Cartoon Network

Oldal 1 / 22Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cartoon-Network
Sziasztok! Szeretném nektek bemutatni a Cartoon Network Classic-ot, ami a CN régi tartalmaival foglalkozik, vagyis egy nosztalgia a csatorna, amelyből Magyarországon csak ez az egy létezik. A csatornán jelenleg túlnyomórészt az epizódok 30 mp-s részletei találhatóak meg, amelyeknek a célja az átirányítás. Miért van erre szükség? Kezdetben teljes részeket töltöttem fel, viszont szerzői jogi problémák merültek fel, ezért az indavideóra kerülnek fel a teljes epizódok, de mivel a YouTube használatosabb, így bárki számára kényelmesen nyomon követhető, ha új rész érkezik.

Csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCSKp4lhXsg6Qb0ZM_XYBUDg/featured
foxpal
Keresek egy jelenetet a Dexter laboratóriumából:
Valamely részben az elején dúdolja dex, hogy "ma lesz a nap mikor jelest kapok"
Ugyebár bemegy a terembe és egy gyerek kérdi hogy mondja meg a választ aztán büntit kap.
Szóval kellene a videó eleje mivel ma van a pótvizsgám és jelest kapok:D

Nem. Tarr !
csak nem a T-home-tól jönnek a csatornák?
Link
Turpi úrfit,Bolygó kapitányát stb. akartam csak vagy nagyon kevés rész van magyarul (amit attól még lehet hogy berakok) vagy egyáltalán nincs magyar rész ! (De rakhatok angolt is) De Dexter például van. A mostani CN rajzfilmeket már én se nézem (már régóta) mert nem jók. Mondjuk már nincs és CN a csatornák között.
Elõször igen, de aztán Markovics lett az újabb részekben. Õt csak azért nem bírom, mert már szinte az összes rajzfilmben õ a fõ szinkronhang, és köztudott, hogy milyen idegesítõ hamis fosás-hangja van...South Park-ban Kenny hangjaként jó, ott úgyis csak makog.

Sztem az Orange-et az angol CN-en fogják adni, mert ott ugye tökmás a mûsor. De amúgymeg az a véleményem, hogy az a sorozat kb. olyan mint a Beavis & Butt-Head volt: szinkron terén LEFORDÍTHATATLAN. És ez benne a jó. :)

A felsorolt rajzfilmeket, különösen a Generator Rex-et én mind angolul nézem, a Ben 10 is sokkal élvezhetõbb eredeti hanggal.

Dexternek Bartucz Attila volt a hangja ha jól emlékszem
stargatelost
Nekem sincs sajna...

Tény, hogy az elmúlt években sok trágya ment a CN-en, de azért lehet találni jót is. Például ez a The Amazaing World Gumball engem nagyon érdekelne, mert pár videót megnézve elég elmebetegnek/zseniálisnak néz ki :D :D Lehet, majd beszerzem egyszer :)

De a Ben 10 újabb részei is igen jók szerintem (amikor már idõsebb), meg az a Generator Rex sem néz ki rosszul, bár ezt nem nézem.

A szinkron meg jah, tényleg idegesítõ az ismétlõdõ hangok. Csak azt ne mondjátok, hogy Markovics Tamás még mindig adja a hangját az újakhoz :D Anyám, már a Dexternek is õ volt :D

Annoying Orange szinkronnal milyen szargagyi lenne már? :D Hé, alma! Hé, alma! :D de rossz :D :D Ja amúgy én bírom az AO-t, bár ez is az utóbbi idõben elszaródott, remélem a sorozatra tartogatják jobb ötleteket.

Ja és Ed, Edd és Eddy FTW!!!!!!!!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

nekem több mint fél éve nincs Cartoon Network-öm
de látom hogy még rosszabb lett mint volt :S
Én már képtelen vagyok ezt a csatornát nézni. Ennek elsõsorban a szinkron az oka sajnos, mert egyszerûen élvezhetetlenné válik, és egyszerûen UNALMAS hogy állandóan azzal a 4-5 herélthangú idiótával mondatják fel.
Hát ha még az ANNOYING ORANGE-et is elkezdik rajta adni, akkor fog összedõlni bennem egy egész világ...

Broafka
értékelem a lelkesedésedet. Gondolom az 1999 a születési évedet mutatja, vagyis 13 év körül lehetsz. Amikor te elkezdted nézni a CN-t akkor változott meg kb erre a mostani förtelemre. szó ami szó:
nem látom értelmét összegyûjteni, és ezzel reklámozni a csatornádat, mert teljesen értelmetlen, az ember ha rajzfilmet szeretne nézni, akkor beír egyet, aztán nézi, és a végén hasonlóakat felajánlja a youtube. A másik dolog, hogy ezek oylan rajzfilmek, amik nem... nem annyira jók.
Azzal tudnád felkelteni az érdeklõdésünket, ha olyanokat gyûjtenél össze, amiket még kb a születésed elõtt vetített a CN. (Captain Planet, Tom és Jerry (habár azt még most is adja) Atomanti, Top Cat, Dexter Laboratóriuma, Centurions, stb) A bátor a gyáva kutya az jó.

Javaslom, ha tudsz fizess elõ a Bumerángra és ott adnak igazán jó régi rajzfilmeket, azokat töltsd fel inkább normálisan.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

<#nevetes1> Jó nézelõdést ! (Bocs rosszul írtam)
A Youtube csatornámon gyûjtõm össze a rajzfilmeket amiket a Youtube találok
! Többek között Cartoon network rajzfilmeket ! (inkább régebbieket)
Nézzétek meg õket és iratkozatok fel a csatornámra ! Még egyszer elmondom
nem saját videók én csak össze gyûjtõm õket ! Láthattok itt többek között:
Ed Edd és Eddy,Görcs ikrek,Bátor a gyáva kutya,Süsü keselyû !
Kérhettek rajzfilmet de csak akkor rakom be ha találok is olyat :D
Ha valami akartok Privátba írjatok Youtube-on vagy íde írjatok.
Jó neézelõdést !
van aki még fusionfallozik?
Sziasztok nem tudjátok hogy a dual masters-nek honnan lehet letölteni vagy hol lehet megnézni a részeit neten. Nincs cartoon network-öm :D
Broafka
én is kipróbáltam, sajnos elég monoton.

1, a szörnyek ölésének nincs semmi értelme, hiába ölsz meg 600-at, nem nõ a szinted, csak a nano lények megszerzésével nõ.

2, Fegyverek is értelmetlenek a szinthez képest. Nincsenek különleges fegyverek, mész, a szintednek megfelelõ fegyvert találsz, és a szintednek megfelelõ szörnyeket ölheted.

3, a Karakterek nem értem miért ilyen animések, Dextert fel se ismertem, csak azért tudtam felismerni mert oda volt írva a neve.

Nem lenne rossz, az ötlet jópofa, de sokkal több fantázia kéne bele.

foxpal
Bétába benne voltam, de ha ingyenes mingyárt megyek vissza :D

Szivesen:) Nekem egy havaerom mondta:D
kössz:)
akk lehet hogy ismét visszatérek:P
Nem. Már régóta nem fizetõs. Nyugotan nézd meg:)
én ismerem csak sajnos már fizetõs:S
Hali. Ki ismeri a fusion fall-t? Az a cartoon networkon egy online mmo.
Az a Space Out volt:D
foxpal
Eszembe jutott még egy mese csak a neve nemugrik be:D
Vágjátok, hogy egy család kiköltözött az ürbe egy ilyen kupolából meg szmétbõl készített kis izén:D

Kár, hogy nem lett normális vége...bár érthetõ okokból sajnos.

foxpal
Amúgy a Samurai Jack is jó volt

Broafka
detto amúgy

Nekem a Mask csak angolul tetszett, aztán az vett rá, hogy megnézzem a Mozifilmet is, amin gyerekként szétröhögtem az agyam. :)

foxpal
Nembaj de a lényeg hogy ott vannak :D
De sajna csak 50 percet lehet egyszerre megnézni utána 1 órát várni kell

Broafka
kössz az oldalt, már rég megakartam nézni újra :)

habár nem sorrendben vannak a részek, mint ahogy fel van töltve, pl ami itt elsõ résznek van titulálva az tulajdonképpen a 3. rész

foxpal
A maskot most kezdtem el megint nézni:)
http://mesekaneten.blogspot.com/2010/04/maszk-mask.html itt vannak online :P

én a télleg régi rajzfilmekre gondoltam és a Bernard annyira nem régi
am van még a Scooby doo, Super-Secret Squirrel, A Maszk, 2 Stupid Dogs, Droopy, Master Detective
szóval a mi idõnkben voltak jó rajzfilmek:)
foxpal
Hát.. Jó valamennyire de azért néha jó volt:D

Broafka
KND az szerintem elég gagyi volt

foxpal
A legjobbakat nem is mondtátok Billy és Mendy kalandjai a Zord kaszással, KND , Pindur Pandúrok XD

Bruk
Johnny Bravo, Bernard, Bátor, a gyáva kutya, Az edzõtársam egy majom, Én vagyok Menyus :D

dexter laboratóriuma, boci és pipi
am mik vannak már meg?
Bruk
Huhh :D

Ezt már el is felejtettem.. érdemes volt benéznem ide. A régi rajzfilmek tényleg jobbak voltak, bár most is találni 1-2 nézhetõt..igaz már nem nézem ezeket a csatornákat.
Amúgy mondanátok pár régi mesét amik régebben mentek a CN-n (vagy esetleg más hasonló csatornán)? Mert elkezdtem õket összegyûjteni és feltöltögetni egy oldalra de pl.: "Mike, lu és og"-ra sem emlékeztem már...

Akinek DIGI-je van, érdemes ránéznie a csatornakiosztásra, mert nálunk pl. bejön a Boomerang. <#vigyor3>

Nahát, jön az új Batman rajzfilm széria a csatornára.

Már várom, mekkorát fogok okádni a szinkron miatt. :D

foxpal
Juuuuj az mekkora mese volt:D
Mintha csak tegnap lett volna:D

Mike, lou és og
ott csak az egy lány volt hajótörött:D
Sziasztok!engem egy 90-es évekbeli rajzfilm érdekelne ami anno a cartoon network-on ment... Annyira emlékszek h egy szigeten játszódott és a fõszereplõk úgy emlékszem,hajótöröttek voltak!
Segítségeteket elõre is köszönöm!
De most komolyan...

Ez az M.I. High nevû okádék anno a Cool TV-n ment. Aztán hamarosan törölték is onnan a mûsorról.
Nyilván azért, mert egy nevetségesen szar sorozat, és a kutya se nézte.

Erre mit csinálnak ? Átteszik a CN-re. Hát persze ! Hülyegyerekek úgyse értik a felét, majd õk nézik.

Jrex
Sztem a ben10 is jó.
mondjuk Dextert én is hiányolom:)

Broafka
hát azokat én sem értem (mondjuk a kém a családban nekem tetszik :D)

hiányoznak a régi mesék: Dexter, Pindúr pandúrok, még a mókusfiút is megkedveltem a végére, billy és mandy

helyette viszont van Chowder, Nyomi, Foster amik viszont jók :)

foxpal
Amúgy ja..
Ami régen karakteressé tette a Cartonnetwork-t most meg mi lesz már belõle..

Azon gondolkodom, hogy vajon mit keres a csatornán ilyen, hogy M.I. High, meg a Dr. Who totálisan lebutított gyermek-változata, a Sarah Jane Adventures...
Biztos ennyire nincs pénzük, hogy már a rajzfilmeket se tudják megvenni, és az ilyen Brit hulladékokat kénytelenek vetíteni.

Oldal 1 / 22Következő →