23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
ruma #1195 lesz a 16. részből ilyen előrekiadott rész?? -
#1194 akkor okés. -
HoldMyPocket #1193 Abruzzi-val kapcsolatos SPOILER.. -
Nyiri #1192 imdb.com-n neztem. -
spoiler mire van? -
Owned #1190 Miért,te már láttad a köv. részt,vagy mi? -
Nyiri #1189 Ambruzzi visszajon. A kovetkezo resz stablistajaban benne van. -
#1188 amit persze sajnálok, mert nagyon jó karakter volt! -
#1187 abruzzi megbolondult és elvágták a torkát.....
szvsz kizárt, hogy visszajöjjön -
ruma #1186 Épp ezért gondolom hogy vissazfog jönni, mert nem mondtak róla semmit! És ha visszajön....érdekes helyzet fog kialakulni T-Bag és közötte! Nem hinném hogy Abruzzi megfogja a zsebét! -
#1185 én nem tudom mi lesz vele,de jó lenne ha visszajönne.nem igazán "búcsúzott el" a sorozattól.úgy értem nagyon hirtelen volt a kilépése. -
FLeK0 #1184 "en ugy hallottam", hogy 1 honapon belul viszontlatjuk ;) -
winnie #1183 ez nem infó, hogy valaki beírja, hogy visszajön, semmi jel nincs arra, hogy visszajönne. lehet, hogy jön, lehet, hogy nem. ennyi. -
#1182 Éppen kérdezni akartam, hogy mi van John Abruzzival, de valaki megelőzött. Már megijedtem, hogy kiírták a sorozatbol. A kedvenc karakterem. Így hát remélem valósak FLeK0 infói és visszajön. -
ruma #1181 Szntem az a kis csíra nem fog bekerülni a csapatba...legalábbis remélem! Inkább nyírják ki! -
HoldMyPocket #1180 uhh.. örülök hogy ez nem valószínű.. mert..uhh..
Tweener szerintem tutira bekerül a "csapatba".. Michael nem hagyná hogy T-Bag mégis elkapja a gyereket.. viszont azt nem hagyhatják hogy Bellick-nek vigye az infót.. csak így tudnák befogni a száját.
Azért nem olyan rég volt hogy T-Bag megölte a terv "érdekében" azt a CO-t.. és hogy Michael végignézte ahogy Seth felakasztja magát.. ráadásul Michael olyan hogy ezen még évekig..vagy élete végéig fog még szenvedni magában, mert term. saját magát hibáztatja mindkettőért.. nem hiszem, hogy egy harmadikat is bevállalna..(vagy negyediket, mert szerintem mindenki tisztában van azzal hogy Abruzzit ki intézte el..és hogy miért.. függetlenül attól hogy visszajön.. - ezt ők még nem tudják.) ..max abban az esetben, ha Lincoln és Tweener közt kellene választania.. de az az érzésem hogy még így is inkább saját magát áldozná fel.. -
ruma #1179 szerintem is biztos visszatér még Abruzzi! Nem létezik hogy csak így távozzon! Visszajön és kinyírja T-Baget...:) -
winnie #1178 Ha igazán jó sorozatot akarnak összehozni, akkor sztem mindenkit kinyírnak a végére,
valami mellément, hiszen egy sorozatnak nincsen klasszikus vége. -
#1177 Sztem kijutnak előbb utóbb a rácsok mögül, de akkor megkezdődik a kinti hajsza. Ha igazán jó sorozatot akarnak összehozni, akkor sztem mindenkit kinyírnak a végére, csak Michael és a dokinéni marad. Báty önfeláldoz, stb.... -
#1176 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem valami olyasmi lesz mint t-baggel,bevonják,ezzel befogják a száját,aztán lehet gondolkodni új terveken,szóval bonyi lesz a dolog megint.vagy megfogja t-bag zsebét... -
#1175 spoiler SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak próbálom mert nekem az ilyesmi nem szokott sikerülni -
#1174 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arra leszek kiváncsi, h a kis spicli kölökkel mit fognak csinálni, ha rájönnek, h elárulja őket. -
FLeK0 #1173 visszajön -
#1172 és abruzzival mi van?semmi hír,meghalt vagy túléli?nem örülnék ha neki ennyi lenne a sorozat,kedveltem... -
HoldMyPocket #1171 Szerintem jah.. én nem bánnám ha egy egész rész szólna T-Bag-ről de nem hiszem hogy a kedves írók meg a FOX csatorna eléggé nyitott lenne erre..már csak ami a témát illeti sem.. haha.. de nem, szerintem mindenkiről lesz mittomén.. 5 perc.. Michael/Lincoln biztos lesz, T-Bag is.. Sara is.. és Sucre is.. a többieket nem tudom. -
#1170 ja,ahá!
tehát nem egy összefoglaló jellegű visszaemlékezés lesz,hanem (mint a lostban) a szereplők előéletéről néhány infó flashback tálalásban... -
HoldMyPocket #1169 Ahham, a 16-os tele lesz flashback-el.. aminek én örülök, mert lesz T-Bag-es is. :D:D -
#1168 ...és azt jól olvastam hogy a 16-os olyan visszaemlékezős epi lesz?azokat nem szeretem:(( -
#1167 a 14-es epi,nem az amelyik hamarabb kikerült,milyen néven van fenn?mert már 2x sikerült letöltenem a sajtós verziót.a 15-ös rész eléggé odatette megint.:) -
#1166 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lj pedig új emléxem elküldte a képet Nick Savarin mobiljára. -
HoldMyPocket #1165 haha, aszittem csak én vagyok a hülye hogy félrehallom a hangokat. :)))))))) de én nekem megfelelt a minőség, és várom a 16-ost.. állítólag csak ez a három rész volt így kiadva a sajtónak előnézetbe.. -
North #1164 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, végre én is megnéztem a 14.részt. Hihetetlen ez a sorozat. Ezt az epizódot is nagyon jól megcsinálták. Ahogy finoman elvarrnak minden reményszálat. Az ember várja, mikor menekül már meg, de a készítők könyörtelenek.:)Én is már csak Sucre-ra tudok gondolni, hogy ő csinál valamit. Amint viszont nem értettem, hogy miért nem próbálták felhasználni valahogy a mobillal készült fotót? Vagy nekem kerülte el valami a figyelmemet? Mindenesetre nagyon várom már a következő részt, de azzal is megvárom a normális verziót. -
North #1163 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocsi, csak próba, először használom.:) -
belphegor1 #1162 nagyon rossz minőségű :(
most néztem meg, és azt remélem, hogy több rész nem fog ilyen formában kikerülni. Pontatlan vágások, rosszul kevert hang, össze-vissza zene, és baromi zavaró, amikor egy-két helyen a szereplő más hangon szólal meg. (gondolom még nem voltak meg az újraszinkronok) -
ruma #1161 Már töltöm a 15. részt....asszem hosszú éjszakám lesz...Holnap inkább kihagyok1-2 óráta a suliból...:D -
#1160 14 voltmár...
link -
#1159 én is megvárnám,az legalább az általam használt torrentoldalakon is fenn lesz de ez a 14-es kiütött...mikor jön ki amúgy a hivatalos 14-15 epi??? -
#1158 még mindig torrent.
én amúgy megvárom a HDTV-s verziót. remélem kibírom addig... bár felirattal szeretem nézni, mert nem szeretem ha valamit nem értek meg 100%-osan. -
#1157 megnéztem az 1x14-et. nem kicsit ütött a sorozat így a szünet után!!!! uhhh... ezután a rész után újra elfoglalta magát nálam a dobogó legtetején! -
#1156 óóóóááááááóáhhh!!!!!
honnan szeditek?én nem találtam sehol!!!grrrráááá