5789
-
Dexantreal #1171 Ok -
#1170 Majd én írok:)
-
Dexantreal #1169 Majd ír valaki valamikor -
#1168 Neked is bejön a női főszereplő?:D -
#1167 jó de a házigazda jogot még midnig nem kaptam meg -.- vki írhatna azért a mod topikba... mert a [email protected] -ra már írtam de semmi :| -
Dexantreal #1166 Np. Hónapokig nem volt banner, most van és most megint lesz egy új.... szóval ráérünk, nem kell sietni. -
Dexantreal #1165 Jaja -
#1164 tegnap elkezdtem egy bannert csinálni csak nem mentettem el :| elnézést emiatt
ma tanulok azután ha van időm összerámolok még 1-et :) -
#1163 Fő az optimizmus! -
Dexantreal #1162 = ilyen jó lesz szerintem -
#1161 De akkor jó legyen:) -
Dexantreal #1160 Amúgy jó a logód. -
Dexantreal #1159 Aha. Majd a kövibe, most van egy kész jó sztorijuk, hagyjuk, had csinálják meg már jóra -
#1158 Attól még feldolgozhatnak 1-2 AvP könyvet,vagy emelhetnek ki belőle sztorikat,eseményeket,szereplőket,meg egyebeket.De persze azért saját fantáziájukat is bevetik. -
#1157 JAh végülis:D Valami egyedi jó sztorival jó színészekkel nagy filmet csinálnak:D -
Dexantreal #1156 Aha, én meg azt nem olvastam, de hiszek neked. Azonban most, ha tetszik, ha nem, a lentebb képen látható két fószer AvP: Survival of the Fittest csinál és nem Prédát, nem háborút, nem kispistát (Bud Spencer egyik részébe volt, hogy mindenki ezt szajkózta és Bud Spencer meg már dühbe gurult ,hogy mi a rák a kispista). -
#1155 Csak a Prédát.Az viszont nagyon jó.Ha átimportálják erdős környezetbe,akkor király lesz! -
Dexantreal #1154 Miért, te nem is olvastad?:S -
#1153 Akkor ezt inkább ne filmesítsék meg -
Dexantreal #1152 Azt olvastam ,ahol Noguchi egy bolygóra repült Predator hajócskával, mert emberek adását fogta, vagy nemistom:S. Közben meg egy rakat ember valamiért oda keveredett egy bolygóra az űrből, ahol épphogy csak volt levegőjükl a hajóban...és a bolygón a hajó..:S....adatait akarta az egyik céges muksó, elfogták a csapatot....és akkor jöttek alienék és predatorék is. Noguchi meg asszem 3-4 ember élte túl és elrepültek a Földre. -
#1151 Nade most a Háborút kiolvastad?:DD -
Dexantreal #1150 Remélem -
#1149 Szerintem ebben a részben több ember is túléli. -
Dexantreal #1148 cajt=csajt -
Dexantreal #1147 Hmm, ilyen szexi cajt fognak üldözni a Predatorék és Alienék? Élje túl midennképp. Amúgy, ha túléli,l akkor egy ősrégi sablonos dolog még mindig bent lesz a sztoriban: hogy nő lesz a túlélő. De nem baj, kit érdekel, ha ő az egyik szereplő
"NOs vegyük a jó oldalát!
De vegyük a jó oldalát"
Kétszer vegyük?.. Kíváncsi leszek, mi lesz ebből. -
#1146 A Háborút olvastad?És abban lezuhan egy pred hajó?Vannak benne jó kis csaták? -
Dexantreal #1145 . Ezt olvastam és tetszett. -
#1144 Nah végre valami...A sztoriról is mondhatnának 1-2 dolgot
Reiko jobb mint Lex az előző AvP-ben az tuti -
#1143 Igen pontosan!Machiko Noguchi japán származású lány a főszereplője azoknak az AvP könyveknek.Ami egy trilógia.
ÉS szerintem a 3.részt dolgoznák fel a AvP:Háború című könyvet.
A préda texasi sivatagos tájon játszódik,míg a Háború erdős környezetben.
A színésznő szerintem jó választás volt,a faszit majd meglátjuk,hogy kit alakit. -
Prof William #1142 Volt egy AVP könyv amiben egy japán származású lány volt a főhős. Valami kolónián voltak azán jöttek az Alienek+Pedik a csajt meg befogadták a Predik.
Amenyit tudunk az alapján akár még ezt is megfuilmesíthetik. :) -
Darkoo #1141 AvP2 INFÓÓÓK!!!!!!!!!!!!!
Hírt kaptunk az első színészekről,kiket beválogattak a filmbe.Az egyik egy Ripley hasonmás(szerintem...),biztos jó színésznő!
A neve: Reiko Aylesworth
A másik színész egy férfi.Neve Steven Pasquale
Szimpatikusabb már most mindkettő,mint az előző AvP film bármely szereplője!Az egyik szerintem Dallas(Steven Pasquale) ,míg Kelly karakterét fogja eljátszani a nő!(Sigurneyt fogja helyettesíteni,szvsz jóó választás)
NOs vegyük a jó oldalát!
De vegyük a jó oldalát!Anno 1979-ben Ridley Scott szintén azidáig többnyire ismeretlen tv sorozat sztárokat verbuvált össze,Sigurney is csak 1 filmben játszott előtte.
Ugyanezt csinálta 1986ban James Cameron is.Nem nagy nevekkel forgatott,hanem jó színészekkel
Reiko Aylesworth tényleg hasonlít egy kicsit Ripley hadnagyra,és szerintem kitünő választás!A 24 című sorozatban játszik,ami eléggé világhírű.Nagyon remélem ő túléli a végén
Steven Pasquale szintén tévésorozatokon edződött,épp itt az ideje ,hogy világhírre tegyen szert.Karakteres arca van,reméljük jól megformálja a saját karakterét.
Mindketten fiatalok még,és reméljük tehetségesek.
Jó előjel az AvP2 jövőjét illetően.
Forrás:
AXP -
Prof William #1140 Ez volt jó az aliensben, hogy nem ugrot azonnal a nyakunkba az izé, hanem tudtuk hogy valami baj van a telepen. Szépen odamennek és nincs ott semmi...
Kiskoromban az elejét nyugodtan néztem de már szorongtam, hogy 'ajaj lassan menek az élienekhez' Aztán amikor megérkeztek azt a 15-20 percet végigparáztam, mert minden pillantban vártam az élient. :) 10/10 az a film! -
#1139 Jobbfejek mint Paul WS Anderson így ránézésre -
Dexantreal #1138 -
Darkoo #1137 Miken nem agyalsz te hallod -
Dexantreal #1136 Jobb oldaliból tutti nem lenne runner, amilyen hájasnak néz ki. Mármint látni így, hogy picit az, de, hogy mennyire, azt nem tudom. Mer ugye runner kutyából kell ki: kutya meg gyors. Ezzel újíthatnának, hogy, ha a gazdatest atléta alkatú, akkor akár runner is kifejlődhet belőle...és ezt továbbfűzve, a képen lévő fószer tutti, hogy nem lenne alkalmas runner "szülésére" -
Darkoo #1135 Mint a film címe is utal rá,itt csak a legjobbak élhetik túl ezt az ütközetet. -
Dexantreal #1134 Maffia -
Darkoo #1133 Így néznek ki a rendezők.Nagyon kemények
-
Dexantreal #1132 Nem, csak hát itt halála vannak ítélve ebben az alien-predator világbn. Jah, jó lenne, ha pár túlélné, de a változatosság kedvéért felőlem meghalhatna mind is