1051
-
XLR8 #292 Az új rész (ami szombaton lessz)leírnád a címét? Megköszönném! -
#291 Én mostanában Captain Planetet (Bolygó Kapitányát) nézek a Yoiutube-on! :D
tiszta retro feeling! oltári ez a rajzfilm így visszatekintve, pedig akkor annyira nem voltam oda érte, de végülis nem is olyan rossz az! :D -
XLR8 #290 Végre valaki aki értékeli a technikát!
-
XLR8 #289 Az kircsi! Szerintem jó lesz akárhány évad lesz. -
#288 minden bizonnyal... miért ne lenne?
egyébként, én már azt hittem hogy a 2. évad lesz a befejező, mert úgy nagyon végének nézett ki az a rész, dem ost hogy van 3. évad, tuti hogy lesz 4, meg 5 is! -
#287 Nekem is Upgrade a kedvencem vagy esetleg még Ghostfreak (Bár a Múmia is biztos nagyon cool).
Jut eszembe mintha azt olvastam volna hogy lesz negyedik évad is, igaz ez? -
#286 április 7! -
XLR8 #285 Új részről nem tudsz? -
XLR8 #284 Megnéztem a Monster Weather. Az is marhajó volt.
-
XLR8 #283 Ámen testvér!
-
#282 nem tom hogy a f*szba jön ez most ide...
egyébként szerintem nem undoírítóak, egyszerűen csak takarítani kell! alap higénia! -
XLR8 #281 Guszta!!! -
missxy #280 és ami biztos bejööönn HÁÁÁT EZZZZ -
XLR8 #279 Igaz. Láttam a Mummiás rész és oltári volt, csak azt sajnálom, hogy nem alakult át. -
#278 olyat se találtam még! angol tudás szükséges helyenként, de szerintem elég érthetően beszélnek néhány helyen, na meg a CN is régen is angol volt! :) -
XLR8 #277 Lehet. esetleg magyar felirat? -
#276 a magyarok olyanok mint mindenre! szarnak mindenre!
majd pont azzal fog valaki foglalkozni hogy magyarul tegyen fel rajzfilmeket!
magyarok... hülyék! -
XLR8 #275 Viszont Upgrade a "Game over"-ben jól jön. -
XLR8 #274 Magyar letöltést nem tudsz véletlenül?
-
#273 of course! :) -
XLR8 #272 Gondolom a "Ben 10,000"-ret láttad. És a "Benwolf"-ot -
#271 #262 ;)
nem olyan sok az a visszaolvasás! :)
ott van a media fülnél az oldalnál!
de ha folyamatosan követed az oldalt, akkor mindig leszedheted a legújabb részeket, én majd minden szombaton befogok írni egy ilyen előzetest szerintem! :) -
XLR8 #270 És a Monster Weather-t hol találtad? -
XLR8 #269 Az új rész a Múmia DNS-sel, azt hol találtad?
-
XLR8 #268 Lehet, de izlések és pofonok. De StinkFly-nak tényleg jó az angol hangja.
-
#267 upgrade? az szerintem ritka gyengus! :) -
XLR8 #266 Nekem XLR8 és Upgrade. -
#265 pont azon gondolkoztam, hogy kéne nyitni egy Ben 10-es topikot, szívesen megnyitnám, csak félek attól hogy a hülye modik bezárnák, mert hogy ebbe a topikba is belefér!ű
na meg ha itt mondanátok hogy ki mennyire Ben10 fan, akkor megnyitom, és akkor szerezhetünk róla képeket, meg ilyeneket, nah persze csak ha elegen vagyunk... -
#264 XLR8, és angolban a StinkFly-nak oltári a hangja! :) -
XLR8 #263 Kinek melyik idegen a kedvence? -
#262 Benjamin Tennyson kalandjai folytatódnak!
minden héten szombaton, egy új epizód!
E heti epizód:
Monster Weather (Szörny(ű) Időjárás)
Max nagyapa régi zenekaráért igencsak rajong, így kimennek egy koncertjükre (amit amúgy elég ritkán tesznek meg), Ben nem rajong túlzottan a bandáért, nem is csoda, hisz egy Vén Rock bandáról van szó!
A gond persze nem ez, hanem a helyi időjós ketyeréje, ami képes megváltoztatni az időjárást, a gép egy balul sikerült próbánál, egy villámlásnál öntudatra ébred és elszabadul a szörnyű időjárás! Vajon képes lesz Ben megállítani? Úgy hogy az Omnitrix kénye-kedve szerint változtatja Bent?
Megtudhatod, csak most! www.heatbleast.net -
#261 FuU kösz hogy szóltál, meg ezt az oldalt is köszi; tök jó hogy fent vannak a részek, le is szedtem mind
BEN 10 -
#260 BEN 10 ;)
meg van az új rész
Múmia DNS, most már áttud változni múmiává is Ben, csak még nem ismerjük azt a formáját
tök jó ez a 3. évad, minden részben egy újabb lényt kap Ben :)
és hol van Vilgox? :-/
Omnitrix ofrever! :D -
Cat 02 #259 1. 3 at néztem de mind rémlik :D -
#258 ezt mindenkinek látnia kell! ;) -
televanatököm #257 köszi -
#256 pont most akartam mondani, hogy milyen über király rajzfilm az, én minden szombaton megnézem a legújabb részt amit eddig levetítettek, fent van a:
Heatbleast.net-en :)
legjobb Ben-10 oldal!
az eddigi összes rész fent van, nagyon jó! :) -
televanatököm #255 hali mindenkinek, nekem ben 10 es pószterek kellenének, ha valaki tudna nekem segíteni annak nagyon örülnék, THX -
#254 A mai Ed Edd & Eddy-n jót röhögtem, egy nem szándékos de hatalmas poénon:
Mikor Eddyék megtalálták a szeméttelepen a "kanadai vízipisztolyokat" vagánykodnak vele a többiek előtt, megjegyzi Rudi: "Én szívesen kézbefognám a lövődet Eddy!" -
#253 Nem tudom elhinni, hogy senki nem rögzíti winyóra a Szuper Dod kalandjai-t magyar szinkronnal!
Hol van már a megváltónk??? :D
Valaki legyen szíves felvenni az összes évadot és közzé tenni valahol! Sztem sokan Qrva hálásak lennének! :)