23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
vg #1578 Bellick-et alakító színészt (Wade Williams) a Ken Park óta nagyon nem szeretem... -
#1577 Amugy ott mar azt hiszem sok ember megtalalta sok ember különbözö lukát...
A Bellick is... még a neveben is benne van, hogy "lik"... istenem, kicsit parasztos... -
Maradj is ilyen! -
HoldMyPocket #1575 Meg most sem tudod, melyik lukrol volt szo
:))))))) *röhög* Bellick megtalálta Michael lukát..
ok..lélekben egy 5 éves kisfiú vagyok..na és? :D LOL -
#1574 Nem kezdem elölröl, bocs.
Meg most sem tudod, melyik lukrol volt szo -
#1573 jó hülye voltam, hogy nem néztem mire válaszol, mert akkor kiderült volna...
hát így jártam... -
#1572 jó ott már mind 1 volt... -
Kanál #1570 azert irtam oda hogy a the keynel, gondoltam ugy vagod :c -
#1569 Mivel elveimmel tiltakozik a spoilerezes, csakis azert hasznaltam, mert a 19 meg nincs kint hivatalosan, ezert tisztaban vagyok azzal, hogy ezt a belsö verziot nem akarja mindenki megnezni.
Hat most sajnos megszíttad. Sajnalom.
Nem fogom meg külön mindegyikhez odairni azt is, hogy melyik reszröl szol. Mint azt mar többször kifejtettem, ezzel az erövel az elsö reszt is spoilerezhetnenk fejezetmegadassal, mert valaki meg azt sem latta. -
#1568 ó bazz a key az a 19. mi?
qrva élet.
kiírhatná az aki spoilert ír, hogy melyik rész spoilere, mert én nem szedtem le azt ami nem jött még ki rendesbe.
na akkor jó elbasztam... -
Phat Smoker #1567 lehet te valami alternatív befejezést láttál! :D -
#1566 Akkor te rossz reszt neztel, mert bizony igen. -
#1565 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát abban a részben amit én néztem ott nem találta meg... :O -
Kanál #1564 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bellick a the key vegen -
#1563 hát ez nagy spoiler.
semmi konkrétum nincs benne és ráadásul kérdés....
de legközelebb spoiler-be rakom -
Lyan Kyj #1562 Hé, azért egy spoilert rakjál már ki!!! -
#1561 ki találta meg a lukat? -
#1560 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hat a lukat megtalalta, szoval szerintem ezutan barmit elhisz neki. -
#1559 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem Michael direkt mondta meg a kiscsávónak, h szökni akarnak, de semmi részletet nem árult el, mert tudta h egyből elmondja Bellick-nek. Azt akarja, h olyanokat mondjon el amit Bellick tuti nem fog neki elhinni. -
FLeK0 #1558 nem -
#1557 a héten behoztam a lemaradásom.
1-2 észrevétel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Flashbackes részből csak a kisgyerek előtörténetét hiányoltam.
Kiváncsi vagyok Geary visszaüt-e majd vhogy? -
#1556 A 19-böl hianyoznak meg reszek, bar mar eleg komplett hatasa van, de neha bevillannak szövegek, hogy "missing shot".
En a 18-19-et nem talaltam nagyon izgalmasnak, bar lehet azert, mert szar napom volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Abruzzi nagyon atlatszo.
A dokicsaj meg jol bekemenyitett.
A kisköcsög meg szerintem vakeral. Nem hiszem, hogy Michael ilyen hülye, hogy ne tudna rola, hogy köpött. Igaz az asszony megmondta, hogy szamaritanus-szindromaja van...
-
ruma #1555 Hát akkor szedd le! -
#1554 Megnéztem a 18-ast
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bázzeeee :) Azt hittem az uccsó 10-15 mp-ben, hogy összeszarom magam! A kurva életbe, ez nem semmi, követelem most azonnal a 19-es részt! :) -
PBence #1553 találtam egy hibát a 18 as részben.
SPOLIER ON
amikor Lincolnt szállítják,és jön a kamion, akkor ha kockázva nézitek, látszik hogy nincs rajta a bilincs, vagy ha rajta is lenne, nem tudná annyira felemelni a kezét...
SPOILER OFF -
#1552 :)))))))))))) -
#1551 most sokmindent beírtam, de kitöröltem inkább, nem akarok senkit megbántani, de ezek a magyar tr. oldalak a beton kivételével nevetségesek
remélem a betonon sűrűn és soxor lesz szűrés, bannolás továbra is
-
winnie #1550 persze gyors userek vannak, csak arra célzok, hogy az összgyorsaság nem elég jó. az aszfalton a 250. leggyorsabb feltöltőnek is nagyobb az átlagfeltöltése, mint a bitgate 4. leggyorsabbjának:(
a többivel egyetértek, hiszen a regges cuccok megbízhatóbbak:) -
Lyan Kyj #1549 Okok, köszi az infót! -
winnie #1548 amúgy csak olyan torrenteket szedek le, amik legalább 4 helyen (isohunt, mininova, piratebay
vagyis csak olyanokat, amik rajta vannak a piratebay-en. az isohunt és a mininova keresőoldal, minden free torrent rajta van, a piratebay meg egy szabad feltöltéső site, amit az előzőek indexelnek - viszont éppen ezért érdemes elolvasni a kommenteket letöltés előtt, mert fake is lehet valami. (ami pedig nem kerül ki máshová, csak egy szabad feltöltésű oldalra, az szinte biztos, hogy fake) -
Lyan Kyj #1547 Ez az...meg pl. vannak Rome részek, amik sztem az átlagosnál jobb szinkront kaptak ....na de legyen vége az OFFnak.
-
#1546 hááát nem tudom. amíg nem jutottam be az aszfaltra, innen szereztem be az új részeket, és egy eztv nevű usernek köszönhetően, a release megjelenése napján, kora reggel, max. sebességgel szedtem le mind a PB, illetve Lost részeket(24, stb...).
igaz, ha nem ő töltötte fel az újakat akkor lassú volt, és én is a gyorsabb külföldieket használtam.
szvsz aki lámáskodik a nyilvános oldalakon, és pl. fake torrenteket tölt le(sryak :) ), stb, annak egy ilyen oldal jobb, mert itt tuti nem fake torrentek vannak fent, és ha szerencséje van, gyorsabban is lejön. :)
-
Lyan Kyj #1545 Épp azért írtam, hogy lusta dögök...
amúgy csak olyan torrenteket szedek le, amik legalább 4 helyen (isohunt, mininova, piratebay, tmatrix) fent vannak. Így jártam, de lényeg, h 3.-ra sikerült, és nemsoká nézgetem is! -
winnie #1544 uccsó. mikor láttál te olyat, hogy egy amerikai feliratot csinálna valamihez (sorozathoz, filmhez)? neked eszedbe jutott már, hogy a mai knight riderhez vagy bármelyik sorozathoz a szinkron alapján magyar feliratot csinálj?
értelmesen... -
winnie #1543 ez meg milyen hülyeség?:O ha fake, akkor miért töltöd le? annyira ne legyél züzü, hogy ész nélkül leszedsz minden pb1x19-et, ha kamutrackeren van. ha töltesz, megbízható helyről tölts
-
winnie #1542 felesleges, mert lassú - más ingyenes források sokkal gyorsabbak, ha angol cucokról van szó. (magyarokra, ritkaságokra esetleg megéri, de arra ott vannak a gyors oldalak is) -
Lyan Kyj #1541 Most már csak egy felirat kellene hozzá:( Nem igaz, hogy nem bírnak az amerikaiak csinálni egyet, annyian vannak, lusta dög mind:P -
Lyan Kyj #1540 Köszi! -
#1539 ajánlom, hogy reggelj ide amíg még lehet. kifejezetten sorozatokkal foglalkozó oldal, és elég gyorsan fent vannak az új részek itt. (bár én nem innen szoktam szedni őket ;) ) de amit keresel pont már nincs fent... pedig fent volt. :\
szerk: ja de az arányodra ügyelj, mert hamar kidobnak... -
FLeK0 #1538 18-askent keresd