5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• matrix666
    Tényleg nem rosszak:)
  • Darkoo
    Csak ötleteket adok logó ügyben...:) MEg nemrossz kis poszterek ezek:P

• Darkoo
    Tisztázzunk valamit:) A logo nem egyenlő a bannerral:))
    Szóval én csak a feliratot szeretném látni a bannerban,nem az egész képet.Ugyanis a felirat maga a logo :)
    Csak ennyit akarok tőled kérni:)
    Jó munkát:)
  • SLICK
    de figy... ezt akarod fejlécbe tenni? elég kicsi lesz akkor :D nyugi egy szépet összerakok! most pedig jó éjt
  • Darkoo
    Itt már ugye nincs benne a kettes index se:)És szerintem nagyon kúúl:D
  • Darkoo
    SLICK ez legyen a logo,ha megkérhetlek...
  • otrosinka
    I love kercsati.........hogy rohadnátok...OFF
    Azért a klasszikusokat adhatnák megszakítás nélkül :P

A Vívőr azé még mindig csini......
  • SLICK
    ez a csomó reklám az agyamra megy -.-
  • otrosinka
    Hja...de inkább figyeljenek oda és tolják el 1-2 héttel,az előző rész is van de.........mind1 már mindenki elmondta.
  • Darkoo
    Bár ott tartanánk,hogy mindjárt kezdődik....az AvP2
  • otrosinka
    nem vok izgulós............várom az új logót, bittos jó lessz.

Mindjárt kezdődik ( mintha már nem 10000X láttam volna ), gyerünk tv-z ni.....!
  • JonDavis
    Majd berakhatod ide a fórumba az új bannert,kíváncsi vagyok milyet kreáltál
  • SLICK
    nyugi rendet tudok én tartani...
  • otrosinka
    Na ez naon felelősségteljes húzás.......gratula a kinevezéshez....
    Beállok a támogatók sorába
  • Darkoo
    HEhe vicces nagyon:D
    Vicces videóó
  • Dexantreal
  • SLICK
    na rendben
    este írok.. és összedobok egy új bannert addig az idő is eltelik az Alienig :D
  • Dexantreal
    Írrrrd leee teee lééééégyysszzziiii *könyörög- és Dexantreal nickem végülis nem topik nyitó itt
  • SLICK
    a topik nyitónak kell általában... én úgy tudom.
    egyébként annyi:
    Köszönsz és leírod mit szeretnél, annyit mondasz hogy az AvP2 topikban (TV, Mozi, DVD fórum) engem választottatok meg Házigazdának és szeretnéd hogy adják meg a jogot... ennyi, persze midnezt jól szerkesztve meg értelmesen írd le.
  • Dexantreal
    Én is támogatom, hogy te legyél. De miért én írjak? Nem én indítottam, ill én voltama topik nyitó, de más néven. Szerintem annak kell írnia az említett mail címre, aki házigazda akar lenni:S....és úgyse tudom mit írjak a mailbe
  • SLICK
    ez esetben Dexantrealnak kell írni a [email protected] egy levelet hogy legyek házigazda ebben a topikban...
  • Darkoo
    Okés,benne vagyok,hogy finomísd a topicot.A háttérbe is berakhatsz valami frankó képet,neh ez a sivár fehér legyen.Legyen egyedi és jó ez a topic

Ezt a bábfilmet mikor adják a mozikban?
    Alien vs Predator:Dead End
  • SLICK
    a bannert megcsinálom, ahhoz nem kelleneke modik max hoyg berakják, de ezért mondom hogy elvállalom szívesen a házigazda szerepet és amjd én alakítgatom a topikot... baj nem lesz :)
  • Darkoo
    Nahjó,neh bonyolítsuk meg a dolgokat inkább
  • Dexantreal
    Nemrég szóltam modiknak, hogy írják át majd AvP: Survival of teh Fittes-re mert kérted...most akkor ne írassuk azt át?

Amúgy meg én előbb jártam tehát a modi topikba, most menj te és kérd meg őket a banner átalakítására
  • Darkoo
    Én csak a pred fejét cserélném le,mert ilyen maszkú predek nem fognak már mászkálni szerintem az új részbenMivelhogy originál predmaszkok lesznek.A másik meg , hogy az "Avp2:Survival of the Fittest" is jól mutatna a bannerba:)NAh mind1...
  • Dexantreal
    Nem nagyon látni rajta alient:P. Úgyhogy szerintem maradjon ez, míg pl mittudoménmi.... könyvborító nem lesz és hiteles, szal érted. Itt mindkét "dög" rajta van
  • Dexantreal
    Thanks!
  • Darkoo
    MEg a feliratot kiszerkeszteni,és beilleszteni a bannerba
  • InfectedMann
    sztem jó ez ami most van ! max a predit lehet belecsempészni ami ezen a képen van !
  • Darkoo
    Ezt a képet nyugodtan belehetne tenni bannernak
    AvP2 poster!!!
  • matrix666
    11 kor
  • Dexantreal
    Hánykor is lesz az Alien ma?:S
  • matrix666
    Előző filmjük,melyben dolgoztak,mint vizuális effektus főnökökük a cégükkel a Hydraluxxal.
    Úgy értettem:)
  • SLICK
    mi volt az előző filmjük?
  • matrix666
    Az egész látványvilágért a rendezőpáros Strassue Brothers felelős.Előző filmjük,amelyen dolgoztak,még most is keresem az állam,mert leesett...NAh ha ilyet csinálnak az AvP2ben meganagy film lesz.
    Strassue Brothers látványért klikk ide :300 trailer
  • Darkoo
    OKé lehet majd házigazda.Amúgy még várjunk pár napot, 3nap és kezdődik a forgatás,addigra szerintem egy-két színész nevét,és egykét infót csepegtetnek nekünk.
    Azis lehet,hogy ez a munkacíme a filmnek,és a végleges cím még változni fog.
    De amint kiderül,hogy ez a végleges címe,akkor lehet változtatni a topic címét.MOst még maradhat.
    Egyébként a rendezőpáros és a stáb elhatárolódik az AvP első részétől,új gondolkodásmód szerint állnak neki,új világszemlélet,minden új lesz.
    Erre egy példa ugye:Volt anno a borzalmas Batman és Robin film...
    2005ben megcsinálta Chris Nolan a Batman Beginset,ami merőben új volt az előző részekhez képest,és eddigi legjobb batman film is lett.Úgytudom,akkor is az volt ,hogy szinte semmit se árúltak el a film sztorijáról,amikor előkészületben és forgatási időőszakban volt a múvi,és nagyon visszafogottan nyilatkoztak róla.Persze durrant a bomba,mikor bemutatták.
    Nos szerintem a Foxnál is így taktikáznak.Szinte semmi infót nem mondanak az AvP2-ről,és premierkor robbanni fog a bomba,mekkora jó film lesz
  • SLICK
    bár akkor kell a banner csere is meg a topik címet módosítani... kell házigazda is aki szerkezstgeti a topikot és nem a modiknak kell szólni
  • SLICK
    akkor ezt lehet úgy venni h teljesen új AvP múvi lesz? végülis ha igen és siekres lesz a film is akkor trilógiát is csinálhatnak belőle ;)
  • Darkoo
    Mármint 2007 december 27:Németország...