3656
  • hapi
    Ez a hiba volt nekem is.Ha emlékesztek volt régen olyan törés ami csak akkor ment ha a registrybe letiltottál egy bizonyos olvasási engedélyt administatorként. Na azt kell most vissza csinálni. Nekem mákom volt mert a regedit még pont oda mutatott, (azóta nem matattam benne) csak vissza kapcsoltam és kész.
  • Voltan
    A kertek alatt menj, a házak mögött, sikátorokban, stb. Szinte mindig van egy út, ahol alig vannak. Csak figyelni kell.
  • Voltan
    LOL baz+ :DD
  • Istencsászár
    Ha nem VIP akkor nincs b+ :D
  • Bucser
    van edit b+
  • arty
    x800gto, na (kösz sg.hu h nincs edit b+!)
  • arty
    x800gt, sm2
  • Pluskast
    Háát én ettöl a játéktól szó szerint hányingert kapok. Egyszerűen nem bírja a szemem követni a gamét és elkezd kavarogni a gyomrom. Kár mert nem rossz game:(
  • Bucser
    Én az első 4 faszi elől elfutottam arra amerre a kocsit szerelték ott átugrottam a ládán majd azonnal be jobbra. megvártam míg lehiggadnak a kedélyek (23 HP:D) aztán a 3 faszi között elsurrantam mikor az egyikük lefelé ment az utcán a másik 2 meg a városból kifelé nézett.
  • Shep
    Hogy lehet ezzel a Billy nevű kölyökkel megpattanni a városból, mindig lelőnek, mert egyik helyen 3-4 csóka néz pont arra amerre szökni kéne, próbáltam ládát magam elé tartva menni, de akkor meg hátulról lőtt le vki.
  • a.carkey
    Ezt szedje le akinek nem indul, és ezzel a verzióval menni fog!
  • Shodan
    Nekem elindult!!
    úgy csináltam hogy a daemonba a .mds mountoltam be. CSak az RMPS emulationt kapcsoltam be. ÉS a securom-os asr.exe-t kivettem a játék könyvárából és átneveztem valami másra. Így már működik!!
  • Shep
    configod milyen? SM 2 vagy 3?
  • MagyaR
    Ja és ezekután kezd csak el installálni!

Nah most mennem kell füvet nyírni bakcer! jó gammát
  • MagyaR
    Szal még ezt a verziót kipróbálhatjátok:

Írd ki Alcohol 120%-al rmps -el, installáld fel a Daemon Tools 4-et vdriver tiltás-al (fogalmam sincs miez), és engedélyezd az rmps emulációt a dt4-nek;

• MagyaR
    Esetleg clonecd bekavarhat ha fent van! Azt szedd le ha nincs!

Amúgy ezt az eredeti cd-s hibát már más fórumokban is leírták!
    Amint mondtam van még 1 megoldás az elindítására, de ahhoz kikell írni elvileg dvdre!

De inkább várd meg a reloadot, de azzal meg azabaj, hogyha jönnek a patchek késöbb, akkor ahhoz is kell majd külön crack :).
  • Shodan
    látom te is ugyanúgy szívsz az el matadorral is. Nekem se megy egyik se és ugyanazok a hibák mint neked
  • Shodan
    nekem se megy! :((
    "A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
    A következő programot nem lehet végrehajtani (12004)."
    dt4-el mountolva és securom loader.
    Az jó lenne
  • miki90
    vlaszeg 4 nap mulva jön a RELOADED crack.
  • Istencsászár
    Nincs.
    A Preynél kellett valamit átírni,de nem hiszem ,hogy annak itt jelentősége van.
    Uninstaláltam a daemont,felraktam újra.Átírkálni sosem szoktam,nem vagyok nagy guru,inkább nem piszkálok bele semmibe.Más emulátor nincs fent.
    Egyszerűen nem bírok rájönni mi lehet a gond.
  • NeoMaN
    Átírkáltál esetleg régebben valamit a registryben kézzel, vagy fut valamilyen egyéb virtual cd emulátor...

Uninstalláld az Alcoholt és egyéb társait, Daemonban Securom ON, registryt írd vissza ha belekotortál.
  • simaz
    Billyvel végiglopóztam a táboron. Ott vagyok a hídnál, de laszakad amint át akarok menni rajta.
    Hogyan tovább itt?
  • Rage47
    #789-re értettem...:)
  • Rage47
    neketm tetszik! legalábbis jobb mint a semmi:)
    amúgy én nem szeretek Billy-vel menni, jobban birom Ray-t:)
    Azt csinálom,és a #748 -ban szereplő hibaüzit kapom.
  • bazza
    Látom még nincs logo! Hogyhogy?!
    Mindegy, összedobtam egy kezdetlegeset ami azért jobb mint a semmi. Nah mindegy, ha tetszik a népnek akkor kéretik berakni:
  • LittleMole
    jah...én azzal szedtem le
  • miki90
    vki tölt bitcomettel?
    mer nekem nem akarja elkezdeni a tölést vele..
    azurest kiprobáltam azzal meg tölt de nem rendesen szal nem tom miva...
  • Bucser
    én akkor kaptam ezt az üzenetet ha a parancssori megoldással akartam használni a securom loadert. de nem úgy kell hanem ahogy leírtam a783-ban.
  • Thanatos
    ha lövésed sincs róla minek ugatsz bele? :)
  • Bucser
    Szedd le a teljest mert sokkal kevésbé akad mint a demo. Ja és tedd fel a legújabb drivereket.
  • Bucser
    Nnem értem mit szerencsétlenkedsz. Bemountolod a deamon tools 4.0-ba vagy 4.0.3-ba a call of juarez image-t. Aztán elinditod a securom loader könyvtárában az asr.exe-t. Feldob egy ablakot ekkor fogod magad megkeresed a CoJ.exe-t (ahova telepítetted ott van) viola már indul is...
    Nem akarom teleoffolni a topikot,de tudnál segíteni?
    Megnéztem a futó folyamatokat is 43 fut,ami ugye kicsit sok?
    Mit kell itt csinálni,mit szabad kiiktatni és ami nem szükséges ,hogyna oldható meg hogy ne fusson többet?
  • arty
    "gyors+szép"

jobb gépet veszel - sajnos

"fekete csik eltüntetése"

rendes 4:3/5:4 arányú felbontást állítasz be ;)
    Pedig eddig minden ment rendesen,nem tudom most mi a szar baja lehet :(
  • Mr_no_NaMe
    Nah kicsit jáccogattam vele. Hááát...
    A papos lődözős annyira nem fogott meg mert ROHADTUL szaggat az egész csak akkor nem hogyha mindent leveszek majnem lowra. És azér egy x800GTO-val és 1,5 giga rammal és 3000+os procival ez nem valami szép tőle.
    Az indiános viszont nagyon jó volt. Ottvan az a rohatt nagy terep és be kell lopakodni a gazdához és ellopni a lovat :DDD Ez kész nagyon jó!
    Amúgy meg lehet oldani, hogy gyors is legyen és szép is legyen + azt a rohatt fekete csíkot felülről és alulról el lehet valahogy tűntetni? :)
  • csoola
    nálad vmi nagyon nem kóser, ahogy idáig látom elég szerencsétlen vagy a többi játékkal is... van ilyen, nézd át a futó progikat (tudod ctrl+alt+del) és ami nem olyan azt iktasd ki a szarba, talán akkor menni fog, de még nagyon sok mindent kiprobálnék (kompatubilitás, stb...)