23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • ghost2
    Prison Break S01e18 - Meganova.org ez most kamu vagy mi? Még le se adták a 18.részt ,vagy igen???
  • LasDen #1456
    asszem a sorozatjunkien.........
  • winnie
    egyszer a scheuring nyilatkozta mindenfele.
  • vg
    Hol olvastad?
  • winnie
    persze, igazad van, csak követelőzőnek tűnt a hangnem, pedig most el vagyunk kányeztetve:)
  • HoldMyPocket
    Tudom winnie, de akkor is valami, és a témába vág.. ;)
  • qper
    utaltam rá egyetlen szavammal is arra, hogy felhúztam a szemöldökömet amiért nem évad közben veszik át az összes sorozatot? pontosan az Invasion-t hoztam fel példaként, amit átvettek. Ennyi erővel akár ezt is átvehették volna az Invasion helyett, és akkor a TV-nézők is gazdagabbak lennének egy klaszisokkal jobb, az eddigi 17 epizód alatt egyszer sem leülő PB-vel. (mert valljuk be: az Invasion minősége erősen ingadozó)
  • LasDen #1450
    én azt olvastam, hogy marad a Prison Break cím csak lesz majd a 2. évadtól vmi alcíme.......pl.: PB: Menekülés a végtelenbe..........
  • winnie
    ez nem hír, csak egy "haverom mondta" dolog, ami attól még lehet igaz is, de tényleg nem kell nagy jóstehetség, hogy leírja valaki, hogy ősztől indul és 50%-kal még a tévét is eltalálja.

várjuk akonkrátumokat:)
  • winnie
    fog, kap egy alcímet, erről beszéltek a készítők.
  • winnie
    Nem értem, a PB-t miért nem veszi meg egyik magyar kereskedelmi adó sem?

ember! az egy invasion-ön kívül mikor láttál olyat nagy magyar ker. tévén, hogy évad közben már elkezdik nyomni a kint még futó sorozatot. (nme is lenne most értelme)

majd ősszel eldinul, szinte biztos.
  • Maak
    szerintem elképzelhető...gondolom előbb utóbb csak kijutnak és akkor már nem lesz helytálló a Prison a címben...de a fenetudja...nekem mindegy csak legyen
  • Hunnenkoenig
    "(Vélhetően a széria címe ezzel együtt változni fog.)"

Hat ezt ketlem.
    Menet közben egy sorozat cimet megvaltoztatni elegge rendhagyo dolog lenne...
  • HoldMyPocket
    ez a legutolsó hír amit erről hallottam..
    http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2466
  • ruma
    Hja voltak pletykák hogy ősztől lesz az rtl klubon!
  • Amse
    talán majd az első lefutott évad után ráugranak.
  • qper
    Nem értem, a PB-t miért nem veszi meg egyik magyar kereskedelmi adó sem? Jó nagy adag promóval jóval nagyobbat szólhatna mint a Lost vagy az Invasion az RTl-en (feltéve hogy országos kereskedelmi adó venné meg offkorz)

Mert ez AZ a sorozat, ami hétről-hétre tényleg odabilincselt a nézőt a téjvékéjszüllék elé.
  • Hunnenkoenig
    Ha annyi idös leszel, mint en, addigra elmulik magatol.

Ne erts felre, en is probalom megörizni, csak nem mindegy, kire pazarlod az energiad.

Ez nem erdemli meg.

• Amse
    persze, mert hiszem, hogy ha összefogunk egy szebb jövő áll előttünk
    [nemkomoly]
  • Hunnenkoenig
    Azert aranyos a kis zsenge, idealista "szeressük egymast gyerekek" hozzaallasod. Ritka dolog... Magyarorszagon meg föleg.
  • Hunnenkoenig
    Nem irunk neki. Majd meg megszokja, aztan ezzel lesz tele a forum.
  • Geeryy
    hat szerintem meg nem kene ennyit se.biztos csak hallott vmit aztan durr forum.write only checkboxba pipa be aztan majd ir neki vki.kb 50 uzenetet kellett volna visszaolvasnia. ha ezt nem tette nem is erdekeli.ezenkivul nem hiszem h nem tunt fel neki a caps lock... de nem offolok.
  • Amse
    ahelyett, hogy szidjátok csak ennyit kéne beírni:

"a FOX a pilot-ot 00-nak hívja, a 2. részt 01-nek, a 3.-at 02-nek, és így tovább.. így ami nekünk 19 az nekik 18."
  • vg
    Ezért? Ne viccelj már...
  • Geeryy
    biztos.kapna a ban-t.
  • qper
    biztos beragadt a caps lock... :(
  • Hunnenkoenig
    Bazeg mi van mostanaban, honnan engedtek ki ezeket?

Figyi öcsi:

1. Nem ordibalunk a forumon.
    2. Tagoltan irunk a forumon.
    3. Visszaolvasunk a forumon.
    4. Nem kerdezünk hülyesegeket a forumon (amik 3 hozzaszolassal arrebb meg lettek 100-adszorra valaszolva)
  • sakuraba39
    LETÖLTÖTTEM AZ E18 DVDSCR.XVID-VISIONT-T
    AMI ÚGY KEZD.HOGY A RÉSZ CÍMÉT.HOGY EPISODE 18 THE KAY.
    AZ ELŐZŐ RÉSZ TARTALMI ISMERTETŐJE ALATT OLYAN DOLGOKAT LÁTTAM AMIK EDDIG NEM VOLTAK,GYORSAN KI IS KAPCSOLTAM.MEGNÉZTEM AZ EGYIK OLDALON,HOGY A THE KEY CÍMŰ RÉSZ A 19.
    NA ILYENKOR MI VAN?
  • ruma
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De amikor Michael elkezdte ütni a falat....azdurva volt!:S
  • ruma
    Nekem nem annyira szimpi...:)

Hát hja a Sucre egy köművesmester...de értedha ltszan a körvonala kakor lebuktak volna...jó ez így...:D
  • Hunnenkoenig
    A modora unszimpatikus, de maga a srac nem. Föleg, ha azt vesszük, hogy csak probalja jatszani a kemeny legenyt, hogy tulelje a börtönt.

Na meg nekem talan azert szimpi, mert emlekeztet egy haveromra :-))
  • Kanál
    yep, bar nekem unszimpatikus, Bellicken jot rohogtem a bugyis resznel

SZPOJLER (lehet :c )

a the keyben odateszi magat egy fel percben, nem toketlen a srac
  • Hunnenkoenig
    Szerintem Tweener egy szimpatikus gyerek, csak szar kartyakat huzott.

Lehet, hogy csak egy "laza csavot jatszom" kis wannabe gangster, de szerintem meg be fog kerülni a csapatba, de legalabbis segiteni fog nekik valahogy, mint ahogy azt mar megtette az oraval is. Michael is kihuzta a szarbol mikor T-bag probalkozott nala.

En sajnalom.
  • Hunnenkoenig
    Ja, en is ugyanezekre gondoltam.

Teljesen egyetertek veled minden szonal!
  • Szolnokboy
    Kurrrrva jó volt ez a rész is! A legjobban az tetszett mikor Micheal adta az idiótát aztán 1 másodperc alatt visszaugrott normálisba :D Fantasztikus volt. Meg ahogy kitalálta Sucre a bugyis megoldást. Meg T-bag mekkora arc volt most. Meg Bellick beleszagolt a bugyiba. Meg...minden!!!
    Én egyébként Tweener-t sajnálom ugyanis mást nem nagyon tud tenni, gondoljatok bele az ő helyzetébe, persze hogy a saját seggét védi. Jó gyerek az, csak semmi érdeke nem fűzi ahhoz hogy falazzon Micheal-éknak. Én is így tennék.
    Az egyetlen dolog ami nem tetszett az az volt hogy Sucre olyan tökéletesen bebetonozta hogy még a körvonal sem látszott meg semmi. De annyi baj legyen! A következő részt akarom!!
  • ruma
    Hát vazzeg nagyon röhögtem amikor a Tweener köpött megint aztán a Bellick nézegette a szőnyeg alatt a betont!:D Na és amikor azt a csírát betették ahhoz a benga állathoz, az igen jó volt. Remélem adnak a seggének...:D
  • LasDen #1421
    Nah mostanra sikerült csak megnézni..............basszus mik lesznek itt........de abban biztos vagyok, hogy azaz őr csávó a diliházbó maj felismeri........
  • vg
    Ez nem ígerhetem!
  • mukika
    ez a sorozat részről-részre jobb esküszöm! O_o
  • Bandee1987
    Megnéztem a 17-est remek volt

Na, most vajon mi lesz LJ-el? Kicsit lehetett volna óvatosabb is...Michaeltől meg jó ötlet volt, hogy adja a bekattantat :) Kiváncsi vagyok, hogy Haywire-nak visszajön -e az emlékezete...Ja meg arra, hogy mi lesz Tweener seggével :)