23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
hencs #1248 köszönöm a segítséged,hogy most már én is tudom nézni a sorozatot! -
tux44 #1247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt van egy kép, hátha így jobban összelehet hasonlítani, Michael apját és azt aki becsúsztatta a bizonyítékokat
-
#1246 15-ös feliratba vot: T-atyó
:DDD -
#1245 a pszhó állat kifejezést tök pozitívan használtam,mert kedvelem.arra gondoltam ahogy beszél,meg ahogy kinéz,idegileg nem okés a faszi...hagyományos értelemben tényleg t-bag a pszihopata. -
Szolnokboy #1244 baromi pörgős rész volt....ez igen ! bár a következőben ezek szerint megint lealassul egy kicsit ahogy a 14es esetében is tette. -
HoldMyPocket #1243 ABRUZZI/PB SPOILER
hmm.. nem tudom.. nem hinném hogy visszaemlékezés lenne..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. T-Bag csak most került be a P.I.-ba.. igaz mondjuk, hogy ez nem zárja ki azt hogy korábban dolgozott Abruzzi alatt.. de mivel csak 10 hónapja van itt a Fox Riverben, és a bio-ja szerint egyből ennek a rasszista szervezetnek az élére került, ami nyilvánvalóan ellentétes azzal hogy jóban legyen Abruzzi-val.. én nem hinném..
2. Az Eonline videóban amit belinkeltem korábban, Michael is ott van. Ez teljesen kizárja azt, hogy flashback legyen a jelenet, mert Abruzzi-nak amióta Michael börtönben van hosszú volt a haja.
De az lehet hogy MOST csak flashback-ként látjuk viszont..és majd egy későbbi részben jön ténylegesen vissza.. szerintem ez lesz, mert az EOnline videóban már nyoma sincs a hónak.. bár ez még nem jelent semmit..elolvadhat az egyik napról a másikra..de ebben a videóban Tweener is már a P.I. tagja..és az meg nem fog egyik napról a másikra megtörténni..
115 spoiler/teória
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó lenne ha visszahoznák a sorozatba Haywire-t. Ő elnézegette Michael hátát annyi ideig hogy emlékezzen arra mi volt az égett bőrfelület helyén.. vagy, ha még meg vannak a rajzai, akkor csak azt kell megszereznie Michael-nek. -
#1242 ezekszerint :D -
#1241 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemtom, én nem láttam hogy ki az a csávó...az lett volna Lincoln apja? -
#1240 sztem inkább T-Bag (aka T-áska :) a pszichomókus :) -
#1239 "psichopata állat"
te sztem valami más Ambruzzi-t láthattál :) -
#1238 ja,és miért van az,hogy leszedtem a feliratot a 15-höz és olyan is van az elején ami amúgy a filmben nincs?az "előző részben történt"-re gondolok.vagy valakinek már az a verzió van meg amiben már az is szerepel?teljesen eltévedtem... -
#1237 igen,az előbb mellényomtam...bocs -
#1236 SPOILER????
winnie,én annyira elkeseredtem most.eddig elfeledve hogy flashback-es rész következik,örültem hogy Abruzzi visszajön a spoiler alapján.most meg eszembe juttattad hogy esetleg csak visszaemlékezés miatt van ott..naggyon remélem hogy szépen vissza fog jönni ez a psichopata állat,nyakán egy szép t-bag emlékkel.sajnos a képek alapján tényleg csak a flashbackban fog szerepelni,nincs a nyakán semmi heg,meg nem is tudna ilyen fürge járóképpes beteg lenni ennyi nap után... -
#1235 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most így direkt emiatt megnéztem felirtatosan megint a 15ös részt, és ebből is kiderül (most legalább tudom hovatenni linc álmait) :)
amúgy a spoilereket hanyagolom, főleg egy ilyen sorozatnál...lelőne minden poént :) -
winnie #1234 a 16-18. részek spoilerei már fent vannak. -
#1233 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!honnan tudsz te ilyeneket, nememlékszem, hogy a 15 rész alatt szó lett volna róla.. :) -
winnie #1232 szóval a lényeg, hogy visszatérjünk. van arról valami konkrét híre (forrással ellátott), hogy a jövő heti visszaemlékezős részen kívül fog még szerepelni abruzzi - vagy az előzetesben a haja csak a flashback miatt más? -
ruma #1231 Hja téllegnagyonjóvolt! Visszatértek a jó kis fordulatok! Ez egy olyan tipikus Prison Break rész volt! -
vg #1230 Majd mikor már tolókocsiban probál meg szökni hősünk az lesz az igazi.. -
qper #1229 isteni volt ez a rész is.
hová lehet még fokozni ezt a tempót? részről részr jobb és izgalmasabb.
-
#1228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lincol és Michael apja volt az aki becsúsztatta a bizonyítékokat. :) Nem kicsit ütött ez a rész. -
vLaDDD #1227 ja és utólag is thx a feliratot Victorpictor! -
#1223 Én is megnéztem...........kösz a gyors feliratot (gyors és minőségi lett).......
Sztem a faterja (?) csósztatta be azokat.......az meg érdekes lesz, hogy találnak oda.....viszont ezt már többször nem játszhatják el, hogy a kivégzés uccsó másodpercében leállítják......a fog mintát sztem nem volt nehéz hamisítani.....ez kattant be először mikor monta hogy egyezik........ -
vLaDDD #1222 15. rész csekkolva. Szerintem ismét eseménydús, izgalmas, igazi Prison Break-es epizód volt, remélem ilyen tempóban folytatódik tovább sorozat. [Kicsit spoiler] Abruzzi-ról meg annyi, hogy nekem az egyik kedvenc karakterem volt (mint sokan másoknak) szóval ha esetleg mégsem térne vissza, kséőbb biztos megemlítik hogy mi lett vele. -
#1219 Na, megnéztem a 15.részt, köszönet Victorpictornak a gyors munkáért.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, érdekes lesz hogyan fognak eltalálni rendesen az elmegyógyból az orvosi rendelőig ezután, hogy a hátán lévő felirat egy része "megsemmisült". Ja, meg kiváncsi vagyok, ki volt az a személy, aki beadta ezeket a bizonyitékokat a bírónak...sztem nem lesz hosszú életű,most hogy felismerték őt -
ruma #1216 VAn felirat!!!! -
FLeK0 #1213 nem bolondult meg. csak mar hisz istenben. -
#1212 így van
mindenesetre elgondolkodtató, hogy egy elvágott nyakú+megbolondult ember visszatérhet-e a sorozatba, pár héttel a nyakának elvágása után...
sztem nem, pedig télleg jó lenne -
#1209 -
Szolnokboy #1208 ejjj de jó, látod-e ! kijött a felirat a feliratok.hu-n :D:D
köszi a gyors munkát ez úton is :D -
#1205 8.31-kor lesz kész, szak holnap nézed... :PPP -
Szolnokboy #1204 de jó lenne ha fél 9ig lenne felirat ma , megtudnám nézni este -
#1203 angol már van.... salz szvsz ma vagy holnap. :) -
Szolnokboy #1202 egyetértek, abban az esetben ha ugy jár mint a lost (értsd. csökken a színvonal) -
#1201 nemértünk egyet :) -
winnie #1200 mivel a részeket leforgatták már, így ha a te akaratod teljesül, akkor kaptunk volt egy lezáratlan sorozatot. -
qper #1199 mikorra várható felirat az eheti részhez kb? -
Nyiri #1198 En inkabb szomorkas vagyok. Jobb lett volna ha egy osszefuggo rovid sorozat marad. -
#1197 \o/ -
#1196 A hét híre - Megrendelték a Prison Break 2. évadát
írta: winnie
mikor: 2006. március 28. 23:15
Ezen kívül még nem tudom, hogy mit írjak. Ez a lényeg. A nézettség nem rossz, bár jóval a 24 alatt van, de elég erős páros, pláne, hogy a Prison Break sosem próbálhatta ki magát az American Idol mögött. (A nézettség a téli félig-finálé óta csökkent, de így is FOX-szint fölött van.)
Szóval, biztonsági öveket be, augusztusban második évad, hogy a Fox River-en belül vagy kívül, az majd eldől.
forrás:sorozatjunkie