1051
-
#172 csak a szinkron... -
zoltan1992 #171 Robotboy nem gagyi érdted -
#170 szerinted én honnan tudom hogy akkor megy a Zord Kaszás? :D -
#169 Waz honnan tudtad? :DDDD -
#168 lol, hát igen, aki megnézi a hajnali 4 órás Zord Kaszást :DDD -
#167 ez kész...én meg írni nem tudok...francnak kell nekem napokig nem aludni :D -
#166 -ér -
#165 Az hogy "nem adták ki" nem ér jelent neked semmit?
könyörgön... -
vki17 #164 és hol van iylen oldal? köszi nagyon -
#163 nézd meg olyan oldalon ahol dvd-t lehet rendelni -
vki17 #162 és szted hol nézzek még utána, hátha mégis kiadták... -
#161 az oldallal meg mi van? készül? -
#160 nem hiszem hogy kiadták volna dvd-n -
vki17 #159 ha lehet akkor hol?
előre is köszi :) -
vki17 #158 Sziasztok! Lenne egy nagyon fontos kérdésem: meg lehet-e szerezni vhogy az ed, edd & eddy sorozatot dvd-n? Najó, akkor két kérdés -
#157 na igen, de van egy ilyen reklámja (aminek az a vége hogy Mandy kimászik a képből és mondja: "köszi, ebből elegem volt, jó munkát" vagy mit mond) és az alatt megy egy jó kis szám... -
najomi #156 Na azt már én is próbáltam kideríteni. Teccik. Meg persze a sorozat sem utolsó. -
#155 nem tudjátok milyen szám megy a Billy és Mandy kalandjai a kaszással REKLÁMJA alatt? -
kispalika #154 Sikerült. Köszi. Kár, hogy utána vége is lett a játéknak. -
kispalika #153 Most kipróbálom, de nagyon köszönöm. Én mindent a sárga jelre tettem, ha már ott volt. -
#152 Az elején az akasztóra tedd rá,ő meg felmászik. -
kispalika #151 Odadobtam, de arra is csak a kérdőjelet teszi ki és továbbmegy a macska karmai közé. -
#150 A konyhás rész.Dobj ota kendőt vagy törölközőt,szal azt a pirosat. -
kispalika #149 A CartoonNetwork.hu-n van egy játék, Tom és Jerrys, Egér a ház körül a címe.
Elakadtam a kb. 3. pályán: Macska fekszik a földön, fölötte a szekrényen vannak a sajtok. A szekrény elején van a jel, ahova tenni kell valamit. Bármit teszek oda, csak megáll az egér és kérdez (?). Egyedül a felmosófára nem tesz kérdőjelet, de nem is csinál vele semmit. Valahogy fel kellene jutnia a szekrényre, de nem tudom hogy. Tudtok segíteni? -
oliverspy #148 na bocs hogy ez a 3. post-om, de:
TVTuner szar, és augusztus végén a totál új géppel együtt veszem meg az újat. Vagyis ha szeptembert végig veszem :) akkor szeptember vége - október eleje körül mehet is az oldal. Találni kell egy helyet ahova mehetnek a cuccok, mert SMSWEB-ért ugyebár nem fizetne senki. -
oliverspy #147 csináljuk majd vagy 3-an. De úgy is az lesz, hogy a végén én fogok egyedül rippelgetni és akkor egyedül kell majd csinálni minden felvételt -
oliverspy #146 Lesz oldal nyugii!
De max szeptemberbe. Felvételek kellenek és egy beszart tvtuner-rel nem tok egyedül mit kezdeni bocsi. -
#145 én is attól tartok :( -
#144 semmi, szerintem nem is készül... -
Cat 02 #143 mi van az oldallal ? -
#142 na mi van az oldallal? készül már? hány rész van felvéve? -
#141 Majdnem Palit írtam XD Ezért most beállok a sarokba 10 percre XD -
#140 mikor lesz végre meg az az oldal? -
#139 Az bizony! :) -
#138 Jaja :D Balázs Peti a Zisten!!!! :DDD -
#137 lol volt ez a mese, azok az arcmimikák hatalmasak voltak! -
#136 nem,ezen az oldalon mindenféle videó van! ma egész nap a youtubeon nézelődtem,gondoltam rákeresek 1-2 cartoon networkos rajzfilmre -
#135 ez lenne az az oldal amit annyira szervezgettek? csak mert ez you tuble, de az az oldal mikor lesz kész?
van már fent rajzfilm? vagy akármi? -
Nuki #134 ja hogy úgy :D -
Cat 02 #133 hallotad már beszénli ? :D magyarul se értem néha nemhogy angolul ¢^