23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mukika
    link
  • Vaxi
    jó lenne :)
  • Szolnokboy
    valaki akinek már megvan a pre release, az alapján csinálhatna egy feliratot, hogy meglegyen a igazi rip release-re keddre :D
  • j0nNyKa
    van valami info arrol, hogy a kovetkezo reszek pontosan hanyadikan jelennek meg ?
  • winnie
    mindenhol fent van. elő egy torrentkeresőt (mininova, torrentsearch), ami végignézi a publikus torrentoldalakat és letölt.

vagy emule.
  • ruma
    ezt honnan szedtétek le?
  • HoldMyPocket
    Szerintem tök nézhető minőség, és az a felirat se zavaró. és amúgy meg.. kjfhakjfhkjfjksf hskjfhkashfj hkjsahf kjhskjfh . Jah.
  • precision
    a minőséggel semmi gond

SPOILER! NE OLVASD EL HA MÉG NEM LÁTTAD A 14. RÉSZT!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Váááá, mikor jön már a 15. rész? Még mindig nem lettünk okosabbak, bár felirat nélkül néztem, kb csak 60-70%-át értettem... Én már nem látok semmi esélyt, hogy megmeneküljön a csákó, utso esélye a kormányzó lett volna, de az is beadta a derekát. Viszont a patkányos ötlet nem volt rossz, kár hogy az a zsebtolvaj gyerek köpött... na mind1, majd kiderül minden a 15. részben... vagy nem :D
  • FLeK0
    Tenyeg nezheto, de most ujra sokat kell varni :)
  • winnie
    bőven nézhető volt.

úgy kerül ki, hogy a premiereket kiküldik újságoknak, így szoktak az 1. részek már nyáron kikerülni - ezt is, a nagy szünet miatt kiküldte a fox.
  • DJviolin
    Inkább azt a 3 napot már csak kibirom a nórmális rippért.

Amúgy hogy a francba kerülhetett ez ki idő előtt? Nem csak 20.-án adják?
  • Serpa
    valódi.

bár gyenge minőségű, vízjel van benne ...

kép

kép
  • precision
    egy másik kép
  • precision
    van benn egy felirat de amugy nem fake
  • DJviolin
    Ez valódi, vagy kamu?
  • Serpa
    Prison.Break.S01E014.PRE.RELEASE
  • mizso676
    Akko' Vera monnyon le! :)
  • HoldMyPocket
    szezon végéig még tuti bent maradnak.. Lincoln meg biztos hogy nem hal meg.. úgyse írnák ki.. bár még mindig tartom magam ahhoz hogy marha nagy poén lenne. :))

Őszintén szólva én meg tudnék válni Westmoreland-től.. C-Note-tól.. Veronicától is, de az fix hogy őt nem írják ki.. Nick-et talán, bár ha Nick-et kiírják, akkor annyi a "kinti segítségnek"..mert eddig is tulajdonképpen ő volt az agy Vero helyett.. :))
  • ruma
    Hja Veronica engem is idegesít...:D De ő nem halhat meg mert ő a külső szál mozgatórugója! Egyébként szerintem nem fognak megszökni, mert akkor milenne a többi 10 részben???
  • mizso676
    Minden esetre Lincoln tuti túl fogja élni, hiszen ő a fő mozgatórugó, de valaki meg fog halni így kezdésnek (Verát plz :))
  • precision
    én is egy nap alatt néztem végig az első 13 részt :)
  • mizso676
    Nekem a maraton már lement.. "maraton": gondoltam 2 hete, hogy elkezdem újranézni elejétől, napi egy -egy résszel...E helyett egy-egy nap lett az egész :( (egész pontosan 21 óra alatt végigment az összes)
  • mukika
    márc. 20-án a FOX-on végre jön a 14. rész. :)

asszem hétvégén maratont fogok tartani. :P
  • precision
    mindjárt kezdődik??? HOL? MIKOR? :)
  • mizso676
    Lassan el lehet kezdeni agyalni, mindjárt kezdődik :)

Szóval megszöknek vagy nem? Ha igen, hogy?
    Szerintem...nem tudom, annyira kiszámíthatatlan ez a sorozat :))
  • Szolnokboy
    egyetértek
  • mizso676
    Akár olyan 5 részen belül Veronicát ki is írhatnák, mert nagyon idegesít
    Kedden biztos fent lesz már reggel.
    Torrentoldalakon megtalálod majd.
  • ruma
    Hú....gyerekek! Márcsak 1 hét!!!

Emgtdja mondani vki hogykb mikor lesz fent a netenjövő 7en? Már kedden esetleg?
    És hova szokták feltenni? mert én letöltőprogival szedtem le..
  • HoldMyPocket
    Jó is lenne.. :/
  • CLY
    Ó, köszi, valamiért úgy emlékeztem márc. 6 a vetítés időpontja...
  • mukika
    márc. 20...
  • CLY
    hi!

Az új résznek(ep14) nem kellene már elérhetőnek lennie? :)
  • HoldMyPocket
    LiveJournal.. bocs.
  • HoldMyPocket
    HA tudod mi az a LiveJorunal (de ha nem, akkor is ajánlom, tök egyszerű regizni), akkor ezt a community-t ajánlom. (regizned kell, és be kell lépned a közösségbe hogy lásd is a hozzászólásokat. Ez kb 10 perc alatt meg van. Utána hajrá!)
  • FLeK0
    A Google jó!
  • hencs
    Sziasztok!

Új tag vagyok, nagyon klassz,hogy ennyi jót írtok a sorozatról! Mindezt azért írom,mert sajnos én nem tudom honnan lehet letölteni! Légyszi- légyszi írjátok már meg! Köszi. Augusztusi premierje óta nyomon követem,a lényegét is tudom miről szól, meg van majd minden epizódból néhány perces összefoglaló letöltve. De ez édes kevés nekem annál is inkább, mert imádom a főszereplő Michael-t azaz Wentworth Millert.
  • ruma
    Úgy emlékszem hogy volt egyálma amiben már ült a villamosszékben....nem lehet hogy abból vágtak be képeket hogy még izgalmasabb legyen?
  • Cvd
    Az már csak lényegtelen apróság.:) A valóságban egyébként is valószínűbb lenne hogy a tényleges alannyal gyakoroltatnak mint a szomszédjával.
  • NeoMaN
    Nem szoktatás. Egyértelmű, hogy a kivégzés elötti éjszakánál voltak már amikor szökni akartak. Most a villamosszékből fogják megszöktetni, vagy áramtalanítanak mindent, vagy olyan egyéb dolog történik, amivel elhalasztódik a kivégzés.. :))