3656
  • CalebJoe
    1024x768 maxon minden Pixel Shader 3.0 kb.olyan 30-50fps.
    [IMG]http://[/IMG]
  • Thanatos
    az egyetlen aki kötekszik az te meg grabber vagy csak egyikőtök se veszi észre..., engem csak ennyi zavar...
  • buldozer99
    THX!
    Télleg joo:)
  • Istencsászár
    Idegbeteg e vagy? Demo, Multi demo, Full mind3at megnéztem és leirtam hogy szar ennyi... most jó hogy itt kötekszel? inkább játssz...
  • Lyan Kyj
    nemá! sötétben is lehet menni??!! első városban vok, de asszem megyek is vissza:)

skacok, kiírja, h kívülről nem elérhető, katt ide...odakattolsz és bejön!
  • buldozer99
    1ébként nekem egyik sem jön be!!!!!
    Mármint az oldal!
  • CalebJoe
    Egyik link se jó!
  • Thanatos
    de mit elemeztek ezen?? nemmegy nemmegy, szar az engine, szar az engine, nem tudnak programozni, akkor nemtudnak, összeesküvés van ellenetek akkor az van, midnenki más hülye akkor az , ennyi, mit elemeztek még ezen??????
    jézusmária...
  • Shodan
    Igen, én is kicsit elvoltam a mocsárba vagy egy negyed órát :) kb olyan volt mintha 3dmarkot néznék.
    csináltam egy-két képet, arról hogy a víz alatt a hínár széle hogy csillog, mint a valóságban.
    meg egy kis video:
    minivideokep1kep2kep3
  • Lyan Kyj
    Nagyon király lett! 1440x900-on, minden maxon élvezhetően fut, ritkán szaggat be. Eszméletlen hangulatos, a városokban a hangok tényleg azt az érzést keltik, h tele van néppel. Fény és hőeffektek nagyon tetszenek, a ráközelítés is csinos:) Ám a hangulata az, ami miatt nagyon szeretni fogom:)
  • 6600GT
    KÖSSZ! megvan
  • Hellsing47
    Fraps
    google a barátod ;)
  • CalebJoe
    Fraps-al látod
  • 6600GT
    ilyen FPSmérőt honann lehet leszedni???
  • grebber
    Akkor maradt a azt ultralow :D de legalább igy megy.
  • Istencsászár
    Persze, de érzem hogy ingadozik az fps drasztikusan... kb igy kéne zötyögnie fullon.
  • Istencsászár
    Meg, de még igyis rettentő nagy a fps ingadozás... ultra lowon 30-40 fps... még driverbe is performancera raktam a dolgokat...
  • grebber
    Na minden lowon játszható már rendesen?
  • NeoMaN
    Mivan, megindult? :PPPPPP
  • grebber
    Mivan blikket olvastál? Ott nemtudják leirni rendesen a game nevét pray nem létezik csak Prey.
  • Istencsászár
    Nemértik nekik megfelel, ez a tökéletes motor, programozás csúcsa, ugytünik csak párunknak tünik fel hogy mégse az... amugymeg akit nem érdekel az olvassa játszon és ne felsleges takarodj el hszekkel üsse el az időt, had elemezzük már ki a dolgot.
  • Istencsászár

• Thanatos
    épp ezaz , kianyáztátok magatokat, ennyi, nektek ez a game nem megy igyjártatok, mennyetek pray-ezni vagy ahova akartok, cyao....
  • CalebJoe
    Mit kell csinálni az első pályán ahol a faszi dolgozik a földön.
  • grebber
    Nembirod felfogni látom.Hogy tudná eldönteni hogy bárki is hogy tetszik-e neki egy game ha kb 10 percet tol vele majd kilép anyázni hogy ennyire szarul hogy lehet megcsinálni egy grafengin-t?
  • NeoMaN
    7600GT-vel több mint dupláját megy SM3-al. SM2-vel sztem 60FPS.
  • Thanatos
    egyéni soc probléma...
  • heliosz007
    jaja ne szenvedj má, ha nem teccik ne játsz !! ENNYI!
  • Istencsászár
    Honnan tudjam hogy bejön ha 10 fps? mindeki itt mondta hú de jól megy a full, tessék megérte leszedni, ilyen jól megy... 2*2es tutorial pálya és a grafikai orgánum... éljen ez aztán a motor...
  • grebber
    Tegyél le mindent lowra :D
  • Thanatos
    hihetetlen mit szenvedsz még midnig ezen... , ha nem jön be ennyi, menny mariozni, vagy amit szeretnél, senkise fog hiányolni :)
  • Istencsászár
    Lehet... Ajánlott gépigény garantált 10-15 fps!, talán gyorsabban tőltött be csak 3 és fél perc volt! ( az a vicc hogy nem tőlt, hanem áll, néha elkezd darláni, azt megáll... )

• simaz
    A qrva harmadik nyulat hol lehet megtalálni???
  • grebber
    Azér letöltöm jővőre az új gépemen csak fog futni!! :D
  • Istencsászár
    Kezdem látni, x800, 6600 a játék szarul megy... x1800, 7900 a játék megy... szvsz ezekre a kártyákra írták és optimalizálták, sima üzletpolitika... a többi meg le van szarva had szenvedjen vagy vegyen olyat amibe kicsit több a kráft... pécé géming rulez.
  • urbijoe
    reggelre letöltöm azt kiderül hogy megy
    a demo nem volt valami jol optimalizálva
  • Gerbill
    Komolyan ilyen rossz a helyesírásod, vagy ezt csak azért csinálod mert nagyon trendi hülyének lenni?
  • a.carkey
    Az Outlaws óta ez a legjobb western game. (Pedig volt pár próbálkozás.)
    Nálam minden maxon - mondjuk egy 7800-al, 2GB RAM stb. - és nagyon szépen fut. Zseniális a történet, ritka jó ez a két külön szálas sztory, minden benne van a gyorstüzeléstől a manual reloadig amit abban nagyon imádtam. Ráadásul ez a bullet time effect (kb.) amit ebbe beépítettek szintén szuperül eltalált. Iszonyat jó a kezelhetősége is, és minden, ami egy játékot jóvá tesz. Ráadásul király, hogy lehet lopakodni is, végre nem csak gyilok van.
  • 6600GT
    IGEN! TUDDD!!!
  • Istencsászár
    6600 tud mer okos, gyors kártya :)