Call of Juarez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
"Ubisoft also announced that the game will be coming to an unspecified next generation console, and because the company wants to launch the console and PC versions simultaneously in North America, the game is now delayed until 2007."

http://www.ggmania.com/?smsid=21979

jó is hogy elhalasztják ezt a rakás szart...
Biztos, nekem 7800GT-vel 1024-ben minden max sm3-al szuresek nelkul eppen, hogy folyamatossan megy FPS-t nem neztem de sacra 27-37 kozott lehet, es semmisem indokolja ezt a gepigenyt.
bepe79
Még egy SLI (x2) 7900GT is szvsz.. <#wink>
Na de játszani nem olyan beállítások mellett fogom. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

Nemcso
Pont most akartam írni, hogy azért a Te beállításodnál ezzel a játékkal lehet, hogy egy 7900 -es is megizzadt volna. Szóval tiszta CoD2 -es hardverigénye lesz ennek is ?

bepe79
Csak megmutattam, hogy mit tud az engine. <#wink> Ha 1024-ben sm2-vel medium/low-on nyomom, akkor 20-27 FPS-t tol ki magából a 6600-am.

Suzuki Swift GL 1.3

Pretorian
Jahhh, hát a shader model 3.0 -át leszámítva nekem is néz ki így, csak éppen megmozdulni nem szeretne ezekkel a beállításokkal. Széééégyen.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Nemcso
Ezeket a szép képeket, majd gondolom hétvégén fogod a barátaidnak levetiteni a szokásos szombati diavetítési matinén. <#ravasz1>

Gyadi
Egész jól megy intel 3ghz 1g ram + x800gto2-vel, minden maxon, csak néha beszaggat a sok fa között. Nincsen vele semmi baj, csak optimalizálni kell.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

reméljük tanulnak a dologból és a megjelenésig optimizálják normálisan, a FEAR-rel is ez volt a helyzet ( a demo nagyon szarul ment a full már jól )

Pretorian
Hááát, ez egy rakás szar. Az alant megjelölt konfigon 3-5 fps -t ment, 1024 -ben, anizo szûréssel és 2x -es élsimítással, mindent fullra téve.
Elõtte jó 4 percig töltötte a pályát, késõbb hiába vettem vissza jócskán a látványból, ugyanennyi ideig töltött, és még RANDA is volt, közepes beállításokkal is, és így sem ment többet 20 fps -nél.
Hangulata lehet hogy jó, de az ótvar technikai kivitelezés miatt sajnos eltörpül a hangulat.
Ez röhej. Ezen a konfigon még az Oblivion is megy 10 fps-t majdnem full beállításokkal (persze úgy játszhatatlan, de csak az összehasonlítás kedvéért írom le), és azért az egy kategóriával szebb játék.
Ez egy nagy kupac szar, remélem, 10000 -et sem adnak el belõle világszerte.

Ha magyar lenne, akkor sem lenne mas.
Pretorian
Mingyá' kiderül, én most telepítem az angol nyelvû demót.

Ahogy látom itt mindenki a német demot próbálta. Nem lehet, hogy az angol az más? Látom tölthetõ az is.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Ez inkabb a keszitoket jellemezhetne ez a szanalom nem a pc-et, mikor az ilyen jatekokat nem veszi meg senki, akkor elkene nekik goldolkozni,hogy vajon miert?DDD
Nemcso
Hát csak gratulálni lehet a fejlesztõknek. <#gunyos1>
Ilyen optimizálatlan szart kiadni demo gyanánt, csak elriasztja a jónépet. De nem tudom az UBI is hovátette a szemét és az eszét, hogy ilyet ki enged tenni letõltésre a szerverére. <#shakehead><#ijedt>

Pretorian
Jön má', jön má', megöl a kíváncsiság. Elkelne már egy jóféle kávbojos-indiános cucc. Mondjuk nem várok túl sokat, mert ebben a settingben eddig minden játék óriásit zakózott, most mé' egy kis lengyel csapat újítaná meg a mûfajt.

Hát, mindez nem hangzik túl biztatónak, majd du én is megpróbálom leráncigálni, ha egyáltalán elindul majd.

Úgy látszik, hogy hatalmas játékbukások kellenek ma már ahhoz, hogy a fejlesztõk rájöjjenek, milyen irányba kellene gondolkozniuk.

Nem csoda, ha arról olvasni, hogy csökkennek a játékeladások...

Maxtreme
Hát tudod.. Minden attól függ hogy az adott motor milyen kezekbe kerül. Mert így a jót is szépen el lehet sexúálni 😊
Ott van pl a
Hl2 és a Vampire bloodlines példája
Unreal 2- Postal2

ps: A Chrome 1 nekem tetszett 😊 (nem is a graf, hanem a járék 😊 )

mucsácsó
hát nekem is 6600-am van, és dettó ugyanez....
durva hogy ez mekkora optimizálatlan szar...év csalódása lehet megvan 😄
de érdekes, sztem ezt ilyen állapotban az ubi nem fogja kiadni...
max az Atari tenne ilyen, lásd. Driv3r, Boiling point..azok voltak még ilyenek 😄
Istencsászár
Hehe, pcnek tényleg leáldozott 😊))) szánalom.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Majd meglatjuk ha kijon!
Hat kiprobaltam en is, de egyaltalan nem vagyok elragadtatva tole, optimizalatlan vacak, a grafika sem tetszik anyira, agyon hdr-ezet vacak, az elso palyat atvittem, a vegen a muksot meg mindig nem tudom hogyan nyirtam ki, de vagy 20-szor meghaltam mire egyszer sikerult.A gepigenye indokolatlanul nagy, sokan mondtatok, hogy a fizika jo, szerintem tulzas, hogy jo, inkabb mondjuk ugy hogy van benne.
mucsácsó
jóh, de azt ugye tudjátok, hogy a Human Head-es fiúk megkapták már 3 évvel a Doom 3 megjelenése elõtt a D3 enginet egy az egyben, szóval amit az iD-sek csináltak 3 év alatt a D3 enginenal az megint más ...
izé, ez akár még igaz is lehet de ebben majd akkor legyél iylen biztos amikor kijött és az überatom gépeken nem 3 fps-el fog szaladni, ha igy lessz akkor ott a pont 😊 addig meg akármi is lehet ám 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gerbill
Hát amiket én olvastam róla azok szerint nem. Amúgy ki tudja, a Preyhez is elég jól tudták optimizálni, lehet hogy csak a Doom 3-ban b***ták el annyira hogy a sötét folyosókon is szaggatott😄.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

pl az is, de tényleg annyi kiforrot engine van ami hazsnálható is (vagy nem teljesen kiforrott de azért valamenyire hazsnálható) ut, sourche, doom3 engine, cry engine, stb...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Istencsászár
Ezt benézted, semmi ilyesmirõl nincs szó a d3 motornál, mer külsõ nagy! terepek megjelenítésére is alkalmas => ETQW ( Quake wars )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gerbill
A doom az még a kicsi folyosókon is szaggat, a Preyben sem voltak nagy külsõ terek, mert azt nem képes megjeleníteni a motor, vagy csak hatalmas gépigény mellett. A source motorral szerintem többet ki lehetett volna hozni ebbõl a játékból mint amilyen most.

mucsácsó
Vagy Doom 3 engine jó lett volna mi? 😄DDDD <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Istencsászár
Azér tulzásokba kell esni 😄 source motor erre tök alkalmatlan, mer ennek a világa és képe nem megjelenithetõ azzal... uj motort kellett volna csinálni hozzá semmi mást.

Serpa
igaz?!

a Dark Messiah pl faxán nézz ki.

pl az is, vagy bármi más is... 😊

ott a pont, én anno chrome-ot meg a második részét kb 10 percig birtam midnkettõt olyan csodajók votlak... 😛

Serpa
a source motor talán jobb lenne.

Maxtreme
Na igen.. Valóban nem a legbölcsebb válastás.. Pedig hányan mondták hogy ha java-ba íródott, csak jó lehet.
Meg a nagy ló.. 😄
Chrome-ba ami nagyon gáz volt az a belsó terek. jájj...

Véleményem szerint jobban jártak(tunk) volna egy felturbózott U2 motorral akár..
Csakhát gondolom annak pöppet drágább lett vóna az SDK-ja mint a techland féle engine-nak 😄

grebber
UBI aztgondolta hogy Chuck Norris arcával ellehet adni egy fost 😄
Az igaz hogy Chuck egy élõ legenda,de még õ sem menti meg ezt a gamet.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Ettõl tartottam, olvasva a hszket, alapból rossz h ezt a motort vették meg hozzá, mer már krómban sem volt olyan csodás, és agyon tunningolva pedig ez a vége, bugos és rohadt lassú és nem is oly szép... ( még nem néztem meg, de ezt a képekrõl sejtettem már )

grebber
Majd reggel nyomok be mert most ugy esett el hogy nem látom a képét de majd távóli shotot is csinálok azon jobban felismerhetõ.
Ja és ha szemem nem tévesztett meg minden barnakockás inges csávó ugyanugy néz ki 😄

mucsácsó
😄DDSAD
még mindig röhögök ezen a Chuck Norrison 😄
ha nem esne háttal, akkor rugdossátok meg a C gombbal asszem...azzal lehet rúgni 😄D
mucsácsó
loool, kéne shot mert én már letöröltem egy az egyben 😄
Gerbill
Be tudsz róla rakni egy screenshotot?

grebber
Ja és ez nem vicc nézzétek meg: Amikor kijöttök a templomból és elkezd szaladni egy csávó kapásból löjjétek hátba és ha szerencsétek van arcal felfelé esik el és igy látni az arcát ami 1az1-be Chuck Norris és ez tényleg nem vicc!

Csuhai G
Ez gagyi. Azért várom a véglegest! 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Maxtreme
na bazd föl az agyam, nem szeressem a realtime diavetítést gec 😄DDD

grebber
Addig nem nyugszok amig le nem zuzom 1vs1-be a tetõn a csókát azt ha megvan utánnan törölöm ne is lássa többet a gépem!

NeoMaN
Nyehhhehehehe....
AA lemaradt vazz!
😊))))))))

mucsácsó
hát igen, megint egy szépséges játék veszt...
ennyit ér valami, hogy ha csak szép, de játékélmény abszolút semmi...
fizika 0... : ilyen volt hogy eldobtam egy kereket, és beleragadt a falba...és ott remegett...meg volt hogy ráraktam egy hordót a másikra, és addig remegett az alsó, még így "ki nem lõtte" 😄DD meg nem kéne erõltetni a pakolást, és ezzel a fizikát megmutatni, hogy mekkora "jó"...
grafika...hát szépszép, dehát most mire megyünk vele, hogy így szaggat? meg még semmi is a game... jó, 0.9, dehát akkora változásokon 1 hónap alatt sicher nem fog átesni, hogy ez ilyen nagy FPS legyen...

szvsz felejtõs, sajnálom... 😞
Serpa
ebben nem értek egyet.

az kifejezetten élvezetes játék.

Maxtreme
Dead mans hand 😊