5789
-
reanimator #51 Dobnak atomot lakott területre is ha az állam érdeke úgy kívánja csak előtte kitelepítenek.Ez majdnem olyan mint a kisajátítás. -
Ibron #50 Hmmm...háhh..megmentőm.Kösz és így akkkor megnehezedik az alienek elpusztítása és nő az esélye annak,hogy egy tojás túléli,vagy valakibe bele repül az arcmászó. -
#49 Lakott területre nem dobnak atomot, amíg fennáll a lehetőség h. bárkit kimentsenek onnan. Kimenteni meg fertőzött embert is lehet ugye. :D -
Cvd #48 Csak azért mert maga az alapötlet (a két széria összeboronálása) zseniális ötlet, és nagyon húzós filmet lehetne belőle csinálni. Attól függetlenül is akár hogy az elsőt elb*szták. Mondjuk akinek az ideális film az amiben jönnek a zombik valahonnan és mindenkit felzabálnak, az nem nagyon fogja ezt már felfogni. -
#47 minek ilyen film?
nem fér a fejembe... -
#46 Az alienek csak egy faj,ők nemtudnak űrhajót építeni,ha kell várnak a tojásokban addig amig felnem fedezik őket,és onnan indul a lavina.
Tehát technikailag 0-ák.Rávannak kényszerülve más fajokra,csak úgytudnak szaporodni is.Nagy tömegben igen hatékonyak,és a meglepetéssel,gyorsasággal operálnak,de szerintem is megfelelő fegyverzettel simán lenyomhatók.Főleg ha az ellenség kiismeri a tulajdonságaikat. -
Ibron #45 Oké,nem szóltam na,csak az ő pártjukat fogom. -
#44 Túl hosszúra nyújtod már a tésztát nem gondolod?
Alieneknek nem lenne esélyük, ők nem egy full felfegyverzett hadsereg, aminek a célja hogy elfoglalja a világot! Ők csak egy "békés" kolóniát akarnak létrehozni valahol, ahol a saját ösztöneiknek élhetnek és ha megnézed, MINDIG nekik kavarnak be, és nem ők kavarják a sz*rt. Ők csak védekeznek! -
Ibron #43 Hmmm.....igen,akkor tényleg:(....:D.De,ha az egyik dög egészen máshol kószál?:DD -
reanimator #42 Hát egy atombomba kitakarit minden fészket.Ott tojás nem marad. -
Ibron #41 Hááááát....az attól függ,hogy mekkora a létszámuk.Mer azért a lőszerek se tartanak a végtelenségig és amit írtál ott van egy bökkenő:mi van,ha a nagy bombázásban,meg harcban túléli egy tojás?Na,akkor megint kezdődik előről és megvan rá az esély,hogy olyan helyen legyen,ahol nem találnak rá.De amúgy azért igazad van. -
Cvd #40 Szerintem inkább te gondolkozz. Akármennyire kemények is az alienek, mégiscsak állatok. Egyetlen esélyük van, a meglepetés. ha ezt elvesztik, akkor végük van. A filmek alapján jó eséllyel harcolnak kevés és gyengén felfegyverzett ember ellen szűk helyen. Csakhogy normális esetben rájukbombázzák a szűk helyeiket és kész. 0 esélyük van pl. egy helikopterraj ellen. De mégha annyira intelligensek lennének is ahogy állítod és elbújnak (ami egyébként piszkosul nem így van, az Aliensben is lemészároltatták magukat az automata lövegekkel, a shouldercannonos Pradatornak is nekimentek, vagyis tömegben inkább a lehengerlésre játszanak nulla taktika mellett. Ha királynő irényítja őket akkor valamivel javul a helyzet.). Ilyenkor biztosan jól járnak a bunkerromboló bombák, robotfelderítő egységek ésatöbbi korában? Mégcsak embereket sem kell ellenük bevetni, de ha mégis, az egyik legbiztonságosabb feladat úgy megtisztítani egy terepet hogy nyugodtan rakétázhatnak/gránátozhatnak/lövöldözhetnek. Elbújhatnak az Alienek nyugodtan a legváratlanabb helyekre is, ha túl is élik a bombázást, mielőtt ember jutna a közelükbe már kaptak 2-3 gránátot az arcukba.
Merthát azt ugye te sem gondolod komolyan hogy egy fészek Alien nagyobb harcértéket visel mint egy katonai alakulat, ha egyszer harcra kerül a sor? -
Ibron #39 Bocs...nem tuf,hanem tud,csak elírtam. -
Ibron #38 Túl kicsi,béna vagyok banner kép megtaláláshoz.De aki tuf1jót,az szóljona moderátoroknak,hogy tegyék be ide. -
Ibron #37
Na és ez,mint banner? -
Ibron #36 Hmmm...veszteség nem lenne az emberek oldalán???Azért gondolkozz egy picit!Mégiscsak alienekkel lenne dolguk.Már pedig az alienek nem akkora barmok,hogy kirohannak,ha meglátják,hogy fenyegetik őket.Nem,inkább elbújnak,kivárjáka megfelelő alkalmat és adj neki!Ők úgy is a rejtőzködés hívei,meglapulnak minden zugban és a legváratlanabb helyekről csapnak le áldozatukra.Szerintem,ha az emberek kiakarnák írtani őket,akkor 80%-uk ott hagyná fogukat,vagy még több. -
Cvd #35 Egy gond van: az a segélyhívás nem Predator hajóról jön, azonkívül sokkal régebben zuhant oda a hajó, mint az AVP és az Alien között eltelt idő. Ezzel csak megplusszolnánk az eddig sem kevés hibát. Az sem lenne túl nagy ötlet hogy a királynő "rászabadul" a földre, elvégre ez akkor azzal járna hogy a Földön mindenki megtudná mi a helyzet. Szerinted meddig tartana a hadseregnek kiírtani az utolsót is? Mégcsak veszteség sem lenne az emberek oldalán ha ésszel csinálják. Ettől függetlenül piszkosul látványos filmet lehetne kihozni belőle. -
#34 ja -
Ibron #33 Érdekes...és lenne értelme is,de majd elvállik úgy is.Csak legyen már 2dik réééésssz! -
#32 hi én úgycsinálnám meg hogy alien mama rászabadul a földre pár büdös kölökkel a predik visszajönnének és elkezdenék abálni őket közben szép lassan a hajónmarattak kezdenének elfogyni ahogy nöl a korcs és mikor a földön tartózkodó alienek vesszamennek a hajóra és elindúlnak haza már szépen jóllakott lenne pár predivel a korcs itt lenne vége a második résznek a harmadik meg onnan fojtatódna hogy nyomják a fight-et a hajón az alipredi ellen a pretkók és lezuhannak a bójgóra ahol az alien egyen felveszik a 8. utast és így annak is lenne értelme hogy mért bocsát ki vészjelet az a hajó az alien 1-ben mert a predik bekapcsolták -
Ibron #31 Háááhhhááá...kúúl.Emlékszem,predaliennel az aliens vs. predator1-be a skirmish modba találkozhattunk,mikor lelehetett menni a bolyba... a singlebe nemtom,hogy volt-e,mer nem vittem végig.Kép már van róla,hogy néz ki?Vagy úgy,mint a játékba? -
#30 Predalien lesz(ez nem vicc) -
Ibron #29 Így nem is látszik -
Ibron #28
Hmm...vajon így kicsi?:D -
Ibron #27 Hmm...és,hogy lehet lekicsinyíteni?:D -
#26 Túl nagy. -
Ibron #25 Bocs a kép méretéért:(...de betudja ezt tenni valaki bannernek?Vagy legyen más? -
Ibron #24
Nah,megvan amiről beszéltem. -
Ibron #23 LOL.... -
#22 AVP
:DDD -
Ibron #21 Igaz,hogy spanyol szöveg van középen,de ez van..ha tud valaki jobbat,akkor tegye be bannernek. -
Ibron #20
Mit szóltok ehhez,mint banner?Azt a jelenetet,miről beszéltem,sajna nem találtam meg:(. -
#19 egyet értek!
viszont sztem azért nem kéne kiválasztani egy fajt sem!
hanem pl mindegyik fajból haljon meg egy rakat :)
egyebként az avp be az a jó hogy van!!
mármint hogy lehet folytatás amit vmi jó rendező rendez akkor nagy film lesz -
reanimator #18 Jáj ez jó.Ez tetszett.Még ha fekete-fehér lesz akkor visszatérünk Stan vs Pan-hoz. -
#17 Annyit hallottam a folytatásról, hogy emberek egyáltalán nem lesznek benne, ergo némafilm lesz -
Ibron #16 ...csak honnan lesz pénz? -
#15 Jó pénzért elválalom! Sőt az Oscar-díj átadáson még neked is megköszönöm. -
Ibron #14 Mellesleg....betenne valaki ide1bannert?Mondjuk az1ből,mikor a piramisban először összetalálkozott alien meg predator és alien feltűzte a farkára..az a rész jól jönne ide. -
Ibron #13 Nem lehet rögtön valamelyik félnél állást foglalni,mer akkor hamar vége lenne a filmnek.Húzzák csak az időt,legyen minél több része...mondjuk,mint a Star WarsnekAztán,ha ezt a sztorit letudták még csinálhatnának másmilyet s,hisz annyi mindent kilehetne még hozni...egy külön újabb fantasztakius alien sztorit,vagy predatort,vagy akármit. -
Ibron #12 Hmmm..jó ötlet,tetszik...legyél te a rendező.