23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
HoldMyPocket #1155 blah.. nekem még van másfél órám hátra míg letölt.. de azért jó tudni hogy nem hiába szenved a netem. :)) -
#1154 Nem fake a 15. rész. Csak magyar felirat kéne. Mert bár az első pár percet megértettem, lévén volt benne vagy 4 mondat, de attó tartok később elvérzek. :-) -
Szolnokboy #1153 hátezjó :D töltöm is, remélem nem potyára :P -
Creatch-KO #1152 Ehhez a témához csak ennyi hozzáfűzni valóm lenne:
http://www.tv.com/prison-break/show/31635/summary.html?q=prison+break
"This drama focuses on a prison designer who gets himself thrown into one of his own prisons to help his falsely accused brother escape death row. Described as in the vein of The Great Escape , the series will unfold over 22 episodes, charting the course of a single break." -
#1151 Na, én is megnéztem a 14.részt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, azért biztos, hogy nem ölik meg Lincolnt. Sztem a villamosszék fuccsol be, mibe hogy Sucre megy, és szétbassza a vezetéket. -
FLeK0 #1150 Tenyleg az, ugyanaz a minoseg mint a mult heten. -
HoldMyPocket #1149 ó te jó ég. remélem ez tényleg a 15-ös rész. Marha lassan jön nekem. -
#1148 most nézem, hogy már szedhető az 1x15 is DVDScr minőségben. Valami olyasmit írtak, hogy a FOX csinált egy promo dvd-t az 1. évadból vmi újságíóknak. Salz ezért DVDScR...
egyenlőre most készülök megnézni az 1x14et, de továbbra is megvárom majd a HDTV-s verziót szerintem. -
062020 #1147 Úgyértem:
Itt van a video clips menüpontban -
062020 #1146 AItt van a video clipsmenüpontban -
062020 #1145 Látta már valaki a 15-ös rész előzetesét? -
#1144 Van magyar felirat.
feliratok.hu -
balpet #1143 Na, hogy pont itt nem néztem... Kösz! -
#1142 feliratok.hu -
balpet #1141 Angol felirat hol található hozzá? -
#1140 kösssz :-) -
#1139 angol ja, szóval hamarosan lesz magyar is szerintem. :) -
#1138 felirat van már hozzá? :-) -
#1137 Kiegészítés:
Én csak aztért írtam mindezeket, mert ez az első olyan sorozat, amit láttam ami eddig totálisan fasza volt(hozzá kell tenni, hogy még csak a 14. résznél tart)és nem szeretnék csalódni benne később sem. -
#1136 "ha a pb mondjuk 5 évados lesz, akkor az viszont azt jelenti, hogy a sorozat tartja/növeli a színvonalat"
Úgy legyen.
Én csak aztért írtam mindezeket, mert ez az első olyan sorozat, amit láttam ami eddig totálisan fasza volt(hozzá kell tenni, hogy még csak a 14. résznél tart).
A címen meg nem akadok fent, csak okoskodtam egy kicsit.
Ugyhogy be is fejezném még mielőtt komoly vita alakulna ki. -
winnie #1135 hehe, ha feszesség, akkor csek ezt a részt.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy ez nem egy olyan sorozat, amit addig lehet húzni, mint a rétestésztát. Nagyon jól tudom, hogy amíg nézettsége van egy sorozatnak=pénze van belőle a gyártóknak, addig folytatják.
értem, amit modnazs, de belefutsz egy ellentmondásba.
te azt mondod, hogy a pb-ben két évad van. ha ez igaz, akkor a 3. simán megbukik, mert gyenge lesz. kész. ha a pb mondjuk 5 évados lesz, akkor az viszont azt jelenti, hogy a sorozat tartja/növeli a színvonalat, mert a nézettség nem esik. (nyilván egy sorozatkészítő nem fog kockáztatni, hogy töltelékkel szúrja ki a néző szemét, mert mint a twin peaks esetében is, mondjuk, a néző beint és a sorozta megy a levesbe.) -
winnie #1134 a címet nem témafedésnek, hanem kvázi brandnek kell felfogni. nehogy már egy címen akadj fent. ki lenne olyan hülye, hogy egy jól bevált címen változtasson, de most tényleg. -
#1133 Persze, hogy nem tudom. Nem is tudnék jó történetet írni.
A börtönön kívül még sok dolog történhet egy csomó évadon keresztül. De akkor az már mitöl lenne Prison Break? A szereplők meradnak, esetleg jönnek újak is de a cselekmény már más helyszínen lesz.
Vagy majd kiderül, hogy ha kiszabadulnak, hogy az egész város is egy nagy börtön, fallal körülvéve. Aztán onnan is meg kell lógniuk.
Na jó, hagyjuk az egészet. Élvezzük ezt a kíváló sorozatot. A legújabbat még nem is láttam. -
FLeK0 #1132 Te tudod, hogy mirol fog szolni a tortenet? :S -
#1131 Én nem a sorozatot akartam mocskolni(szerintem nem is tettem). Nekem nagyon is tetszik, ahogy írtam is. Egyáltalán nem bántam meg, hogy elkezdtem és továbbra is nézni fogom. Eddig semmi hiba nincs benne(szerintem). Maximálisan leköt.
Csak az előző hozzászólásokban arról beszéltetek, hogy vajon hány évados lehet a PB. Én csak arra akartam rávilágítani, hogy ez nem egy olyan sorozat, amit addig lehet húzni, mint a rétestésztát. Nagyon jól tudom, hogy amíg nézettsége van egy sorozatnak=pénze van belőle a gyártóknak, addig folytatják.
Ennek ellenére ezt vétek lenne a kelleténél tovább húzni(írom ezt úgy, hogy minden részét alig vártam, és még most is várom). Remélem az alkotók megérzik azt a pontot, ahol meg kell állni. Most is csak azt tudom mondani, hogy ez a történet nem bír el 2 évadnál többet FELESLEGES RÉSZEK NÉLKÜL.
De úgy gondolom, hogy az a 2 évad végig feszes lenne(lesz). -
#1130 ha a 14. részre gondolsz akkor igen -
Szolnokboy #1129 kijött már ? -
#1128 :DDD
te szadista állat :))) [jóértelemben] :D -
#1127 Na megneztem a 14-et.
Hat nagyon kiraly ez a sorozat.
Vegre olyan gonosz karakterek, akiket meg igy ven fejjel is ugy tudok gyülölni, mint annak idejen, tizeneves koromban, mikor meg tele voltam idealokkal.
Remelem azt a szöke ribancot egyszer analisan jol meg fogjak rakni, mielött felnegyelik, elegetik, elve megnyuzzak, megmergezik es husevö hangyakkal megetetik. -
winnie #1126 jaja, ez az utolsó évad. -
#1125 most megy az utolsó évad asszem
on -
Tschabi #1124 A Sopranost pont most folytatják, nem? -
winnie #1123 a kábeles sorozatok azok, amik igazán abbahagyhatóak a zenitek. ld. shield, sopranos, stb. -
#1122 En a Sex and the City keszitöit becsülöm. Ök megmondtak, hogy mar semmi nem jut az eszükbe es abbahagyjak.
Ez szerintem a jo megoldas. Mielött elkezdek baromsagokat irni, mert mas nem jut szembe, de kell a penz. -
winnie #1121 minden sorozatot el lehet cseszni, mint ahogy a sorozatoktöbbségét le is veszik a csökkenő nézettség (ld. elcseszés) után.
az, hogy ez a 10. vagy a 20. vagy az 50. rész után történik meg, már szubjektív.
ha te azt mondo, hogy elcseszték, az azt jelenti, hogy téged onnantól kezdve nem érdekel, de lehet, hogy a legtöbb embert még igen.
(ehh, baromság az egész. hihehetetlen, hogy itt van egy sorozat és azon megy a huhogás, hogy elcseszik:( nem tetszik - nem kell nézni. fél valaki? el sem kell kezdeni. nem?
Vannak pár részes minisorozatok
igen, de azok minisorozatok. 2-4-6, max 10 részesek. kvázi mint egy hosszú film.
de a pb sorozat. sorozatnak lett tervezve. hosszú távra. -
#1120 Ezt a sorozatot igenis el lehet cseszni a 2. évad után.
(Eddig nekem csillagos ötöst ér a sorozat).
Tehát úgy értem, hogy OK hogy még az első évad végéig "elbohóckodnak" a börtönben. Ennyit még el lehet húzni 10 részen át. De hogy ha a későbbi évadban is a börtönböl próbálnak kijutni az már unalmas lehet. És itt jönnek be a képbe a kinti események. Ugyanis kerestetni fogják őket, el kell bújni, megbízható embereket kell találni, tisztázni Lincoln ügyét és sittre vágatni azokat akik felültették. Ezek is baromi izgalmasak lehetnek és érdekelne is hiszen így zárnák le a történetet. De akkor már nem igazán lenne érvényes a sorozat címe. Hiszen nem egy börtönös sorozatot látnánk.
Az biztos, hogy a második évad is ütős lesz, de harmadikat már nem tudok elképzelni, akármennyire szeretem a sorozatot.
Szerintem ez nem az a sorozat amit a végtelenségig lehet húzni. 3. évadba már nem tudnék mit elképzelni.
Vannak pár részes minisorozatok is pl. Band of brothers, ez is hasonló lehetne csak ez nem 10 részes lenne,de nem is 150. Ez szerintem 2 évaddal lenne TÖKÉLETES. -
winnie #1119 nagyon sok olyan sorozat lehet, ld. vanished, kidnapped, 60 minute man, jericho, most indul szerdán a heist - ezek mind, mind magukban hordozzák a potenciált. -
winnie #1118 amazon.com. például. kb itthoni az ár 7-8 ezer forint. -
iljuharamia #1117 Sziasztok!
Ez a Prison Breakes oldalam:prisonbreak.gportal.hu
Nézzétek meg!
Köszi! -
ruma #1116 Mi lesz az a két új sorozat? Monnyuk ez merész kijelentés szntem, mert ha nem ugyanerről szól, akkor nehéz összehasonlítani!