23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Hunnenkoenig
    A Green Mile-ban sem az elitelttel gyakoroltak, nem?

Mi ertelme lenne a szoktatasnak? Ugyis csak egyszeri alkalom, aztan a halalraiteltet a vegen igazan nem erdekli, hogy jol sikerült-e a produkcio.
  • Cvd
    Asszem szokás az éles előtt egy-két demokivégzést is csináltatni az elitélttel hogy szokja a dolgot, meg biztosra tudja mindenki hogy mikor mi a teendő. Vagy ha a valóságban nem is így van, de pl. a Green Mile-ban is benne volt ez a momentum. Jó eséllyel most is erről lehet szó, azt nem hiszem hogy kifektetnék a testvérét. Habár végülis már feláldozható karakter, a szabadon lévőkre egyébként is vadászik az ügynök, az öcsinek meg úgyis meg kell szöknie.
  • Bandee1987
    megdöglik a pi**ába és kész

[csak vitzel]
  • Lyan Kyj
    Hé, az új részek trailerének legvégén letakarják idősebb Scofield fejét, nem????Akkor elkapják? hihetetlnel kíváncsi vok, hogy sikerül halasztani a kivégzést..ha egyáltalán halasszák.
  • Amse
    na ezaz....
    ha legalább így kritizálja legyen már tisztában az alaptörténettel.
    az a mondat amit lentebb idéztek az valami szánalom.
    persze, hogy vannak a sorozatban hibák, de ez a gyerek teljesen mást kritizál nem azt amit kéne.nagyon el van tévedve.
  • DJviolin
    Ez is lehet.
  • NeoMaN
    Sztem meg a csatorna miatt RAT....
    Mintha a trélerben ott futkosnának. :)
  • Hunnenkoenig
    lol
  • fifi
    had írjak már majd a Buffy-ról, ha lehet...
    mert én meg azt rühellem!
  • DJviolin
    Szerintem a Rat-tal a zsebtolvaj csókára utalhattak. Elvégre ő kapta a hamit Ballick-től a plusz információkért cserébe. :) Nem?
  • Hunnenkoenig
    Az ok. Elfogadom az ervet, hogy miert ir oda. Csak akkor ha elfogadta a felkerest, legalabb legyen benne annyi... nem is profizmus... csak tartas, hogy akkor legalabb nezze vegig azt az elsö reszt es ne csak felszemmel es akkor is ha neki nem tetszik, probalja meg felfogni miröl van szo. Szerintem a csavo annak a 10 perces resznek, amit nezett, a felet azzal töltötte, hogy magat istenitette gondolatban, amiert ö mar az elejen tudta, hogy ez is egy szar lesz.

----------
    Kösz az ajanlatot. Nem tudom, hogy elvallaljam-e, mert igazabol sosem gondolkodtam azon, hogy filmkritikat irjak, de ha mas nem vallalkozik ra, akkor megcsinalom.
  • winnie
    azért ír, mert megkértük:) (úgy gondoltuk, hogy egy sorozatutálót is érdemes beszervezni, aki havi egyszer, max kétszer megnyilatkozik egy friss 1x01-es részről. hogy árnyalódjon a kép, mert szerintem uncsi, hogy istenítjük a scrubsot vagy f*kázunk valami gagyit. hátha akad más vélemény is. (a prison break olyan volt, hogy mondtuk, hogy nézze már meg, hátha ő is függő lesz - nem jött be, de nem adom fel. persze ízlés kérdése, de szerintem szellemes az írás, jó olvasni (még, ha ki is nyílik a bicska a zsebemben, hogy hogy lehet valaki ennyire vak:)

a cucc az az én kezdeményezésemre készül, ja.

tájékozódás: ez a lényege, hogy általában 1x01-es rész lesz, így nncs lehetőség utánanézni. esetleg majd egy két klasszikus is kap lehetőséget, de az hogy valaki fröcsög róla, az úgysem változtat a klasszikust nézők figyelmén. (fel is ajénlottam már valakinek, hogy írjon egy ellenkritikát, egy istenítést, ha gondolod, akkor nyugodtan, vendégbloggerként kiteszünk)
  • Hunnenkoenig
    Akkor mi a francert irogat arra a blogra?
    Az nem a te kezdemenyezesedre keszült cucc, amit a feliratok.hu-n jelentettel be?

Ha mar nem szeretek valamit es megis ugy döntök, hogy kritikat irok rola es azt szeretnem, hogy komolyan is vegyenek, akkor elöször is nem hasznalok vulgaris szavakat, masodszor megprobalok objektiv lenni, harmadszor (es ez a legfontosabb) tajekozodom elöször a dologrol, nem pedig beletekerek egy reszbe aztan ontom a hülyeseget magambol.
  • winnie
    :) egyszerűen olyan embr véleménye, aki nem szereti a sorozatokat és az amerikai mocskot:)

nyilván én sem értek egyet, de istenem, ha ezt gondolja...

egyszer úgyis szembejön vele egy olyan sorozat, ami bejön neki, aztán lehet majd röhögni.
  • Hunnenkoenig
    /agree
  • qper
    abszolute egyetértek

műmájer, sznoboskodó okostojás.
  • 062020
    MÁR CSAK 18 NAP
  • Cvd
    Sőt nem csak értelmetlen kötekedés van benne, hanem olyan is amiről ordít hogy fel sem fogta amit látott, ha látta egyáltalán a sorozatot, ami még sokkal durvább. Gondolok itt olyan hülyeségeire mint pl:"Szerencsére a sittet tökvéletlenül ő tervezte, ráadásul már előre elrejtett benne egy-két dolgot (lereszelhető végű csavart, leszerelhető buditartályt), mert tudta, hogy bekerül oda és meg fog szökni."
    Ezzel nálam nemhogy a nullához közlelít, de erősen alatta van. És tévedés ne essék nem az a bajom hogy fikázta a sorozatot (merthát van benne igazság is néhol), az ilyen hibák akkor is nevetségessé teszik a kritikáját ha éppen dícséri.
  • Dynamic
    Ez kritika?Szerintem egy görbehátú lúzer májerkodása, aki azt hiszi attól lesz megmondomafrankót, ha az indexhez hasonlóan minden második szava a szar, a köcsög, a fasz stb.Mellesleg sorozatról kritikát írni elég magas labda, hiszen már csak a "kötelező" hosszúságuk miatt is magukon viselnek bizonyos, ezzel járó betegségeket, minek alapján bármelyiket ronggyá tudnám fikázni.Ezt leszámítva az írás értéke az óvodás szintű, abszolút értelmetlen kötekedéseivel erősen közelít a nullához-alulról.Snake Plissken nyugodtan bekaphassa:D
  • HoldMyPocket
    Vagy ez a Rat már megint valami rövidítés.. vagy utcanév.. vagy becenév vagy Tweener. ;)
  • NeoMaN
    Vagy a patkány, aki a kanálisban menekül...
  • HoldMyPocket
    Szerintem igen.. de még minden lehet..
    Ezt már kibírjuk valahogy :)
  • Bandee1987
    már március van, mindjárt itt a köv rész :)
  • Serpa
    "The Rat" -el egy besúgóra utalhatnak?
  • DJviolin
    Köszi. :)
  • mukika
    De. :)
  • DJviolin
    Sziasztok!

Bassz nemrég néztem meg a 13. részt is. Nagyon király ez a sorozat!!!! A Lost után a másik favorit.

Nem tudtok 14. rész előzetest? Már nagyon várom, hogy mi fog történni.
  • HoldMyPocket
    awww. köszi a linket!!
  • ruma
    áááá...nagyon komolyak ezek a reklámok!
  • ruma
    Gyerekek! Ez kész ez a "kritika"...Hát én akkor akadtam ki amikorazt írta hogy a Wenworth Miller májerkodik a 60kilójával és hogy szarok a szinészek...T-Baget még annyira se méltatta, hogy megnevezze, hogy ő is mennyire szarul játszik!
  • fifi
    ejj ilyen hajjal fel sem ismertem elsőre...
  • joebacsi
    lol :D
  • Garfield
    Ki is a fehér ruhás bácsi a 3 reklámban?...
  • fifi
    lehet én gondolom rosszul, de ez a szép TÉKtől eltekintve hol ON?
  • Garfield
    Félig OFF, félig ON:

German engineering in da house!
  • HoldMyPocket
    Tod..Haywire, Michael új cellatársa és az alvási szokásai. ;)
  • HoldMyPocket
    Lehet. Én csak a PB kritikát olvastam el.
  • derive
    :D 4+20 nap
    amúgy szerintem egész jó kritikákat ír, csak a stílusa kicsit erős
  • fifi
    mi is volt az?
    régebben láttam, nem emléxem így pontosan...