11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • winnie
    azért ír, mert megkértük:) (úgy gondoltuk, hogy egy sorozatutálót is érdemes beszervezni, aki havi egyszer, max kétszer megnyilatkozik egy friss 1x01-es részről. hogy árnyalódjon a kép, mert szerintem uncsi, hogy istenítjük a scrubsot vagy f*kázunk valami gagyit. hátha akad más vélemény is. (a prison break olyan volt, hogy mondtuk, hogy nézze már meg, hátha ő is függő lesz - nem jött be, de nem adom fel. persze ízlés kérdése, de szerintem szellemes az írás, jó olvasni (még, ha ki is nyílik a bicska a zsebemben, hogy hogy lehet valaki ennyire vak:)

a cucc az az én kezdeményezésemre készül, ja.

tájékozódás: ez a lényege, hogy általában 1x01-es rész lesz, így nncs lehetőség utánanézni. esetleg majd egy két klasszikus is kap lehetőséget, de az hogy valaki fröcsög róla, az úgysem változtat a klasszikust nézők figyelmén. (fel is ajénlottam már valakinek, hogy írjon egy ellenkritikát, egy istenítést, ha gondolod, akkor nyugodtan, vendégbloggerként kiteszünk)