23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • PBence
    már alig várom hogy szedhessem az új részt :)
  • PBence
    nem baj, de legalább addig kitöltik az űröket :)
  • mukika
    ő mondta, hogy Michaelre egy térkép van tetoválva, és a térkép a pokolba vezet!!!!
  • Kanál
    yep ahogy befejeztek, az utotte a legnagyobbat, most meg varhatok ra 3 hetet hogy megtudjam mi lesz :C
  • PBence
    én sem birtam ki, már aznap megnéztem, amikor leszedtem :) az egész nagyon üt! Snake meg mehet a lecsóba :)
  • PBence
    Nekem is:D
  • Kanál
    en megnzetem, nagy szopjlerezesek lesznek itt :P , igen jo resz
  • ruma
    Nekem is megvan már 4 napja...de még várok egy napot a 17. részre...:)
  • ruma
    a Cell test-ben van a Haywire!
  • Hunnenkoenig
    Valami remlik...
    Na majd megnezem. Köszi!
    3. vagy 4. részben volt.Egy őrült aki Sucre után lett Michael szobatársa.Az egyik résznek úgy van vége, hogy a faszi bejelenti hogy betegsége miatt éjszaka nem tud aludni,pedig Michael-nek akkor kéne ásni.
  • Hunnenkoenig
    Basszus, esküszöm erre nem emlekszem...
    vissza kell neznem...melyik resz volt az?
  • precision
    az elmebajos cellatárs, aki a tetkón látta a tervrajzot, sőt, le is rajzolta papírokra
  • Hunnenkoenig
    Hm...ki is az a Haywire?
    Szar Alzheimer...
  • HoldMyPocket
    Na akkor ezt nézd meg.. (spoileres de témába vág!) ^_^ Klikk..
  • Challanger
    "Jó lenne ha visszahoznák a sorozatba Haywire-t. Ő elnézegette Michael hátát annyi ideig hogy emlékezzen arra mi volt az égett bőrfelület helyén.. vagy, ha még meg vannak a rajzai, akkor csak azt kell megszereznie Michael-nek."

Öregem ez az elmélet k*rvára megtetszett. Még nem láttam az egy héttel ezelőtti részt, fogalmam sincs hogyan oldják meg a dolgot. Akár így ahogy említetted, akár másképp, mindenképpen egy nagy pirospont jár az ötletedért.
    Ez is alátámasztaná azt, hogy az írók nagyon is kidolgozták az egészet.
    Amikor megjelent a karakter még csak egy jelentéktelen kis szarnak tűnhetett, aki újabb akadály volt Michael számára 1-2 rész erejéig+"időhúzás".
    Most meg több rész múlva visszatérhet és tulajdonképpen ő menthetné meg a tervet. Zseniális
  • Challanger
    Bazzeg Dögg ez a te agyadból pattant ki? Tökre bevettem az egészet. Nem is április elsején olvastam, a hozzászólás dátumát sem láttam úgyhogy nem is gyanakodtam, hogy szivatás. De nagyon hatásos tréfa volt.
    Korábban említettem, hogy nem szeretném, ha elszaródna ez a sorozat, ezért örülnék ha a csúcson hagyná abba. De amikor olvastam azt a "cikket"...
    Hát rendesen felment a pumpa. Eszembe jutott a Twin Peaks befejezetlensége, hát már szidtam megamban mindenkit. Baromi nagy megkönnyebbülés volt amikor megtudtam, hogy csak vicc az egész. Még a megadott linket is csak a cikk olvasása után kb. 5 perccel hívtam be. Addig bosszankodtam.
    De azért annak örültem volna, ha Dominic Purcell tényleg szerepelne a Lostban
  • nagy hős
    hello, nem létezik egy bizonyos Prison Break "soundtrack"? kellene 1-2 szám amik felhangzottak a sorozatban
  • Kanál
    mert meg nincsen, holnap adjak csak
  • ghost2
    hi

Nem tudjátok ,hogy hol lehet letölteni a 17-es rész ,mert nem találom torrent-en ,1-18 rész fent van kivétel a 17-es rész :((
  • HoldMyPocket
    A The Key a 19-es rész.
  • mukika
    bah
  • Kanál
    tv nincsen :P
  • mukika
    mé? holnap jön, azaz kedd reggel. :-)

de te nem tudod "élőben" nézni? nincs FOX-otok?
  • Kanál
    ezt akartam kerdezni, meg fel ora es lejon, nem birom ki a 17-ig :D
  • PBence
    látta vki a 18-as részt? nem hiszem, hogy ezt még lehet überelni...
  • Hegemonix
    SPOILER 1/16

Én ezt elég lámaságnak tartom, miért kellett a pacák fogait kihúzni, nem lett volna egyszerűbb az eltemetett csávó fogászati kartonját meghamisítani??
  • precision
    ja, biztos nem törne le a keze ha odaírná: spoiler
  • prisonbreak
    "Mar kifejtettem neha, hogy rohadtul nem erdekel a spoilerezes."

amikor a stílust valaki összekeveri az egyszerüséggel...
    amikor az egyediséget valaki összekeveri figyelmetlenséggel...

Egy topicot, főleg sorozat topicot még ezer ok miatt kereshetnek fel az emberek. Felirat info, következő rész mikor lesz, hogyan szerezzék be, hírek stb... Ha nem látták a következő részt, akkor mondjanak le ezeknek az információknak legnyílvánvalóbb eléréséről, a topicokról?

Aztán vannak olyan dologok, hogy emberség, figyelmesség ... de ebbe szintem bele se kezdek... Magyarország 2006 :)

Ha tiéd az sg.hu, nyílván olyan szabályokat hozhatsz amilyet akarsz, és akkor ne vedd figyelembe a hozzászolásom...

A béke jegyében!
    jani
  • Hunnenkoenig
    Jo, persze, de akkor is... :-)))
  • mukika
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát Sucre, és C-Note is bűnös. csak a háttér, és a velük történt dolgok, érdekesek. mi vette rá őket, hogy bűnözzenek, illetve ki miatt csinálták, illetve, hogy ki dobta fel őket(azaz, hogy Sucret, de C-Note-ot is felültették azért rendesen a katonaságnál). őket tényleg a szükség vette rá., hogy bűnözzenek.

számomra egyedül T-Bag az igazi bűnös, de ő pedig épp megtérni készült(amennyire lehet hinni neki, de számomra elégé meggyőző volt). de végül is csak egy buzeráns pedofil állat maradt.

a társaság kimaradt két tagja pedig Westmoreland, és Abruzzi is bűnös amint azt tudjuk. Westmoreland történetére azért kíváncsi lettem volna részletesebben (tudom, hogy egyszer elmesélte, de szívesen meg is néztem volna). kár, hogy ő kimaradt.

ja és Lincoln, sem ártatlan, csak a gyilkosságot nem ő követte el. szvsz az előélet miatt is kijárt volna már neki a börtön lehet, bár a halálbüntetés nem.

egyedül Michael az aki nem bűnös, és egy szentlélek. ő tényleg csak a testvére miatt került be a börtönbe, de Lincoln pedig mondhatjuk, hogy épp Michael miatt.(a 90 lepedőt Michaelnak adta, akiből ugyebár ezért lett valaki...).

ja és ugyebár mindenkinek voltak zűrös ügyei a sorozatban: LJ, Pope, Bellick, junkie Sara, az alelnök, az ügynökök, stb... szal egyedül Michael a szentlélek(egyenlőre), és még Veronicárol sem tudunk semmi rosszat(egyenlőre, de őt pedig nem szeressem :P).

• Hunnenkoenig
    Mar kifejtettem neha, hogy rohadtul nem erdekel a spoilerezes. Eltelt eleg idö ahhoz, hogy mindenki megnezze, aki akarta.
  • precision
    legközelebb írd ki hogy spoiler vagy tedd spoiler tag közé, nem biztos hogy mindenki látta már az adott részt...
  • Hunnenkoenig
    Nem hogy csak ott ül, hanem ö ajanlja fel neki, hogy jöjjön el a börtönbe, mert van egy üres orvosi allas.
  • j0nNyKa
    tenyleg, megneztem, es ott ul... hmmmmmmmmmm erdekes :)
  • Hunnenkoenig
    Ja, amugy nem tudom, lehet, hogy mar volt rola szo, de a 16-ban kicsit gáz, hogy kiderül, hogy a börtönben tulajdonkeppen csak szent lelkek vannak igazsagtalanul elitelve...

Vagy legalabbis szent lelkek, akiket a szükseg vitt a bünözesbe.

Igaz egy szent lelekböl meg junkiet csinaltak, szoval azert figyelnek a balanszra

Amugy azon gondolkodtam, hogy ha a börtönör az anonym kabszeresek talijan ismerte meg a dokinöt, akkor elvileg neki is annak kellett lennie... vagy felreertettem valamit?

Lehet ebböl meg kavaras lesz?
  • Hunnenkoenig
    Mininovan mar egy allitolagos 19-es is kint van...a 17-es ugy latom hetfön megy adasba...kedden mar lehet szedni
  • vg
    Senkinek sincs meg a 17es...
  • HoldMyPocket
    Én nem bírtam ki. :)))
  • Bandee1987
    addig meg ne nézd a 18-at, amig nem láttam a 17-est!