23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Szolnokboy
    én legutóbb a Bájkeverő-ben láttam
  • WTH
    Még valakit láttam tegnap: a Derailed c. filmben (mozi) volt egy igen rövid szerepe a PB-beli Hale ügynöknek. Ő az alacsonyabbik, a kevésbé gonosz. A Derailed -ben valami börtönőr-szerűség volt...
  • ruma
    Hja láttam énis! Bekapcsolom a tv-t aztán ott virít az Abruzzi!:D Ráadásul igencsak hasonlított a kínézete a Prison Breakben lévőhöz!
  • NeoMaN
    Ja, láttam.
    Szintén szimpatikus fickó szerepkörben... :D
  • WTH
    Tegnap "Abruzzi" volt a retek-klubbon, a 8 mm -ben...
  • Szolnokboy
    már csak 2 hónap
    Ma jól félre olvastam !
    Azt hittem közelebb vagyunk 1 héttel :)
  • winnie
    de attól még március 20-ig kell várni
    A FOX kihirdette a tavaszi programját.

MONDAYS
    8:00-9:00 PM PRISON BREAK
    9:00-10:00 PM 24[b/]

Március 13-tól.

Leeve írta a feliratok.hun.
  • HoldMyPocket
    Hát annyira nincs különbség egy másfél szezonos sorozatnál "az első szezon" és a "sorozat" között, ha érted hogy értem.. szal szerintem akkor is amiatt kapta amit az első szezonnal elértek az alkotók.

Nem hagytam abba a nézést, mert bármennyire is idegesít, van egy "hátha" érzés bennem, ["hátha" túllépnek a hatch-en ;)] szal maradok.. Talán Ana-Lucia része óta azért jobb már a dolog..meg azért Saweyer/Jack.. és már csak Dom miatt is.

Én nem írom le a PB-t. ;)
  • fifi
    ???
  • FLeK0
    ?!
    Nem kell már csak március 13-ig várni!!!
  • NeoMaN
    Jack Bauer fogja vinni...
    :)
  • winnie
    a lost a gg-t a sorozatért kapta meg, nem a tavaly évadért. mondjuk, hogy a tavalyi + idei, de mindegy, mert ez szimpátiaszavazás nkább.

de engem halálra idegesít a második szezon.

melyik résznél hagytad abba?

nekem jobban tetszik a második, amúgy, végre történik is valami. mondjuk az első évad is alap volt, persze.

Majd jövőre megkapja a PB.

szerintem kizárt. lesznek új sorozatok, most ugye a nagy dér-dúr miatt kapta inkább a jelölést. szavamon lehet fogni:)
  • HoldMyPocket
    Szerintem a LOST jó volt.. valamikor az első szezon idején.. de engem halálra idegesít a második szezon.. mindegy.. ezt a GG-t amúgy is a tavalyiért kapta..azért meg megérdemelte végülis.

Majd jövőre megkapja a PB.

Színészileg azért ott vannak ők is szerintem.. pl Evie vagy Matthew Fox.. szerintem marha jók tudnak lenni ha akarnak.
  • ruma
    Egyébként a Lost se rossz! Azt nem mondhatom! most nézem a részeket, de szerintem messze nem bír olyan szinészi játékkal és olyan szinészekkel, mint a PrisonBreak! Meg nincs meg az a mondanivalója a számomra mint a PrisonBreakne, ésszámomra túl sok benne a tipikus amerikai fantasztikum!
  • ruma
    Legyen igazad!
  • Bandee1987
    DE B*SSZAMEG, MÉG VÁRNUNK KELL MÁRCIUSIG.

[keservesen pők]
  • joebacsi
    még tul uj a pb, majd jövőre :)
  • Bandee1987
    várható volt sajna
  • ruma
    Basszus nem a Prison Break nyerte a Golden Globeot, hanem a Lost! Nem igazság!!!!
  • ruma
    NO COMMENT!
  • fifi
    jólvan már, fejezd be te is, már régen pontot tett a végére a két delikvens...
  • atothhu
    ezt nem moderálná valaki?

"haverom mondta", "sok más fórumon..", de semmi konkrét, sokadik kérésre sem. sőt még produkál egy ilyen hozzászólást? mindig is végtelenűl nulla embereknek tartottam, ezeket az (ál)kemény embereket akik fórumon anyáznak(egyáltalán bármilyen körülmények között nulla aki anyázik), és faszoznak, stb... főleg, ha nem is kaptak ilyet..
    ezután "felirat.hu-n rajta volt pedig!" és még van arca továbbra is ide írni..? :)

Hallod "Nekem haverom mondta", ha továbbra is írkálsz, akkor akkor neked nagyon rossz lesz, ezt amu "sokoldalon láttam már". biztosan tudom nagyon véged lesz "nem kell elhinni, én leírtam ide hogy úgy tudom, mert már sok más fórumon is olvastam..." nézd meg! nem találod? "rajta volt pedig!" ezzel, h most sokadik kérésedre sem írok infót "Sikerült felbasznod az agyamat! Én ezt olvastam és kész...leszarom hogy te mi a f***t gondolsz!" "nyasgem" :D
    LOL
  • winnie
    jóvanna, csak tanuéságos volt, hogy egy fix időpontot beír valaki és mindenki elhiszi neki kérdés nélkül.

vége.
  • joebacsi
    idevágó kép :)
  • HoldMyPocket
    Ugye? Nekem is nagyon tetszik az a rajz. Hihetetlen jó.
  • NeoMaN
    Jaj, winnie, most már tényleg túlliheged..
    :P
  • winnie
    értem. ennyit akartam megtudni.

akkor csak annyi, hogy legközelebb ne tényként kiáltsd ki a hírt, hanem írd oda, hogy a chaten valaki azt mondta. lezárhatjuk a témát:)
  • ruma
    Vazze nagyon teccik az a kép az elemzés alatt!
  • ruma
    Érdekes, mert haverom megnézte, és kérdeztem hogyszerinte ki alakította legjobban a szerepét...és ő is a T-Baget mondta! Érdekes velemis megesik hogy a rossz oldalt választom egy történetben, vagy filmben...érdekes, nemtudom, de nagyon eltalálták aazt a szereplőt és a színész( ha jól tom Robert Knapper) is nagyon jól játsza el! Valami van aszeméyliségében ami ugyananynira megragadó szerintme mint pl a Michael szemei, és nézései. Nagyon jó hogy nem imsmertebb szinészek játszanak benne( jó persze van párismertebb, de mégse egy Brad Pitt pl) Szal szerintem ilyen nagy sztárok nem tudták volna alyen jól elődni ezeket a személyiségeket!
  • ruma
    Hát izé....anynira ideges voltam hogy odase figyeltem hogy mit írtam! Na prisonbreak.fw.hu-n is olvastam a chaten, de a felirat.hu-n rajta volt pedig!
  • HoldMyPocket
    Egy félkész T-Bag személyiségelemzés..vagy hát legalábbis kísérlet rá..
  • winnie
    megnéztem.

1. a feliratok.hu fórumon ilyenről nem volt szó.

2. a sniperelite fórumon, bár keresővel nem találok "prison" szót a fórumban, gondolom nem éppen hiteles hírforrás.

de mondom, egyik fórumon sem találtam egy árva szót sem arról, hogy lenne hazai premier időpont.

ezt írtad: Nekem haverom mondta, és sokoldalon láttam már, de keresek pontos helyet hogy megnézhesse azis aki kételkedik benne...

sok oldalon láttad. pontos helyet keresel. s bár a kettő nem sok, de megneveztél két oldalt, ahol én nem láttam.

te pedig pontos dátumot, kezdési időpontot írtál. én kételkedek.
  • ruma
    Lehet hogy csak kacsa....de most mond már meg hogy miért hazudnék?????? Azért járok ide erre fórumra, mert itt ugyanúgy vannak olyan emberek, akik nagyra tartják a sorozatot, mint én! Most miért hazudnék? Ez a megfogalmazás baszta fel az agyam!!! Én megosztottam veletek, aztán vagy igaz vagy nem...majd kiderül...de hogy hazudnék....
  • ruma
    Az anyázós hozzászólásban leírtam hogy hol olvastam!
  • NeoMaN
    RTL Klub hozzáfűzés a leadják/nemadják témához:

"A Prison Break című sorozatot valószínűleg nem fogjuk adni.

Üdvözlettel:
    Pogonyi Nóra
    Közönségszolgálat"

Bár természetesen szokásuk a hazugság /konkurens csatorna miatt/, és valószínűleg a közönségszolis kiscsajnak fingja nincs a csatorna távolabbi terveiről.
    :D
  • winnie
    Az anyád hazudott te f***! Sikerült felbasznod az agyamat! Én ezt olvastam és kész...leszarom hogy te mi a f***t gondolsz!

szícsász, herceg. ahogy fleko is írja.

no rosszindulat, én csak kérdeztem, hogy tényleg olvastad valahol vagy hazudtál. ennyi. csak mert már 4edjére tettem fel a kérdést, hogy mi az infó forrása - te azt írtad, hogy több fórumon is olvastad - én meg rákérdeztem. ennyi. nem mondtam, hogy hazudsz egy szóval sem.

csak vártam, hogy nevezd meg a forrást, vagyis hogy melyik fórumokról származik a hír.

szóval? nem szemétségből, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy hol olvastad melyik "több fórumon", mert ha hiteles az infó, akkor kirúgjuk a ház oldalát, hisz az nagy hír lenne. ha nem hiteles, akkor majd ősszel, és kissé elcsodálkozunk, hogy honnan is jött elő ez az adat. a 9 óra.

(ha olvastad akkor elárulod, ha nem olvastad akkor viszont nyilván hazudtál - ebben megegyezhetünk, nem?:)