha a játék valóban jól sikerül, akkor szerintem nincs az a másolásvédelem, amit ne törnének fel 2 perc alatt...
3. demo méretérõl nem írnak, sztem feltételezik azt, hogy mindenkinek van autópályányi széles sávja, úgyhogy nekik tökmindegy mekkorára sikerül.
1.Mikor jelenik meg a gém? Láttam már nyár vége, szeptember meg még sokféle megjelenési dátumot.
2.Valózsínüleg milyen másolásvédelem lesz rajta?
3.Lehet tudni a demo méretérõl valamit?
A válaszokat elõre is köszi!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
ezt igérték...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
-legyen szabadság ( ez valszeg meglesz )
-legyen jó fordulatos és hosszú története
-ne legyen lineáris, és a cselekmények következménnyel járjanak ( ilyen manapság már egyik játékban sincs )
-a hentelést, minijátékokkal, estleg feladványokkal, kutatással, kereséssel, és egyéb frapáns vadnyugati mókával szakitsák meg, h ne legyen monoton
-legyen több mint max 10 óra a játékidõ.....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Live long and prosper.
most azt mutatták be néhány jelenetben, h milyen lesz a harc.
ebbõl még nem következik, h agyatlan hent lesz.
Live long and prosper.
Mósön blõr és bullett tájm minden mennyiségban, grafika is szép.
Ami viszont nagyon nem tetszik, hogy valami eszméletlen gyorsan használja a feyvereket, olyan szinten pakolja be a golyókat a puskába a pisztolyba, hogy az emberfeletti, ugy kapja fel a széket mint a villám. A mozgás sem tetszik ( miért nem lehet megcsinálni ugy mint pl a Riddickben? , miért kell ez a robotmozgás... ) , túl gyors, és sablonos... ja és csak egy fps hentnek tünik az egész...
ezek tükrében <#levele>#levele>
szép, változatos helyek lesznek.
lehet majd gyönyörködni a tájban a folyó parton; vagy a dombon, a kereszt mellett állva ...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Live long and prosper.
aki szereti a western stílust, nem kell meszsire menni, van magyarországon is kis klub, érdemes megkukkantani:
www.linedance.hu
Live long and prosper.
Én is várom már a játékot nagyon remélem nem lesz olyan nagy a követelménye:s hardware-ügyileg 😄
na pá
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Persze akkor már nem tudom milyen gépen menne normálisan...<#buck>#buck>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem inkább a fííílingen fog múlni a dolog, mint 2-3 éve a Painkillernél. Egyszerû, agyatlan, viszont egyedi a hangulata! Nekem az nagyon jól bejött, pedig én sem vagyok oda az agyatlan lövöldözésért.