23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • FLeK0
    Egyszeruen tudni szerette volna, hogy honnan szeded az infokat az ot is erinto sorozatrol, es harom keres utan sem tudtal pontositani a feltetelezeseiden.
  • ruma
    Már nyugodt vagyok!
  • ruma
    Hát aki így nyilvánul meg azt nem fogom tisztelni, akármekkora ember is ezen az oldalon! Én le írtam valamit amit olvastammáshol, aztán semmilyen ok nélkül elkezd velem köcsögösködni! Ezekből a hozzászolásokból csak egy olyavki tűnik ki,aki sokat gondol magáról!
  • joebacsi
    nyugi..
  • Garfield
    Igencsak a rossz embernek estél neki, mind az SG-ben betöltött szerepe, mind a filmekkel, sorozatokkal kapcsolatos ismeretei alapján...
  • quack
    én is megnéztem mind a 13 részt...tök fasza, csak most várhatok 3hónapot...
  • ruma
    "erre nincs kedved válaszolni (hogy melyik az a min. 3-4 fórum) vagy azért nem válaszoltál mert hazudtál?"

Az anyád hazudott te f***! Sikerült felbasznod az agyamat! Én ezt olvastam és kész...leszarom hogy te mi a f***t gondolsz!
    Tudod mit nézd meg a sniperelite.fw.hu oladlt meg a feliratok.hu-n a fórumot aztán írd be nekik hogy hülyék és hazudnak mert valmit nem úgy tudnak mint te a nagy király! Királyítsál nekik is! Szal nyasgem!

Többiektől elnézést a stílusért, nem szoktam így beszélni a NORMÁLIS, még egyszer mondom NORMÁLIS emberekkel!
  • HoldMyPocket
    Gondoltam (reméltem) hogy Lincoln Michael-t fogja majd választani Veronica helyett. Sokkal erősebb (különlegesebb) és régebbi a kapcsolata az öccsével.
  • mukika
    Na megnéztem mind a 13 részt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Azért nem gondoltam volna, hogy John lesz az aki végül nem szökik velük. T-Bag(T-áska deszar.. :DDD) azért jól elintézte.

Lincoln simán feladta volna az egészet, pedig ott van a másik esély is még mindig, Veronica álltal. De ő azért simán bevette azt a fekete tablettát ami szerencsére, csak ételmérgezést okozott... Azért tényleg egy zseni ez a Májkel. :) Pont így vége lenni a 13 résznek ááá....

Nagyon bejön ez a sorozat, de sajna messze van a Március... Mind1, addig is jönnek majd az új Lost epizódok.
  • winnie
    el kell osztani valahogy a 22 részt az 52 hetes évben.
  • quack
    jah kösz
    utananeztem igen 22reszes mert azt irja h 9részt fognak levetiteni majd marciustol
  • HoldMyPocket
    22 részes lesz, nem?
  • joebacsi
    a szezon 20 részes (asszem...), de eddig csak 13 rész ment le, és márciusban folytatódik csak...
  • quack
    nagyon bejön ez a sorozat, most neztem meg a 8. részt
    egyebkent most akkor az van h ez a szezon 13 reszes es marciusban lesznek uj reszek?
  • winnie
    Jó figy nem kell elhinni, én leírtam ide hogy úgy tudom, mert már sok más fórumon is olvastam...

erre nincs kedved válaszolni (hogy melyik az a min. 3-4 fórum) vagy azért nem válaszoltál mert hazudtál?
  • ruma
    Igen jók ezek a képek!!!!
  • mukika
    nice
  • HoldMyPocket
    oh.. hidd el nekem én eléggé boldog vagyok Michael-el és LJ-vel is, hehe.. egyezik az ízlésem T-Bag-el. ;)

Itt nézz körül:
    http://www.livejournal.com/users/zsuness/132038.html
    meg itt:
    http://www.livejournal.com/users/zsuness/112390.html

Ha beállított képet akarsz mondjuk, akkor érdemesebb a PB Online-ra felmenni pl.. vagy valami másik PB-s fanste-ra.

Illetve.. ekkora jó? ;)
    http://www.biatv.hu/~cable/zsu/tattoo.jpg
  • ruma
    Egy kép Wenworth-ról!
    Itt is vannak kurva jó képek!

meg keress rá pl google-ban és kidob vagy 1000 képet!
  • ruma
    hát gondolom tudod,de a hivatalos oldalon van pár kép...
  • joebacsi
    hétvégén lehet lesz egy szusszanásnyi időm, és lehet összedobok egy flash bannert, ahol majd mindegyik szereplőről lesz külön kép, és váltogatják egymást, mert szegény dokinénivel ne akarjunk ennyire kitolni :)
    annyi segítség kéne, hogy egyrészt kéne nekem erről a képről egy nagyobb felbontású:

másrészt mindegyik szereplőről egy különálló, legjobban sikerült kép, így egyrészt az én munkám is könnyebb, másrészt egy kicsit mindenkié lesz majd a banner :)
  • joebacsi
    te :)
    vajon ki nincs a #850 -ben belinkelt képen, ami miatt nem tetszik neked? ;)
  • HoldMyPocket
    ?? vagy nem én Zsu?
  • joebacsi
    ez zsu-nak nem tetszene :)
  • HoldMyPocket
    hmm.. Wentworth magasabb mint Dominic?

Amúgy jah, ez jó kép Sarah-ról. (de Robin-nak ez a szoknya abszolút előnytelen)
  • ruma
    itt is vanegy kép, ezen a Sara jobban néz ki szerintem!

Ezen a címenmeg találtok jópár promóciós képet!
  • HoldMyPocket
    Erre nem igazán tom mit mondjak. :)))))))))) igen, promóciós kép. igen, börtönös promóciós. És? :)) Attól még poén hogy a pedofil és a gyerek egymás mellett állnak. Legalábbis nekem az.

ruma: egyetértek T-Bag-el kapcs. :)))
  • ruma
    hát persze...
  • ruma
    T-Bag kurva jól néz ki a képen!
  • ruma
    Vannak fenntartásaim a fórummal kapcsolatban, de elviselem abszolút...szal no para...

Ezt a szobát azért nyitották hogy megvitassák a Prison Break-el kapcsolatos dolgokat? Komolyan?!
    Ezt nem is tudtam!
  • North
    Nekem az első kép jobban tetszik.
  • Bandee1987
    "bár dokinéni elég előnytelenül fest rajta,"

miért? mert nem mesztelen?
  • mukika
    nem rosz kép... majd estére megnézem mit tudok kihozni belőle...
  • Szolnokboy
    itt nem az a lényeg, hanem az hogy ez egy promociós csoportkép ( egy a sok közül) és nagyjából mindenkit ráraknak és mert a cselekmény egy igen nagy hányada játszódik a börtönben , ott fényképezkedtek.

Én csak azt sajnálom hogy Westmoreland lemaradt
  • HoldMyPocket
    Itt van ez.. ezen mondjuk meg szerintem Veronica beállása a vicces.. de Sara egész türhető..
    http://www.biatv.hu/~lost/group.jpg

(plusz ami engem megfogott a képben az az, hogy vagy direkt, vagy teljesen véletlenül, de az, aki beállította őket a képre egymás mellé tette LJ-t és T-Bag-et, ami szerintem elég vicces tekintve hogy miért ül T-Bag a Fox River-ben..)
  • mukika
    hm :)

dokinéni tényleg ne a legjobb, de ezt az egy ilyen képet találtam, amin mindenki ilyen szépen beállt... :)
  • joebacsi
    tökeletes, intézzed a modiknál :)
    (max ha valaki nagyonakar egy jobbat, akkor majd szól :))

update: bár dokinéni elég előnytelenül fest rajta, no mind1 :/
  • mukika
    csináltam pár kattintással egy bannert... jöhet? :)

• joebacsi
    ez megmarad egészen a 13dik részig...amennyire sablonos az alaptörténet, annyira hihetetlen, hogy egy laposabbnak nevezhető rész sincs :)
    (jó persze ha valamelyikben a dokinéni cimbfixben fog rakoncátlankodni, akkor hirtelen az összes többi rész monotonná degradálódik, de erre még várnunk kell :D)
  • winnie
    off. a eurosport fórumon olvastad, hogy itthon márciusban lesz a prison break?