23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
ruma #1115 Hun lehet ezt megrendelni? -
HoldMyPocket #1114 jah.. Dead Like Me pl. :(
Már alig várom a DVD-t. Hallottam valamit arról hogy már lehet előre rendelni a fall season DVD-t.. remélem nem így kettéosztva hozzák ki az első szezont.. -
winnie #1113 nem tudom, lehet, hogy csak már megszoktam, hogy rengeteg sorozat ért csak úgy véget lebegve. passz.
az biztos, hogy az első évadot megveszem dvd-n. ha nem lesz jó a második, akkor azt meg nem fogom. de egy valamit tényleg nem szabad elfelejteni. sorozatot tudni kell abbahagyni. jövőre jön 2 sokkal jobb úgyis:) -
ruma #1112 monnyuk ez igaz! Kevesebbet kell várni... -
ruma #1111 Énis mondtam már, hogy ez nem olyan sorozat, aminek az epizódai önmagában megállják a helyüket! És végignézem úgyis! Mert kurvára érdekel! De ellehet cseszni ezt...(Nagyon remélem hogy nem fogják!) És akkoris nézni fogom, csak akkor nem lesz meg már a hatása!
És szerintem ez a bazd meg nyuszika a káposztádat nem jó hozzáállás! -
winnie #1110 nézhető, megnéztem, de jobban ját, aki várja a hdtv-t vagy a hrhd-t, mert mégiscsak az az igazi élmény. felirat úgyis csak azután lesz és nekik sokkal kevesebbet kell várni majd az 1x15-re. -
ruma #1109 Szerintem is abszolút nézhető volt! Aki meg tud angolul, annak meg szntem a 90%a érthető! nis megnézem majd a jobb minőséget...De 3 hónapja várok erre a részre...ésmár nem lehetett kibírni...:D:D:D -
Nyiri #1108 Beleneztem es szerintem szar. Foleg hogy az elozo 13 reszt jo minosegben lestem meg. Keddig tudok varni, addigra meg mar felirat is lesz ehhez. Idozites es nezhetem is. Nem maradok le semmibol csak jobb lesz az elmeny :P -
#1107 hát ha neked csak a hdtv rip az élvezhető akkor sajnállak :D
(no offence just kiddin') -
Nyiri #1106 Meg 1x14 sincs elvezheto minosegben. -
#1105 van már a 1x14-hez felirat? -
winnie #1104 De könyörgöm, egy ÖSSZEFÜGGŐ sorozatot nem lehet ilyen lazán elintézni, hogy "legfeljebb nem nézed tovább" mert ki adja vissza az elvesztegetett órákat?
jó, igazad van, de akkor meg nem értem mire fel a naivitás. egyre több az ilyenekhez hasonló high concept sorozat. ha valaki elkezdi nézni, akkor tisztában kell lenni bizonyos alapvetésekkel. (és nem később hivatkozni elvesztegetett órákra. megjegyzem, én tuti nem sírnék elvesztegetettség miatt, mert rég szórakoztam/izgultam ennyire, ha most lenne cancel, már az is megérné:) -
FLeK0 #1103 Ezek elé meg leülsz és megnézel egy tetszőleges epizódot, aztán még 25-öt. mi a gond ezzel? :) -
#1102 Azért pl. egy X-Akták tetszőleges epizódját bármikor megnézhetem, mert tudom, hogy van eleje és vége, önálló részként is élvezhetőek.Még akkor is ha vannak benne olyan momentumok amelyeket tovább visz több részen keresztül. -
#1101 azok se teljesen önállóak azért ^^ -
#1100 De könyörgöm, egy ÖSSZEFÜGGŐ sorozatot nem lehet ilyen lazán elintézni, hogy "legfeljebb nem nézed tovább" mert ki adja vissza az elvesztegetett órákat? Hiszen itt(vagy a Lostnál) a történet egésze a lényeg és az emberek a végkifejletre kíváncsiak, ezért nézik meg minden egyes epizódot.Ez nem olyan, mint az X-Akták vagy a Jóbarátok ahol egy-egy epizód teljesen önálló rész. -
winnie #1099 mint írtam, egy sorozat nem látezik kopncepció nélkül, de az, hogy a tervek megvannak, az nem jelenti azt, hogy megírtak 44 részt.
a lostnak is megvan a koncpeciója a 4-5. évadra, de a megírástól még elég sok minden elválasztja a sorozatot. -
winnie #1098 de ezt nem tudhatod. amikor a sorozatot elfogadtatták a fox-szal, akkor fel kellett vázolniuk egy hosszú távú tervet - és a fox elfogadta a sorozatot, mert jó volt a hosszú távú terv.
azon meg ne aggódj, hogy rossz lesz a sorozat. amint nem tetszik, úgysem fogod nézni, leállsz vele. aki meg tovább akarja nézni, az tovább nézi. -
belphegor1 #1097 Nem beszélnek hülyeséget, legalábbis nem teljesen. Scheuring egy interjúban elmondta, hogy két évadnyi történet van kigondolva. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy már kész vannak minden párbeszéddel, de a koncepció megvan.
Itt a cikk: http://featuresblogs.chicagotribune.com/entertainment_tv/2005/11/a_quicker_retur.html
és egy hevenyészett fordítás: http://www.prisonbreak.hu/articles.php?id=19 -
ruma #1096 Ebből nemlehet 100részes jó sorozato csinálni...a 40is sok már szerintem....! Elveszíti a varázsát! -
winnie #1095 az oldalon meg hülyeséget beszélnek, természetes, hogy nincs 44 rész megírva. amgí a 2. évad sem biztos, addig nem fognak előre dolgozni. -
winnie #1094 .itt most arról beszélek hogy nehogy legyen 100része csak azért mert sokan nézik!
ööö, valamit elnéztél. a pb sorozat. ha sokan nézik, akkor nem hogy 100, hanem 2-3, sőt 400 része is lehet. a sorozatoknak nem szokás (minimális kivételtől eltekintve, csak úgy váget vetni)
ha jó a sorozat, akkor nézni fogják,, és sok rész lesz. miért baj, ha jó marad a sorozat?
ha rossz lesz a sorozat, akkor kevés rész lesz, mert a nézők elpártolnak. azt akarod, hogy rossz legyen? melyik résztől? -
ruma #1093 na szóval itt! :) -
ruma #1092 Olvastam érdekes infókat a sorozat hosszáról! Havalakit érdekel itt elolvashatja:
http://prisonbreak.fw.hu/index2.html
Csak nehoyg elcsesszék a nézettség miatt...itt most arról beszélek hogy nehogy legyen 100része csak azért mert sokan nézik! -
HoldMyPocket #1091 jah tudom.. de legalább most nem kell hónapokat várni a köv részre. -
ruma #1090 Gyerekek! Megnéztem! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Soiler!Aki nem látta a 14. részt nehogy elolvassa!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát most énis kezdem azt hinni, hogy nem éli túl, de akkor már nem lenne anynira jó szntem a sorozat. Vagyéppez lenne benne a csattanó? Nemtom! Igen ütős volt ez a rész! Nem is azért mert annyira nagyon eseménydús lett volna, ez inkább az érzelmekre hatott szntem! Mindenesetre én sokkot kaptam! Bár szntem nem fog meghalni,biztos történik vmi...remélem:) -
winnie #1089 kizárt -
FLeK0 #1088 Nem fog. -
HoldMyPocket #1087 Kár.. már akartam kérni linket.. jó lenne ha 15-ös is előbb felkerülne.. -
ruma #1086 na hát nemjött össze,de a 14. az megvan...:) -
belphegor1 #1085 egy kis reklám: www.prisonbreak.hu elindult, csekkoljátok :) -
#1084 bocs, csak az utolsó hsz-t olvastam és így szóltam hozzá :) látom már nem újdonság :D -
#1083 Tölthető a 14. rész!!!!! (thx oldanni) -
winnie #1082 minden hétfőn lesz a tévében, kedden lesz tölthető mind. -
PayaVP #1081 Én most utaztam vissza 2010ből... ott már nyoma sincs a sorozatnak, de mesélik h egész jó volt... -
Phat Smoker #1080 az semmi, én már a 2. évadot töltöm -
#1079 szvsz tuti FAKErék -
ruma #1078 hogy mi? -
FLeK0 #1077 Abbol savszelpazarlas lesz. -
ruma #1076 na találtam 14., 15., 16. 17. részt is! Nemtom, lehet hogy nemaz...de már töltöm le...majd kiderül