11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mukika
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát Sucre, és C-Note is bűnös. csak a háttér, és a velük történt dolgok, érdekesek. mi vette rá őket, hogy bűnözzenek, illetve ki miatt csinálták, illetve, hogy ki dobta fel őket(azaz, hogy Sucret, de C-Note-ot is felültették azért rendesen a katonaságnál). őket tényleg a szükség vette rá., hogy bűnözzenek.

számomra egyedül T-Bag az igazi bűnös, de ő pedig épp megtérni készült(amennyire lehet hinni neki, de számomra elégé meggyőző volt). de végül is csak egy buzeráns pedofil állat maradt.

a társaság kimaradt két tagja pedig Westmoreland, és Abruzzi is bűnös amint azt tudjuk. Westmoreland történetére azért kíváncsi lettem volna részletesebben (tudom, hogy egyszer elmesélte, de szívesen meg is néztem volna). kár, hogy ő kimaradt.

ja és Lincoln, sem ártatlan, csak a gyilkosságot nem ő követte el. szvsz az előélet miatt is kijárt volna már neki a börtön lehet, bár a halálbüntetés nem.

egyedül Michael az aki nem bűnös, és egy szentlélek. ő tényleg csak a testvére miatt került be a börtönbe, de Lincoln pedig mondhatjuk, hogy épp Michael miatt.(a 90 lepedőt Michaelnak adta, akiből ugyebár ezért lett valaki...).

ja és ugyebár mindenkinek voltak zűrös ügyei a sorozatban: LJ, Pope, Bellick, junkie Sara, az alelnök, az ügynökök, stb... szal egyedül Michael a szentlélek(egyenlőre), és még Veronicárol sem tudunk semmi rosszat(egyenlőre, de őt pedig nem szeressem :P).