1051
-
#252 Kicsit késve de:
Ez egy eszméletlen jó, kicsit darkos hangulatú mesesorozat volt, itthon azért nem is erőltették, mert a rengeteg angol és főleg skót történelmi/mitológiai utalás miatt valszeg a kislurkók nem igazán fogták volna, hogy miről van szó.(Bár voltak benne robotok meg repülők meg titokban a háttérből konspiráló nagyhatalmú kémszervezetek meg minden amit akartok)
Aki szereti a régi legendákat, főleg a Brit szigetek tájékáról (de benne van pl. a zsidók gólem története, amerikai indián mítosz meg még sok más is) annak egyszerűen must see, még felnőtt fejjel is élvezetes.
Énnekem megvan a teljes sorozat, sajnos nem a legjobb minőségben, de még így is rohatt jó. -
vasmacso #251 nem tudtok adni linkeket ahonnan le tudnám szedni a justice league unlimited és ben10 részeket????!!!
köszi -
otomka1991 #250 valaki tudja mi a nve annak az old mesének a cartoonon amibe hörcsögök voltak m ien indiánok és volt egy csaj höri aki totemeket idézet meg és volt egy sas medve meg tetkei totem ja és a db dbz és dbgt részeket rendelni lehet ill tölteni a dbzdream.hu rol sok siker:D+youtube on dfentvan a centurion csomo része
-
SlayR #249 Húúúú nemistudod micsoda emlékeket hoztál ezzel elő láttam az egész sorozatot akkori fejjel sokszor nehéz volt felfogni az egyik szériát le se játszották mert már erősen 18as karikájú votl ha jól hallottam -
Daza500 #248 Nem tud valaki egy torrent oldalt, ahol fennt van a Justice League Unlimited befejező évadja ? (nálunk még nem adják) -
#247 nem tudtok olyan helyet mint a ben 10-nél) ahol lelehet tölteni az összes Teen Titans részt? -
#246 ez tök király mese lehet :) -
#245 de szar, Windows Media Player Classic-kal nem is lehet lejátszani :-/
csak Win Media Player-rel tudtam, szal az alappal, vááá, de szar :-/ -
#244 áááááááááááááááááááááá
megjött az új Ben 10 rész és nem tudom megnézni, mert valami videó kodek hibát ír ki :_(
aki esetleg töltögeti, sikerült valakinek megnéznie? -
#243 Ben 10 előtt van, kb úgy 7 órakkor kezdődik... -
Nuki #242 mimi? -
#241 egyébként ez a Shaolin Showdown sem olyan rossz, csak helyenként nagyon gagyi... -
#240 azt tudtam hogy nő, mert utánanéztem a hangoknak :P
jah, valamilye nszinten megállná a helyét, de nekem az nem tetszett annyira benne (mint az összes többi ilyen jellegű mesében) hogy minden részben lerombolnak egy New Yorkot egy San Franciscót, és persze senki se hallott még az idegenekről (a CNN nem közvetítette :P)
persze, tudom hogy mese, de miért nem lehet úgy megemnteni embereket, meg megtámadni másokat, hogy ne dőljön össze a fél világ (olyan irreálissá teszi az egészet)
(u.i.: Stink Fly meg az XLR8 viszi a prémet, de egyre jobban kezdem megkedvelni Stink Fly-t) -
#239 Mielőtt valaki megszólna, Bart angol hangjáról szóltam és nem a magyarról aki a remek alakítást nyújtó Simonyi Balázs :) -
#238 Jaja! nekem is bejött a 3x01
Az hogy angolul jobb az alap. :)
Egy ilyen Cartoon-os mese van aminek jobb a szinkronja mint az angol. Az pedig A Szuper Dod kalandjai. :)
Amúgy Ben angol hangja egy nő, csak szólok. Ez bevállt szokás amcsiban. De M.o-n is volt már rá példa pl a kacsamesékben tiki viki niki hangja Pogány Judit volt asszem.
A Simpson családban is Bart hangja nő...és sorolhatnám. :)
Na a lényeg az hogy nagyon komálom ezt a Ben10 sorozatot. Őszintén szólva kicsit komolyítva a sztorit filmként is megállná a helyét. :) -
#237 jaja!
3. évad első része tök jó volt! :)
már tökre várom hogy végre rájöjjön a gyerek hogyan ne változzon vissza Ben-né :P
de angolul ezerszer jobb, magyarul majdnem az összes hőst ugyanaz a gyerek hang szinkronizál, de angolban majdnem minden szörnyet más, és pl a Stink Fly-nak meg az XLR8-nek tök jó hangja van :D -
#236 Ma értem a végére a 2. évadnak és jó látni hogy egyből kirakják az új részt a 3. évadból. Így mindíg lesz friss :)
Holnap a Season 3 Episode 1 jön, a már korábban Broafka által említett epizód. :)
Imádom ezt a rajzfilmsorozatot. Hülyén hangzik de 20 éves fejjel imádom ezt a rajzfilmet :D
Nincs benne semmi hú de komoly....de feldob 22 percig :) van feelingje ;) -
#235 aki nézi legalább angolul a Ben 10-et annak jelentem:
ÚJ RÉSZ!
BEN 10000! <--(tényleg ez a neve az új résznek ) -
Nuki #234 dbz volt magyarul, csak NAGYON régen :D -
SlayR #233 Mon mért nem nyomták Hungarisébe a DBZt? Egyetlen egyszer láttam belőle jópár részt egy délután még régen -
Nuki #232 read or die, spiral
a többi is ha elkapod az első részét, nézhető :)
(najó vannak kivételek amik nekem se tetszenek de azt ki lehet használni pH érték gyanánt pisi-evésszünetnek:D ) -
#231 Fuuuuuuuuuuuuuuck :)
Mik vannak :)
Ezt sem láttam már ezer éve.
Ilyeneket miért nem adnak most?
Csak ez a sok elcseszett 3d -s tranformers meg scobidoo vagy mi a fasz.
Igaz rég kinőttem az ilyenekből, de ha rámjön akkor eltudom nézegetni a CN -t.
Bár A+ -t szívesebben nézném ha adnának valami értelmiségi anime -ot mert mostanában semmi jót nem adnak :( -
#230 igen, ez az!
áááá, mennyit néztem! :D
és hogy imádtam! :D -
#229 MEGVAN!!!!!!!!!!!! Swat Kats!!!!
Swat Kats intro
The best -
#228 Hát igen a neve jó lenne :) régi nagy kedvenc ;) -
#227 anyááám, asszem tudom miről beszélsz, és asszem szerettem is aztán a rajzfilmet... juuuj, a régi rajzfilmek mennyivel szórakoztatóbbak voltak! :D -
#226 Valaki emlékszik még egy régi cartoon network műsorra ahol 2 macska karakter egy vadászgéppel mentette meg a városra törő veszedelmeket? Még annyira emlékszem hogy egy roncsteleben dolgoztak és pont az alatt volt a felszállópálya :) -
paj01 #225 nah csak meglett... lekoteleztetek:) legjobb rajzfilm. transformersnek koze nincs hozza:) -
#224 transformers koppintás? :D
drága barátom ez jóval a transformers előtt készült szerintem! -
#223 én se ismerem :( -
#222 Szerintem ez Transformers-koppintás vagy egy útóhullám meglovagolása, első látásra nem tűnik olyan jónak, de ez csak első benyomás ;) -
#221 jaaaaj! deeee! emlékszem már rá! :D
már csak ezért is ;)
ezt én mennyire szerettem! :D:D -
#220 hmm
én ezt miért nem ismerem? :-/ -
Nuki #219 fú nagyon nagyon nagyon régen mi is hogy szerettük azt :D bár igazából annyi esett le az egészből hogy átváltoznak és csúúúcs :D -
Horatio Bloom #218 Hahó
Azt hiszem, én segíthetek régi CN-nézőként... A sorozat a The Centurions volt. Három fickó, egy narancssárga, egy bajuszos zöld és egy kék pasas kalandjairól +nő+kutya+főgonosz -
paj01 #217 ja.. cartoonon neztem a musorlistat.. minden regi cuccot megtalaltam de ezt nem..pedig biztos h ott lattam.. -
#216 hmm, hol láthattam én ezt? -
THE DAHAKA3 #215 ja lejjebb olvastam látom irtad a ruhájuk szinet :D, tudom melyikre gondolsz de a nevére nem emlékszem -
THE DAHAKA3 #214 3an voltak és asszem volt sárga ruhás, piros meg kék ugye ? :D -
#213 ötletem sincs, sry