23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
ruma #1332 Vazz! Megvan már a 18. rész, de a 17. nincs meg! -
#1331 Hát nekem csak most sikerült megnéznem...........iszonyat jó rész volt.......kiv leszek a továbbiakra........ -
#1330 Rengeteg összejöhet, gondolom a csávesznak hatalmas vagyona volt/van. -
#1329 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem azért, de a nő helyében én már rég eltűntem volna egy másik országba, és álnéven élnék... -
#1328 Tényleg nagyon jó volt a 16. rész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, azon én is elgondolkoztam. Mivel protkója van a csávesznek, akkor érdekesen állapították volna meg fogazat alapján a holttest valódiságát. De azon még mindig gondolkozok, hogy ebből mennyi haszon jöhet össze a "tisztelt" alelnök asszonynak. Meglepő volt látni, hogy a dokinő drogfüggő volt :) -
HoldMyPocket #1327 Ez a 19-es rész valójábn, szal kettő maradt ki. O_O -
#1326 Spoiler
Én ezzel kapcs csak azt nem értem ,hogy akkor miért nem próbálkoznak a DNS vizsgálattal. Bár persze alelnök asszony keze mindenhová elér, de az biztosabb eredmény lehetne. -
#1325 Biztos azt is pótolják. -
#1324 Jó volt a 16-os rész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom ti is rájöttetek , hogy miért volt jelentősége a 16 rész végén amikor a Terrence nevű csávó berakta magának a protkót és azt mondta a nőcinek, hogy el se tudod képzelni min mentem keresztül. Mert biztos kiszedték az összes fogát, hogy az eltemetett holttest fogait kicseréljék vele.Hogyha véletlen exhumálják akkor tudják azonosítani a holttestet, mint ahogy láttuk a 14-es részben is. Gondolom arra megy ki a játék ez az álhalállal, hogy bezsebeljék a biztosítónál a lóvét,amit esetleg a alelnök asszony kampányára fordítják.
Persze ez csak az én verzióm!:)) -
Szolnokboy #1323 ez nagyon jó rész volt , talán még az előzőnél is jobb. érződött ugyan a zsúfoltság én nem bántam volna azt sem ha két ilyen epizód lesz. -
vLaDDD #1322 sztem is jó rész volt (de nem a legkiemelkedőbb),a főbb karakterek előélete szépen ki lett bontva ebben a 40 percben. remélem azért következő részben már visszatérünk a fő történetszálhoz. -
#1321 nekem is nagyon-nagyon bejött, pedig azt hittem h langyos lesz ez a flashbackeles -
FLeK0 #1320 1 kimarad? :) -
#1319 Prison_Break_S01E18_DVDSCR_XviD-ViSi0n.torrent
És ez nem fake! -
#1318 hát ez a 16os rész überfasza volt. nálam elérte a csúcspontját a sorozat. -
#1317 felirat a feliratok.hu-n. :O) -
winnie #1316 nem lenne sok értelme, hogy kevesennézzék, inkább az a lényeg, hogy minél többen.
egyelőre ez még nem hír, ha lesz majd tuti infó, majd akkor. -
#1315 érdekes......de ha télleg lesz, akkor már inkább a közszolgálati TV kapná meg mint a retek......de megvan az összes rész szóval mind1......... -
vg #1314 Heh, április 4-ei tréfa!!!!! -
ruma #1313 Hm...érdekes! -
FLeK0 #1311 feliratok.hu-n -
#1310 Prison.Break.S01E16.HDTV.XviD-LOL
ehez angol feliratot hol talalok ? -
#1309 jah :D -
ruma #1308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hja! Szegény próbált megtérni, de nemjött össze!:) -
vg #1307 Jaaa. -
#1306 nekem most kezd szimpatikussá válni T-bag.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az mekkora volt, mikor a börtönben mondta a csajnak, hogy ne gondolja, hogy nem fog emlékezni, hogy néz ki az ajtójuk :DDD -
HoldMyPocket #1305 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:))) Teddy bácsi, huh? :)) alig várom hogy kiszabaduljon.lol -
ruma #1304 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vazzeg, amikor a csaj ajtót nyitott T-bagnek leestem majdnem a székről!:D Tetszett ez a rész nagyon! -
HoldMyPocket #1303 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert 3 évvel ezelőtti eseményekről van szó.. (illetve a rész vége felé már nem olyan régiekről) Michael, Lincoln, (Veronica), T-Bag, Sucre, Sara (egy kis Bellick), Vice President, és C-Note múltja..
Abruzzi majd később jön.. de jön.. -
winnie #1302 flashback, csak nem szerepel. -
#1301 Flashback epiizód? Ha igen akkor miért nem szerepel? Ha nem akkor miért mondtad, hogy az lesz? :)
písz! -
winnie #1300 jja:) -
HoldMyPocket #1299 Hát végülis volt róla két (?) kép Michael falán. ;)))) -
winnie #1298 hehe, ennyit az imdb-ről és a tippekről:(
az 1x16-ban nem szerepel abruzzi. -
#1297 a muszály direkt volt lami ;P -
HoldMyPocket #1296 Hát a T-Bag/Michael dolog még mindig megtörténhet. :)))) Reménykedni lehet, nem? hahaha :)))
szadocuccos dokinéni :)) hmm.. Bellick-kel szép pár lennének. -
#1295 Nem az ő hibája :) csak az én hsz-met törölték, és Dögg megmentette a poént :) -
#1294 már akkor itt szpemmeltem, mikor te még pb alatt csak egy anticsít progit értettél ;)
(muszáLY miatt meg jelentkezz ahhojnál pofonér :)) -
#1293 azt meghiszem :D
bár azért még nálad mindig az lenne az igazi, ha T-Bag kapná el, mi? :)
sajna nekem se jött be a szadocuccos dokinéni jóslatom (pedig tök logikus volt :DD), de ami késik...:) -
HoldMyPocket #1292 HAHAHAHA :)))))))))))) hmmm.. ezt még meg is nézném. :)))