23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
FLeK0 #875 Egyszeruen tudni szerette volna, hogy honnan szeded az infokat az ot is erinto sorozatrol, es harom keres utan sem tudtal pontositani a feltetelezeseiden. -
ruma #874 Már nyugodt vagyok! -
ruma #873 Hát aki így nyilvánul meg azt nem fogom tisztelni, akármekkora ember is ezen az oldalon! Én le írtam valamit amit olvastammáshol, aztán semmilyen ok nélkül elkezd velem köcsögösködni! Ezekből a hozzászolásokból csak egy olyavki tűnik ki,aki sokat gondol magáról! -
#872 nyugi.. -
Garfield #871 Igencsak a rossz embernek estél neki, mind az SG-ben betöltött szerepe, mind a filmekkel, sorozatokkal kapcsolatos ismeretei alapján... -
#870 én is megnéztem mind a 13 részt...tök fasza, csak most várhatok 3hónapot... -
ruma #869 "erre nincs kedved válaszolni (hogy melyik az a min. 3-4 fórum) vagy azért nem válaszoltál mert hazudtál?"
Az anyád hazudott te f***! Sikerült felbasznod az agyamat! Én ezt olvastam és kész...leszarom hogy te mi a f***t gondolsz!
Tudod mit nézd meg a sniperelite.fw.hu oladlt meg a feliratok.hu-n a fórumot aztán írd be nekik hogy hülyék és hazudnak mert valmit nem úgy tudnak mint te a nagy király! Királyítsál nekik is! Szal nyasgem!
Többiektől elnézést a stílusért, nem szoktam így beszélni a NORMÁLIS, még egyszer mondom NORMÁLIS emberekkel! -
HoldMyPocket #868 Gondoltam (reméltem) hogy Lincoln Michael-t fogja majd választani Veronica helyett. Sokkal erősebb (különlegesebb) és régebbi a kapcsolata az öccsével. -
#867 Na megnéztem mind a 13 részt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azért nem gondoltam volna, hogy John lesz az aki végül nem szökik velük. T-Bag(T-áska deszar.. :DDD) azért jól elintézte.
Lincoln simán feladta volna az egészet, pedig ott van a másik esély is még mindig, Veronica álltal. De ő azért simán bevette azt a fekete tablettát ami szerencsére, csak ételmérgezést okozott... Azért tényleg egy zseni ez a Májkel. :) Pont így vége lenni a 13 résznek ááá....
Nagyon bejön ez a sorozat, de sajna messze van a Március... Mind1, addig is jönnek majd az új Lost epizódok. -
winnie #866 el kell osztani valahogy a 22 részt az 52 hetes évben. -
#865 jah kösz
utananeztem igen 22reszes mert azt irja h 9részt fognak levetiteni majd marciustol -
HoldMyPocket #864 22 részes lesz, nem? -
#863 a szezon 20 részes (asszem...), de eddig csak 13 rész ment le, és márciusban folytatódik csak... -
#862 nagyon bejön ez a sorozat, most neztem meg a 8. részt
egyebkent most akkor az van h ez a szezon 13 reszes es marciusban lesznek uj reszek? -
winnie #861 Jó figy nem kell elhinni, én leírtam ide hogy úgy tudom, mert már sok más fórumon is olvastam...
erre nincs kedved válaszolni (hogy melyik az a min. 3-4 fórum) vagy azért nem válaszoltál mert hazudtál? -
ruma #860 Igen jók ezek a képek!!!! -
#859 nice -
HoldMyPocket #858 oh.. hidd el nekem én eléggé boldog vagyok Michael-el és LJ-vel is, hehe.. egyezik az ízlésem T-Bag-el. ;)
Itt nézz körül:
http://www.livejournal.com/users/zsuness/132038.html
meg itt:
http://www.livejournal.com/users/zsuness/112390.html
Ha beállított képet akarsz mondjuk, akkor érdemesebb a PB Online-ra felmenni pl.. vagy valami másik PB-s fanste-ra.
Illetve.. ekkora jó? ;)
http://www.biatv.hu/~cable/zsu/tattoo.jpg -
ruma #857 Egy kép Wenworth-ról!
Itt is vannak kurva jó képek!
meg keress rá pl google-ban és kidob vagy 1000 képet! -
ruma #856 hát gondolom tudod,de a hivatalos oldalon van pár kép... -
#855 hétvégén lehet lesz egy szusszanásnyi időm, és lehet összedobok egy flash bannert, ahol majd mindegyik szereplőről lesz külön kép, és váltogatják egymást, mert szegény dokinénivel ne akarjunk ennyire kitolni :)
annyi segítség kéne, hogy egyrészt kéne nekem erről a képről egy nagyobb felbontású:
másrészt mindegyik szereplőről egy különálló, legjobban sikerült kép, így egyrészt az én munkám is könnyebb, másrészt egy kicsit mindenkié lesz majd a banner :) -
#854 te :)
vajon ki nincs a #850 -ben belinkelt képen, ami miatt nem tetszik neked? ;) -
HoldMyPocket #853 ?? vagy nem én Zsu? -
#852 ez zsu-nak nem tetszene :) -
HoldMyPocket #851 hmm.. Wentworth magasabb mint Dominic?
Amúgy jah, ez jó kép Sarah-ról. (de Robin-nak ez a szoknya abszolút előnytelen) -
ruma #850 itt is vanegy kép, ezen a Sara jobban néz ki szerintem!
Ezen a címenmeg találtok jópár promóciós képet! -
HoldMyPocket #849 Erre nem igazán tom mit mondjak. :)))))))))) igen, promóciós kép. igen, börtönös promóciós. És? :)) Attól még poén hogy a pedofil és a gyerek egymás mellett állnak. Legalábbis nekem az.
ruma: egyetértek T-Bag-el kapcs. :))) -
ruma #848 hát persze... -
ruma #847 T-Bag kurva jól néz ki a képen! -
ruma #846 Vannak fenntartásaim a fórummal kapcsolatban, de elviselem abszolút...szal no para...
Ezt a szobát azért nyitották hogy megvitassák a Prison Break-el kapcsolatos dolgokat? Komolyan?!
Ezt nem is tudtam! -
North #845 Nekem az első kép jobban tetszik. -
#844 "bár dokinéni elég előnytelenül fest rajta,"
miért? mert nem mesztelen? -
#843 nem rosz kép... majd estére megnézem mit tudok kihozni belőle... -
Szolnokboy #842 itt nem az a lényeg, hanem az hogy ez egy promociós csoportkép ( egy a sok közül) és nagyjából mindenkit ráraknak és mert a cselekmény egy igen nagy hányada játszódik a börtönben , ott fényképezkedtek.
Én csak azt sajnálom hogy Westmoreland lemaradt -
HoldMyPocket #841 Itt van ez.. ezen mondjuk meg szerintem Veronica beállása a vicces.. de Sara egész türhető..
http://www.biatv.hu/~lost/group.jpg
(plusz ami engem megfogott a képben az az, hogy vagy direkt, vagy teljesen véletlenül, de az, aki beállította őket a képre egymás mellé tette LJ-t és T-Bag-et, ami szerintem elég vicces tekintve hogy miért ül T-Bag a Fox River-ben..) -
#840 hm :)
dokinéni tényleg ne a legjobb, de ezt az egy ilyen képet találtam, amin mindenki ilyen szépen beállt... :) -
#839 tökeletes, intézzed a modiknál :)
(max ha valaki nagyonakar egy jobbat, akkor majd szól :))
update: bár dokinéni elég előnytelenül fest rajta, no mind1 :/ -
#838 csináltam pár kattintással egy bannert... jöhet? :)
-
#837 ez megmarad egészen a 13dik részig...amennyire sablonos az alaptörténet, annyira hihetetlen, hogy egy laposabbnak nevezhető rész sincs :)
(jó persze ha valamelyikben a dokinéni cimbfixben fog rakoncátlankodni, akkor hirtelen az összes többi rész monotonná degradálódik, de erre még várnunk kell :D) -
winnie #836 off. a eurosport fórumon olvastad, hogy itthon márciusban lesz a prison break?