23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • PBence
    le is jött :) egész jó minőségű, de vajon h lehet benne a Tv14-es logo?
  • PBence
    97%-nál van a 16os rész
  • ruma
    Ne vedd rossz néven! De bazdmeg! Ez viccnek is rossz!
  • FLeK0
    Nem szoktam 2x nezni a filmeket, de a mult heten muszaj volt, mert annyira igenytelen volt ez a valtozat.
  • PBence
    hát ha te kibirod :P
  • FLeK0
    Akarmi is legyen, masfel napot ki lehet birni egy igenyes valtozatig.
  • PBence
    Ehhez mit szóltok? www.mininova.org/tor/269005
    csak áprilisi tréfa lehet?
  • Bandee1987
    pázzeee :)
  • Zs0lt1
    te ide is szpemmelsz? ;D
  • Zs0lt1
    muszály bazzeg kora reggel szívinfarktust okozni? :DD
    bár a 3-4. sorban már egyértelmű volt, h 04.01 van :D
    Én is
  • joebacsi
    Millernek a Született Feleségekben ajánlott főszerepet, mégpedig szerelmi háromszögbe fog keveredni Bree Van De Kamp és fia között.
    nálam itt volt a masszív szemöldökfelhúzás :)
  • petee
    úúú,ezt komolyan beszoptam
  • j0nNyKa
    :DDDD nagyon reggel van meg :)
  • mukika
    hirtelen megállt bennem az ütő.

de aztán rájöttem, hogy április elseje van. :Dd
    A hivatalos infó itt:

http://prisonbreak.atw.hu/aprilis/april.html

"Tűzként terjed az interneten a sorozat kedvelők és főként a Prison Break rajongók között a nem várt szomorú hír. A sorozatot rendkívüli hirtelenséggel azonnal megszakították.
    A miértekről biztosat még nem tudni, a Fox délután ad ki tájékoztatást a hivatalos oldalon, de már most megerősítette a hír sajnos igaz.
    Wentworth Miller összeférhetetlenség miatt kilépett a sorozatból, és követte őt a Lincolnt alakító Dominic Purcell is. A két színészre rögtön lecsapott a Fox fő riválisa az abc csatorna. Millernek a Született Feleségekben ajánlott főszerepet, mégpedig szerelmi háromszögbe fog keveredni Bree Van De Kamp és fia között. Purcellnek pedig a Lostban képzeltek el egy teljesen ráillő karaktert, amiről azonban még nem adnak felvilágosítást.
    Egy nevét elhallgató készítő elmondta: több összetűzés volt köztük már a sorozat kezdete óta. Mindketten vitatták, ki az igazi főszereplő. Eleinte apró viccek, és élcelődésekkel ugratták egymást, majd komolyra fordult, de azt senki nem gondolta volna, hogy össze is verekednek. Lám még a profi filmsorozatoknál, Amerikában is előfordulhat ilyen. De a nagy víz túl oldalán, mint tudjuk ennek nagy ára van. Talán meg lehetett volna oldani, hogy lezárják a sorozatot, vagy folytassák a két szereplő nélkül valahogy, de a Fox hallani sem akar róla, mióta a konkurens csatornánál elhelyezkedtek korábbi kedvezményezettei. Ezért perel, a készítők pedig perlik a két színészt. A bírósági ítélettől függetlenül, azt hiszem mindannyian vesztettünk.
    Az elkészült részek további sorsáról még nem tudni biztosat. A délutáni hivatalos tájékoztatásig."
  • winnie
    minden szentnek magafelé:) de aki akar, szerintem ott is találhat bármit:P
  • il Dottore
    "Mondj egyetlen egy olyan sorozatot, ami nem kitaláció, fikció és nincsenek benne paradoxonok!!!"

Nem akarok nagyon hazabeszélni, de a Maffiózók az elég életszagúra sikeredett.
    Finganak, böfögnek, esendőek és tele vannak hibákkal a szereplők. Nem véletlen, hogy amikor elkezdték vetíteni, komoly olasz-amerikai ellenállásba futott, tüntettek ellene, stb. Ha van is benne valami hihetetlen, annak ált. dramaturgiai súlya van, vagy épp valaki rosszat álmodik...
    Az erkülcsi mondanivalóról nem is beszélve
  • ruma
    Mondj egyetlen egy olyan sorozatot, ami nem kitaláció, fikció és nincsenek benne paradoxonok!!! Egyébkétn ebben a sorozatban nem a csak az izgalmas sztori a mondanivaló, hanem erkölcsi mondanivalója is van, ahogy azt a behind the walls-ban elis mondják a szinészek.
  • winnie
    ez a lényeg, de vérző sebeket mindehol lehet találni - viszont minden vérző sebet meg lehet magyarázni.
  • mukika
    tetovált McGuyver ez jó :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

amúgy meg teljesen igazad van. én is azért nézek sorozatokat, hogy szórakozzam.
  • il Dottore
    Nem akarok beleszólni a vitába, de leírom az én véleményemet a sorozattal kapcsolatban.
    Én kb. az első pár résznél rájöttem, hogy ezt a sorozatot és a főhőst (a tetovált McGuyver-t) nem kell komolyan venni. Ez egy nagyon izgalmasan elő adott mese. Rengeteg sebből vérzik a történet, de abban a pillanatban amint már nem próbáltam racionálisan nézni, megtörtént a csoda, elkapott a Prison Break feeling.
    Minden részt élvezek, és már meg sem próbálom ideologizálni, az esetleges paradoxonokat, és azt csinálom amiért a sorozatot készítették: SZÓRAKOZOM!

Nektek is jó szórakozást!
  • mukika
    LJ a családja (anyja és nevelőapja) meggyilkolásával van éppen megvádolva. amíg őt nem tisztázzák, nemigen fog előjönni.

amúgy meg már a média is felkapta valamelyest Lincoln ügyét, és épp ezt akarták Veronica-ék elérni. így már több embernek szemet szúrna, ha csak úgy bizonyítékok nélkül, ők is eltűnnének...
  • Cvd
    Előtte is feltűnő lett volna, hisz járkáltak a bíróhoz meg nyomozgattak az ügyben. Az is elég feltűnő volt hogy Lincoln családja hirtelen kihal, Veronica lakása meg véletlenül felrobban. Ilyenekkel eddig sem foglalkozott az alelnök (elvégre bármennyire lehet valami gyanús, nem számít ha nincs bizonyíték), akkor most miért gondolkozna másképp? És honnan tudják Veronicáék hogy most éppen bűntetlenül előjöhetnek? És ha már ők előjönnek, akkor Lincoln fia miért nem teszi ugyanezt?
    Ezekre azért harmatgyenge magyarázat amit adtál.
  • ruma
    ja láttam már....csak ellőbb válaszoltam aztán csak utánna olvastam...
    A címek tényleg nagyon beszédesek.
  • mukika
    persze.... nyílvános torrent oldalak, privát torrent oldalak, dc, stb. a szokásos helyeken.
  • Maak
    nem nem...nem olvastam... és a 15-ös részt azt meg lehet találni valahol már?
  • mukika
    ja meg ha elolvastál minden Spoileres hozzászólást, stb, akkor eléggé nagy élményrombolást csináltál magadnak!
  • mukika
    15. rész is lement a héten... felirat is van már.

További részek időpontjai:
    16: Brother's Keeper 4/3/2006
    17: J-Cat 4/10/2006
    18: The Key 4/17/2006
    19: Tonight 4/24/2006
    20: Go 5/1/2006
    stb...

Címek alapján jónak tűnnek! :P
  • Maak
    Sziasztok, végigolvastam a hozzászólásokat de a végére kicsit már türelmetlen lettem és gondoltam inkább rákérdezek. Hányadik rész megy most? 14-ig néztem, körmöm lerágtam, de azthittem helyből lerúgom a monitort mikor vége lett...szal gondolom már van 15.+ rész...
  • joebacsi
    tudom, már rájöttem korábban, olvasd el a kettővel későbbi hozzászólásomat :)
  • ruma
    Azért elég feltűnő lenne, ha most halnának meg, gyanakvást keltene pár emberben...
  • ruma
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én nem olvastam előre semi spoilert,de ha figyelmes vagy, akkor lehet láti hogy az apja volt, aki becsúsztatta. Tudod, amikor visszanézik a videót lehet látni a tükörképét.
  • Cvd
    Szvsz elkövettek egy csúnya bakit az utóbbi pár részben. Arra gondolok hogy a szünet előtt Veronica-ékat ki akarták nyírni, emiatt bújkáltak is. Erre most előjönnek, szerepelnek, és senkinek eszébe sem jut hogy hoppá, hisz 2-3 napja (a sorozat időrendje szerint) még ki akartuk nyírni őket, most itt az alkalom. Nem hinném hogy éppen mikor meglennének akkor az alelnök visszavonná az utasítást, vagy megesne rajtuk a szíve és eltűrné őket. Az sem akadály hogy most jobban szem előtt vannak, ez eddig sem zavart senkit. Mondjuk érthető hogy meglépték mert csak el kellett menniük a bíróságra/kivégzésre, elég lehetetlen dolog lett volna összehozni a kettőt.
  • tux44
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Talán ez jó:
    http://img2.uploadimages.net/311630prisonbreak.jpg
  • joebacsi
    brekk :(
  • HoldMyPocket
    hahahaha, ez még jobb mint a T-Áska. :))))))
  • joebacsi
    tényleg, nemnéztem még végig feliratosan, de lol :DDDD