1051
-
#52 hűha' Ez így szép és jó, csak jólenne kicsit bővebben, meg sajna egyelőre fogalmam sincs honnan szerezzek részeket, de majd megpróbálok -
Lyan Kyj #51 Csináld csak szorgosan, aztán szerezz rá vhogy magyar szinkronos részeket, mert a szinkron vhogy minden mesénél 1000x jobb, mint az eredeti (pl. The Simpsons, Powerpuff Girls, The Grim Adv.... stb)!!!:) -
#50 áh' még is sikerült de szinte semmi sincs rajta :DD
akit érdekel azér megnézheti http://szilajmaggot.uw.hu/billy/index.html -
#49 Csináltam egy Billy és Mandy-s oldalt csak nemtom feltölteni :S:( Mongyuk nem is valami komoly de, úgyis van millió gagyi oldal akkor mért ne legyen egyel több.. Legalább html lenne nem gportal :D -
#48 Billy és Mandy überel mindent !!!!
Mikor a Kaszás beállt modellnek aszittem besz*rok!!
Nézzétek ezerrel!! -
#47 köszi.:D -
#46 minden hétvégén 10 órától
minden hétköznap 7 órától van egy kicsi, és este 19 órától van egy nagyobb, asszem -
#45 Ma lesz elsőnek a TOONAMI? Mert én még nem láttam? -
#44 senki!:)
kedvenc rep gép századom
leginkább a vf-84
csak 2005 elején kivonták őket a hadrendből...így már nincsenek,csak más rep.gépen...azt meg nem nagyon szeressem'!:)
na on -
#43 boccs a műveletlenségemért:
Ki az a Jolly Rogers? -
#42 az valóban nagy rajzfilm!
az én kedvenceim:
Dexter lab
Ed, Edd és Eddy
Tini Titánok
Billy és Mandy kalandjai a kaszással (csak sajnos azt már nem játsszák) :( -
#41 :| -
#40 nem tértünk át,de a logó tartalma...na mind1 aki tudja-tudja aki nem az nem,hogy mit tartalmaz!:DDD -
#39 én az Ed Edd és Edyben hallok olyan dumákat,hogy -
#38 Skyline?
áttértünk a gifes logokra? :)
ne haragudj hogy ezt mondom, de szerintem jobbak voltak a jpg-s logoid -
#37 engem kicsit idegesített az a rajzfilm, de szerintem az is jobb volt angolul:
I are baboon :D -
#36 régi betmen'!:)
persze a batman of the future sem olyan rossz de valahogy a régebbi jobban tetszett -
#35 Én vagyok menyus az abszolút beszteszt. Magyar szinkron meg zseniális! Olyan szövegeket nyomnak le, hogy fogo ma hasam :D -
#34 Tini Titánok viszont mennek, és azok meg jók :) -
#33 sajnos azt már nem adják, pedig az nagyon jó volt :( -
Ben C #32 Nekem ezek nagyon bejönnek spec. :D -
#31 A Billy és Mandy kalandjai a kaszással már sosem adják???:( -
#30 most se olyan rossz magyarul, egész jól elvannak találva a magyar hangok, van persze egy kettő ami jobb volt angolul
pl:
Dexter lab. -
Neophyte #29 Van itt egy szavazás voksoljatok:
Toon Awards -
#28 2 Stupid dogs-ot jól láttam, hogy senki sem említette meg? :) Én nagyon bírtam azt is :) Régen jópár éve amikor még minden angol volt rajta nagyon sokat néztem etz a csatornát :) -
directorius #27
Melyik volt előbb a képregény vagy a cartoon? -
Daza500 #26 A régi rajzfilmeknek tényleg nagyon ratyi szinkront adtak, de a legújabbaknak azér már jobb.
De amúgy az egész csatorna megváltozott, amióta felvásárolták a Lengyelek.
Pölö a reklámok csak színtiszta lengyelül szólnak, ami elég röhögtető. :-))
Nameg persze egyre jobban terjednek rajta a japán anime-filmek is.
Na nem mintha az baj lenne.... -
spy803 #25 Régen volt egy vonatos mese is, amiben arca volt a mozdonyoknak. Asszem Thomas and thank engine volt a címe. Nem tud róla senki? -
Darkboy #24 Az új scooby doo kurva szar :(
A 'Scooby Do, Where Are You?' (1969) szerintem a legjobb :) Főleg amikor hajnal 5-6-kor nyomatják.. Az marhakirály :D
Scooby Doo (1969), Dexter laboratóriuma, Görcs ikrek, Ed Edd Eddy... Kb ennyi... -
#23 Egyik kedvencem az Interlude with a Vampire volt, de sajnos már nem adják.
A magyar szinkron nemcsak szöveg, de a szereplők hangszíne szempontjából is förtelmes, borzalmas, kiábrándító.
Cow and Chicken, Dexter's Lab, Powerpuff Girls -- ezek mind úgy voltak jók, ahogy eredetileg készültek, mégpedig angol nyelven. -
#22 jah azok nagyon nagyok!:D recs -
#21 váá, találtam videót is: EZEKITT -
#20 nem tetszik menj és írd te a szinkront!:PPPP
[na csak hülyül] -
#19 Ja, amikor kiírják a képernyőre, hogy SWAAANK!! és bemonják, hogy PUFF... -
#18 legalább érti az ember miről is van szó!:)
elvégre nem mindenki tud angolul!:) -
#17 Azért jókis rajzfilm, és az igazi fanatikusoknak pószter ITT -
#16 Jah, elsőszámú hangulatromboló tényező: "bumm", "reccs" "shuss" énmeg a székkel együtt "püff" a hátamra -
#15 Az a legjobb benne, hogy a hangefekteket is szinkronizálják, az kész... -
#14 számomra ez az egyetlen mese csatorna, ahol "igényes" meséket sugároznak :)
persze van pár kivétel itt is (sajnos) -
#13 Courage iz dö best! (Bátor, a gyáva kutya) Napersze, angolul volt rohadtul hangulatos kis rajzfilm. A magyar szinkron elbaszta az egészet. Nagy kár érte...