Aliens vs. Predator Requiem

← ElőzőOldal 116 / 116

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz,hogy spanyol szöveg van középen,de ez van<#hehe>..ha tud valaki jobbat,akkor tegye be bannernek.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Mit szóltok ehhez,mint banner?Azt a jelenetet,mirõl beszéltem,sajna nem találtam meg😞.

bigfoot
egyet értek!
viszont sztem azért nem kéne kiválasztani egy fajt sem!
hanem pl mindegyik fajból haljon meg egy rakat 😊
egyebként az avp be az a jó hogy van!!
mármint hogy lehet folytatás amit vmi jó rendezõ rendez akkor nagy film lesz

Jáj ez jó.Ez tetszett.Még ha fekete-fehér lesz akkor visszatérünk Stan vs Pan-hoz.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Ottto
Annyit hallottam a folytatásról, hogy emberek egyáltalán nem lesznek benne, ergo némafilm lesz <#wilting>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

<#hehe><#eljen><#hawaii>...csak honnan lesz pénz?<#fejvakaras><#hehe>

mesor
Jó pénzért elválalom! Sõt az Oscar-díj átadáson még neked is megköszönöm.<#idiota><#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Mellesleg....betenne valaki ide1bannert?Mondjuk az1bõl,mikor a piramisban elõször összetalálkozott alien meg predator és alien feltûzte a farkára<#hehe>..az a rész jól jönne ide.

Nem lehet rögtön valamelyik félnél állást foglalni,mer akkor hamar vége lenne a filmnek.Húzzák csak az idõt,legyen minél több része...mondjuk,mint a Star Warsnek<#hehe>Aztán,ha ezt a sztorit letudták még csinálhatnának másmilyet s,hisz annyi mindent kilehetne még hozni...egy külön újabb fantasztakius alien sztorit,vagy predatort,vagy akármit.

Hmmm..jó ötlet,tetszik<#eljen><#wink>...legyél te a rendezõ<#hehe>.

1.Biztos,hogy lesz AvP2 mert hállivúd csokigyár 2.Biztos,hogy szar lesz ha nem Cameron/Scott/Fincher rendezi. 3.Ezeket a VS filmeket meg úgy lenne értelme megcsinálni,hogy akkor a rendezõ azt mondja gyõz a Jason vagy gyõz a Predator.De nem így ahogy megcsinálták.Tessék állást foglalni valamelyik fél mellett.Mert most úgy néznek ki mint a népmesében, amikor Mátyás királynak vitt is ajándékot meg nem is.A rendezõ/forgatókönyvíró igenis vállalja fel,hogy valamelyik legyõzi a másikat de rendesen.Mert onnantól amikor mindkét rajongótábornak kedveskedni akarunk......nos onnét bûzlik.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

mesor
Úgy írják meg a történetet hogy pl. a történtek után pár órával kiszabadul a királynõ. A Predatorok hajóján vagy bolygólyukon történtek pedig a 3. részben jöhetnének elõ! Így rögtön több bõrt lehet lehúzni a storyról.

Igen,d nem a végtelenségig😄... szerintem a Predatorok hajóján folytatják,ahol is a kis dög lemészárolja majd az összes predatort😄 és ott letelepszik,kitojik pár tojást,azt elér a hajó a predatorok bolygójára,vagy mittomén..ahol élnek és lesz ne mulass😄D...bár nem hiszem,hogy mindegyiket letudja mészárolni.Mondjuk felzabálja annak a hulláját,akibõl kijött és elbújik,meg nõ,aztán tojásokat gyárt,azok szét szóródnak és úgy utána...de végülis bele lehet hoznia sztoriba a vízben lévõ királynõt is.Amúgy nekem meg inkább az alienek jönnek be directorius..mindig is a kedvenceim voltak és a másodikba bele lehetne tenni több fajtájukat.Mer a játékba is több féle volt,mármint az 1-be:predalien,preatorian..bár lehet,hogy hülyeség lenne ez az ötlet😄.

mesor
Akár a földön is játszodhatna tovább mert ugye az Alien királynõt lehúzta a víz fenekére a torony viszont az Alienek bírják a vízet.

Montanosz
Alien vs. Predator vs. Freddy vs. Jason
kedves directorius, ezek a filmek bizony nem a minõségre mennek.
még képregényformában sem a toppon vannak.
talán az életkorod miatt bejönnek ezek a filmek, de hidd el, jobb ha kevés embernek árulod el hogy "teccenek", mert még itt a fórumon sem fognak komolyan venni, ha esetleg késõbb "magvasabb" hozzászólást akarsz megejteni!

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Nem értek egye...

A predator filmek nagyon teccenek...és nagyon jó ugy hogy összemixelték az Aliennel...különben nekem az Alien önmagában a szar..nemugy mint a Pretador..

Utálom Brogot!!!

Esrohnoil
Az AvP film egy rakás kaki... A vége is elég szerencsétlen lett, nem beszélve egy halom hibáról meg logikai törésrõl. Nem hiszem h. lesz 2., de ha az elsõ színvonalát éri csak el, akkor jobb ha neki sem állnak.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Tower Guard
Szerintem lesz

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

hat ha lesz, akkro remelem valami jobb forgatokonyv-irot es rendezot szereznek hozza, mert az 1 nem utotte meg a mercet nalam😞

Laky
biztos, hogy lesz, mert az elsõ rész vége elég érdekesre sikerült 😊
alien + predator = ?

off: hol az aláírásod 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Nah,hosszú idõ eltelt az elsõ rész óta és semmi... szerintetek lesz2?Hüyle kérdés,peresze,hogy lesz<#hehe>,de kérdés,hogy mikor?<#fejvakaras>Nagyon várom már,mer az egyben igen csak jó kis akciók voltak<#hehe><#eljen><#wink>.Szóval:ki mit tud a második részrõl?Vagy senki semmit és várjunk,hátha lesz valami?Csak nem feledkezett meg a film ipar a mi drágalátos alieneinkrõl,meg predatorainkról???

← ElőzőOldal 116 / 116